Nasıl uykum var nasıl :95::95:
Gece 12 de yattım 3,5 da kalktım bi dahada tık uykum gelmedi sabaha kadar şimdide uyumamak için direniyorum . Kızlar ayaklarınız yanıyor mu ya da üşüme falan geliyor mu ? Hamilelik mi menepoz mu tövbe ya anlamış değilim D:
Gece 12 de yattım 3,5 da kalktım bi dahada tık uykum gelmedi sabaha kadar şimdide uyumamak için direniyorum . Kızlar ayaklarınız yanıyor mu ya da üşüme falan geliyor mu ? Hamilelik mi menepoz mu tövbe ya anlamış değilim D:
:92:
Kız Muş(Muştu di me :)) güzeli naber? Bide dediki bana saklama çocuğun kafası kocaman olur dedi iyice sinir oldum duydunuz mu hiç böyle bişey
Ablam, enişte , annem bide kocişim biliyordu . Ablamda hamile bu arada12 haftalık falan .
Sorma canım bizden haber bekliyorlardı onlar müjde verdi ablamın 2. artık düşünmüyorlardı kısmet oldu tekrar .yok canımın içi adı üstünde mardin güzeli :) dogma büyüme ankara ama mardinliyimcanım belkide senin agzını aramıştır belli olmaz insanlar çok cin herşey beklenir ki büyük ihtimalle agzını aramıstır vayy cin teyze seni vayyy canımmm ablanında hayırlı ugurlu olsun hamışliği Allah tamamına erdirsin inşallahhh maşallah abla kardişeee
selam ben geldim
ctesi günü akşam iş çıkışı dr. gittik alttan baktırdım bebişimin kalp atışlarının gördük (6+4 dedi)ama kahve rengi lekeler oluyordu pazar günü akşama doğru kanama oldu dr. aradım progestan kullanmamı söyledi bu sabah yine biraz vardı işe gittim kendimi çok kötü hissediyordum duramadım ve 7 gün rapor aldım.... Dua edin bize teyzeleri bebişime bişi olmasın
birde hiç test filan yapmadı ultrasonlada bakmadı sadece istirahat et kanaman artarsa düşük tehlikesi var demektir o zaman gel dedi sizde normalmi test filan yapmaması...
merhaba bu gün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını duydum
çok sükür kafamdaki kuşkular sona erdi
inşaallah bundan sonrasıda kolay gecer
Allah herkezin gönlüne göre versin kolay rahat hamilelikler
canım bencede bu işte bir anormallik var ctesi bebişi gördük kan tahlili verdi( hepatit ) pazar sonucu gösterdik biraz lekelenme var dedim progestan yazdı eve geldim akşam kanamaya çevirdi çok değil ama aradım gelmem gerekiyormu dedim hapını kullan yapıcak birşey yok dedi çok kanaman olursada düşük olma ihtimali olur o zaman gel dedi. Bu sabah gittim rapor almak için başka dr. vardı ona söyledim o da bakmadı direk rapor verdi sormadı bile ne kadar kanaman oldu diye test filan da vermedi napayım ben birde özel hast. göya...
Senin durumunda çok zor canım ya :84: Neyse bunlar nazar boncuğun olsuncanım ben donuyorum. hava güneşli ama ben battaniyeler içinde yatıyorum. kalkınca midem bulanmaya ve kusmaya başlıyorum. gece uykularım berbat.iki saatte bir uyanıyorum mide bulantısıyla. :84::84::84: sabah 7ye kadar direniyom, ondan sonra kalkıyorum. tabi gece uykusu kaliteli olmayınca gündüz de vücut ne yapsın, sürekli uyku hali. ama doktor üşümenin normal olduğunu söyledi. hamilelikte vücut sıcaklığı 0,5 derece artarmı, dolayısıyla da üşürmüşüz.
Fıstık naber ?ayaklarım yanıyor cnm. Bazen de bir titreme tutuyor. Bazen bir sinir, bazen bir keyf. Bunlara da çok şükür bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da.
Sorma canım bizden haber bekliyorlardı onlar müjde verdi ablamın 2. artık düşünmüyorlardı kısmet oldu tekrar .
Ben Muşu karıştırdım
olsun tatlım önemi yok yaa bizde kayınvaldeme kayınbabama görümceye bide anneme söylemiştik o kdr tembihledik kimseye söylemeyin diye geçen gün bi düğüne gittik kocişin yengeleri hayırlı olsun demesin miiiikayınvaldem dayanamamış pıtlamış bende o zaman cok sinirlenmiştim canım ama işte ne diyebilirsin ki Allah bebişlerimizi kendi korusun aminnnn
Şu çenemi tutsaydımda keşke ablamlara söylemeseydim bende bitek anneme derdim şimdiki aklım olsaaynen bende de ilk bebekte dicem yine:)) sorun olunca herkes geçmiş olsun falan diye aramaya başladı nerden duydunuz bilmem ki nerdendi falan diyolar anasını satıyım kimse hayırlı olsun demek için aramadı olumsuzlukta arıyo herkes dedim sinirliydim de o dönem:)))) arayanlara da sinirleniyodum şimdi annelere bile demedik dün düşündüm ii bi anneler gün hediyesi olur dedim ama tuttum kendimi 3 ay geçsin öle dicezzz inş diyelimde
Şu çenemi tutsaydımda keşke ablamlara söylemeseydim bende bitek anneme derdim şimdiki aklım olsa
Fıstık naber ?[/QU
iyi bi tanem senden ?
aynen bende de ilk bebekte dicem yine:)) sorun olunca herkes geçmiş olsun falan diye aramaya başladı nerden duydunuz bilmem ki nerdendi falan diyolar anasını satıyım kimse hayırlı olsun demek için aramadı olumsuzlukta arıyo herkes dedim sinirliydim de o dönem:)))) arayanlara da sinirleniyodum şimdi annelere bile demedik dün düşündüm ii bi anneler gün hediyesi olur dedim ama tuttum kendimi 3 ay geçsin öle dicezzz inş diyelimde
Merhabaaa kizlarr nasilsiniz :) ozledim hepinizi gecmisi oglum uyuyunca okuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?