2011 Aralık Anneleri

kalsiyum hamilelikte çok önemliymiş hanımlar, hem bebeğin gelişimi için hem de ilerde kemik erimesinden muztarip olmamak için. çünkü hamilelikte depolardan harcanınca yerine geri koyulması zor oluyormuş. belli bi yaştan sonra ne kadar alırsan al işe yaramıyormuş. benim hem anneannemde hem de annemde kemik erimesi olduğu için özellikle korkuyorum.
bence o ilacı sevmiyorsan doktordan hap olanlarından isteyebilirsin. ya da kendin de satın alabilirsin reçetesiz de satılıyorlar(benim doktorun verdiği osteocare calcium magnesium), ben de sandozdur şuruptur hiç sevmem hapı tercih ederim her zaman, tadını ne kadar az alırsam o kadar iyi.

cnm şekerler hayırlı olsun ne güzel hazırlıklar bitince rahat rahat beklersin bebişi

sagol canim evet dogru valla insanin ici rahat ediyo.

Kizlar bu arada saka gibi ama kasim anneleri daha kasimin ortasindayken sadece dogurmayan birkac kisi kalmis.herkes dogurmus.bizde galiba oyle olucaz ya.bu yeni nesil bebeleri ne kadar aceleci ya

Son düzenleme:
kızlar ben biraz uzanacağım kendimi iyi hissetmiyorum hepiniz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın allaha emanet olun

Son düzenleme:
MERhaba arkadaşlar nasılsınız? dün akşam 7 gibi forumdaydım yazılan herşeyi okuyup alıntı yapa yapa ilerliyordum ki eşim geldi ve bilgisayarın başından beni kaldırdı. dur cevap yazayım dedim yazdırmadı. sizle aramdaki bağı kıskanıyor gibi geliyor bazen.

ben hastanede kim kalmalı sorusuna şöyle cevap veriyorum. benim ilk doğumda kv kaldı ve fosur fosur uyudu sabaha kadar kadına seslendim. bebeğimi alamadım kucağıma. küveze uzanamadım falan. sabah da kalktı bana beni hastane bi tuhaf yapıyor hastalanıyorum o yüzden uyudum dedi. bi de kötü bi rüya görmüş onu anlattı. ben iyice sinir oldum evhamlandım çocuğa bişi mi olcak acaba diye. sonraki 3 gece oğlumun başını bekledim evde de. ya ölürse diye. şimdi eşime diyorum bu sefer sen kalacaksın diye. tamam dedi. sağolsun çok anlayışlı. bu bizim bebeğimiz diyorum tamam diyor ama annem kırılır. onu da üzmek istemiyorum diyor. ben de sen kalmazsan çok yakın bi arkadaşım ben kalırım demişti ona söyleyeceğim istemiyorum anneni dedim. kv çok da severim ama bu durum farklı. ilkinden tecrübeliyim.
eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
ilk doğumumda maddi imkanlarımız çok kısıtlıydı yeni evli ve borç içindeydik çok istedi farkındayım ama alamadı.
şimdi de yüklü bi ev kredisi ödüyoruz. çocuğun ihtiyaçlarını bile 10 hesap yapıp öyle alıyoruz. gönlünden çok şey geçiyor ama yine alamayacak. bi de doğum büyük bi olay olduğu için küçük bi hediye almak istemiyor o nedenle de hiç alamadan öyle kalıyoruz. bir daha da doğum yapmayacağım ne yapalım nasip değilmiş diyorum. hatta özel hastanenin masrafları bile bize şu an zor geliyor ama çalışmalıyım diyorum . ilk çocuğuma nasıl imkanlar sunduysam buna da sunmak için biraz daha devam diyorum. işte böyle.

