2011 Aralık Anneleri

pamukcum istanbula gelmişsin hoşgelmişsinnnn bende merak etmiştim seni bır kac gun görmeyince iyisindir umarım

lumos cnm ben daha hazırlamadım ama kızlar böyle bır topik açmışlardı 2011aralık annelerinin hastane cantaları diye istersen oraya bır bakabılırsın

bende fatma gibi düşünüyorum eğer ewde suyum yada sancım gelirse hemen size yazarım hastaneye gitmeden önce ama dışardayken başlarsa doğum ozman birinizi telle ararım elbet tabi fırsat olursa

pamuk58 gocuksuzzeskimoo efee sevde16 nusyaa Seybe çehregül quLyun nerdem sare2009 biopelin destina

hepinize ii akşamlar kızlaarr.... en azından yarına kadar doğurmamak dileğiyleee :)

Son düzenleme:
bende fatma gibi düşünüyorum eğer ewde suyum yada sancım gelirse hemen size yazarım hastaneye gitmeden önce ama dışardayken başlarsa doğum ozman birinizi telle ararım elbet tabi fırsat olursa

bende telle ararım yada msj atarım canım... belki o sancının arasında kk daki kızlar benden haber bekliyodur seviip dua ediyorlardır diye kendimi teselli ederim

kızlar otur otur ayaklarım şişti gene... hacıyatmaz gibi oldum ben biraz uzanıyorum.. yarın görüşürüz inşallah iyi geceleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

destinacım evet dün geldim istanbul a ama bir yanımda ankarada eşimi şimdiden özledim en çok ihtiyacım olduğu dönemde yanımda olmayacak doğum için hastane araştırmasına girdim canım pazartesiden itibaren çıkıyorum yollara :))) sen nasılsın tatlım

kızlar faceden yasemin_84 ün paylaşımını aynen aktarıyorum

''kızlar 15 gündür yoktum.suyum geldiğinden hastanede yattım.veeee kızımı perşembe sabahı saat 11 de doğurdum.biraz küçük doğduğundan şu an da küvezde.ben bugün taburcu oldum.kızım özgül 1500 gr doğdu.daha henüz göremedim.inş.pazartesi günü gidip küvez odasında görücem.''

yani 5. bebişimizde dogmuşşş:18::18::18:

ayy 5. bebişş hoşgeldinnnn inş en kısa zmanda toparlar kendisini we annesinin kucağında olur yasemin adına çok sevindim darısı bizim başımıza prensesimiz özgül hadi bütün gücünle tutun bakalım hayata

hadi yaa anaaaa ne oluyo bize yav dokuluyoruz birer birer :18: ben listeyi aralik anneleri degilde kasim anneleri diye degistireyimmi napiyim bileemedim :18: neyse hemen ekliyim vay anasini kac haftalik dogum yapti yasemin

hadi hayırlısı cnm sayılı gün tez gecer kavusursun yıne eşine allah kavuştursun şimdiden.. bende dikişlerle ugrasıyom buaralar saglıgım hamdolsun daha iyi

pamuk58 gocuksuzzeskimoo efee sevde16 nusyaa Seybe çehregül quLyun nerdem sare2009 biopelin destina

hepinize ii akşamlar kızlaarr.... en azından yarına kadar doğurmamak dileğiyleee :)

sanada ıyı geceler cnm

hadi yaa anaaaa ne oluyo bize yav dokuluyoruz birer birer :18: ben listeyi aralik anneleri degilde kasim anneleri diye degistireyimmi napiyim bileemedim :18: neyse hemen ekliyim vay anasini kac haftalik dogum yapti yasemin

34 haftalık dogum yapmış cnm..

her topiği açtığımda önce doğan bebek yok sanıyorum sonra okumaya devam edince anaaaaaaaaaaa diyorum bi bebiş daha gelmiş.

yasemin 84 özgülün analı babalı büyüsün. sana da çok geçmiş olsun. yaaa hem çok seviniyorum hem de bu bebişlerin aceleciliği beni şaşırtıyor. biraz da tırsıyorum erken gelmesinden....

ayyy kızlar ben yıne heyecan yaptımmmm:18::18::18::18: bugun bıraz tenbellık yapıp bişey yapmamıştım ama şimdi kalkıp işlerime devam edeyim en iyisi ne olacagı belli olmuyorrr hepinizi öpüorum saglıklı sıhhatlı geceler olsun bebişlerde sakın sakın beklesınler günleriniii

AYYY COK SEVINDIM INS HEMEN TOPLAR KENDINI PRENSES

canim ben tickerine baktim suanda tam 35 haftalik diyo.2 gun once dogum yapmissa 34+5 oluyo.bende oyle yazdim.yanlismi acaba

Sen boyle erken dogum haberlerini getirdikce heyecan yapip sende erkenden doguracan haa :) neyse aman allah korusun dursun bebekler durduklari yerde yaa ne oluyo bu sipalara bilmem.bende hic ustume mal etmiyorum ama doktorumun dedigine gore bende erken dogurabilirim ama bilemiyorum ne olur ilk kizim 15 gun once dogmustu bu nasil olcak bilmem.agrilarima bakarsak pekte duracak gibi durmuyo.suratima bakan sende dogum cok yakin diyo anlamadim gitti :18:

canim ben tickerine baktim suanda tam 35 haftalik diyo.2 gun once dogum yapmissa 34+5 oluyo.bende oyle yazdim.yanlismi acaba
dogrudur cnm o sanırım yuvarlak hesap 34.haftamda dıye cevapladı..buarada dogum şeklı sadece yanlış olmuş mecburı sezeryanla dogum yapmış önceki dogum sezeryan oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…