kızlar faceden yasemin_84 ün paylaşımını aynen aktarıyorum
''kızlar 15 gündür yoktum.suyum geldiğinden hastanede yattım.veeee kızımı perşembe sabahı saat 11 de doğurdum.biraz küçük doğduğundan şu an da küvezde.ben bugün taburcu oldum.kızım özgül 1500 gr doğdu.daha henüz göremedim.inş.pazartesi günü gidip küvez odasında görücem.''
yani 5. bebişimizde dogmuşşş:18::18::18:
geçmiş olsun fazla ayakta kalma bol bol yat bebişin dayanır inşallahmerhaba arkadaşlar,
dün 2-3 defa su gelir gibi oldu benden..bu sabah dr. a gittik..meğer bebek doğum kanalına iyice girmiş..aşırı basıdan idrar kaçırıyomuşum..aylardır alttan muayene olmamıştım..bi de alttan muayene oldum mu..hastaneden çıktıım arabaya kadar zor yürüdüm.:26:
bebiş 2700 gr olmuş..
dr. 10 gün daha dayan 36yı bitir sonra heran gelebilir diyo da..nasıl dayanılır bilemiyorum..bebeğin dayanması asıl önemli olan..yormamaya çalışıyorum kendimi annem geliyo 2 gün sonra eşimde her işimi görüyo Allahtan ama korku dağları sardı ne yalan söyliyim..:26::26::26:
hamile kalmadan önce rutin kontroller için gitmiştim alttan muayene etmişti doktor.üstelik bayan bir doktora gittiğim halde çookkk sıkılmış utanmıştım kadın olmak ne kadar zor yaaabu cuma benimde doktorda kontrolum var ve aciklik varmi diye bakilcak.nasil gicik bir durum oldugunu bildigim icin simdiden stres yapiyorum.ama su bir gercek kesinlikle kendinizi kasmadiginiz surece cokta acimiyo.ben simdiden kendime telkin etmeye basladim.cunku normal dogum yapanlar bilirler bu cati muayenesi dogum sirasinda siradan bir olay oluyo gelen giden bakiyo
belki zorlamışsındır kendini ama temkinli olmak lazım bence çantamızı falan hazırlamalı ve mümkünse bol bol dinlenmeliyiz artık baksanıza bebişler aralığı beklemiyorkızlar bişey söyliycem sizee açık açık yazacağım ama kusura bakmayınyardımcı olun bana 2 saat önce wc gittim neyse büyük tuvaletimi yaptım tabi çok azcık ıkındım bende kabızlık falan yoktur hiçte olmadı öyle sıkıntılarım çok şükür hergün düzenli çıkarım tuvalete neyse yıkıyodum bide baktım çok az kan var pıhtı değil sulu bi kan elimde vajinaya parmakla baktım kan gelmedi arka tarafa baktım orada da bişey yok iç çamaşırımdada bişi yok bu kan nereden geldi
Eki Görüntüle 287487 aynen böle olucaz sankiii
31.haftada suyum geldi gelişimi durmuş diye yazmış face de. O yüzden doktor 31 haftalık saymışdogrudur cnm o sanırım yuvarlak hesap 34.haftamda dıye cevapladı..buarada dogum şeklı sadece yanlış olmuş mecburı sezeryanla dogum yapmış önceki dogum sezeryan oldugu için
kızlar faceden yasemin_84 ün paylaşımını aynen aktarıyorum
''kızlar 15 gündür yoktum.suyum geldiğinden hastanede yattım.veeee kızımı perşembe sabahı saat 11 de doğurdum.biraz küçük doğduğundan şu an da küvezde.ben bugün taburcu oldum.kızım özgül 1500 gr doğdu.daha henüz göremedim.inş.pazartesi günü gidip küvez odasında görücem.''
yani 5. bebişimizde dogmuşşş:18::18::18:
kzılar merhabalar telaş oldum ben de ama şimdi!!!arkadaşlar doğurmuş,hem de 37.haftasında normal doğum....tırsmaya başladım.biz d ebugün doktora gittik.benim bebeğim 33+0'da 2.500 kilo olmuşbabasına çekmiş anlaşılan :) çok kilolu doğmuş da eşim.böyle gider bi aksilik olmazsa sezeryan zamanında 3.500 vs olur diyo doktor.yalnız ben 20 aralık olsun istiyorum ama doktor 25 aralık daha iyi olur dedi.20 aralık erkenmiş!saçma değil mi kızlar ya???zaten beklenen normal doğumdan 10 gün öncesi 20 aralık.sonra siz isterseniz 20 aralık da ok sorun olmaz ama akcigerde sıkıntı olur da küvezde kalırsa siz de ben de vicdan azabı çekerim dedi....ama gelişimi bu kadar iyi giderken 4-5 günün fark yaratmayacagını düşünüyorum.ha bu arada bebişim kıyafetlerini yıkadım ütüledim .dalan roxy cok güzel.memnun kaldım ama şunu farkettim yumuşatıcısız olmuyo :) o yumusacık çoraplar sert oldu :) hastane çantamı da hazırlıycam yarın.
