2011 Aralık Anneleri

kızlar yaaa aşırı mide bulantısı için ne yapıyorsunuz sizler?? ne yesem içsem hafifler bilgisi olan hemen paylaşsın tatlı anneler... ne zormuş bu bulantılar..

Canım Allah sabır versin gercekten cok uzuldum insallah en kısa zamanda saglikli bi bebegin olur hicbir teselli cumlesi yoktur biliyorum Allah yardimcin olsun Rabbim bu konuda sana ve hicbir anne adayina bidaha uzucu olaylar yasatmasin

Cnm sözün bittiği yerdeyim. Seni korkuyla ve sezsizce takip ediyordum. Ne denilebilir ki. Allah sabrını versin cnm. Allah nasip ettiği yavrunun ömrünü uzatsın. Onu sana bağışlasın.

chnb adilenaz burcu erdem loneliness Allah yardımcınız olsun çok korkuyorum bunları okudukça.ve benim ilk gebeliğim daha çok korkuyorum

chnb
adilenaz
burcu erdem
loneliness
Allah yardımcınız olsun

cnm çok geçmiş olsun, Allah sabrını arttırsın.
ne kadar güçlüsün dediğin gibi şer gibi güzüken şeylerde bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Sağ olun arkadaşlar. Allah sağlıklı, vakitli evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin...

Allah yardımcın olsun canım. Crinone jel ve proluton depot iğne kullanmıştım önceki gebeliklerimde düşük tehdidine karşı. Progestanı ihmal etme bir de anans ve armutta doğal progestan varmış. Bunları ye canım. Allah yardımcın olsun...

kızlar yaaa aşırı mide bulantısı için ne yapıyorsunuz sizler?? ne yesem içsem hafifler bilgisi olan hemen paylaşsın tatlı anneler... ne zormuş bu bulantılar..

canım benim çok şükür bulantım yok ama duydugum kadarıyla herkes sabah yataktan kalkmadan tuzlu bisküvi yada tuzlu çubuk krakerin iyi gelebileceğini söylüyor faydası olurmu bilmem ama dene bi istersen

kızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..

canım benim çok şükür bulantım yok ama duydugum kadarıyla herkes sabah yataktan kalkmadan tuzlu bisküvi yada tuzlu çubuk krakerin iyi gelebileceğini söylüyor faydası olurmu bilmem ama dene bi istersen

ohh walla senin yokmuş tadını çıkar bugünlerinin.. evet canım o dediklerini hergün yapıyorum.. birgün iyiysem 4 gün kötüyüm yaa.. sürekli midem kalkıyor. iştahım yok. doktoruma sorucam gelecek hafta gidicem. dedim başka şeyler biliorsanız onları deniyeyim.. tşkler canım benim..

canımmm çok geçmiş olsun geçmişi daha yni okuyabildim Allah yardımcın olsun en kısa zamanda yeniden hamileliği nasip etsin inşallahh ne olur üzme kendını bunda da vardır bir hayır..

canım benim ne demek rica ederim belki bilmezsen die söylemek istedim istersen doktorundan bulntı için ilac iste benim görümcem onunla rahatladı baya belki sanada bir faydası olur..

canım çok geçmiş olsun hiç üzülme Allah yardımcın olur bizim komşumuzdada aynı durum vardı işyerinden son 3ay idare etmelerni istedi onlarda yardımcı oldular sagolsunlar şimdi 3aylık cok tatlı bir kızı var bol bol dua et canını hiç sıkma

valla doktor cmsini dedi ama inan unuttum heyecandım
doktor bana tam gününe göre gidio dedi
ama sen yinede başka bi doktora görün istersen canım
inşallah ikimizde sağlıklı hayırlı bi şekilde doğururuz önlü arkalı

Dikkatli ol canim doktorun dediklerini aynen uygula dualarimz seninle Rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin caniiim ibs bu bebegide hakkinda hayirli eylesin

