evet cnm.yrın ilk buluşmamız olucak.eşimle birlikte çok heyecanlıyız
Rabbim bir daha hiç ayırmasın inşallah cnm. dularımız özgül'ümüzlee
cnm yarasın kuzucuguna sütlerin inş biran önce toparlasın evine gelsin
cnm ben biberonları tencerede kaynatıyordum başlıklarınıda cezveye koyup kaynatıyordum ama onları 1dakkadan fazla kaynatmıyorum sonuçta plastık oldugu için deforme oluyor..emziğinide kaynat hazır olmuş olur cnm hatta kullanırsan her gece yatmadan kaynatırsın emziğini..
cnm valla ne desen haklısın. sen böyle yazınca ben strese girdim burda. ama bazen ne yaparsan yap değiştiremiyorsun işte. emin ol kızın da kendi evi olana kadar anlamayacak ev işlerinden, yani anlasa da yapmayacak. Allah yardımcın olur inşallah...ama sen lütfen yorma kendini. aralık anneleri karizmamız yerle bir. ekim-kasım-aralık anneleri olacak bizim grup
amin cnm.inş.şurda bi haftam kaldı.inş.haftaya kızım evinde olucak..
kızlar bugun kalktıgımdan beri hiç oturmadım full çalıştım agrı magrı dinlemeden suana kadar hep ayaktaydım şimdi yeni uzandım biraz yorulmuşum cok..:18::18:
sabah kahvaltıdan sonra kızıma sinirlendim arkasından eşime kızdım derken o sinirle bir harekete geçtim ne var ne yok bir cok işi hallettim bugün..kızmak yarıyor bana sanırım
dün gece dolap içi için kapitoneden bezler dikmiştim bugunde dolaba yerleştireyim dedim bilenler bilir cocukların odaya yeni dolap yaptırmıştım kızımda güya silip temizlemişti bugun bı baksamkı heryeri mobılya tozu üsten silmiş öylecene ona kızıp aldım elime bezi bir güzel sildim derken bebişin çamasırlarınada giriştim onları yıkadım sonra mutfak dolapları yatak odası dolapları derken tüm dolaplar elimden geçmiş oldu
ahh ahh evde işe yarayan kımse yok hepsi dagıtsın sadece görenler kocaman kızın var yardımcı oluyordur sana dıyorlar ama nerde kımse bılmıyorkı hala arkasını ben toparlıyom
başkada kımsem yok yardımcı olacak bu gidişle doguma cok yorgun gıdecem cocugu cıkartamıyacam bu seferde
kızlar bu bebek emziklerini nasıl steril hale getireceğiz biz?sıcak suya atıp kaynatacak mıyız?sapı ucu erimez mi ya?çok acemice bir soru oldu biliyorum:)
haklısın halımem ya hiç içinden gelmıyor kızımın düzgün iş yapmak herşeyi yarım yamalak tertip düzen yok ve bu yasına kadarda bunu kazandıramadım ona karekteri böyle değişmiyor ama bende tam tersi cok detaycıyım hersey düzgün derli toplu olsun istiyorum bu konuda hiç anlaşamıyoruz tam zıt karekterim
eşimde tembelliği seviyor biraz bazen cok yardımcı oluyor bazende hiç umursamıyor..bugun tabureye ınıp cıkıp sildim dolabı öylece seyretti dur ben sileyim demek yok en son sinirlendim ya cıkın şu odadanda en azından sinirime dokunnmayın dedim..zaten hemileliğin verdi stres sıkıntı var üstümde birde onlar eklenıyor hepten geriliyom
cnm cezvede 1dakka kaynatınca sorun olmuyor cok fazla uzun kaynatmamak lazım sadece
kuzun iyice toparlansın kendine gelsin ki annesine şirinlikler yapabilsin. tekrar gözün aydın...