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..
doğum hikayeni okudum. normal doğum yapacak herkese öyle büyük bir ümit kaynağı oldun ki anlatamam. seni tebrik ediyorum. kızını da Allah bağışlasın maşallah barekallah. darısı tüm hamile arkadaşların başına. sana hayran oldum desem yeridir yani. inşallah kızınla bir ömür yüzünüz güler.

hoşgeldin cnm haklısın bebişler baya aceleci çıktılarrabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah

sıkma canını ya hamilelikle ilgilidir kesin üzme kendini bebişte üzülmesin

benim de 4 yaşında yeğenim var o da ne zaman konuşsak nicko bebeğin geldi mi diyor
yok seni bekliyoruz kuzum diyorum
o benim karşim mi olacak diyor
valla ben yeğenim olmasına rağmen ürküyorum acaba bi kıskançlık olacak mı acaba yeğenimi üzecek miyim falan diye ürküyorum

allah hepsine sağlık sıhhat versin

annem doğuma gelemeyecek ve 24 kasımda da oğlum 3 yaşını bitirip 4 gireceği için hem onun doğum günü hediyesini hem de doğacak olan için aldıklarını göndermişş kargo ile. bizim oğlan kendi kıyafetini gördü sonrabebğin battaniye yelekler ve hırkaları görünce dudak büktü. kendi kıyafetini beğenmedi. ben de tamam melihinkileri beğendiysen onları sana giydireyim dedim ve hemen giydirdim en küçük yeleğini el kadardı yelek. sonra olmadı ve anne bu çok küçük bana marketten bunun büyüğünü alalım dedi tamam dedim. bak sana da anane yelek örmüş hem de düğmeleri arabalı falan diyince sakinleşti. sonra bebeğin battaniyesini istedi. annemin ona 3 yııl önce aldığı battaniyeyi çıkardım ve bu sana ananenin aldığı battaniye. diğeri de melihe aldığı battaniye dedim kabul etti. melih gelsin diyor karnından çıkart diyor. bakalım kıskanç bi çocuk ama idare etcez inşallah.

ay canım o yaaaa ne bilsin şimdi ne gelecek
ne kadar saf duygular aslında yerim o abiyi ben

Ağladım okurken :) Kocaman öpüldün çok güzel anlatmışsın..

vayy güle güle iyi günlerde kullan canım....

canım bak ne güzel hayallerini gerçekleştirdin... bebeğini istediğin yerde doğuracaksın... sıkma canını.. içini ferah tut..

maşallah yeğenine canım çok sevimli oluyorlar ben kısmetse büyük bir bebek almayı düşünüyorum hastaneden gelince bunu kardeşin sana getirdi diyeceğim çok sevdiği için seni dicem gerçi ben bebeğe uyku seti almaya gittim kızıma aldım geçen bebeğe kozmonot almaya gittim kızıma palto aldım yani pek kıskancak gb olmuyor zaten kısmetli bir kız kardeşine alışverişe gittiğimde genelde ablasına alıyoruz yani kıyamam ya küçücük abla olcak birde abla havasına da girdiya bayılıyorum onu dinlerken anlatmaya çalıştıklarını ben birde sütümdende vericem süt kareş olsunlar bebeğimle ve abisiyle diye kızlarım eşimin ilk eşinden olduğunda onlara sütümden verip süt kardeş yapmak istiyorum bunun için kaç yudum içmeleri lazım gerçi benim 3 yaşında olan versem emmeye bile başlıcak beni ama sarılınca hemen emme taklidi yapıyor bilmiş kızım

iyi günlerde kullansınlar allah hayırlı uzuun ömür versin canım maşallah küçük bir abi olacak desene sizinkide zaten kıskançlık olayının azı normalde anne babalar aradaki dengeyi kuramazsa uçurum oluşuyor inşllh bizler o dengeyi güzel kurararız hayırlı iyi huylu birbirininn destekçisi kardeşler olarak
büyütürüz

vayy güle güle iyi günlerde kullan canım....

canım bak ne güzel hayallerini gerçekleştirdin... bebeğini istediğin yerde doğuracaksın... sıkma canını.. içini ferah tut..
ya işte dediğin doğru da çok sıkıldık e zaten ben heyheyliyim
bu şeker zaten dengemi bozuyor
e hamilelik yarı delilik
e üstüne işte evimiz tek oda

ne bileyim gerildik işte
burda saat sabahın 6ya 10 varı henüz
uyandım annem yatıyo
o kalksın ben öyle yatcam ki
pek karşılaşmayalım gün içinde
yoksa yani geçmez bugün zaman

hmmm valla bilmem ki benim bildiğim işte aynı sütü içtiler mi süt kardeş oluyolar ama yudum damla hesabını hiç bilmiyorum vallahi

bak madem ayaktasın annene güzel bir kahvaltı hazırla... barışmak için adımı sen at.. üzme kadıncağızı.. düşünsene bebeğinin seni üzdüğünü.. sen onun için ne sıkıntılara giiryorsun....
bak gergin olursan bebeğinde gerilcek şurda ne kaldı mutlu bi bebek dünyaya gelmesi lazım...