Canimmm benim cook uzuldum Rabbi. Ogluna uzun omur versin ins tekrardan anne olursun hayirlisiyla canim cook opuyorum seni gecmis olsun

Çok sağ olasınız arkadaşlar... Sizler moralinizi bozmayın çünkü herkesin hamileliği farklı. Dün anneler günü münasebetiyle bir tanıdığımızın annesine gittik gelini anlatıyor 10 çocuk doğurmuş hiç düşük filan yok hatta ikisini de yalnız doğum yapmış bebek kordonunu bile kendi kesmiş. Rızıkları varsa Allah'ın izniyle doğacaklar. Ben erken doğumdan sonra rahim filmi çekildim, histeroskopi yapıldı, pıhtılaşma testleri yapıldı rahimağzını bujiyle ölçtürdüm 5 aydır yeni hamilelik için folikasit kullanıyorum, 1.5 aydır pıhtılaşma için coraspin, tutunma için progestan, hamile olduğumu öğrendiğim günden beri de her gün karnımdan innohep iğne oluyorum. Doktorda sen her şeyi yaptın dedi. Yarın genetik incelemeye gönderilecek sabahtan...

Yani biz tedbirimizi alacağız ama gerisi Allah'a kalmış... Sizler de içinizi ferah tutun...

Starimu canım arkadaşım. Sen de çok hassassın biliyorum bizler bebeklerimizi çok zor elde ettik bunun hassasiyeti daha da çok bizde. Ama bildiğimiz gibi yapacak bir şey yok...

Maşallha canım değerin çok güzel. Benim 1600 ken 2 hafta sonra 3000 olmuştu. Yani çok az artmıştı. Sen içini ferah tutu dualarımız seninle...

Çok içine sinmediyse de bence devlet ya da fakülteye git canım...

Amin...

canımmm çok geçmiş olsun geçmişi daha yni okuyabildim Allah yardımcın olsun en kısa zamanda yeniden hamileliği nasip etsin inşallahh ne olur üzme kendını bunda da vardır bir hayır..

Öyle canım. Allah aralık annelerinde başka kötü haber duyurmasın...

Bu arada benim gibi bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma tavsiyenm olacak. Tekrarlayan düşüklerden sonra bakılıyor ama bir şekilde pıhtılaşma testlerini yaptırsınlar...

sselamm kızlarr nasılsınız.yağmursesi nasılsın canım.nasıl gidiyor

canım benim ne desek boş. gerçekten çok üzüldüm bir ümit bekliyorduk.
gerçekten de acıtesadüflerin olmu. rabbim işallah başka acı yaşatmasın. oğluna çok çok uzun ömürler versin. rabbim tez zamanda sağlıklı mis gibi bir evlat daha versin sana...
çok hırpalama lütfen kendini. yaşanmış acıların var sonuçta sağlığın önemli. işallah tez zamanda bebeğin gene olacak...
sevgiler...

cok cok cok uzuldum ne desek bos bılıyorum hakkında hayırlısı olsun cnım

dualarım senınle

bende yarın gıdıcem doktora ınsallah bebegım ıyıdır

canım benim yine hamile kalırsın hiç üzülme.bir tane yavrun olmuş.kaç tanede kucağına alacan inşallahhh

cok cok cok uzuldum ne desek bos bılıyorum hakkında hayırlısı olsun cnım

dualarım senınle

bende yarın gıdıcem doktora ınsallah bebegım ıyıdır

Sağ olasınız arkadaşlar. Bu acıyı 3. kez yaşadığım için sanırım kanıksadım tevekkül sahibi oluyorsun zamanla. İlk kez yaşadığımda çok sorgulayıp çok çok yıpranmıştım geçen seneki olayımda da öyle. Bu kez ben de bilmiyorum ara ara dalgalanıyor içim ama sanki daha az üzülüyorum belki daha acısını yaşadığım içindir, belki elimden geleni yaptığım içindir, belki de tamamen teslimiyet duygum daha da gelişmiş olduğu içindir. Sizler için dua ediyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…