2011 Aralık Anneleri

hadı ya doktor neden jilet dediki?ben hiç sormadım bile

bende geçen ay dr gittiğimde sormuştum ağda yapsam olurmu diye ağdayla hiç uğraşma jilet kullan demişti... jileti kolay olacak sandım ama maalesef işkence.. ağda daha da işkence offf zor işler yaa... kuaföre gitrmeye korkuyorum.. şu son ay jiletle halledecem artık ne yapayım...

anladım canım bende onceden hep kendım alıyordum kuafore gıtmıyordum ama bı cesaret gıttım.Kuaforde daha kısa suruyor ewde jıletle alırken daha cok vakıt alıyordu.Hayırlısıyla bebişlerimizi bı kucaklarımıza alsaydık son vakıtler oldugu için hazırlıksız yakalanacam dıye ölüyorum korkudan

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz.......ya benım doktorum erkek sormaya utanıyorum napcam ben,ağdamı yaptırsam zararı olurmu dıye sorcam soramıyorum,göğüs kremı kullanmaya başlayımmı dıye sorcam soramıyorum acaba kagıda yazıpta lelınemı versemkı

benim de dr.um jiletçi...bebğin başı bayaa aşağıya inmiş bizim..cumartesi kontrolde nerdeyse doğum kanalına girmesine ramak kalmış..10 gün dayan sonra bekle her an dedi..bu durumda rahim kasılmalarını uyaracak herşeyden uzak dur dedi..ilişki,ağda vs..bi de benim akıntı problemim var..enfeksiyon da erken doğum sebebi..o sebeple jilet en iyisi dedi..

canım niye kasıyorsun kendını dr işi bu benımkıde erkek deilk başlarda bende soramıyordum ama baktım olmuyor soruyorum bide ben hiç kendım gıtmedım sımdıye kadar eşim hep yanımdaydı o daha da bı zor eşimin yanında dr ağda falan

canım göğüs kremini bana bu hafta başla dedi..35teyim..biran önce başla dedi..

merhaba kızlar

ben kısmetse ankara güven hastanesinde doğum yapıcam
odayı görmeye gittiğimizde bir liste verdiler, bunlar hazırlanacak diye
hasta bezi, orkid, bebk için şampuan vs, herşeyi istiyorlar
bilginize...

bir de lansinohu ben 32. haftadan beri kullanıyorum
doktorum bana 36.hafta demişti ama ben çok korktuğumdan, geç olur diye hemen başladım

nebılıyım işi bu aslında bende hep eşimle gidiyorum sorsambı dert sormasam bı der :))) dur bıdakıne gıttıgımde cesaretımı toplarsam soruyum barıme

cnm doğumdan sonra normale döndü mü ilkinde?
ewet canım vücudum tamamen normale döndü. bi tek göğüslerim 1.5 yıl emzirmenin ve yer çekiminin etkisi ile :) biraz sarkmıştı. eşimde egzersizle bunu da aşacağımı söylüyordu ama 2. bebek geliyor....

cnm hamilelik bi yana, bak 2 yıldır evliyim, atamadım hala üzerimden bu utanma olayını.... işim zor yaaa, offff
ben atmıştım utanma duygusunu ama işte son görüntüm beni bile rahatsız edince adam beni hep güzel hatırlasın istedim. tabi ilişki sırasında da görüyordur ama temizlikte ince ince inceletiyorum çok temiz olsun diye. o yüzden artık istemiyorum. kocişimin göz zevkini bozmama niyetindeyim. tabi çok zorlanırsam yine ona başvurcam.

bende korktuğum için ağda yapmadım allah korusun kasılma falan olur diyerekten endişelendim... 10 gün sonra yine dr gidicem kontrole ağda yapmış olsaydım çıkacaktı.. şimdi kontroller sıklaştığı için jilet le halledeceğim maalesef..

dr bana bu hafta göğüs ucu için krem verdi canım 35+3 ken.. birde humana bitki çayı içmemi söyledi sütümü arttırsın diye

kızlar,

biz geldik oğluşumla, ne kadar hareketli geçmiş bu birkaç gün,

nihalcim aklımız sendeydi kızının ve senini yii olmana sevindik hayatım

halimecim sezeryan konusunda sıkma canını, sağlıklı sıhatli doğsunlarda gerisinin bir önemi yok bence,

sumak masal bebek nasıl anlatsana biraz?

