Canım Allah sabır versin gercekten cok uzuldum insallah en kısa zamanda saglikli bi bebegin olur hicbir teselli cumlesi yoktur biliyorum Allah yardimcin olsun Rabbim bu konuda sana ve hicbir anne adayina bidaha uzucu olaylar yasatmasin
Cnm sözün bittiği yerdeyim. Seni korkuyla ve sezsizce takip ediyordum. Ne denilebilir ki. Allah sabrını versin cnm. Allah nasip ettiği yavrunun ömrünü uzatsın. Onu sana bağışlasın.
Her şeyin hayırlısı canım..Allah sabırlar versin..şimdi önemli olan senin sağlığın..kendine dikkat et,2. bebeğinin de bi vakti vardır Allah en sağlıklı en hayırlısını ilerde nasip edecektir sana..
geçmiş olsun..
chnb adilenaz burcu erdem loneliness Allah yardımcınız olsun çok korkuyorum bunları okudukça.ve benim ilk gebeliğim daha çok korkuyorum
chnb
adilenaz
burcu erdem
loneliness
Allah yardımcınız olsun
cnm çok geçmiş olsun, Allah sabrını arttırsın.
ne kadar güçlüsündediğin gibi şer gibi güzüken şeylerde bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Sabah kontrole gittim.
bebek iyi 8 hafta 5 günlük 2 cm olmuş kalp atışı 180..
ama kesede bozukluk var biraz düşük tehkilesi varmış progestan verdi.. haftaya tekrar gidecem...
dua edin...
kızlar yaaa aşırı mide bulantısı için ne yapıyorsunuz sizler?? ne yesem içsem hafifler bilgisi olan hemen paylaşsın tatlı anneler... ne zormuş bu bulantılar..
canım benim çok şükür bulantım yok ama duydugum kadarıyla herkes sabah yataktan kalkmadan tuzlu bisküvi yada tuzlu çubuk krakerin iyi gelebileceğini söylüyor faydası olurmu bilmem ama dene bi istersen
Günaydın arkadaşlar benim gece lekelenmem başladı sabah doktora gittim gebelik kesesi bozulmuş dedi ister ilaçları kes kendi düşsün, ister müdahale ile alalım dedi sonra da fakültedeki doktoruma yönlendirdi öğleden sonra gelecekmiş doktorum. İlk bebeğimi de aynı hafta anneler günü kaybetmiştim bu da böyle oldu ve malesef bu konularda çok acı tesadüflerim oldu.
Bu dünyada herkesin imtihanı farklı 11 ay önce 25 haftalık erken doğan bebeğimi kaybettim bu 4. hamileliğimdi. Şükür ki Rabbim bir evlat nasip etti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Sizlere de hayırlı hamilelikler diliyorum...
Starimu arkadaşım her şey için sağ ol. Beni listeden silersen sevinirim...
ohh walla senin yokmuş tadını çıkar bugünlerinin.. evet canım o dediklerini hergün yapıyorum.. birgün iyiysem 4 gün kötüyüm yaa.. sürekli midem kalkıyor. iştahım yok. doktoruma sorucam gelecek hafta gidicem. dedim başka şeyler biliorsanız onları deniyeyim.. tşkler canım benim..
kızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..
Canim bende iyiyim saol efe beyi yeni uyuttumda ondan gec yazdim kusura bakma :) ben yemk yapamiyorm bi haftadr midem cook fecisanada merhaba canımmmkisme yok sitede ben cevaplayım iyiyizz sen nasılsınn
mrb aynı haftadayız kontrollarımızda aynı gdyr arkadaşm aynı zaman olan arkadaşlar grnce daha doğmadan bebekler hakkında bişeyler sorasım glyr senn kaç cm dd bebişini doktorun benim biraz küçük dedide acaba başka doktoramı gitsem daha ayrıntılımı baktırsam diye düşünüyorum
Dikkatli ol canim doktorun dediklerini aynen uygula dualarimz seninle Rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin caniiim ibs bu bebegide hakkinda hayirli eylesinkızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..
Canimmm benim cook uzuldum Rabbi. Ogluna uzun omur versin ins tekrardan anne olursun hayirlisiyla canim cook opuyorum seni gecmis olsunSağ olun arkadaşlar. Allah sağlıklı, vakitli evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin...
Allah yardımcın olsun canım. Crinone jel ve proluton depot iğne kullanmıştım önceki gebeliklerimde düşük tehdidine karşı. Progestanı ihmal etme bir de anans ve armutta doğal progestan varmış. Bunları ye canım. Allah yardımcın olsun...
bebeğini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum. çok çok üzüldüm tarif edemem.
ben bir haftadır bulantıdan ölmek üzereyim. kabızlık da cabası. zaten yediğim midemde durmuyoki. halsizlik, uykusuzluk ben hamile değil hasta gibiyim:44::44:
yarın akşam kalp atışlarını duymaya gitcez. insallah ters giden bişey yoktur. burda yazılanları okuyunca çok üzüldüm ve korktum. benim ilk hamileliğim bi de ondan.