ya hakikaten 41 kere maşallah önünde saygıyla eğiliyorum canım örnek alınack insansın valla... bu kadar iş güç yemek ev işi 2 çocuk koca dikiş bide forumda çok aktifsin karnında bi melek varken hemde bütün bunlar maşallahinşallah kzım sana çeker zira annesine çekerse yandım ben :))))) ha bide unutmadan 5 makina yıkadım yazmışsın şaşırdım baya bi fazla cicileriniz demekki yedek sorunu yaşamayacaksınız teyzesinin aldığı cicileri geldi aklıma ne tatlıydı onlar öyleeee maşallah biz 2 makinada bitirdik hepsini tabi annanne babanne gelecek o zaman ne olur bilemem :)
senin kız belli ki babasına çekmiş cnm. ama inan ben de senin kızın gibiydim. yani şöyle ki; annem asla izin vermezdi birşey yapmama. hala da öyle. ama yanlış yaptı tabii. çünkü ben ilk atandığımda o kadar zorluk çektim ki yalnız yaşama konusunda... hergün arayıp uzun uzun yemek tarifleri alıyordum annemden. sen en azından öğretmeye çalışıyorsun. eminim ilerde senin gibi biri olacaktır. ben bile bu kadar toparlandıysam herkes herşeyi yapar
ben de kaçıyorum kızlar. kızıma atkı ve bereden sonra şimdi de yelek örüyorum. annecik iş başınaaa
saolun kızlar.benim dikşler ağrıyor.biraz dinleneyim.kendinize iyi bakın
herkese ii akşamlar kızlar...
size bikaç sorum olcak yine:)
1.si; aldığınız biberonları kaynattınız mı? başlığıyla birlikte mi kaynatıyorsunuz? :26: (bana pek mantıklı gelmedi de ondan soruyorum.) eğer başlıksız kaynatıyorsanız başlığı nasıl temizleyeceksiniz?
2.si; süt pompası aldıysanız; onun içindeki biberonu da kaynatıcaz di mi???
3.sü de emzik :) hala çıkarmadım ambaajından. çıkarıp temizlemeli miyim???
şimdiden tşkler...
kızlar bugun kalktıgımdan beri hiç oturmadım full çalıştım agrı magrı dinlemeden suana kadar hep ayaktaydım şimdi yeni uzandım biraz yorulmuşum cok..:18::18:
sabah kahvaltıdan sonra kızıma sinirlendim arkasından eşime kızdım derken o sinirle bir harekete geçtim ne var ne yok bir cok işi hallettim bugün..kızmak yarıyor bana sanırım
dün gece dolap içi için kapitoneden bezler dikmiştim bugunde dolaba yerleştireyim dedim bilenler bilir cocukların odaya yeni dolap yaptırmıştım kızımda güya silip temizlemişti bugun bı baksamkı heryeri mobılya tozu üsten silmiş öylecene ona kızıp aldım elime bezi bir güzel sildim derken bebişin çamasırlarınada giriştim onları yıkadım sonra mutfak dolapları yatak odası dolapları derken tüm dolaplar elimden geçmiş oldu
ahh ahh evde işe yarayan kımse yok hepsi dagıtsın sadece görenler kocaman kızın var yardımcı oluyordur sana dıyorlar ama nerde kımse bılmıyorkı hala arkasını ben toparlıyom
başkada kımsem yok yardımcı olacak bu gidişle doguma cok yorgun gıdecem cocugu cıkartamıyacam bu seferde
1 ve 3 için cevap verebilecem sadece canım. annem ikisinide tencerede kaynattı. ama kaç dakika bilemiyorum
öncelikle sana maşallah diyorum Fatmacım
kızına gelince sanki sen değilde benim annem konuşuyomuş gibi geldi :)) boşu boşuna şimdiden sinirlerini bozma canım. önünde daha çokkk uzun zaman var. ben 27 yaşında evlendim. evlendiğim güne kadar ev işlerinden nefret ettim. pek yaptığımda söylenmez zaten.
1 yıldır evliyim. hala nefret ediyorum ev işlerinden. sadece yemek yapmayı seviyorum. o da genlerden kaynaklanıyo herhalde. Babam aşçı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?