bu msjından doğum olmadıgını anlıyorum :)) yanlış anlaşılma henuz bebek senınle :)))) valla kusura bakma dedımya kafam karıştı artık kım ne nezaman napmış :))
çok teşekkür ederim canım, birde annem hep yanımda olamayacak sadece 1,2 hafta yanımda ondanda korkuyorum bakım işini becerebilecek miyim diye, bakalım yaşayıp göreceğiz artık, inş. kuzularımız uslu olurlarda altından kalkabiliriz, ben hala çalışyıyorum araık 9 gibi izne çıkıcam, vakit buldukça artık şekerleri bitirmem gerekiyor,
birde biey soracağım kızlar, benim göğüslerim hamilelikte pek büyümedi, hala eski sütyenlerimi takıyorum (75) ama 2 aydan beri sütüm geliyor az az, şimdi emzirme atleti ve sütyeni alıcam kaç beden almalıyım satıcı kız 85 almalısın dedi, şöyle bir baktımda içinin dolması mümkün gözükmüyor ama süt bollaşınca öyle mi olacak bilmiyorum, siz kaç beden aldınız? yada daha önce kullananlar varsa ne tavsiye edersiniz?
napıyosun canımmm nerlerdesın yaaaa görüşemıyoruzzz
annen biraz daha fazla kalabilseymiş iyi olacak canım yaa.. ama ne yapalım üstesinden gelecez inşallah... olmadı onlarla birlikte bizde oturur ağlarız...bende hala çalışıyorum.. ama iyice zorlaştı işe gidip gelmem 4 vesaitle geliyordum.. allahtan şimdi eşimin servisine biniyorum 2 ye düştü sabah gelişlerim....
9 iş günüm kaldı.. dr salı gel raporunu hazırlayalım dedi belki haftaya salıdan sonra işe gelmem bile...
ölçü olarak benimde kafam çok karışık... biraz daha bekliyorum çamaşır almak için...
iyiyim cnm geçmek bilmeyen vakti geçirmeye çalışıyorum...ben hepinizden gerideyim sanırım..
mrb arkadaşlar bizimde tahmini doğum tarihimiz 10 aralık bu arada hamileyken başıma geldi hemoroid denen şey hamileliğimin ilk aylarında olmuştu kabızlıktan dolayı şimdi yeniden tekrarladı o kadar korkuyorum ki tuvalete gitmeye çok canım yanıyo ağrıda yapmaya başladı napcam bilmiyorum doğum normal gözüküyo ama bu sorunum engel olurmu diyede çok korkuyorum bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
yolun baya uzak galiba canım, 4 vesait fazlaymış ya, ben arabayla geliyorum 15 dk.da bu bile yoruyor bazen, allah kolaylık versin, az kalmış senin benim daha 20 günüm falan var
çok teşekkür ederim canım, birde annem hep yanımda olamayacak sadece 1,2 hafta yanımda ondanda korkuyorum bakım işini becerebilecek miyim diye, bakalım yaşayıp göreceğiz artık, inş. kuzularımız uslu olurlarda altından kalkabiliriz, ben hala çalışyıyorum araık 9 gibi izne çıkıcam, vakit buldukça artık şekerleri bitirmem gerekiyor,
birde biey soracağım kızlar, benim göğüslerim hamilelikte pek büyümedi, hala eski sütyenlerimi takıyorum (75) ama 2 aydan beri sütüm geliyor az az, şimdi emzirme atleti ve sütyeni alıcam kaç beden almalıyım satıcı kız 85 almalısın dedi, şöyle bir baktımda içinin dolması mümkün gözükmüyor ama süt bollaşınca öyle mi olacak bilmiyorum, siz kaç beden aldınız? yada daha önce kullananlar varsa ne tavsiye edersiniz?
canim gozunu korkutmiim ama o beladan 4 gun hastanede yattim. bir anda bi hemoroid nasil 4. seviye olur anlayamadim ama oldu. hastaneden cikali 10 gun kadar oluyor sadece pansumanimi kendim yapacak kadar normallesti hayatim. diger hicbirseye bakamiyorum. surekli yatmaktan kalca kemiklerim agriyor.en onemlisi normal dogum benimicin artik hayal...
