2011 Aralık Anneleri

imkanın varsa bi acile git istersen hakkaten yaa...düzensiz sancı yalancıdır derler ama sen yinede gidebilrisen daha kesin öğrenirsin nedenini..forumda böyle bişey yaşayanı hatırlamıyrm ben:44:

ne bilim duzensiz sanci diyolar ama hafif diyolar benim gozlerimden yas geliyo girdiginde simdi iyiyim hafif hafif giriyo imkan suanda zor burda cumartesi cok yogun bi aksam oluyo esim restorantta asci ariyor surekli durumumu soruyor yanimda olsa hemen goturturdum hastaneye kendimi ama ne bilim abartilcak seymi deilmi anliyamadim kendi basimada abartiyom diyom ama hakkatten cok feci agri of of bide asilama ile kaldim korkuyorum cok ben en iyisi mail atayim doktora yaa

:s esim calisiyo suanda yanlizim pek caktirmamaya calisiyorum yarinda devam ederse gitmeyi dusunuyorum normal deilmidir sence doktoruma bildireyimmi of ya yanlizlik cok kotu birsey daha 34 haftamin icindeyim ben yaaa

cnm riske atmaya değer mi bilemiyorum valla bence en azından doktorunu ara...

cnm riske atmaya değer mi bilemiyorum valla bence en azından doktorunu ara...

hareket ediyo ya o beni teselli ediyo doktorumu ariyamiyorum burda yasak sadece mail atabiliyorum degmez riske atmaya aslaaaaaa zaten bidaha gozumu karartirsa kararliyim esimi ariycam birak isi falan gel beni gotur acile dicem bekliyom suanda uzanip neyse canlariml coook saolun yaa ilgilendiginiz icin ben uzanayim yarin yazarim nasil oldugumu iyi gecelr hepinize

:s esim calisiyo suanda yanlizim pek caktirmamaya calisiyorum yarinda devam ederse gitmeyi dusunuyorum normal deilmidir sence doktoruma bildireyimmi of ya yanlizlik cok kotu birsey daha 34 haftamin icindeyim ben yaaa

doktorunun telefonu varsa mutlaka ara bence

varsa özel nosu cepten ara bnce..mailini görüp cevaplayana kadar sende merak içinde kalacaksın çünkü..

habersiz bırakma bizi cnm...dualarımz senle

arkadaş belçikadaymış profilinde öyle yazıyor.. bende türkiyede sanmıştım

merhaba arkadaşlar,
dün 2-3 defa su gelir gibi oldu benden..bu sabah dr. a gittik..meğer bebek doğum kanalına iyice girmiş..aşırı basıdan idrar kaçırıyomuşum..aylardır alttan muayene olmamıştım..bi de alttan muayene oldum mu..hastaneden çıktıım arabaya kadar zor yürüdüm.:26:
bebiş 2700 gr olmuş..
dr. 10 gün daha dayan 36yı bitir sonra heran gelebilir diyo da..nasıl dayanılır bilemiyorum..bebeğin dayanması asıl önemli olan..yormamaya çalışıyorum kendimi annem geliyo 2 gün sonra eşimde her işimi görüyo Allahtan ama korku dağları sardı ne yalan söyliyim..:26::26::26:

Canim burda ariyamiyorsun biliyorum ama hastaneyi ara orda ebeler sana yardimci oluyo gel diye yada sunu yap diye.Gidincede zaten hemen doktorlar bakip durumu degerlendiriyorlar.Eger zaten dogum varsa kendi doktorunu cagiriyorlar.Bana sorarsan hemen ara.Bu kadar dayanilmaz acilar bana normal gelmedi.

anladım cnm... bebeğin hareketlerini tabii ki takip et. ama kötü olursan da eşini aramaktan sakın vazgeçme... ii haberlerle gel cnm...

ayy geçmiş olsn cnm...alttan muayene o kadar zor muuu

yahuu neler oluyor bize böyle??? cnm benim yaa... aman kalkmamaya çalış ayağa... annenin gelmesi de çok ii olur tabii... bebişin de bekler inşallah..umutsuzlanma sakın( diyene bakın bu arada:)) ben de çok panik yapıyorum yahhuuu :)) )

ayy negüzel bak benim yaramaz daha dönmedi bile en azından doğum kanalına girmiş... allah yardımcın olur merak etme...
annende yardım ederse süper olur

bu panik hepimizi kasım annesi yapacak valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…