canım bencede bu işte bir anormallik var ctesi bebişi gördük kan tahlili verdi( hepatit ) pazar sonucu gösterdik biraz lekelenme var dedim progestan yazdı eve geldim akşam kanamaya çevirdi çok değil ama aradım gelmem gerekiyormu dedim hapını kullan yapıcak birşey yok dedi çok kanaman olursada düşük olma ihtimali olur o zaman gel dedi. Bu sabah gittim rapor almak için başka dr. vardı ona söyledim o da bakmadı direk rapor verdi sormadı bile ne kadar kanaman oldu diye test filan da vermedi napayım ben birde özel hast. göya...
ayyy canımmm gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizlere olsunn maşallah sana ve bebişineebenim daha 2haftam var kalp atışını duymak için hiç geçmek bilmiyor sanki yaww nasıl geçecek iki hafta bilmiyorum :44:
tesekkür ederim darısına basına canım
evet zaman zor geciyor ama o sesi duyduğunda herseye değer diyor insan
selam ben geldim
ctesi günü akşam iş çıkışı dr. gittik alttan baktırdım bebişimin kalp atışlarının gördük (6+4 dedi)ama kahve rengi lekeler oluyordu pazar günü akşama doğru kanama oldu dr. aradım progestan kullanmamı söyledi bu sabah yine biraz vardı işe gittim kendimi çok kötü hissediyordum duramadım ve 7 gün rapor aldım.... Dua edin bize teyzeleri bebişime bişi olmasın
birde hiç test filan yapmadı ultrasonlada bakmadı sadece istirahat et kanaman artarsa düşük tehlikesi var demektir o zaman gel dedi sizde normalmi test filan yapmaması...
birde bebişlerin kalp atışını duyduk yazıyorsunuz ya bende gerçekten duyuluyor sandım ama dr. sadece ulrasonla baktığında bak hareket ediyor kalbi atıyor dedi ben mi yanlış anlamışım gerçekten sadece görünüyormu yoksa duyuyormusunuzda?
selam,
seninle aynı durumdayız. ben de geçen hafta ptesi akşamı lekelenme nedeniyle doktora gitmiştim ve 7 gün rapor verdi. aynı şekilde progestan kullanıp dinlenmemi ve kanama ya da lekelerde artış olursa gelmemi istedi. allaha şükür ben de bir artış olmadı hatta lekelerde geçti denebilir. yarın raporumun son günü.. ilacını alıp dinlenmekten başka yapacak bişey yok. belki bebişi daha yeni gördüğünüz için tekrar bakma ihtiyacı duymamıştır doktorun. hem bu durumda yapılabilecek bir testte yok ki. kötü düşünmemeye çalış diyeceğim ama biliyorum insan çok korkuyor
geçmiş olsun dikkat et kendine..
canım korkma eğer cok miktarda kanama yoksa üzülme
kızımda bendede öyle oldu ve gercektende progesteron kullanmaktan baska yapılacak bir şey yok
bol bol dinlen bol bol sıvı iç
bir süre sonra gecer inşaallah
benim kuzenim 5 ay devam eden bir kanama sonucunda bir erkek bebek sahibi oldu
başka bi doktora git.bende özele gidiyodum.şimdi devlet hastanesine gidicem.araştırma hastaneleri daha güzel ilgileniyo canım.
kızlar ben çıkayım kızım acıkmış görüşürüz.kendinize iyi bakın
selam,
seninle aynı durumdayız. ben de geçen hafta ptesi akşamı lekelenme nedeniyle doktora gitmiştim ve 7 gün rapor verdi. aynı şekilde progestan kullanıp dinlenmemi ve kanama ya da lekelerde artış olursa gelmemi istedi. allaha şükür ben de bir artış olmadı hatta lekelerde geçti denebilir. yarın raporumun son günü.. ilacını alıp dinlenmekten başka yapacak bişey yok. belki bebişi daha yeni gördüğünüz için tekrar bakma ihtiyacı duymamıştır doktorun. hem bu durumda yapılabilecek bir testte yok ki. kötü düşünmemeye çalış diyeceğim ama biliyorum insan çok korkuyor
geçmiş olsun dikkat et kendine..
