2011 Aralık Anneleri

kızlar bu bebek emziklerini nasıl steril hale getireceğiz biz?sıcak suya atıp kaynatacak mıyız?sapı ucu erimez mi ya?çok acemice bir soru oldu biliyorum:)
emzik ya da biberon başını asla kaynatmıyoruz ,kaynar suyun içine atıp 10 dk bekletiyoruz .

iyi geceler kızlaaar...bugün bende az temzlk yaptım sağı solu süpürdüm toz aldım,,sonra kişisel temizliğimide yapayım dedim..hamileleiğimin en zor temizliği oldu yaa,,inş doğuma kadar bi daha yapmak zorunda kalmam,gerçi yapacağım kesin gbi yaa,,idare edcm artık..utanarak bişey sorucam size:26: aynayla yapınca bayaa ayrıntılı gördm malum yerimi ama çok tuhaftı..ya nsl desem dudak kısmı derler yaa resmen sarkmış ve çok açıktı,,korktum ilk gördüğümde...acaba yaklaşan bi doğum belirtisi olabilir mi?yoksa normalde ben mi ilk kez farkettim:26: yarında dr kontrolüm var ama dra soramam asla...

doğum belirtisi değil canım normalde son 3 aya girildiğinde rengi siyahlaşır ve vajina yumuşar rahimin büyümesiyle de o şekilde genişleme olur ,doğumdan sonra düzelir merak etme ,ben ilk gebeliğimdede aynı oldu bundada aynı oldu ,doktoruma sordum renk değişimi çok normal gögüslerde aynı renk zaten iyice karardık

saol cnm cevapladığn için...inş normaldir ve inş doğumdan snra toparlar,normale döner...

değişmez canım hiçççç bekleme :)) bu arada evlenmeden önce yemek yapmayıda sevmezdim. ama yaptığım yemekler beğenilince banada yapma isteği geliyo

biraz önce ayşegülün resmini gördüm facede ve çok duygulandım.ne güzel bir tablo olmuş.darısı başımıza .....

aminnnnnnnnnnnn :))

cnm bende buakşam kişisel temizliğimi yaptım şimdi duştan cıkıp pc basına gectim aynı durum bendede var çok kötü psikolojim bozuldu 1 buçuk aydır bakmamıştım eşimle ağda yapalım dedik bide baktım aynadan şekli değişmiş dudak kısmı sarkmış ve alt tarafıda dışa doğru gibi şişmiş eşimden utandım yaa off çok moralim bozukkk kocama rezil oldummmmm

yasmin_84 canım özgül kızı en kısa zamanda evinize götürmek nasip olur inşallah...
yarın bol bol görürsün kızçeni inşallah...

bu gün sabha yataktan sağ alt baldırıma giren bir kasılmayla uyandımki bende anlatamam öyle bir bağırmışımki o acıyla yazık kocam yataktan nasıl fırladı anlamadım doğuruyorum sanmış yazık sonradan çok güldük haline sağolsun iki üç sıktı baldırımı geçti gitti fakat kasılan baldırım hala çok ağrıyor ..
bu arada saçma sapan ağrılar yaşıyorum sanırım yalancı sancılar olsa gerek pek anlamıyorumda da kendimi hiç doğurcak gibi hissetmiyorum hala ben yaa sanki bu kız iyice beklicek 40. haftasını hatta 10 gün fazlasını bile beklicekmiş gibime bile geliyor..

Bizde seni çok seviyoruz
hayırlı olsun bebişini güle güle büyüt inşallah
Ohhhh misler gibi kokuyodur o şimdi

ayy canim benim cok sevindim sizin adinizaa ins hayirli sagliklii mutlu huuzurlu bi omur gecirir prenses cok sukur kurtuldun dua et darisi bize op o melegi annesi yerimizee tekrar ALLAH SIZE BAGISLASIN

BUARADA YASMIN INS SENDEE BEBISINI HAYIRLISIYLA BYUTURSUN RABBIM INS EN YKIN ZAMANDA TOPARLANMASINI NASIP ETSIN INS ODA GUZEL BI HAYAT GECIRIR TUM BEBISLERIMZDE AILELERIYLE BIRLIKTE

tatlımcım alttaki ticker ultrason hesabı oldugu için yanıltmıştır seni :) ilk zaman öyle ayarlamısım doğru sanıp ama o ölçümü umursamıyorlar tabi :)

günaydın bebişlerimizi heyecanla bekleyen annecikler...
cuma günü çok kötü bir gün geçirdim.. doğuracağımı sanmıştım çok ama çok sancım vardı.. ve bazılarınız biliyordur çok az kan görmüştüm. eve zor attım kendimi o gün.. ertesi gün dr gittik idrar tahlili yaptık nst ye bağlandım sancım çıkmadı benim sancı diye hissettiklerim minik kızımın hareketleriymiş..
sonra doktorum kontrol etti beni.. alttan muayene etti açıklık yok dedi.. suyum normal miş o sancının sebebi sonradan ortaya çıktı idrar yolu enfeksiyonuymuş.. normalde bende sürekli en başından beri var her tahlilde 6-8 gibi çıkıyordu en son 12 çıkmıştı ama bu sefer 15 mişşş ağrının sebebi oymuş.. kanın sebebine gelince oda mantardan dolayıymış.. son zamanlarda mantar olabilirmiş tahrişten dolayıda o kan olmuş olabilirmiş... bu arada çatı muayneside yaptı normalmiş herşey kızımda geliş yoluna girmiş çok şükür... bu arada kızım 2700 gr olmuş.. 3 haftada 700 gram almış..

annem sağolsun ütülencek eşyaları ütüledi... kızımın cibinliğini aldım.. hastaneye gidecek eşyalarımız hazır... bakım kremlerini aldım.. bebek arabamızdan başka eksik kalmadı çok şükür....

Keşke kendin tek haleetmeye çalışsaydın, ben öle yapcam, ben de çok utanırım eşimden, hele de bu dönemde dediğiniz gibi şekil şemal bozuk zaten...aynı durum bende de var, dudaklar sanki 2 katına çıkmış, inşallah doğumdan sonra normale döner yaaaa

Neyse cnm, kafana takma artık, eşin de hamileliğe has bi durum olduğunu farketmiştir bence....

Baldır kasılması ben de maksimum seviyeye ulaştı sanırım, her gece yarısı baldırımda krampla uyanıyorum. 2 dk sonra falan geçiyooo çok şükür.

oy kiyamam canim ben tecrubeli oldugum icin neler cektigini az cok tahmin edebiliyorum.ama olsun hepsi bitti gitti iste.simdi artik masal prensesle mutlu olmanin zamani.bizim yerimize kokla kizini.bizde seni ve masal prensesi cok seviyoruz..

bende 34+1 hamileyim .Doğumun be zman

gunaydın kızlarr

ayyy bende aynı sen gıbı dusunuom bana doktor en son 28 aralık dedi o gune kadar kalacakmıs gıbıme gellıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…