günaydın bebişlerimizi heyecanla bekleyen annecikler...
cuma günü çok kötü bir gün geçirdim.. doğuracağımı sanmıştım çok ama çok sancım vardı.. ve bazılarınız biliyordur çok az kan görmüştüm. eve zor attım kendimi o gün.. ertesi gün dr gittik idrar tahlili yaptık nst ye bağlandım sancım çıkmadı benim sancı diye hissettiklerim minik kızımın hareketleriymiş..
sonra doktorum kontrol etti beni.. alttan muayene etti açıklık yok dedi.. suyum normal miş o sancının sebebi sonradan ortaya çıktı idrar yolu enfeksiyonuymuş.. normalde bende sürekli en başından beri var her tahlilde 6-8 gibi çıkıyordu en son 12 çıkmıştı ama bu sefer 15 mişşş ağrının sebebi oymuş.. kanın sebebine gelince oda mantardan dolayıymış.. son zamanlarda mantar olabilirmiş tahrişten dolayıda o kan olmuş olabilirmiş... bu arada çatı muayneside yaptı normalmiş herşey kızımda geliş yoluna girmiş çok şükür... bu arada kızım 2700 gr olmuş.. 3 haftada 700 gram almış..
annem sağolsun ütülencek eşyaları ütüledi... kızımın cibinliğini aldım.. hastaneye gidecek eşyalarımız hazır... bakım kremlerini aldım.. bebek arabamızdan başka eksik kalmadı çok şükür....
sağ sağlim, vaktinde gelsin cadı kızımız
geriye dönüp alıntı yapamadım o yüzden senin alıntına ekleyerek yazıyorum.Keşke kendin tek haleetmeye çalışsaydın, ben öle yapcam, ben de çok utanırım eşimden, hele de bu dönemde dediğiniz gibi şekil şemal bozuk zaten...aynı durum bende de var, dudaklar sanki 2 katına çıkmış, inşallah doğumdan sonra normale döner yaaaa
Neyse cnm, kafana takma artık, eşin de hamileliğe has bi durum olduğunu farketmiştir bence....
inşallah teyzeciğimiz.... ama cuma günü beni çok korkuttu cadı yeğeninDDD
Günaydın kızlaaarrrrbu sabah belimde korkunç bir ağrıyla uyandım ve hala geçmedi, destek de koyuyorum arkama ama hala aynı karnımda da gaz sancısı gibi bi sancı, tuvalete gidiyorum gaz falan yok ama öyle bi şişkinlik hissediyorum ki anlatamam yaa bu hafta okulda son haftam, haftasonu raporumuzu alıcaz inşallah ama nasıl dayanıcam bu ağrılarla bilmiyorum çocuklar da inadına daha yaramaz sanki bugün offfffffffffffffffffffff
geriye dönüp alıntı yapamadım o yüzden senin alıntına ekleyerek yazıyorum.
ben de bundan 2 hafta önce eşimden kişisel temizliğimde yardım etmesini istedim. sağ olsun kırmadı yardım etti ama aynada kendimi görünce bi utandım bi utandım eşimden anlatamam. ilk hamileliğimde de bu kadar bozulma olmuşmuydu acaba. ama onda böyle olduğunu hatırlamıyorum. daha bi büyümüş şişkinleşmiş. ayyy ayyyy şimdi yardım istememeye karar verdim ki ben bu bebek bizim her türlü bana ddestek olmalı diyenlerdendim. yok yok ben kendimi hiç beğenmedim. adamı da kendimden soğutmayayım. gerçi anlayışlı biri ama yine de vazgeçtim. aranızda benim gibi düşünen varsa bir daha düşünsün.
canım çok geçmiş olsun. ben de 37yi sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah bu hafta su gibi akıp gider senin için.
ben de hep bi gün daha bi gün daha diyerek gidiyorum okula. bazen de erken izne ayrılayım diyorum
Allah hepimize kolaylık versin inşallah. bebeğime kavuşmak istiyorum biran önce.
geriye dönüp alıntı yapamadım o yüzden senin alıntına ekleyerek yazıyorum.