yok yok çok üzdü akşam beni annem ben yatcam şimdi kahvaltı falan da etmicem. uyanır yürüyüşe çıkar gelir bi sandviç yaparım kendime

öf bunları yazarken de vicdan azabı çekiyorum şimdi

yok ben çok sıkıldım

Canım Verdiğin tavsiyeler kulaşıma küpe olacak emin ol..Bebeğini öp kokla bizim içinde..

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

neredesinfiruze Çok güzel bir müjde daha senden aldık Allah analı babalı büyütsün canım..

Tanem merak etme bizlerinde eksikleri var canım sen moralini hep yüksek tut bebişi düşün emi canım..

Eki Görüntüle 288304 kızlarr avızemız nasıl el yapımı:)))

zuzuzu06 , avizene bayıldım bize de öğretirmisin nasıl yaptığını?

Allah analı babalı büyütsün canım..

kızlar ben biraz uzanacağım kendimi iyi hissetmiyorum hepiniz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın allaha emanet olun

nanan nasılsın iyi misin biraz daha?

kıs noooldu geçmişe de bakamadım yeni geldim bi son sayfaya bakayım dedim , bi şey ye çık bari düşüp kalma bi yerlerde yürüyüş iyi gelir açılırsın da bi şeyler yeseydin keşke :44:

Canim stres yapma hamilelikten tum bunlar az kaldi az

herkese merhabaaaaa bugün 37 haftalık izine ayrılış raporunu düzenlemesi için sez. olacağım hastaneye ve arada kontrollerine girdiğim dr.a gittim . gitmişken usg bakıldı , kuzucuk 3458 gr olmuş NST şükür sancısız çıktı doğum çantamı nihayet pazar akşamı hazırladım , son eklenecekleri - yanımda götürülecekleri de yazıp bir kağıda buzdolabına magnetle tutturdum ki olası panikte eşim elinde liste tek tek ne neredeyse bulsun getirsin diye

olbey , tatlım nasılsın dün gece gördüm ve çok uykum geldiği için hatırınızı bile soramadan çıktım , herşey inşallah daha iyiye gidiyordur

misvikvik , seni uzun zamandır görmüyordum desem yeri , belki de girdiğimiz zamanlar farklı diyeceğim ama yazışmalarda da göremeyince merak da ediyordum , inşallah bebişin ve sen iyisinizdir ..

halimemmmm , tatlım hala kuruntu yapmıyorsun değil mi erken doğurucam diye , sahi o gün yazamadım , yaptığım alıntılara yazdığım cvplar birden uçtu ekranda ishal durumu geçti dimi

şimdi biraz geçmişe bakayım

canım sanada meraba bebeğine de kocamnnn bi maşallahAllah nazarlardan esirgesin seninde az kalmış canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşursunrabbim hepimizi bi sancıyla kurtarır inş. beni de bi kesikle

bakıcaz artık...

şimdi geldim doktordan BDP 37+0 FL 72mm 36+6 ac 36+1 bebeğim yine 3 hafta önde gözüküyor kilosu 2914 doktor izne ayırmam lazım dedi

gözün aydın cnm...

güle güle tak cnm :))

amin cnm.. sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...

cnm sıkma tatlı canını. az kaldı az. hepimiz patlamak üzereyiz sanırım...

dikkat et cnm kendine...sen de Allah'a emanet ol inşallah...

ccnm geçti kuruntularım çok şükür. çünkü kendime yeni kuruntu yapacak şeyler buldum doktorum 38+0 da alalım dedi. 37+3 de olabilir. erken mi ki??? sen ne zaman doğum yapcan bu arada cnm ya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…