peki hazırlıklı mıydın cnm, benim bir de aşırı utanma gibi salakca bi sorunum var da, acı falan duymam heralde utançtan
hazırlıklıydım..su geldiğini zannetiğim anda banyomu ve temizliğimi yaptım geceden...çantayı hazırlamamıştım can havliyle çantayı hazırladım..sabah da gittim dr.a..
bu cuma benimde doktorda kontrolum var ve aciklik varmi diye bakilcak.nasil gicik bir durum oldugunu bildigim icin simdiden stres yapiyorum.ama su bir gercek kesinlikle kendinizi kasmadiginiz surece cokta acimiyo.ben simdiden kendime telkin etmeye basladim.cunku normal dogum yapanlar bilirler bu cati muayenesi dogum sirasinda siradan bir olay oluyo gelen giden bakiyo
merhaba arkadaşlar,
dün 2-3 defa su gelir gibi oldu benden..bu sabah dr. a gittik..meğer bebek doğum kanalına iyice girmiş..aşırı basıdan idrar kaçırıyomuşum..aylardır alttan muayene olmamıştım..bi de alttan muayene oldum mu..hastaneden çıktıım arabaya kadar zor yürüdüm.:26:
bebiş 2700 gr olmuş..
dr. 10 gün daha dayan 36yı bitir sonra heran gelebilir diyo da..nasıl dayanılır bilemiyorum..bebeğin dayanması asıl önemli olan..yormamaya çalışıyorum kendimi annem geliyo 2 gün sonra eşimde her işimi görüyo Allahtan ama korku dağları sardı ne yalan söyliyim..:26::26::26:
nihalla nerede bu arada yaaaaa??? hafta sonları girer miydi foruma???
destina; ellerine sağlık cnm. çok güzel olmuş alt açmaların...
gnc24; 10 gün değil de 16 gün var amaaa :)))))))))))
süperrr olmuşş ellerıne sağlık....gule gule kullansın cımcıme :))))
nihalla dan hala haber yok sanırım
acaba o da mı doğum yaptı merak ettim bilen var mı
SUMAK arkadasımızın mesajı
aldım kucağıma masalımı zor bir doğum oldu ama geçti
herkese çok selam
en kısa zamanda gireceğim foruma inşallah...
KIZLAR NİHAL ARKADASIMIZDAN HABERİ OLAN VARMI.DÜN ODA WC DEYKEN KAN GÖRDÜM DİYE YAZMIŞTI,YARIM SAAT SONRA FORUMDAN KAYBOLDU
BİR BEBİŞ DAHA MI GELİYOR YOKSA
DESTİNA cnm sana ilk basta 41 defa degil 41.000defa masAllah diyorumve ayakta alkisliyorum resmeeen yaptiklarin harika gule gule kullan caniim bende 1 cocuk var ve kendimden gemis durumdayim sen 2 taneyle masAllah vallaa oku okut kendine cnm benm Rabbm senin enerjinden birazda isteyenlere ve bana versin ins :))
Buarada kizlaar cok kisi varmis benle ayni durumda olaan demekki anormallk yok herkese tek tek alinti yapamadm telfndan yaziyorm cok saolun ama rahatlattiniz beni :)
maşallah barekallah. ne kadar güzel şeyler bunlar. güle güle kullanın. çok özendim walla. ama bende nerde o yetenek. hep hazırcıyım. çok çok çok beğendim.
eline,emeğine sağlık canım benim
işte aynı dert benide sardı herkesinki döndüde benimki niye dönmedi diye hergün yokluyorum başı hala sağ kaburgamın altında yusyuvarlak duruyor... dert oldu stres yaptım eşimde kızdı böyle basit şeyler için kendini strese sokuyorsun diye ama...
bizim bebeişler biraz ağır kanlı galibaaaa:26:
cnm çok güzel olmuş walla...
bende dikmek istiyorum ama böle olmaz heralde ben daha acemiyim dikiş konusunda
bide bu 3 cm sünger demişsin, nerden aldın ben bakındım göremedim böle bişey
çapa tarafında oturuyosun galiba bende o taraftayım, buralardan aldıysan nerden aldın süngeri acaba...