kızlar ya bi de nevresim yorgan vs almıştık çilek'den,paketinde ama illa yıkanmalı mı onlar???içinde karyola korumaları felan da var.annem gerek yok pakette dedi ama siz naptınız???:18:
ultrasona girdim ya bugün bol bol gördük bebeğimizi :) kızlar ya benim bebeğin burnu genişce galiba :) ama bebişlerin burnu hep küçük olmaz mı?pek sevimli pozlar göremedim halinden bi hayli şikayetçi görünüyodu.sanki huysuzlanıyodu.cok fotojenik diildik yani :) Allaha şükür hersey yolunda ya,burnunu da yerim ben onun :)))bi dahaki ay ağdayı nasıl yaptırcam acaba,korktum gari :)
kzılar merhabalar telaş oldum ben de ama şimdi!!!arkadaşlar doğurmuş,hem de 37.haftasında normal doğum....tırsmaya başladım.biz d ebugün doktora gittik.benim bebeğim 33+0'da 2.500 kilo olmuşbabasına çekmiş anlaşılan :) çok kilolu doğmuş da eşim.böyle gider bi aksilik olmazsa sezeryan zamanında 3.500 vs olur diyo doktor.yalnız ben 20 aralık olsun istiyorum ama doktor 25 aralık daha iyi olur dedi.20 aralık erkenmiş!saçma değil mi kızlar ya???zaten beklenen normal doğumdan 10 gün öncesi 20 aralık.sonra siz isterseniz 20 aralık da ok sorun olmaz ama akcigerde sıkıntı olur da küvezde kalırsa siz de ben de vicdan azabı çekerim dedi....ama gelişimi bu kadar iyi giderken 4-5 günün fark yaratmayacagını düşünüyorum.ha bu arada bebişim kıyafetlerini yıkadım ütüledim .dalan roxy cok güzel.memnun kaldım ama şunu farkettim yumuşatıcısız olmuyo :) o yumusacık çoraplar sert oldu :) hastane çantamı da hazırlıycam yarın.
kızlar ya bi de nevresim yorgan vs almıştık çilek'den,paketinde ama illa yıkanmalı mı onlar???içinde karyola korumaları felan da var.annem gerek yok pakette dedi ama siz naptınız???:18:
ultrasona girdim ya bugün bol bol gördük bebeğimizi :) kızlar ya benim bebeğin burnu genişce galiba :) ama bebişlerin burnu hep küçük olmaz mı?pek sevimli pozlar göremedim halinden bi hayli şikayetçi görünüyodu.sanki huysuzlanıyodu.cok fotojenik diildik yani :) Allaha şükür hersey yolunda ya,burnunu da yerim ben onun :)))bi dahaki ay ağdayı nasıl yaptırcam acaba,korktum gari :)
maşallah canım bebişine
ben paketli paketsiz herşeyi yıkadım. sanırım yıkanması gerekiyor
yinede sen bilirisin
canım maşallah bebeğine ,ben de bugün doktora gittim 33+1 iz kilomuz 2564 gram 47 cm ,bizde biraz toplucayız ,ve doktorum normal doğum yapacağım için aksi bir durum olmadığı sürece bebeğimin doğumunda sıkıntı çıkmayacağını söyledi ,ben 40 ı göreceğimi sanmııyorum zaten ,ama 37+ ları gördükten sonra doğarsa süper olur dedi ,36 + larda bile dinlen bol bol ,beklesin 37 + ları dredi ,yani eger doğum kanalına girerse zaten ben sana söylerim ve kasılmanın başlaması için sıcak suyla duş ,bol bol günlük 10-15 kudüs hurması ,ile açılma bekleriz dedi ,açılırsa sa snuni sancı veririz bebiş için doğum sürecini başlatırız dedi ,zaten ben son haftaları göremem gibi geliyor ,oram buram diyorumkzılar merhabalar telaş oldum ben de ama şimdi!!!arkadaşlar doğurmuş,hem de 37.haftasında normal doğum....tırsmaya başladım.biz d ebugün doktora gittik.benim bebeğim 33+0'da 2.500 kilo olmuşbabasına çekmiş anlaşılan :) çok kilolu doğmuş da eşim.böyle gider bi aksilik olmazsa sezeryan zamanında 3.500 vs olur diyo doktor.yalnız ben 20 aralık olsun istiyorum ama doktor 25 aralık daha iyi olur dedi.20 aralık erkenmiş!saçma değil mi kızlar ya???zaten beklenen normal doğumdan 10 gün öncesi 20 aralık.sonra siz isterseniz 20 aralık da ok sorun olmaz ama akcigerde sıkıntı olur da küvezde kalırsa siz de ben de vicdan azabı çekerim dedi....ama gelişimi bu kadar iyi giderken 4-5 günün fark yaratmayacagını düşünüyorum.ha bu arada bebişim kıyafetlerini yıkadım ütüledim .dalan roxy cok güzel.memnun kaldım ama şunu farkettim yumuşatıcısız olmuyo :) o yumusacık çoraplar sert oldu :) hastane çantamı da hazırlıycam yarın.
Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
bu misafirlikte kullanacagım alt açması
Eki Görüntüle 287308
buda katlanmış hali yanından kurdeleyle baglanıyor birde üstünde cebi var orayada kirli bezlerini koymak için poşet koyacam gittiğim yerde kimseden poset istemek zorunda kalmamak için:)
Eki Görüntüle 287310
buda temiz kıyafetlerini koymak için torbası:)
Eki Görüntüle 287311
buda ev için yaptıgım alt açma minderi bunun içinde 3cmlık sünger var birde kılıfı fermuarlı cıkarıp yıkamaya uygun:)
biarada uyku setinin resimlerini koyarım:)
port bebeyi de yıkadın mı cnm?
aslında bende ona bakıyordum.hangisi daha iyi olur gecelik mi pijama takımı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?