aynen canım ya jiletle cok kötü oluyo hemen cıkıyo bende agda yaptırıyodum ama doktorum jilet kullan diyince mecbur jilete döndüm ama çok fena ya
hadı ya doktor neden jilet dediki?ben hiç sormadım bile
bende geçen ay dr gittiğimde sormuştum ağda yapsam olurmu diye ağdayla hiç uğraşma jilet kullan demişti... jileti kolay olacak sandım ama maalesef işkence.. ağda daha da işkence offf zor işler yaa... kuaföre gitrmeye korkuyorum.. şu son ay jiletle halledecem artık ne yapayım...
bende geçen ay dr gittiğimde sormuştum ağda yapsam olurmu diye ağdayla hiç uğraşma jilet kullan demişti... jileti kolay olacak sandım ama maalesef işkence.. ağda daha da işkence offf zor işler yaa... kuaföre gitrmeye korkuyorum.. şu son ay jiletle halledecem artık ne yapayım...
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz.......ya benım doktorum erkek sormaya utanıyorum napcam ben,ağdamı yaptırsam zararı olurmu dıye sorcam soramıyorum,göğüs kremı kullanmaya başlayımmı dıye sorcam soramıyorum acaba kagıda yazıpta lelınemı versemkı
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz.......ya benım doktorum erkek sormaya utanıyorum napcam ben,ağdamı yaptırsam zararı olurmu dıye sorcam soramıyorum,göğüs kremı kullanmaya başlayımmı dıye sorcam soramıyorum acaba kagıda yazıpta lelınemı versemkı
canım niye kasıyorsun kendını dr işi bu benımkıde erkek deilk başlarda bende soramıyordum ama baktım olmuyor soruyorum bide ben hiç kendım gıtmedım sımdıye kadar eşim hep yanımdaydı o daha da bı zor eşimin yanında dr ağda falan
ewet canım vücudum tamamen normale döndü. bi tek göğüslerim 1.5 yıl emzirmenin ve yer çekiminin etkisi ile :) biraz sarkmıştı. eşimde egzersizle bunu da aşacağımı söylüyordu ama 2. bebek geliyor....cnm doğumdan sonra normale döndü mü ilkinde?
ben atmıştım utanma duygusunu ama işte son görüntüm beni bile rahatsız edince adam beni hep güzel hatırlasın istedim. tabi ilişki sırasında da görüyordur ama temizlikte ince ince inceletiyorum çok temiz olsun diye. o yüzden artık istemiyorum. kocişimin göz zevkini bozmama niyetindeyim. tabi çok zorlanırsam yine ona başvurcam.cnm hamilelik bi yana, bak 2 yıldır evliyim, atamadım hala üzerimden bu utanma olayını.... işim zor yaaa, offff
bende korktuğum için ağda yapmadım allah korusun kasılma falan olur diyerekten endişelendim... 10 gün sonra yine dr gidicem kontrole ağda yapmış olsaydım çıkacaktı.. şimdi kontroller sıklaştığı için jilet le halledeceğim maalesef..benim de dr.um jiletçi...bebğin başı bayaa aşağıya inmiş bizim..cumartesi kontrolde nerdeyse doğum kanalına girmesine ramak kalmış..10 gün dayan sonra bekle her an dedi..bu durumda rahim kasılmalarını uyaracak herşeyden uzak dur dedi..ilişki,ağda vs..bi de benim akıntı problemim var..enfeksiyon da erken doğum sebebi..o sebeple jilet en iyisi dedi..
bende korktuğum için ağda yapmadım allah korusun kasılma falan olur diyerekten endişelendim... 10 gün sonra yine dr gidicem kontrole ağda yapmış olsaydım çıkacaktı.. şimdi kontroller sıklaştığı için jilet le halledeceğim maalesef..
dr bana bu hafta göğüs ucu için krem verdi canım 35+3 ken.. birde humana bitki çayı içmemi söyledi sütümü arttırsın diye
kızlar,
biz geldik oğluşumla, ne kadar hareketli geçmiş bu birkaç gün,
nihalcim aklımız sendeydi kızının ve senini yii olmana sevindik hayatım
halimecim sezeryan konusunda sıkma canını, sağlıklı sıhatli doğsunlarda gerisinin bir önemi yok bence,
sumak masal bebek nasıl anlatsana biraz?
