2011 Aralık Anneleri

başka bi doktora git.bende özele gidiyodum.şimdi devlet hastanesine gidicem.araştırma hastaneleri daha güzel ilgileniyo canım.
kızlar ben çıkayım kızım acıkmış görüşürüz.kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

tesekkür ederim darısına basına canım
evet zaman zor geciyor ama o sesi duyduğunda herseye değer diyor insan

tesekkür ederim darısına basına canım
evet zaman zor geciyor ama o sesi duyduğunda herseye değer diyor insan

evet haklısın canım işte bir an önce gelsin giye bekliyorsun ister istemen tereddütlerin soru işaretlerin oluyor aklında o minicik atan kalbin sesini duymak insanı rahatlatır sanırım onun için sabırsızlanıyorsun :97:

selam,

seninle aynı durumdayız. ben de geçen hafta ptesi akşamı lekelenme nedeniyle doktora gitmiştim ve 7 gün rapor verdi. aynı şekilde progestan kullanıp dinlenmemi ve kanama ya da lekelerde artış olursa gelmemi istedi. allaha şükür ben de bir artış olmadı hatta lekelerde geçti denebilir. yarın raporumun son günü.. ilacını alıp dinlenmekten başka yapacak bişey yok. belki bebişi daha yeni gördüğünüz için tekrar bakma ihtiyacı duymamıştır doktorun. hem bu durumda yapılabilecek bir testte yok ki. kötü düşünmemeye çalış diyeceğim ama biliyorum insan çok korkuyor

geçmiş olsun dikkat et kendine..

küçükken önce dediğin gibi ultrasonda görüyorsun, sonra duyuluyor :) biz duyduğumuzda 7+4 dü ama kişiden kişiye değişiyor bu süreler biliyorsun. en kısa zamanda sen de duyarsın inşallah

ilk baslarda böyle seyler yasanabiliyor içinizi ferah tutun
eğer gectiyse sorun yok bu tip kanamalara yerleşme kanamasıda deniyormuş
benim kızımda olmuştu

Çok saolun arkadaşlar içim rahatladı biraz dünden beri azaldı aslında ama düşündükçe insanın aklına her şey geliyor. İyiki varsınız teşekkürler...

küçükken önce dediğin gibi ultrasonda görüyorsun, sonra duyuluyor :) biz duyduğumuzda 7+4 dü ama kişiden kişiye değişiyor bu süreler biliyorsun. en kısa zamanda sen de duyarsın inşallah

Saol canım çok şükür kalp hareketlerini gördük ama şimdide kanama sorunu çıktı diyodumki bir kalp sesini duysam yeret şimdide rabbim kanamayla sınıyor hayırlısı bakalım.

kızlar mide bulantısı için tuzlu kraker, beyaz leblebi yiyin yazıyor, ben onları da yiyemiyorum. çünkü yiyince kendimi hoop tuvalette öğürürken buluyorum. bu mide bulantısına çare bulan var mı? doktor hamileler için bi ilaç veriyomuş mide bulantısı için. ama pek bi faydası yok diyolar. siz ne diyosunuz? aranızda kullanan var mı? ne düşünüyosunuz?

deseydiniz duyabilirmiyiz diye sana sesi açardı:))))) ben öle demiştim de:))

ben bu hamileliğimde havuç kuru ekmek ve nar ekşisini keşfettim
gecen sefer 30 hafta bulantı kusma olmuştu
aynı kabusun geri gelmesinden korkuyorum
ama sık ve az az yemekte etkili

medpamit veriyorlar, benim doktorum da verdi ama kendi doktoruna danismalisin bence almadan. herkesin kosullari farkli. ben o ilaca henuz hic dokunmadim. benim olay tiksinme seklinde geciyor cunku. doktorum 3 kereden fazla kusarsan gun icinde al dedi. onlar da onermiyorlar aslinda ama hastayi serumla beslemektense ilac vermeye mecbur kaliyorlar

canım benim görümcemde tıpkı senin gibiydi bu yüzden 2gün hastanede bile yattı serum yedi doktor bulantı hapı vermişti onu kullanınca bulantısı kusması fazla olmuyordu azalmıştı yani şimdi 19.haftada tamamen geçti çok şükür istersen dene bi bulantı hapını faydası olabilir

Hamilecikler merhaba
Pof çarşıda bir tanıdığı gördüm hayırlı olsun dedi sinirim bozuldu nerden duyduysa Rabbim(CC.) hayırlısıyla kalp atışlarını falan duysamda artık gizlemesem

Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.

alıntıdır bence üzülme

Hamilecikler merhaba
Pof çarşıda bir tanıdığı gördüm hayırlı olsun dedi sinirim bozuldu nerden duyduysa Rabbim(CC.) hayırlısıyla kalp atışlarını falan duysamda artık gizlemesem

hoşgeldin tatlıııışşşşşş canım malesefki insanların agzı durmaz kimseye söylemiş mşydin ki daaha önce

hoşgeldin tatlıııışşşşşş canım malesefki insanların agzı durmaz kimseye söylemiş mşydin ki daaha önce
:92:
Kız Muş(Muştu di me :)) güzeli naber ? Bide dediki bana saklama çocuğun kafası kocaman olur dedi iyice sinir oldum duydunuz mu hiç böyle bişey
Ablam, enişte , annem bide kocişim biliyordu . Ablamda hamile bu arada 12 haftalık falan .

Son düzenleme:

bana da metpamid verdi dr.um..ama ben de kusma pek yok..sabahtan akşamüstü 4-5'e kadar oluyo bulantım ..ben de içmniyorum o ilacı..sonuçta kimyasal bi madde..mecbur kalmadıkça içmem..bir de belirtilerimin devam edip etmediğini nasıl anlıcam ilaç içersem değil mi...
bebğimin iyi olduğunu sanki bulantı garanti ediyor..belki saçma ama hamile saplantısı işte..:26:

saklama çocuğun kafası kocaman olur
bence seni itifara yönelik bi yaklaşım bu söz
ay ne insanlar var ya daha bunlar ne ki siz karnınız büyüdükçe duyacağınız sacmalıkları görün

Nasıl uykum var nasıl :95::95:
Gece 12 de yattım 3,5 da kalktım bi dahada tık uykum gelmedi sabaha kadar şimdide uyumamak için direniyorum . Kızlar ayaklarınız yanıyor mu ya da üşüme falan geliyor mu ? Hamilelik mi menepoz mu tövbe ya anlamış değilim D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…