2011 Aralık Anneleri

senin için eminim zor oluyordur ama bebek için sevindim canım, biraz daha annesinden beslensin oğluşun, herşeyin hayırlısı canım, umarım cuma günü güzel haberlerle dönersin.
benimde cumartesi randevum var, 1 ay olacak gitmeyeli umarım herşey yolundadır, gitmişken bir odaları dolaşıp, hemşirelerle konuşayım diyorum bakalım:)

kızlar bugün sağlık ocağında kontrolum vardı.hemşire bol bol dinlen temizlik falan yapma bebeğinin hareketlerini hep dinle tehlikeli dönemdesiniz artık dedi.bebeğin yeri kalmadığı için.ne olur sizlerde bol bol yatın

odalar biraz kucuk geldi bana benim refakatci sayim hayli abartiliydi. 2 ya da 3 refakatci olunca zor oluyor. tek kisi seninle kalacaksa cok rahat ama. yemeklerini komik ama begendim. sabah liste geliyor ertesigunun yemeklerini seciyorsun keyfine vediyetine gore. ara ogunler cok bol. surekli biseyler geliyor. hemsireler konusunda icin rahat olsun. ben 4 gun yattim gerci karma cerrahi (12.kat) katindaydim ama kad. dog katinda yogunluk olunca oraya da gidiyormus bizimle ilgilenen hemsireler. hepsi mi bu kadar iyi niyetli guler yuzlu olur yaaa.. ne istediysek ainda geldi hemen ilgilendiler. hicbirsey icin beklemedik. en ufak ricamizi bile ikiletmediler..

ya allah halime acidi hep tatli insanlar yolladi ya da gercekten hastaneacisindan cok sansliyiz. ben doktorumla simdiden anlastim dogumdan sonra yine 12. kati istiyorum :))

benimde eşim 2 kere ameliyat oldu orda, ama kulak burun boğaz hastalarının olduğu katta yatmıştı, hemşirelerden bizde çok memnun kalmıştık, herşeyiyle ilgilendiler bana bir iş düşmemişti, umarım kadın doğum katında da öyle olur, benim annem kalıcak yanımda, evimiz hastaneyle arabayla 3dk. eşimde gece yatmaya eve gider diye düşünüyorum, ama tüm gün gelen giden bitmeyecektir eminim :)
birde doğum yapanların hepsi aynı katta yatmıyor mu? sanki aklımda öyle kalmış?

1 refakatçiden fazlası yasak değil mi cnm?

Kızlar sizin fikrinizi almak istediğim bi konu var, refakatçi olarak 1 kişi seçmem lazım, hastaneye annem de kendi evim de çok yakın...sizce eşim mi kalsa daha iyi olur annem mi?

Kızlar sizin fikrinizi almak istediğim bi konu var, refakatçi olarak 1 kişi seçmem lazım, hastaneye annem de kendi evim de çok yakın...sizce eşim mi kalsa daha iyi olur annem mi?

bence eşin kalsın cnm çünkü özel bi gece sonucta 9 ay beklediniz ve ilk gecenizi birlikte yavrunuzla gecirin derim ben

güzel soru canım.. bende annem kalsın isterim ama nusya haklı 9 ay bekledik özel bir gece olacağı için eşin kalması daha iyi sanırım...
gerçi 2 sene önce ameliyat olmuştum o zaman annem kalsın demiştim.. ama hastanem gebzedeydi annemin gidip gelmesi çok zor olcaktı... ama şimdi hastanem anneme yakın sayılır arabayla 15 dk.. bu konuyu ben bi düşüneyim ve konuşayım her ikisiylede:)))

kızlar yaa hastaneye kaç tane gecelik-pijama götürcez??? sumak 2 tane yetmedi yazmış.. ben bir gecelik-sabahlık,birde pijama takımı götürmeyi düşünüyorum hazırladım.. birde yedek olsun diye ince pijama takımı yarım kollu yarım bacaklı kapri gibi onu alacaktım yanıma her ihtimale karşı...... bir tanede yedek pijama takımı almıştım sabahlıklı ama onu eve gelince giyerim diyordum hastaneye götürmeyim temiz kalsın diye yanıma almamayı düşünüyorum ama şimdi aklım karıştı benim aldıklarım yetmezmi acaba

cnm tekrar geçmiş olsun... bu arada dediğin gibi hiç bişey belli olmaz. belki de sezeryan diyorum ama pat diye sancım gelir, açılmam bayaa ii olur normal doğururum. hayırlısı artıık :)

cnm hamam derken??? bu arada güzel haberlerle gel inşallah...

