cnm 1er metrede alsan yeterli gelir enleri geniş oluyor genelde kumaşların başla inş gerisi gelir merak etme:)
cnm telaş yapma makattandır buyuk ıhtımalle son aylarda genelde makatta problemler oluyor bende bugun şişmiş oldugunu farkettim dısarı dogru normalde bı agrı sızı yok ama hemoroid oluşmuş sanırım illa hamılelıklerımde oluyor
bu panik hepimizi kasım annesi yapacak valla..
hoşgeldin cnm bizler ıyıyız sen nasılsın??? bugun sanırım dogum yok ama heran bekleyenler var
hoşgeldin cnm bizler ıyıyız sen nasılsın??? bugun sanırım dogum yok ama heran bekleyenler var
bende efeyi uyuttum bi bakm dedim sizeee iyiyim sukur cnmm ayy ins hepimiz kurtulruz bir nefeste
valla 4 aralık ya da 30 kasım diye konuştuk doktorumla:)) tabii beklerse diye de ekledik
sallayarak mı uyutuyosun tosuncuğu
eşim bilgisayarı 2 gündür evde bırakıyor ... yoksa bende hiç giremezdim.. telefondan bağlanayım diyorum nasıl bağlanıyo şifre ney onu çözemedim...
yoksa doğum yaptığım haberini bende veremeyebilirim size... çünkü facebook adresimde yok... süper dimi
kızlar bişey söyliycem sizee açık açık yazacağım ama kusura bakmayınyardımcı olun bana 2 saat önce wc gittim neyse büyük tuvaletimi yaptım tabi çok azcık ıkındım bende kabızlık falan yoktur hiçte olmadı öyle sıkıntılarım çok şükür hergün düzenli çıkarım tuvalete neyse yıkıyodum bide baktım çok az kan var pıhtı değil sulu bi kan elimde vajinaya parmakla baktım kan gelmedi arka tarafa baktım orada da bişey yok iç çamaşırımdada bişi yok bu kan nereden geldi
cnmm sezeryan olckmissin ins hayirlisi hakkinda kuzum hepimiz alalimda kucagimiza bebislerimizi dogum sekli onemli deil ins ALLAH KIMSEYI UTANDRMASIN HEPIMIZE KOLAY DOGM NASIP ETSIIN
Kafama bişi takılırsa sana sorcam ama :126:
hatta sorayım şimdi 1 tane, dikmeden önce yıkadın mı makinada?
iyiyiz biz de şükür..kızıma hazırlıkları tamamlıoruz yavaş yavaş...yatak almadık daha..şimdi de yataklara bakıoduk..
eşim bilgisayarı 2 gündür evde bırakıyor ... yoksa bende hiç giremezdim.. telefondan bağlanayım diyorum nasıl bağlanıyo şifre ney onu çözemedim...
yoksa doğum yaptığım haberini bende veremeyebilirim size... çünkü facebook adresimde yok... süper dimi
cnm cep numaranı birine yolla özelden, yarenhande bi ara herkesinkini yazıyodu, ona yollayabilirsin.
tabiki sorabılırsın cnm elimden geldiğince yardımcı olurum seve seveben tüm kumaşlarımı yıkadım öncesinde hacışakırın granul sabun tozuyla daha sonra tekrar yıkamak zorunda kalmayayım dıye bırde kumaş cekecekse önceden çeksin sonra ıyı olmaz oyuzden yıkayıp dik derim cnm
allah kolaylık versin hepimizde var bı hazırlıklar:)
cnm istersen mesaj atayım sana tel nomu ordan mesaj yazarsın doguma gıdıyorum dıye :)))
çok sevinirim:)
Eki Görüntüle 287487 aynen böle olucaz sankiii
cnm onda birimizin nosu olmalıkı o haber versin bize ben doguma gidiyorum diye yoksa biz bilemeyiz ki:)
kızlar doğum çantasına kendiniz ve bebek için neler koydunuz???deneyimli anneler yardım:))ben de biraz hazırladım ama yine de eksik var mı acaba diye aklıma takılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?