2011 Aralık Anneleri

sağ sağlim, vaktinde gelsin cadı kızımız

kızlar geçmişe ancak bakabildim..,
beni merak eden arkadaşlar olmuş hepinizden allah razı olsun.. şimdi çok iyim çok şükür ama cuma gerçekten doğuruyorum sandım... metrobüste sancımdan ağladım.. inincede taksiyle eve devam ettim....

halimem canım gönlün nasıl istiyrosa o şekilde doğum yap normal sezeryan hiç fark etmez.. yeterki bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.... herkes illede normal doğurcak diye bişey yok.. ben normal istiyorum hesapta ama bebeğimin keyfine karışamam ki düne kadar ters geliyordu şimdi düzelmiş ama son anda dönmeyeceği ne malum...
destinayaptıklarına bayıldım.... o temiz eşya çantasından bende istiyorummmmm
nusyageçmişi okurken yanlış almadım inşallah adını.. benimde aynısı oldu işte dr git ama büyük bi ihtimalle enfeksiyondandır... ayy iyice psikopat olduk yaaa...

Günaydın kızlaaarrrr bu sabah belimde korkunç bir ağrıyla uyandım ve hala geçmedi, destek de koyuyorum arkama ama hala aynı karnımda da gaz sancısı gibi bi sancı, tuvalete gidiyorum gaz falan yok ama öyle bi şişkinlik hissediyorum ki anlatamam yaa bu hafta okulda son haftam, haftasonu raporumuzu alıcaz inşallah ama nasıl dayanıcam bu ağrılarla bilmiyorum çocuklar da inadına daha yaramaz sanki bugün offfffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
geriye dönüp alıntı yapamadım o yüzden senin alıntına ekleyerek yazıyorum.

ben de bundan 2 hafta önce eşimden kişisel temizliğimde yardım etmesini istedim. sağ olsun kırmadı yardım etti ama aynada kendimi görünce bi utandım bi utandım eşimden anlatamam. ilk hamileliğimde de bu kadar bozulma olmuşmuydu acaba. ama onda böyle olduğunu hatırlamıyorum. daha bi büyümüş şişkinleşmiş. ayyy ayyyy şimdi yardım istememeye karar verdim ki ben bu bebek bizim her türlü bana ddestek olmalı diyenlerdendim. yok yok ben kendimi hiç beğenmedim. adamı da kendimden soğutmayayım. gerçi anlayışlı biri ama yine de vazgeçtim. aranızda benim gibi düşünen varsa bir daha düşünsün.

inşallah teyzeciğimiz.... ama cuma günü beni çok korkuttu cadı yeğenin DDD

yerim ben o cadı yiğenimi... korkma annesi seni hiç üzmeden sağ salim gelcek inşallah... benimde tansiyonum yüksek... sabah akşam ölçüyorum. az önce doktorumla konuştum yarın kontrole gideceğim. artık yürümekte bile zorlanıyorum. izne çıkmama daha var ama sanırım erken başlatcam raporumu nihalim....

canım çok geçmiş olsun. ben de 37yi sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah bu hafta su gibi akıp gider senin için.
ben de hep bi gün daha bi gün daha diyerek gidiyorum okula. bazen de erken izne ayrılayım diyorum
Allah hepimize kolaylık versin inşallah. bebeğime kavuşmak istiyorum biran önce.

Valla utansam da sıkılsam da eşimden başka kimseden yardım alamam ben kendim de tam temiz yapamam, mecbur eşim yardım edecek, zaten biz doktorumuzun tavsiyesi üzerine hala haftada 1-2 kez beraber olduğumuz için kociş görüyo o hallerini, çok da yadırgamıyo açıkçası normal ve geçici bi durum olduğunu biliyo nasılsa olacak okadar ama kızlar çok takılmayın bence, eşiniz neticede, en son utanacağınız kişi olmalı bence

Valla bu doğum iznini 32 haftadan başlatanlar gerçekten bişeyleri bilerek belirlemişler, cidden ağırlaşıyosun o dönemden itibaren ama dayanıyoruz şekerim napalım, doğumdan sonra miniklerimizle daha fazla zaman geçirmek için katlanıyoruz şimdiki zorluklara, Allah hepimize kolaylık versin, sağ salim atlatıp meleklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Son düzenleme:

cnm doğumdan sonra normale döndü mü ilkinde?

cnm hamilelik bi yana, bak 2 yıldır evliyim, atamadım hala üzerimden bu utanma olayını.... işim zor yaaa, offff

günaydın annişler nasılsınız?biz bugun biraz daha ıyıyız ama nefes darlıgı artmaya başladı.Biraz önce doktorum programında Ender Saraç'ı izlıodum ve selülüt için tarif verdi hemen yazdım dogumdan sonra en azından benim uğraşacağım bişey;sizinle de paylaşayım dedim;
Susam yağı- 1 tatlı kaşığı
Biberiye yağı-7,8 damla
Kekik yağı- 6,7 damla
Portakal yağı-7,8 damla
Acı biber yağı-5,6 damla bunların hepsini karıstırıp sürüyoruz sonra üzerini bildiğimiz streçle sarıyoruz.üzerine kalın bır esofman gıyıyoruz 45 dk yuruyus yapıyoruz eger vaktınız yoksa evde dans edın diyor.Sonrada ılık bı dus ıstersek kese yapabılıyoruz.

günaydın kızlar.. bende öğleden sonra doktora kontrole gidiyorum inşallah.. bakalım bebişimin gelişimi nasılmış....

gelişmeleri sizlere yazarım... bu arada ben ağda işleri için hamama gidiyorum 5 dakika bile sürmüyor birçokda hamile bayan geliyor kişisel temizlik için..tertemiz oluveriyor valla..

kızlar herkese günaydınnn biz bugün kızımla 36. haftaya başlıyoruz dolu dolu 35 haftamız gerie kaldı geriyede 35 günümüz kaldı inş

doktorum bayramdan sonra gelırsın demişti ama ben gitmedim haftasonunu beklıyorum yine dönmemiş
lafını duymamak için:)

nihalcim şimdi iyi olmana sevindim kızına da maşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar ya kişisel temizliğinizde ne kullanıyosunuz agdamı jilet mi bende 37 haftalığım artık cok zor oluyo göremiyorum ama hazırlıksızda yakalanmak istemiyorum

günaydın kızlar ya kişisel temizliğinizde ne kullanıyosunuz agdamı jilet mi bende 37 haftalığım artık cok zor oluyo göremiyorum ama hazırlıksızda yakalanmak istemiyorum
günaydın canım hamılelıkten once sureklı agda yapıyordum;ılk 3 aydan sonra agda ıyı degıl dedıler salak gıbı jılet yaptım.Bayramdan once bı cesaret kuafore gıttım ve agda yaptırdım.Cok temız ve rahat oluyor inşallah bı sorun olmazsa bı de dogumdan once gıderım.Jıletle bas edılmıyor kı 3-4 gun sonra aynı

aynen canım ya jiletle cok kötü oluyo hemen cıkıyo bende agda yaptırıyodum ama doktorum jilet kullan diyince mecbur jilete döndüm ama çok fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…