küçükken önce dediğin gibi ultrasonda görüyorsun, sonra duyuluyor :) biz duyduğumuzda 7+4 dü ama kişiden kişiye değişiyor bu süreler biliyorsun. en kısa zamanda sen de duyarsın inşallah
birde bebişlerin kalp atışını duyduk yazıyorsunuz ya bende gerçekten duyuluyor sandım ama dr. sadece ulrasonla baktığında bak hareket ediyor kalbi atıyor dedi ben mi yanlış anlamışım gerçekten sadece görünüyormu yoksa duyuyormusunuzda?
kızlar mide bulantısı için tuzlu kraker, beyaz leblebi yiyin yazıyor, ben onları da yiyemiyorum. çünkü yiyince kendimi hoop tuvalette öğürürken buluyorum. bu mide bulantısına çare bulan var mı? doktor hamileler için bi ilaç veriyomuş mide bulantısı için. ama pek bi faydası yok diyolar. siz ne diyosunuz? aranızda kullanan var mı? ne düşünüyosunuz?
kızlar mide bulantısı için tuzlu kraker, beyaz leblebi yiyin yazıyor, ben onları da yiyemiyorum. çünkü yiyince kendimi hoop tuvalette öğürürken buluyorum. bu mide bulantısına çare bulan var mı? doktor hamileler için bi ilaç veriyomuş mide bulantısı için. ama pek bi faydası yok diyolar. siz ne diyosunuz? aranızda kullanan var mı? ne düşünüyosunuz?
selam ben geldim
ctesi günü akşam iş çıkışı dr. gittik alttan baktırdım bebişimin kalp atışlarının gördük (6+4 dedi)ama kahve rengi lekeler oluyordu pazar günü akşama doğru kanama oldu dr. aradım progestan kullanmamı söyledi bu sabah yine biraz vardı işe gittim kendimi çok kötü hissediyordum duramadım ve 7 gün rapor aldım.... Dua edin bize teyzeleri bebişime bişi olmasın
birde hiç test filan yapmadı ultrasonlada bakmadı sadece istirahat et kanaman artarsa düşük tehlikesi var demektir o zaman gel dedi sizde normalmi test filan yapmaması...
Hamilecikler merhaba
Pof çarşıda bir tanıdığı gördüm hayırlı olsun dedi sinirim bozuldu nerden duyduysaRabbim(CC.) hayırlısıyla kalp atışlarını falan duysamda artık gizlemesem
:92:hoşgeldin tatlıııışşşşşşcanım malesefki insanların agzı durmaz kimseye söylemiş mşydin ki daaha önce
medpamit veriyorlar, benim doktorum da verdi ama kendi doktoruna danismalisin bence almadan. herkesin kosullari farkli. ben o ilaca henuz hic dokunmadim. benim olay tiksinme seklinde geciyor cunku. doktorum 3 kereden fazla kusarsan gun icinde al dedi. onlar da onermiyorlar aslinda ama hastayi serumla beslemektense ilac vermeye mecbur kaliyorlar
:92:
Kız Muş(Muştu di me :)) güzeli naber? Bide dediki bana saklama çocuğun kafası kocaman olur dedi iyice sinir oldum duydunuz mu hiç böyle bişey
Ablam, enişte , annem bide kocişim biliyordu . Ablamda hamile bu arada12 haftalık falan .
Ha haa ha bende korktumsaklama çocuğun kafası kocaman olur
bence seni itifara yönelik bi yaklaşım bu söz
ay ne insanlar var ya daha bunlar ne ki siz karnınız büyüdükçe duyacağınız sacmalıkları görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?