2011 Aralık Anneleri

Kafama bişi takılırsa sana sorcam ama :126:

hatta sorayım şimdi 1 tane, dikmeden önce yıkadın mı makinada?

eşim bilgisayarı 2 gündür evde bırakıyor ... yoksa bende hiç giremezdim.. telefondan bağlanayım diyorum nasıl bağlanıyo şifre ney onu çözemedim...

yoksa doğum yaptığım haberini bende veremeyebilirim size... çünkü facebook adresimde yok... süper dimi

valla 4 aralık ya da 30 kasım diye konuştuk doktorumla:)) tabii beklerse diye de ekledik

cnmm sezeryan olckmissin ins hayirlisi hakkinda kuzum hepimiz alalimda kucagimiza bebislerimizi dogum sekli onemli deil ins ALLAH KIMSEYI UTANDRMASIN HEPIMIZE KOLAY DOGM NASIP ETSIIN

cnm cep numaranı birine yolla özelden, yarenhande bi ara herkesinkini yazıyodu, ona yollayabilirsin.

kuzum bi kere de bende olmuştu, hem de baya kan vardı. büyük tuvaletten sonra. dediğin gibi ben de ıkınmamıştım. ama demek ki hassaslaşıyor o bölgeler. panik yapma ama yine de takip et tabii ki...

cnmm sezeryan olckmissin ins hayirlisi hakkinda kuzum hepimiz alalimda kucagimiza bebislerimizi dogum sekli onemli deil ins ALLAH KIMSEYI UTANDRMASIN HEPIMIZE KOLAY DOGM NASIP ETSIIN

saol cnm benim... inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun inşallah...

Kafama bişi takılırsa sana sorcam ama :126:

hatta sorayım şimdi 1 tane, dikmeden önce yıkadın mı makinada?

tabiki sorabılırsın cnm elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve ben tüm kumaşlarımı yıkadım öncesinde hacışakırın granul sabun tozuyla daha sonra tekrar yıkamak zorunda kalmayayım dıye bırde kumaş cekecekse önceden çeksin sonra ıyı olmaz oyuzden yıkayıp dik derim cnm

iyiyiz biz de şükür..kızıma hazırlıkları tamamlıoruz yavaş yavaş...yatak almadık daha..şimdi de yataklara bakıoduk..

allah kolaylık versin hepimizde var bı hazırlıklar:)

cnm istersen mesaj atayım sana tel nomu ordan mesaj yazarsın doguma gıdıyorum dıye :)))

çok sevinirim:)

kızlar doğum çantasına kendiniz ve bebek için neler koydunuz???deneyimli anneler yardım:))ben de biraz hazırladım ama yine de eksik var mı acaba diye aklıma takılıyor..

kızlar doğum çantasına kendiniz ve bebek için neler koydunuz???deneyimli anneler yardım:))ben de biraz hazırladım ama yine de eksik var mı acaba diye aklıma takılıyor..

cnm bak konuların içinde aralık annelerinin hast çantaları var oradan yardım alabilirsin ben öyle yaptım listemi oluşturdum bazı eksiklerim war onlarıda tamamlayıp hazırlarım 1 haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…