2011 Aralık Anneleri

cnm valla ben de öyle dışarısı için çok almadım. 20 li, 7li, 5 li falan takımları var. ha bu arada bende de 2 tane iç zıbın vardı. bugün 2 tane daha aldım. atlat yerine onu giydirmek ii oluyormuş ilk zamanlarda. ama extradan kadife tulum da aldım 4-5 tane. artık battaniyeye sarıp sarmalarız. eksikler hiç bitmiyor zaten. bugün yine çıktım mevlüt kıyafeti alayım diye, onun dışında bi sürü şey aldım. sanırım bebişler gelene kadar doymayacağız alışverişe...
ha bi de ben annemlerde kalıyorum zaten. dediğin gibi benim eşim de hayatta hazırlayamaz :) ama sanırım yine de yarın hazırlayayım ben. 35. hafta bittiii

37+2 :))) bence de panik yapmalısın artık bu arada doğum ne zaman ki cnm? hangi günü belirlediniz?
benim yine kafam çok karışık :26: doktorum tam 38+0 da alalım bebişi dedi. yani 4 aralıkta. ama 30 kasım da eşimin doğum günü. o zaman da 37+3 çok mu erken... off yaaa... ne zor işmiş buuuu :26::18::18::18:

cnm benim çok geçmiş olsun yaaa (

neyse ki iyiymişsin cnm. çok dikkat et kendine...

Kızlar size bişeuy soracaktımm nefes almakta sıkıntı çeken var mı içinizde.sürekli nefesszi kalıyorum..maroton koşmuş gibi nefes alıyorum her seferinde...

meraba ,guzel dıleklerınıx ıcın hepınıze cok tesekkur ederım..

mesaj ceken arkadaslarıma tek tek donus yaptım ama arada kalan varsa unuttugum ne olur kusura bakmasın..
arayan arkadaslarım vardı bellı etmesemde konusamadıklarım oldu.,,

11.11.2011 de geldı kızım 3000 dogducıkarken 2950 ıdı ..

sıze yazdıktan sonra arkadasıma gıttım. sonra 5 gıbı eve gelırken ıc camasırım ıslandı ,sonra bır daha ıslandı bu sefr pembe akıntı da vardı
o an anlladım..

esım de yoktu sonra kayınvalıdemı aradım cantaları aldık ne olur ne olmaz dıye gıttık hastaneye .esım aradı gelıyorum dedı ona sylemedım zten.
catı kontroljnde 1,5 cm acıklık ve suyun geldıgını soyledı
doktormla konustuk ıster eve gıt ısster orada kal dedı .
benım sadece gun boyu suren kasık agrım vardı bende eve gıttım.
aksam saat 10a kadar ara ara suyum gelıyordu akntı gıbı 10 da baya bı su geldı saat 12 de gıttık hastaneye acılmam 3 cm olmus ..
yatıs yapıldı ve sureklı catı kontrolu sonunda doguma alındım..
saat 12de yattım,sabah 6 da doguma alındım .7,30 da kızımm geldı dunyaya..
cok zor oldu dogumum uzun uzun anlatmaaycagım kımse korkmasın benım bebegımın kordonu cok kısaymıs cıkamadı .
hem ebe kestı hem de kızım parcaladı.
kızım 7,30 da geldı ama ben saat 9 gıbı dogum haneden cıkabıldım.

dıkısım cok,cok kan kaybettım.epiduralsız oldu.

ama korkamyın oldu gectı ..kızım benle onu emzırmek cok guzel bır duygu ..alıstık artık bırbırımıze..
cok dırı masallah cok hareketlı karnımdakı gıbı..

bu arada ben 2 takım pıjema ve 1 gecelık goturdum gecelık gıymedım pıjemalar yetmedı ve evden aldık..
bol bol atlet alın ve hasta bezı alın ben ped de aldım hasta bezı de ped kullanmadım
cocuk bezı bıle kullandım.
cocuk bezı cok alın .
bol bol takım goturun ben 3 takım goturdum tam set hastane cıkısı ancak yettı hatta yetmedı sayılır.
makyaj yapamadım .cantam hazır sayılmasına ragmen eksıklerım oldu :))

bu kadar aklıma gelen yıne gelır yazarım aklıma geldıkce sız de sorun..

cok sevıyorum sızı..

selam şekerlernasılsınız???dün benim çok ağrım vardı sabah bi başladı geceye kadar kalktık dr gittik nst ye girdim çok şükür bişi çıkmadı.daha 3 haftan var dedi nişan ve suyun gelince ağrılarda 5 dk inince gel dedi.ama açıklık var mı diye baktı iki parmağıyla bu çatı muaynesimi dedim yok dedi:26::26::26::26:çatı nasıl olcak merak ediyom bu muaynede kastım epey koçiş içerden sesim gelince doğurdum sanmış korkmuşSumakcım,Rabbim sizlere bağışlasın evladınızı Hayırlı evlatlardan olsun inşallah...doğumun zor olmuş ama kucağına alınca hepsini unutmuşundur herhalde.dün bende dr dedim vajiliyim zorlanırmıyım diye illaki zorluk çekersin dedi tırstım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize

biz de seni çok seviyoruzz
keşke çok daha kolay bir doğum geçirebilseydin ama illa ki vardır bunda da bir hayır. zaten hep normal istiyordun, alnının akıyla da atlattın bu sınavı. kızını sağlıkla büyütürsün inşallah... çok öptm...

maşallah kuzuna korkma canım ya bi şekilde atlatıcaz:)
ayyyy hoşgelmiş. yasmin gözün aydın. annaaam bebişler tek tek geliyo.

bu arada fatma ellerine sağlık. sen ne becerikli hatunmuşsun
senin de maşallah kuzuna
ya ben de salı görcem kuzumu. acep kaç kilo olduki. senin kuzun da maşallah. hem ne güzel annenle alışveriş yapmışsın.ben de annemi çok özledim ya..

biz de seni seviyoruz canım benim. gözün aydın. maşallah masala. doğum zordu ha. olsun geçmiş bitmiş. iyi tarafına bak. kuzucuğunlasın şimdi ne güzel. darısı başımıza insallah.