sana tavsiyem ilerlemeden kremdir ilactir onlemini al. ben simdi kara kara bebisdogunca nsil oturup emziricem nasil onunla ilgilenmeye halim kalacak onu dusunyorum.onde sezeryan keskleri arkada hemoroid(((
ben varım cnaım senle aynı sayılırız.
canim gozunu korkutmiim ama o beladan 4 gun hastanede yattim. bir anda bi hemoroid nasil 4. seviye olur anlayamadim ama oldu. hastaneden cikali 10 gun kadar oluyor sadece pansumanimi kendim yapacak kadar normallesti hayatim. diger hicbirseye bakamiyorum. surekli yatmaktan kalca kemiklerim agriyor.en onemlisi normal dogum benimicin artik hayal...
sana tavsiyem ilerlemeden kremdir ilactir onlemini al. ben simdi kara kara bebisdogunca nsil oturup emziricem nasil onunla ilgilenmeye halim kalacak onu dusunyorum.onde sezeryan keskleri arkada hemoroid(((
gerçektenmii tatlım yaa valla o kadar kötüki her tuvalete gidişim olay oluyo hafta sonu dokt. gittiğimde sordum posalı şeyler yemeye çalış dedi herhangi bişi önermedi napcam nasıl geçecek bilmiyorum normal olsun çok istiyorum doğum ama bu engel olacak diyede çok korkuyorum sanki etrafı yara olmuş her seferinde çatlıyo gibi bi acı ve yanma oluyo senin ilerlemiş halide bu şekildemiydi ve ne kullandın nasıl geçti
gerçektenmii tatlım yaa valla o kadar kötüki her tuvalete gidişim olay oluyo hafta sonu dokt. gittiğimde sordum posalı şeyler yemeye çalış dedi herhangi bişi önermedi napcam nasıl geçecek bilmiyorum normal olsun çok istiyorum doğum ama bu engel olacak diyede çok korkuyorum sanki etrafı yara olmuş her seferinde çatlıyo gibi bi acı ve yanma oluyo senin ilerlemiş halide bu şekildemiydi ve ne kullandın nasıl geçti
Aaaaa evet yalnız değilim...
ben doğdum doğalı kabızlık çekiyorum, gözümden yaş akmadan tuvaletten çıktığım azdır..sabah aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorum, bie de ara sıra kepek ekmek yiyorum kahvaltıda, bayağı iyi gelio...
değilsin ttabi, hem ben de ankaradayım:)
ben de kuru kayısı yiyorum, hergün çıkarım tuvalete, bazen iki kez bile çıkarım.
hehehe.. hala yatiyor olmamdan anlasilacagi uzere gecmedi. vegenel cerrahla kad. dogumcumun da soyledigi gecmeyecegi. oncelikle icerdeyse nisbeten sanslisin kan pihtilasmasi olma ihtimali dusuk cunku. ben 2 kere kesildim hemoroidler bogulup disarda kaldigi icin. icerdeyse krem fitil vs onerebilirler. bol su icmek onemli. disardaysa buz uygulamak icerdeyse ilik oturma banyolari yapmak faydali.
ay canım yaa çook geçmiş olsun ben iileştin zannediyorum benimde dışarda hissediyorum napcam nasıl kurtulacam diye kara kara düşünüp duruyorum ağrı ve yanma olmasadayanılacak gibi değil hiç böyle bişi başıma gelmemişti ne kabızlık sonunu ne başka bişi hamilelik süresince karşılaştım ve çok çokk kötü ALLAH yardımcımız olsun inşallah dahada ilerlemedn geçer
hehehe.. hala yatiyor olmamdan anlasilacagi uzere gecmedi. vegenel cerrahla kad. dogumcumun da soyledigi gecmeyecegi. oncelikle icerdeyse nisbeten sanslisin kan pihtilasmasi olma ihtimali dusuk cunku. ben 2 kere kesildim hemoroidler bogulup disarda kaldigi icin. icerdeyse krem fitil vs onerebilirler. bol su icmek onemli. disardaysa buz uygulamak icerdeyse ilik oturma banyolari yapmak faydali.
olbeycim şimdi nasılsın, ağrıların ilkgünkü gibi mi? doktorun doğum ile ilgili bir tarih verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?