halimecim sezeryan konusunda sıkma canını, sağlıklı sıhatli doğsunlarda gerisinin bir önemi yok bence,

amin cnm inşallah...

ozutneslihan valla cnm hamarat olmak için resmen çırpınıyorum desem daha doğru olur :))

bu hafta son haftam demişsin ama 37+0 olunca izin başlıyor.... 1 hafta erken ayrılacaksan o başka tabi... benim de 35+3 bugün dört gözle 25 kasımı bekliyorum....

bence eşin kalsın cnm çünkü özel bi gece sonucta 9 ay beklediniz ve ilk gecenizi birlikte yavrunuzla gecirin derim ben

evet cnm aynı şeyi düşünüyorum, annem akşama kadar kalır yanımda, geceyi eşimle geçirsem daha iyi olacak sanırım...yalnız işte kafama şu takılıo, bebeğe bakma konusunda anneme ihtiyacım olur mu ki, hemşireler ilgilenir diyo herkes...

bence ikiniz bakabilirsiniz o sizin parçanız yaa bukadar stres yapma ayrıca dediğin gibi hemşireler ilgilenir merak etme sen altını değiştirip emzireceksin bide bol bolll seveceksin başkada bişey yok rahat ol

ben ikisini de istiyorummm
kanepede oturarak uyusunlar yaa napiim
sürekli doğurmuyorum ya o kadarcık çeksinler nazımızı:)))

cnm benim doktorumda erkek ben gögüs uçları için sordum bebanten sürebilirsin dedi ama diğer konuyu soramam heralde

ne güzel hazırlıklarının buyuk kısmı bitmiş maşallah cnm bu arada hi endişe etme öyle güzel anne olursun ki bebek dogunca o sana herşeyi ögretir sonuçta kimse anne olarak dünyaya gelmiyor yaşanılarak ögrenılıyor..ilk zamanlar zor gelebılır ama sonra cok güzel anlarsın bebeğinin dilinden hatta kimse senin kadar onun derdini anlayamaz emin ol

cnm bir beden buyugunu alsan yeterli benim baya buyudu 100 beden aldım ben

cok geçmiş olsun cnm ama bazen ilaçsızda geçmiyor ki bol bol ıhlamur falan iç bari inş atlatırsın

ah ah keşke yatabılme şansım olsa bu gidişle cok yorgun gidecem ben doguma hatta akşam eşime dedim bu halde gidecek olsam ne ben cocugu cıkarabılırım ne de cocuk cıkmak ıcın gayret edebılır oda halıyle benle yoruluyordur

cnm benim diğer ıkı dogumumda hep eşim kaldı yanımda bunda da öyle olacak ne bilim bence onun kalması daha güzel bebek eşin ve senhem annen ilk günden yorulmasın o evde dinlenik olsun ki eve cıkınca annene iş düşecek
birde hastanede bişey olsa hemşireler falanda var ilgilenmeye yani eşim yardımcı olabırmi diye endişe etme

OLBEY-SİBEL canlarım allah yardımcınız olsun zor bı hastalık bu hemeroid ılk dogumumdan sonra cok yaşamıştım bende oturamıyordum ara ara nüksediyor hemen kremını kullanıyorum geçiyor

canım çok zor bi karar bende düşünüyorum bu konuyu annem kayınvalidem ve eşim 3 seçenek var benim içimden eşim geçiyor onun varlığı bana kendimi iyi hissetirir... eşim bana annem bebeğe iyi bakar diye annemi tercih edicem sanırım... kociş yeni doğmuş bebeği kucağına bile alamaz kızımı riske atamam

ben bir pijama takımı+sabahlık, bir gecelik+ sabahlık götüreceğim galiba, ablam sadece 1 takımı kullanmıştı, her doğumda farklılıklar olabiliyor tabi, ben toplamda 2 takım götüreceğim, eğer bir sorun çıkarsada evden getirirler, evimiz çok yakın hastaneye . takıntılıyım çünkü eğer pijamalar giyilmeden eve gitse bile hastane kokuyor diye hepsi tekrar yıkanır o yüzden çok götürmek istemiyorum

cnm ben ıkı takım pijama koyacam birde gecelik koyacam ne olur ne olmaz diye

HALİMEM ördüklerinin resimlerini koy görelim:)

evet canım bende öyle yıkamam lazım ne götürsem.... ama şöyle bişey yaptım hastaneye götürceklerimi vakum poşetlerine koydum... kullanılmayanlar olursa ve eğer içim rahat ederse yıkamayabilirim.. ağzı bağlı hava almayacak sonuçtaDD hastane benim evime 30 dakka uzaklıkta ama lazım olursa alınır evden ne yapalım artık.. ayy çok detaycı olduk ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…