bu arada kızlar ben durup durup ağlıyorum bu haftasonu ne oldu anlamadım, sanki doğunca bakabilecek miyim? iyi bir anne olacilecek miyim diye düşünüp duruyorum, bebek nasıl bakılır bilmiyorumki, ağrısı, sancısı olunca nasıl analyacağım:
bu arada sonunda bende hazırlıklarımın çoğunu tamamladım sayılır, haftasonu alışverişe çıktık, oğluşun kıyafet eksiklerini aldım, biberon, şampuan vs. onları hallettik, hastanede giyeceğim gecelik pijama takımlarını aldık, birde bebek şekerlerimizi aldık bu hafta yapıcaz, güzel bir tasarım oldu gibi bakalım,
annem bizdeydi haftasonu tüm aldıklarımızı yıkadık 6,7 makine tuttlu, onları ütüledik dolabına yerleştirdik, içim trahatladı,hastaneye gidecekleri dolabın farklı bir gözüne yerleştirdim, çantaya koymadım, koyarsam hemen doğururum gibi geldi,
birde tüm çamaşırları dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım, tüm haftasonu ev bebek kokuyordu yumuşacık oldular.
canım çok sağol.. maaselesef haber veremedim evimde bilgisayarım olmadığı için...
bebeğime bakamayacağım korkusu bende var canım.. sanki yeterli gelemeyecekmişim gibi geliyor.. birde çevredekiler sağolsun aman çok zor bu günlerini arayacaksın demeleri benim iyice moralimi bozuyor ama yılmıyorum çünkü ben kızımı çok istedim... inşş uslu bir bebek olurda beni fazla üzmez.. üzersede yapacak bişey yokDD sağlıklı olsun yeter...
ohh ne güzel kolaylamışsın.. şekerlerinin resimleri bekliyorum..
canım ya bizim yerimize de öp miniğini. gözün aydın bu arada. bebişine de kavuştun.slm kızlar nasılsınız.hepinizi özledim valla...bu akşam hastaneye gidip bebişime süt verip geldim.
canım rahat ol biraz. şimdi hamileliğin etkisiyle de fazla takıyosun bence. koyver gitsin. ne kaldı şunun şurasında.haklısın halımem ya hiç içinden gelmıyor kızımın düzgün iş yapmak herşeyi yarım yamalak tertip düzen yok ve bu yasına kadarda bunu kazandıramadım ona karekteri böyle değişmiyor ama bende tam tersi cok detaycıyım hersey düzgün derli toplu olsun istiyorum bu konuda hiç anlaşamıyoruz tam zıt karekterim
eşimde tembelliği seviyor biraz bazen cok yardımcı oluyor bazende hiç umursamıyor..bugun tabureye ınıp cıkıp sildim dolabı öylece seyretti dur ben sileyim demek yok en son sinirlendim ya cıkın şu odadanda en azından sinirime dokunnmayın dedim..zaten hemileliğin verdi stres sıkıntı var üstümde birde onlar eklenıyor hepten geriliyom
maşallah canım sana da. hamarat anneler çoğaldı.ben de kaçıyorum kızlar. kızıma atkı ve bereden sonra şimdi de yelek örüyorum. annecik iş başınaaa
ben de kaynar suya koyup on dakika beklettim.emzik ya da biberon başını asla kaynatmıyoruz ,kaynar suyun içine atıp 10 dk bekletiyoruz .
Günaydın kızlaaarrrrbu sabah belimde korkunç bir ağrıyla uyandım ve hala geçmedi, destek de koyuyorum arkama ama hala aynı karnımda da gaz sancısı gibi bi sancı, tuvalete gidiyorum gaz falan yok ama öyle bi şişkinlik hissediyorum ki anlatamam yaa bu hafta okulda son haftam, haftasonu raporumuzu alıcaz inşallah ama nasıl dayanıcam bu ağrılarla bilmiyorum çocuklar da inadına daha yaramaz sanki bugün offfffffffffffffffffffff
canım çok sağol.. maaselesef haber veremedim evimde bilgisayarım olmadığı için...
bebeğime bakamayacağım korkusu bende var canım.. sanki yeterli gelemeyecekmişim gibi geliyor.. birde çevredekiler sağolsun aman çok zor bu günlerini arayacaksın demeleri benim iyice moralimi bozuyor ama yılmıyorum çünkü ben kızımı çok istedim... inşş uslu bir bebek olurda beni fazla üzmez.. üzersede yapacak bişey yokDD sağlıklı olsun yeter...
ohh ne güzel kolaylamışsın.. şekerlerinin resimleri bekliyorum..
bendede mustelanınkı var kullanmadım daha çok geç kaldım ben ozaman.canım senın bebek nasıl doğum yapmıstın dımı sen yanlışmı hatırlıyorum yoksa kafam çok karıştı vallaa bu aralar habıre doğuran doğurana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?