2011 Aralık Anneleri

mrb arkadaşlar bizimde tahmini doğum tarihimiz 10 aralık bu arada hamileyken başıma geldi hemoroid denen şey hamileliğimin ilk aylarında olmuştu kabızlıktan dolayı şimdi yeniden tekrarladı o kadar korkuyorum ki tuvalete gitmeye çok canım yanıyo ağrıda yapmaya başladı napcam bilmiyorum doğum normal gözüküyo ama bu sorunum engel olurmu diyede çok korkuyorum bunun için ne yapabilirim bilmiyorum

annen biraz daha fazla kalabilseymiş iyi olacak canım yaa.. ama ne yapalım üstesinden gelecez inşallah... olmadı onlarla birlikte bizde oturur ağlarız...bende hala çalışıyorum.. ama iyice zorlaştı işe gidip gelmem 4 vesaitle geliyordum.. allahtan şimdi eşimin servisine biniyorum 2 ye düştü sabah gelişlerim....
9 iş günüm kaldı.. dr salı gel raporunu hazırlayalım dedi belki haftaya salıdan sonra işe gelmem bile...

ölçü olarak benimde kafam çok karışık... biraz daha bekliyorum çamaşır almak için...

yolun baya uzak galiba canım, 4 vesait fazlaymış ya, ben arabayla geliyorum 15 dk.da bu bile yoruyor bazen, allah kolaylık versin, az kalmış senin benim daha 20 günüm falan var

canim gozunu korkutmiim ama o beladan 4 gun hastanede yattim. bir anda bi hemoroid nasil 4. seviye olur anlayamadim ama oldu. hastaneden cikali 10 gun kadar oluyor sadece pansumanimi kendim yapacak kadar normallesti hayatim. diger hicbirseye bakamiyorum. surekli yatmaktan kalca kemiklerim agriyor.en onemlisi normal dogum benimicin artik hayal...

sana tavsiyem ilerlemeden kremdir ilactir onlemini al. ben simdi kara kara bebisdogunca nsil oturup emziricem nasil onunla ilgilenmeye halim kalacak onu dusunyorum.onde sezeryan keskleri arkada hemoroid (((

Son düzenleme:
yolun baya uzak galiba canım, 4 vesait fazlaymış ya, ben arabayla geliyorum 15 dk.da bu bile yoruyor bazen, allah kolaylık versin, az kalmış senin benim daha 20 günüm falan var

sorma canım şu perşembeden beride daha da zor geliyor... az kaldı sabredeceğim... eşim arabayla gidelim diyor ama saat 7.25 te işe gelmiş olucam o işine yetişebilsin diye... kapının önünde beklemek yerine eziyet çekiyorum işte...

canım ben normalde 85 kullanıyordum halen de aynı
mağazadaki kız 90 almanız yeterli dedi ben de dinleyip aldım

canımm Allah yardımcın olsun
doğumdan sonrasını hiç düşünme bence, çok zor tabiki ama Rabbim sabrını verecektir emin ol
hayırlısıyla meleklerimizi alalım kucağımıza, gerisini atlatırız inşallah
Allah acil şifalar versin

gerçektenmii tatlım yaa valla o kadar kötüki her tuvalete gidişim olay oluyo hafta sonu dokt. gittiğimde sordum posalı şeyler yemeye çalış dedi herhangi bişi önermedi napcam nasıl geçecek bilmiyorum normal olsun çok istiyorum doğum ama bu engel olacak diyede çok korkuyorum sanki etrafı yara olmuş her seferinde çatlıyo gibi bi acı ve yanma oluyo senin ilerlemiş halide bu şekildemiydi ve ne kullandın nasıl geçti

selam kızlar nasılsınız?ben hala iyileşemedim doktora gittim hamilesin sana ilaç veremem ama ateşin 37.5 olursa o zaman gel yoksa dinlenerek ve doğal şeylerle geçirmeye çalış dedi cumartesi bebişimi görmeye de gidemedik hasta olduğum için diğer hamilelere bulaştırmamak için haftaya erteledim randevumu herşey bebişler için bencil olmak istemedim kulaklarım çok ağrıyor hiçbir iş yapamıyorum 2 hafta sonra annem gelecek babamla birlikte o zamana kadar eşimle yemekleri idare ediyoruz dün yemekleri o yaptı bugünde ben yapmaya çalışacağım kızlar hastalık salgınmış ne olur dikkat edin dışarı çıkarken maske takın

hehehe.. hala yatiyor olmamdan anlasilacagi uzere gecmedi. vegenel cerrahla kad. dogumcumun da soyledigi gecmeyecegi. oncelikle icerdeyse nisbeten sanslisin kan pihtilasmasi olma ihtimali dusuk cunku. ben 2 kere kesildim hemoroidler bogulup disarda kaldigi icin. icerdeyse krem fitil vs onerebilirler. bol su icmek onemli. disardaysa buz uygulamak icerdeyse ilik oturma banyolari yapmak faydali.

ben doğdum doğalı kabızlık çekiyorum, gözümden yaş akmadan tuvaletten çıktığım azdır..sabah aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorum, bie de ara sıra kepek ekmek yiyorum kahvaltıda, bayağı iyi gelio...

Aaaaa evet yalnız değilim...

değilsin ttabi, hem ben de ankaradayım:)

ben de kuru kayısı yiyorum, hergün çıkarım tuvalete, bazen iki kez bile çıkarım.

ay canım yaa çook geçmiş olsun ben iileştin zannediyorum benimde dışarda hissediyorum napcam nasıl kurtulacam diye kara kara düşünüp duruyorum ağrı ve yanma olmasa dayanılacak gibi değil hiç böyle bişi başıma gelmemişti ne kabızlık sonunu ne başka bişi hamilelik süresince karşılaştım ve çok çokk kötü ALLAH yardımcımız olsun inşallah dahada ilerlemedn geçer

amin canimm. ama kesin doktoruna danis ilac versin. benim hemoroid baslangicim burda bi arkadasla ayniydi. ikimize de doktorlar ayni ilaci vermislerdi. onunki gecti mesela. insallah seninki de gecer. bi de ben hamileligim boynca hic kabiz olmadim. yani sadece kabizligi onlemek yetmiyor. bir cesit varis bu hamilelik kaynakli. ilac olmadan kontrol altina alinamayabiliyor...

olbeycim şimdi nasılsın, ağrıların ilkgünkü gibi mi? doktorun doğum ile ilgili bir tarih verdi mi?

olbeycim şimdi nasılsın, ağrıların ilkgünkü gibi mi? doktorun doğum ile ilgili bir tarih verdi mi?

canim agrilar azaldi ya da ben alistim sukur. ancak dedigim gibi 2 kere kesildim ve kanamalar devam ediyor. kaniyor sonra yeniden sisiyor. kisir bi donguye girdi olay. basta rahim agzinda iltihap vardi. hastaneye yatisimda bol bol serum ve fitil verdiler bebegi 2 gune aliyorlardi enfeksiyon tehdidi nedeniyle. neyseki sonra gecti.

bu arada bebegim o haftalarda 2200 civariydi ama doktorumyine de gelisimine tam guvenemedi almak icin. tutabildigimiz kadar tutalim demisti. enfeksiyon da gecince 23 kasim diye konustuk. cumartesi kontrolde 2400 olmus riskli zamanlari atlattik artik dedi. 18inde yine randevumuz var. belki daha da oteleriz tarihi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…