2011 Aralık Anneleri

kızlar bu bebek emziklerini nasıl steril hale getireceğiz biz?sıcak suya atıp kaynatacak mıyız?sapı ucu erimez mi ya?çok acemice bir soru oldu biliyorum:)

anladım cnm... ben kaynatayım onu da ne olur ne olmaz, hazır olur...

haklısın halımem ya hiç içinden gelmıyor kızımın düzgün iş yapmak herşeyi yarım yamalak tertip düzen yok ve bu yasına kadarda bunu kazandıramadım ona karekteri böyle değişmiyor ama bende tam tersi cok detaycıyım hersey düzgün derli toplu olsun istiyorum bu konuda hiç anlaşamıyoruz tam zıt karekterim

eşimde tembelliği seviyor biraz bazen cok yardımcı oluyor bazende hiç umursamıyor..bugun tabureye ınıp cıkıp sildim dolabı öylece seyretti dur ben sileyim demek yok en son sinirlendim ya cıkın şu odadanda en azından sinirime dokunnmayın dedim..zaten hemileliğin verdi stres sıkıntı var üstümde birde onlar eklenıyor hepten geriliyom

ya hakikaten 41 kere maşallah önünde saygıyla eğiliyorum canım örnek alınack insansın valla... bu kadar iş güç yemek ev işi 2 çocuk koca dikiş bide forumda çok aktifsin karnında bi melek varken hemde bütün bunlar maşallah inşallah kzım sana çeker zira annesine çekerse yandım ben :))))) ha bide unutmadan 5 makina yıkadım yazmışsın şaşırdım baya bi fazla cicileriniz demekki yedek sorunu yaşamayacaksınız teyzesinin aldığı cicileri geldi aklıma ne tatlıydı onlar öyleeee maşallah biz 2 makinada bitirdik hepsini tabi annanne babanne gelecek o zaman ne olur bilemem :)

kızlar bu bebek emziklerini nasıl steril hale getireceğiz biz?sıcak suya atıp kaynatacak mıyız?sapı ucu erimez mi ya?çok acemice bir soru oldu biliyorum:)

senin kız belli ki babasına çekmiş cnm. ama inan ben de senin kızın gibiydim. yani şöyle ki; annem asla izin vermezdi birşey yapmama. hala da öyle. ama yanlış yaptı tabii. çünkü ben ilk atandığımda o kadar zorluk çektim ki yalnız yaşama konusunda... hergün arayıp uzun uzun yemek tarifleri alıyordum annemden. sen en azından öğretmeye çalışıyorsun. eminim ilerde senin gibi biri olacaktır. ben bile bu kadar toparlandıysam herkes herşeyi yapar

dinlenme vakıtlerınde foruma takılıyorum uzanıyorum laptopum koltugun üstünde zaten yattıgım yerden takıp ediyorum hemde dinlenmiş oluyorum cnm normalde ben pek bişey almadım aslında teyzemiz ablamız falan aldı birde oglumdan kalanlarda vardı. battanıyeler ..yunleri falan derken 5 makına yaptı:) birde kurutmaya attım ben öyle kuruttum o bıraz işimi kolaylaştırdı aslında

cnm ben yaptırmaya calışıyorum ama nafile içinden gelmıyor hiç gecen gun evi süpürttüreyim dedim 5 dakkada bitti kızım eminmisin diyom yatak odasını falan süpürdüğüne evet diyor bana bi gittim baksamkı koca topak gibi tozlar saçlar yerde duruyor sözüm ona süpürmiş

ben kızken annem yurdışına babamın yanına giderdi bizde evde kız kardeşim erkek kardeşim kalırdık mecburen ben yemek yapmayıda ev işinide dışar işinide ögrenmek zorunda kalmıştım ondan evlenınce hiç zorlanmadım birde karekterim kötü cok fazla detaycıyım yaptıgım herşey cok düzgün eksiksiz olsun istiyorum bu seferde kendimi yoruyorum cok

inş dediğin gibi sonradan ögrenır yapar oda:44:

1 ve 3 için cevap verebilecem sadece canım. annem ikisinide tencerede kaynattı. ama kaç dakika bilemiyorum

öncelikle sana maşallah diyorum Fatmacım

kızına gelince sanki sen değilde benim annem konuşuyomuş gibi geldi :)) boşu boşuna şimdiden sinirlerini bozma canım. önünde daha çokkk uzun zaman var. ben 27 yaşında evlendim. evlendiğim güne kadar ev işlerinden nefret ettim. pek yaptığımda söylenmez zaten.
1 yıldır evliyim. hala nefret ediyorum ev işlerinden. sadece yemek yapmayı seviyorum. o da genlerden kaynaklanıyo herhalde. Babam aşçı :))

kızlar cogunluk coktan yıkadı bitirdi de ben yine de söyleyeyim bir ara konusu geçmişti acaba kurutmada kurutsak çamasırlar küçülürmü diye?? ben bugun yıkadıklarımı kurutmada kuruttum ama hassas ayar yapıp ütü kurulugunda kuruttum sonuç hiç bir küçülme olmadı deforme ypranmada yok sadece yünlülerini atmadım onun dışında herşeyini kuruttum

ayy güldürdün seplemcim beni allah da seni güldürsün değişmez diyon yani dimi evet aslında bende farkındayım çünkü kız kardeşim aynı böyleydi evlendi yine cok değişmedi ve kızımda aynı teyzesine benzemiş anneme kızardım sen onu böyle alıştırıyorsun diye ama öyle olmuyormuş megerse şimdi annemin kızkardeşimle yaşadıgı herşeyi ben kendi kızımla yaşıyorum..

yemek yapmayı sevmende güzel bakalım o olacak mı benım kızımda babası yemekten hiç anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…