ben de bundan 2 hafta önce eşimden kişisel temizliğimde yardım etmesini istedim. sağ olsun kırmadı yardım etti ama aynada kendimi görünce bi utandım bi utandım eşimden anlatamam. ilk hamileliğimde de bu kadar bozulma olmuşmuydu acaba. ama onda böyle olduğunu hatırlamıyorum. daha bi büyümüş şişkinleşmiş. ayyy ayyyy şimdi yardım istememeye karar verdim ki ben bu bebek bizim her türlü bana ddestek olmalı diyenlerdendim. yok yok ben kendimi hiç beğenmedim. adamı da kendimden soğutmayayım. gerçi anlayışlı biri ama yine de vazgeçtim. aranızda benim gibi düşünen varsa bir daha düşünsün.
Valla utansam da sıkılsam da eşimden başka kimseden yardım alamam benkendim de tam temiz yapamam, mecbur eşim yardım edecek, zaten biz doktorumuzun tavsiyesi üzerine hala haftada 1-2 kez beraber olduğumuz için kociş görüyo o hallerini, çok da yadırgamıyo açıkçası normal ve geçici bi durum olduğunu biliyo nasılsa olacak okadar ama kızlar çok takılmayın bence, eşiniz neticede, en son utanacağınız kişi olmalı bence
cnm hamilelik bi yana, bak 2 yıldır evliyim, atamadım hala üzerimden bu utanma olayını.... işim zor yaaa, offff
Dediğin gibi biraz da yapı melesesi tabi
günaydın bebişlerimizi heyecanla bekleyen annecikler...
cuma günü çok kötü bir gün geçirdim.. doğuracağımı sanmıştım çok ama çok sancım vardı.. ve bazılarınız biliyordur çok az kan görmüştüm. eve zor attım kendimi o gün.. ertesi gün dr gittik idrar tahlili yaptık nst ye bağlandım sancım çıkmadı benim sancı diye hissettiklerim minik kızımın hareketleriymiş..
sonra doktorum kontrol etti beni.. alttan muayene etti açıklık yok dedi.. suyum normal miş o sancının sebebi sonradan ortaya çıktı idrar yolu enfeksiyonuymuş.. normalde bende sürekli en başından beri var her tahlilde 6-8 gibi çıkıyordu en son 12 çıkmıştı ama bu sefer 15 mişşş ağrının sebebi oymuş.. kanın sebebine gelince oda mantardan dolayıymış.. son zamanlarda mantar olabilirmiş tahrişten dolayıda o kan olmuş olabilirmiş... bu arada çatı muayneside yaptı normalmiş herşey kızımda geliş yoluna girmiş çok şükür... bu arada kızım 2700 gr olmuş.. 3 haftada 700 gram almış..
annem sağolsun ütülencek eşyaları ütüledi... kızımın cibinliğini aldım.. hastaneye gidecek eşyalarımız hazır... bakım kremlerini aldım.. bebek arabamızdan başka eksik kalmadı çok şükür....
günaydın canım hamılelıkten once sureklı agda yapıyordum;ılk 3 aydan sonra agda ıyı degıl dedıler salak gıbı jılet yaptım.Bayramdan once bı cesaret kuafore gıttım ve agda yaptırdım.Cok temız ve rahat oluyor inşallah bı sorun olmazsa bı de dogumdan once gıderım.Jıletle bas edılmıyor kı 3-4 gun sonra aynıgünaydın kızlar ya kişisel temizliğinizde ne kullanıyosunuz agdamı jilet mi bende 37 haftalığım artık cok zor oluyo göremiyorum ama hazırlıksızda yakalanmak istemiyorum
günaydın canım hamılelıkten once sureklı agda yapıyordum;ılk 3 aydan sonra agda ıyı degıl dedıler salak gıbı jılet yaptım.Bayramdan once bı cesaret kuafore gıttım ve agda yaptırdım.Cok temız ve rahat oluyor inşallah bı sorun olmazsa bı de dogumdan once gıderım.Jıletle bas edılmıyor kı 3-4 gun sonra aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?