Allah şifa versin inşallah.Bende çok hastayım,gözlerim,burnum sürekli akıyor,birde öksürük çıktı ki o daha da bela bişey,doktor antibiyotik verdi,istemeye istemeye içiyorum malesef.Dediğin gibi bende hastalandığımdan beridir bebeğimi eskisi kadar hissedemiyorum sanki hareketleri azaldı.Öksürdükçe karnım acıyo zaten.Bende dua istiyorum biran önce kurtulayım şu hastalıktan.Ne olur çok koruyun kendinizi son haftalarda hasta olmak berbat bi duyguymuş.

Benimde sezaryen olacağı için belirlenmiş 2 tarihim var.biri 25 kasım 37+3 oluyorum o tarihte,diğeri 2 aralık ondada 38+3'üm.Doktorla konuştum 37+3 çok mu erken die,bana sorarsan 38+3 te alalım derim dedi.Bebek 2 haftada önden gidiyor.4 kg doğmasını beklediği halde 37+3 ü istemiyor.Akciğer gelişimi dewam ediyomuş çünkü.Sanada fikir verir belki doktorun dedikleri.

ayy cnm geçmiş olsn darısı başımıza inş kuzunu kokla bol bol bizim içinde

cnm benim ilk oğlumda sanki dudağı yarık gibi duruyodu çok korkmuştum ama maşallah çok güzel bi bebik suyun içinde oldukları için yanılma olabilio bide bebeklerin doğduklarında burunları geniş oluyo kanatlı derlerya ama zamanla ufalıo annem burnu minik olsun diye sıkardı oğlumun burnunu işe yaradı

cnm ya geçmiş olsun bol bol meyve ye

ben bayramda çok kilo aldım ya doğsada bi zayıflamaya başlasak boğulcak gibi oluyorum

biberon ben de koyayım. bu arada kendime tarak toka ve foto makinası da koydum.

bezi de arttırayım sağol canım. tesettürlüyüm canım o nedenle tac kullanmayacağım:)

Kızlar size bişeuy soracaktımm nefes almakta sıkıntı çeken var mı içinizde.sürekli nefesszi kalıyorum..maroton koşmuş gibi nefes alıyorum her seferinde...
ben sanki koşudan dönmüşüm de daha dinlenememişim gibiyim. nefes nefese....

sumakcım sen kavuştun masalına. darısı bizim başımıza. hem de çok güzel bir günde kavuştun. tebrik ederiz tekrar. doğumun da acılarını sıkıntılarını en kısa zamanda unutursun inşallah.

demettuba canım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah.

acaba ilk etapta süt gelmezse diye göğüs pompası da mı alsam yanıma. hem manuel hem de elektrikli var evde.

bi de milupa mama ve kasık alsam mı yanıma. bi arkadaş al demiş ama kararsız kaldım şimdi. ilk tercihim anne sütü. hastanede isterlerse o zaman mı eşim gidip alsa. ewet ewet öyle yapalım. hastane masrafları zaten çok olcak bi de mama parası eklemeyelim.

Canım özel hastanede doğum yapacaksan mamaya gerek yok,hemşireler bebek odasında mama veriyolar,eğer süt gelmezse.

tatlım ne yiyip içiyorsunuzda bebişleriniz b kadar kilo alıyor ben öncelikle maşallah suphanallah diye söze başlayayım allah nazardan saklasın 32. haftada 1800 gr 43 cm idi .. buradaki arkadaşlara bakıyorum 2500 gr dan bahsediyorlar.. sütü sadece 1 bardak içiyorum acaba az mı geliyor.. sizler ne yiyip içiyorsunuz acaba????

çok sevindim canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin işallah saglıkla çok şanslısın canım herkes 11 20011 için çaba harcıyo bak senininki tesadüf olmuş ya bide bişe sorucam dogumdan önce çatı muayenesi olmuşmuydun tekrar hayırlı olsun

çok geçmiş olsunnn
çabucak iyileşin

cnm benim çok geçmiş olsun yaaa (

neyse ki iyiymişsin cnm. çok dikkat et kendine...

kızlar hepiniz çok sağ olun ne olur dikkat edin ben 3 gün hastanede yattım serumlardan mide bulantıları yaşamaktan mahvoldum hala ağzım burnum tıkalı ne uykudan anlıyorum ne duğumdan karantinadayım yani o kadar çok zor valla hasta olan arkadaşım sanada geçmiş olsun aman dikkat edin ne olur.
sumak cnm bizde seni çok seviyoruz :)

canım benim meleğimde öyle 31+3 1700 gr 40 cm cıvarı demıstı dr ve normal dedi.Bakalım bu cuma bizim de kontrolumuz var dr ne dıyecek mınıgım ne kadar buyumus gorecegız
kızlar buarada benim sabahki agrılarım gecmedi nasıl sancıyor yerımde duramıyorum resmen.Ama ne nişan ne de su bişey yok azcık belırtı olsa dr gıdecem acaba neden boyle oluyor ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…