anammmm benime pazartesi kontrolüm var yaparmıki çatı matı işlerini heyecan yaptım şimdi.... her doktora gidişimde hazırlıklı gidiyorum zaten ama bakalım nolcak
herkese hayırlı akşamlar kızlarrr:))
cnm ya sendemi erkencisin hadi hayırlısı inş
halimem sagol cnm
tesekkurler cnm
kızlar nihalle konuştum ben bugun doktordan cıkınca idrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş ve o agrı sancıyı yapan oymuş antıbıyotık vermiş doktor onu kullanacak bebek gayet iyiyimiş endişelenilecek bir durum yokmuş şuan
amin cnm cok sagol gece kaldı bıraz bu dikişlerim hastalıklarla ugraşmaktan inş vakitlice bitirebilirim yapacaklarımı
cok sagol cnm seninde ayrı yeteneklerın vardır olsun
cok sagol cnm benim
benim hacı yatmazımda hala dönmedi sag tarafımda benimkide oksuyom başını arada bir
cnm evet çapada oturuyorum ya o süngeri almadım evde vardı daha dogrusu oglumdan kaldı hazır muşambalı altaçma mınderiydi musabbası yırtılınca süngerini atmamıştım bende lazım olur diye kızıma kısmetmiş:) bu arada cok sagol cnmdikmeye başlayınca acemilik geçiyor cnm denemek başlamak lazım:)
bu cuma benimde doktorda kontrolum var ve aciklik varmi diye bakilcak.nasil gicik bir durum oldugunu bildigim icin simdiden stres yapiyorum.ama su bir gercek kesinlikle kendinizi kasmadiginiz surece cokta acimiyo.ben simdiden kendime telkin etmeye basladim.cunku normal dogum yapanlar bilirler bu cati muayenesi dogum sirasinda siradan bir olay oluyo gelen giden bakiyo
kızlar bişey söyliycem sizee açık açık yazacağım ama kusura bakmayınyardımcı olun bana 2 saat önce wc gittim neyse büyük tuvaletimi yaptım tabi çok azcık ıkındım bende kabızlık falan yoktur hiçte olmadı öyle sıkıntılarım çok şükür hergün düzenli çıkarım tuvalete neyse yıkıyodum bide baktım çok az kan var pıhtı değil sulu bi kan elimde vajinaya parmakla baktım kan gelmedi arka tarafa baktım orada da bişey yok iç çamaşırımdada bişi yok bu kan nereden geldi
ıkınınca olmuştur ya da nihalinki gibi idrar yolu enfeksiyonun varsa o zaman da sulu kan oluyo.
ilk defa böle bişi yaşıyorum çok panik oldum ben yaa tecrübesi olanlar bişeyler söylesin nolur yaa makattan geldi desem tuvalet konusunda problemim yokki hep düzenlidir yani kabız falan değilim ama sancımda yok herşey gayet normal
Canım ilişki varmıydı dünden...o da yapabilir.
cuma günü idrar kültürü yapıldı rutin testler işte ama sonuç 2 gün sonra çıkar dediler
cnm ben de dikmeye karar verdim en azından denicem, pantolon elbise falan dikmişliğim var, senin fotolar da fikir verdi, sağol...şimdi kumaş almak lazım, sence desenli ve desensizden 2 şer metre alsm yeter mi?
kızlar bişey söyliycem sizee açık açık yazacağım ama kusura bakmayınyardımcı olun bana 2 saat önce wc gittim neyse büyük tuvaletimi yaptım tabi çok azcık ıkındım bende kabızlık falan yoktur hiçte olmadı öyle sıkıntılarım çok şükür hergün düzenli çıkarım tuvalete neyse yıkıyodum bide baktım çok az kan var pıhtı değil sulu bi kan elimde vajinaya parmakla baktım kan gelmedi arka tarafa baktım orada da bişey yok iç çamaşırımdada bişi yok bu kan nereden geldi
slm kizlar nasilsinizz doguran varmi bugun ayy topige girmek artik daha heyecanli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?