bu arada kızlar ben durup durup ağlıyorum bu haftasonu ne oldu anlamadım, sanki doğunca bakabilecek miyim? iyi bir anne olacilecek miyim diye düşünüp duruyorum, bebek nasıl bakılır bilmiyorumki, ağrısı, sancısı olunca nasıl analyacağım :

bu arada sonunda bende hazırlıklarımın çoğunu tamamladım sayılır, haftasonu alışverişe çıktık, oğluşun kıyafet eksiklerini aldım, biberon, şampuan vs. onları hallettik, hastanede giyeceğim gecelik pijama takımlarını aldık, birde bebek şekerlerimizi aldık bu hafta yapıcaz, güzel bir tasarım oldu gibi bakalım,

annem bizdeydi haftasonu tüm aldıklarımızı yıkadık 6,7 makine tuttlu, onları ütüledik dolabına yerleştirdik, içim trahatladı,hastaneye gidecekleri dolabın farklı bir gözüne yerleştirdim, çantaya koymadım, koyarsam hemen doğururum gibi geldi,

birde tüm çamaşırları dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım, tüm haftasonu ev bebek kokuyordu yumuşacık oldular.

slm kızlar

sağlık ocağına aylık takip için gittim. yaşadığım kasılmalar normalmiş. 3 Aralığa kadar doğurman lazım dedi.
bebiş aşağıya inmiş :))

bi de kuaförüme gittim o işi de hallettim. artık rahatım :)) ama canım baya bi acıdı bu defa. son ay olduğu için zor oldu ama 15 dk. dayanmamak mümkün değil :))

artık oğluşum gelebilir D

bendede mustelanınkı var kullanmadım daha çok geç kaldım ben ozaman.canım senın bebek nasıl doğum yapmıstın dımı sen yanlışmı hatırlıyorum yoksa kafam çok karıştı vallaa bu aralar habıre doğuran doğurana :)))

canım çok sağol.. maaselesef haber veremedim evimde bilgisayarım olmadığı için...
bebeğime bakamayacağım korkusu bende var canım.. sanki yeterli gelemeyecekmişim gibi geliyor.. birde çevredekiler sağolsun aman çok zor bu günlerini arayacaksın demeleri benim iyice moralimi bozuyor ama yılmıyorum çünkü ben kızımı çok istedim... inşş uslu bir bebek olurda beni fazla üzmez.. üzersede yapacak bişey yok DD sağlıklı olsun yeter...
ohh ne güzel kolaylamışsın.. şekerlerinin resimleri bekliyorum..

bu msjından doğum olmadıgını anlıyorum :)) yanlış anlaşılma henuz bebek senınle :)))) valla kusura bakma dedımya kafam karıştı artık kım ne nezaman napmış :))

slm kızlar nasılsınız.hepinizi özledim valla...bu akşam hastaneye gidip bebişime süt verip geldim.
canım ya bizim yerimize de öp miniğini. gözün aydın bu arada. bebişine de kavuştun.
canım rahat ol biraz. şimdi hamileliğin etkisiyle de fazla takıyosun bence. koyver gitsin. ne kaldı şunun şurasında.
ben de kaçıyorum kızlar. kızıma atkı ve bereden sonra şimdi de yelek örüyorum. annecik iş başınaaa
maşallah canım sana da. hamarat anneler çoğaldı.
emzik ya da biberon başını asla kaynatmıyoruz ,kaynar suyun içine atıp 10 dk bekletiyoruz .
ben de kaynar suya koyup on dakika beklettim.

geçmiş olsun canım ya.az kaldı dayancaz artık biraz daha.

çok teşekkür ederim canım, birde annem hep yanımda olamayacak sadece 1,2 hafta yanımda ondanda korkuyorum bakım işini becerebilecek miyim diye, bakalım yaşayıp göreceğiz artık, inş. kuzularımız uslu olurlarda altından kalkabiliriz, ben hala çalışyıyorum araık 9 gibi izne çıkıcam, vakit buldukça artık şekerleri bitirmem gerekiyor,

birde biey soracağım kızlar, benim göğüslerim hamilelikte pek büyümedi, hala eski sütyenlerimi takıyorum (75) ama 2 aydan beri sütüm geliyor az az, şimdi emzirme atleti ve sütyeni alıcam kaç beden almalıyım satıcı kız 85 almalısın dedi, şöyle bir baktımda içinin dolması mümkün gözükmüyor ama süt bollaşınca öyle mi olacak bilmiyorum, siz kaç beden aldınız? yada daha önce kullananlar varsa ne tavsiye edersiniz?

yok canım doğum yapmadım ama ben yapıyorum sandım DD idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanan sancıdan dolayı doğuruyorum sandım....
kremi kullanmak için geç değil şimdi başla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…