2011 Aralık Anneleri

10 dedimmi uyku bastırıyo sabah sekizde mecburen kalkıyorum ama hiç uykumu alamıyor gibiyim şiştim adeta

canım ben donuyorum. hava güneşli ama ben battaniyeler içinde yatıyorum. kalkınca midem bulanmaya ve kusmaya başlıyorum. gece uykularım berbat. iki saatte bir uyanıyorum mide bulantısıyla. :84::84::84: sabah 7ye kadar direniyom, ondan sonra kalkıyorum. tabi gece uykusu kaliteli olmayınca gündüz de vücut ne yapsın, sürekli uyku hali. ama doktor üşümenin normal olduğunu söyledi. hamilelikte vücut sıcaklığı 0,5 derece artarmı, dolayısıyla da üşürmüşüz.

Kafayı yicem uyuyamıyorum kocişte yanımda mışıl mışıl uyurken gıcık oluyorum Sürekli mızmızlanıyorum bazılarını bilerek abartıyorum o ayrı

yok canımın içi adı üstünde mardin güzeli :) dogma büyüme ankara ama mardinliyim canım belkide senin agzını aramıştır belli olmaz insanlar çok cin herşey beklenir ki büyük ihtimalle agzını aramıstır vayy cin teyze seni vayyy canımmm ablanında hayırlı ugurlu olsun hamışliği Allah tamamına erdirsin inşallahhh maşallah abla kardişeee

Bugün Haluk Bayram 3 lü lohusa pijaması gördüm indirimde 83lira mı neydi ne, tam benim bedenim hohooo daha çok var diye almadım ama aklım onda kaldı

Sorma canım bizden haber bekliyorlardı onlar müjde verdi ablamın 2. artık düşünmüyorlardı kısmet oldu tekrar .
Ben Muşu karıştırdım

Cnm önemli olan mümkün olduğunca yatmaktır.Fazla hareket etme, rabbime emanet et. kimine bişey olmaz diyoruz, düşüyor. Kimine endişe ediyoruz bişey olmuyor. İnan burda 40 gündür hepsini yaşadık. En nihayetinde tekrar anladık "Rabbim ne diyor o oluyor"

merhaba bu gün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını duydum
çok sükür kafamdaki kuşkular sona erdi
inşaallah bundan sonrasıda kolay gecer
Allah herkezin gönlüne göre versin kolay rahat hamilelikler

Amin cnm. Senin adına da çok sevindik.

O haftalarda benim de oldu cnm. Çok şükür bişey olmadı. Yerleşme kanamasıymış.

ayaklarım yanıyor cnm. Bazen de bir titreme tutuyor. Bazen bir sinir, bazen bir keyf. Bunlara da çok şükür bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da.

Son düzenleme:
Senin durumunda çok zor canım ya :84: Neyse bunlar nazar boncuğun olsun

Sorma canım bizden haber bekliyorlardı onlar müjde verdi ablamın 2. artık düşünmüyorlardı kısmet oldu tekrar .
Ben Muşu karıştırdım

olsun tatlım önemi yok yaa bizde kayınvaldeme kayınbabama görümceye bide anneme söylemiştik o kdr tembihledik kimseye söylemeyin diye geçen gün bi düğüne gittik kocişin yengeleri hayırlı olsun demesin miiii kayınvaldem dayanamamış pıtlamış bende o zaman cok sinirlenmiştim canım ama işte ne diyebilirsin ki Allah bebişlerimizi kendi korusun aminnnn

aynen bende de ilk bebekte dicem yine:)) sorun olunca herkes geçmiş olsun falan diye aramaya başladı nerden duydunuz bilmem ki nerdendi falan diyolar anasını satıyım kimse hayırlı olsun demek için aramadı olumsuzlukta arıyo herkes dedim sinirliydim de o dönem:)))) arayanlara da sinirleniyodum şimdi annelere bile demedik dün düşündüm ii bi anneler gün hediyesi olur dedim ama tuttum kendimi 3 ay geçsin öle dicezzz inş diyelimde

Şu çenemi tutsaydımda keşke ablamlara söylemeseydim bende bitek anneme derdim şimdiki aklım olsa

valla canım zaten insanlar meraktan ararlar hamile kalana kdr ararlar hamilemisin diye hatta ağız falan ararlar bir yerden duydum hamileymişsin diye halbuki ortada öyle bir durum yoktur hamile kalınca kimse hayırlı olsun diye aramaz ah bu insanlarrr derler ya başlarına ne gelirse ya meraktann yadaa :44: gerisini hatırlayamadım valla canım sizde en güzelini yapmışsınız bana kalsa bende aynısını yapardımda kocam kurtlu dayanamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…