2011 Aralık Anneleri

bu cuma benimde doktorda kontrolum var ve aciklik varmi diye bakilcak.nasil gicik bir durum oldugunu bildigim icin simdiden stres yapiyorum.ama su bir gercek kesinlikle kendinizi kasmadiginiz surece cokta acimiyo.ben simdiden kendime telkin etmeye basladim.cunku normal dogum yapanlar bilirler bu cati muayenesi dogum sirasinda siradan bir olay oluyo gelen giden bakiyo

peki hazırlıklı mıydın cnm, benim bir de aşırı utanma gibi salakca bi sorunum var da, acı falan duymam heralde utançtan

hazırlıklıydım..su geldiğini zannetiğim anda banyomu ve temizliğimi yaptım geceden...çantayı hazırlamamıştım can havliyle çantayı hazırladım..sabah da gittim dr.a..

anammmm benime pazartesi kontrolüm var yaparmıki çatı matı işlerini heyecan yaptım şimdi.... her doktora gidişimde hazırlıklı gidiyorum zaten ama bakalım nolcak

herkese hayırlı akşamlar kızlarrr:))

cnm ya sendemi erkencisin hadi hayırlısı inş

nihalla nerede bu arada yaaaaa??? hafta sonları girer miydi foruma???

destina; ellerine sağlık cnm. çok güzel olmuş alt açmaların...

gnc24; 10 gün değil de 16 gün var amaaa :)))))))))))

halimem sagol cnm

süperrr olmuşş ellerıne sağlık....gule gule kullansın cımcıme :))))

tesekkurler cnm

nihalla dan hala haber yok sanırım
acaba o da mı doğum yaptı merak ettim bilen var mı

kızlar nihalle konuştum ben bugun doktordan cıkınca idrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş ve o agrı sancıyı yapan oymuş antıbıyotık vermiş doktor onu kullanacak bebek gayet iyiyimiş endişelenilecek bir durum yokmuş şuan

amin cnm cok sagol gece kaldı bıraz bu dikişlerim hastalıklarla ugraşmaktan inş vakitlice bitirebilirim yapacaklarımı

maşallah barekallah. ne kadar güzel şeyler bunlar. güle güle kullanın. çok özendim walla. ama bende nerde o yetenek. hep hazırcıyım. çok çok çok beğendim.

cok sagol cnm seninde ayrı yeteneklerın vardır olsun

eline,emeğine sağlık canım benim

cok sagol cnm benim

benim hacı yatmazımda hala dönmedi sag tarafımda benimkide oksuyom başını arada bir

cnm evet çapada oturuyorum ya o süngeri almadım evde vardı daha dogrusu oglumdan kaldı hazır muşambalı altaçma mınderiydi musabbası yırtılınca süngerini atmamıştım bende lazım olur diye kızıma kısmetmiş:) bu arada cok sagol cnm dikmeye başlayınca acemilik geçiyor cnm denemek başlamak lazım:)

cnm ben de dikmeye karar verdim en azından denicem, pantolon elbise falan dikmişliğim var, senin fotolar da fikir verdi, sağol...şimdi kumaş almak lazım, sence desenli ve desensizden 2 şer metre alsm yeter mi?

kızlar bişey söyliycem sizee açık açık yazacağım ama kusura bakmayın yardımcı olun bana 2 saat önce wc gittim neyse büyük tuvaletimi yaptım tabi çok azcık ıkındım bende kabızlık falan yoktur hiçte olmadı öyle sıkıntılarım çok şükür hergün düzenli çıkarım tuvalete neyse yıkıyodum bide baktım çok az kan var pıhtı değil sulu bi kan elimde vajinaya parmakla baktım kan gelmedi arka tarafa baktım orada da bişey yok iç çamaşırımdada bişi yok bu kan nereden geldi

alttan muayneye okadar alıştım kı artık vız gelıyor dermişim kışın hamıle kalmadan önce rahimde yara vardı onun ıcın doktordaydım daha sonra alt tarafta zona oldu nerdeyse 10 gun boyunca hergun doktorda gectı ve hep alttan muayne üstünede hamile kaldım onun için artık vız geliyor alttan muayne bana

kendını rahat bıraktınmı sorun olmuyor ama ınsan psikolojıkman kasılıyor o esnada farklı şeyler düşünmeye calışıyorum sankı orda deilmişim gibi falan..yani artık kendimce yöntemler geliştirdim en rahat bişekilde atlatabılmek için

ilk defa böle bişi yaşıyorum çok panik oldum ben yaa tecrübesi olanlar bişeyler söylesin nolur yaa makattan geldi desem tuvalet konusunda problemim yokki hep düzenlidir yani kabız falan değilim ama sancımda yok herşey gayet normal

ıkınınca olmuştur ya da nihalinki gibi idrar yolu enfeksiyonun varsa o zaman da sulu kan oluyo.

Canım ilişki varmıydı dünden...o da yapabilir.

cnm ben de dikmeye karar verdim en azından denicem, pantolon elbise falan dikmişliğim var, senin fotolar da fikir verdi, sağol...şimdi kumaş almak lazım, sence desenli ve desensizden 2 şer metre alsm yeter mi?

cnm 1er metrede alsan yeterli gelir enleri geniş oluyor genelde kumaşların başla inş gerisi gelir merak etme:)

cnm telaş yapma makattandır buyuk ıhtımalle son aylarda genelde makatta problemler oluyor bende bugun şişmiş oldugunu farkettim dısarı dogru normalde bı agrı sızı yok ama hemoroid oluşmuş sanırım illa hamılelıklerımde oluyor

Kızlar mrb..yazdan beri girmiyordum foruma.ancak facebook tan takip ediyordum..umarım tüm anne adayları ve bebekleri iyidir...en son 4 doğum vardı.artış oldu mu?

tm telaş yapmıyorum ben gayet sakinim ozman bi sorayım dedim size ilk defa böle bişi oldu çünkü teşekkür ederm ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…