ben .... o kadar kötü oldum ki ... inanamadım , mesajlarınızı buldum , doğruymuş yazılanlar meğer kötü bir şaka değilmiş .. gözyaşlarıma engel olamadım .. hepinizin kaybı ayrı etkiledi ama en çok da chnb , canım senin ki ... 2 gündür giremedim ve deli gibi mreak içindeydim .. bir yandan da girmeyeyim ya kötü birşey duyarsam seninle ilgili diye , aslında salıya kadar girmeyecektim , salı gideceğim dr.a demiştin .. ne denilse ne yazılsa o kadar boş ki Allahtan hepinize sabır ve azim diliyorum .. dilerim üzüntünüz geçtiğinde , kendinizi hazır hissettiğinizde sağlıklı bir minik gelir yerleşir bedeninize .. ve güzel gelişimlerinizi takip ederiz bir başka ayın annelerinden .. dualar ve sevgiler sizinle ..
merhaba kızlar... çok zor günler geçiriyorum bir ayağım lavaboda çıkartıyorum sürekli... ayy bu başlar ne zormuş yaa.. foruma bile bakamadım.. bugün biraz topladım kendimi bakayım dedim..
bu arada bebeklerini kaybedenleri okudum.. çoookk üzüldüm yaagüçlü olun bunda da vardır bir hayır deyin..
ALLAHIM bir daha öyle şeyler yaşatmasın hiç birinize ve hiç birimize AMİN...
Kızlar dr bu gün 5+5 günlük hamilesin dedi ki bu benim hesabımdan 3 hafta eksik. 5 gün önce de 4+4 demişti bhcg de 18500 den 33600 e çıkmış dr buna da normal diyor. Çok pozitif bir dr'um var ben pek ümitli değilim ama umarım o haklı çıkar.
selam ben geldim
ctesi günü akşam iş çıkışı dr. gittik alttan baktırdım bebişimin kalp atışlarının gördük (6+4 dedi)ama kahve rengi lekeler oluyordu pazar günü akşama doğru kanama oldu dr. aradım progestan kullanmamı söyledi bu sabah yine biraz vardı işe gittim kendimi çok kötü hissediyordum duramadım ve 7 gün rapor aldım.... Dua edin bize teyzeleri bebişime bişi olmasın
Canım geçmiş olsun. Yukarıda da yazmıştım doğal progestan armut ve ananas ihmal etme.
birde hiç test filan yapmadı ultrasonlada bakmadı sadece istirahat et kanaman artarsa düşük tehlikesi var demektir o zaman gel dedi sizde normalmi test filan yapmaması...
kızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..
canımmm çok geçmiş olsun geçmişi daha yni okuyabildim Allah yardımcın olsun en kısa zamanda yeniden hamileliği nasip etsin inşallahh ne olur üzme kendını bunda da vardır bir hayır..
Canimmm benim cook uzuldum Rabbi. Ogluna uzun omur versin ins tekrardan anne olursun hayirlisiyla canim cook opuyorum seni gecmis olsun
Sağ ol güzel kardeşim benim Efe'yi de öpüyorum...
canım benim ne desek boş. gerçekten çok üzüldüm bir ümit bekliyorduk.Günaydın arkadaşlar benim gece lekelenmem başladı sabah doktora gittim gebelik kesesi bozulmuş dedi ister ilaçları kes kendi düşsün, ister müdahale ile alalım dedi sonra da fakültedeki doktoruma yönlendirdi öğleden sonra gelecekmiş doktorum. İlk bebeğimi de aynı hafta anneler günü kaybetmiştim bu da böyle oldu ve malesef bu konularda çok acı tesadüflerim oldu.
Bu dünyada herkesin imtihanı farklı 11 ay önce 25 haftalık erken doğan bebeğimi kaybettim bu 4. hamileliğimdi. Şükür ki Rabbim bir evlat nasip etti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Günaydın arkadaşlar benim gece lekelenmem başladı sabah doktora gittim gebelik kesesi bozulmuş dedi ister ilaçları kes kendi düşsün, ister müdahale ile alalım dedi sonra da fakültedeki doktoruma yönlendirdi öğleden sonra gelecekmiş doktorum. İlk bebeğimi de aynı hafta anneler günü kaybetmiştim bu da böyle oldu ve malesef bu konularda çok acı tesadüflerim oldu.
Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Sabah kontrole gittim.
bebek iyi 8 hafta 5 günlük 2 cm olmuş kalp atışı 180..
ama kesede bozukluk var biraz düşük tehkilesi varmış progestan verdi.. haftaya tekrar gidecem...
dua edin...
canım benim yine hamile kalırsın hiç üzülme.bir tane yavrun olmuş.kaç tanede kucağına alacan inşallahhh
canım benim ne desek boş. gerçekten çok üzüldüm bir ümit bekliyorduk.
gerçekten de acıtesadüflerin olmu. rabbim işallah başka acı yaşatmasın. oğluna çok çok uzun ömürler versin. rabbim tez zamanda sağlıklı mis gibi bir evlat daha versin sana...
çok hırpalama lütfen kendini. yaşanmış acıların var sonuçta sağlığın önemli. işallah tez zamanda bebeğin gene olacak...
sevgiler...
cok cok cok uzuldum ne desek bos bılıyorum hakkında hayırlısı olsun cnım
dualarım senınle
bende yarın gıdıcem doktora ınsallah bebegım ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?