olbey , tatlım nasılsın dün gece gördüm ve çok uykum geldiği için hatırınızı bile soramadan çıktım , herşey inşallah daha iyiye gidiyordur
ccnm geçti kuruntularım çok şükür. çünkü kendime yeni kuruntu yapacak şeyler buldumdoktorum 38+0 da alalım dedi. 37+3 de olabilir. erken mi ki??? sen ne zaman doğum yapcan bu arada cnm ya???
HALİMEMMM canım seninle haftalarımız aynı seninde sezeryandı değil mi benim de senin gibi 38. haftada olucak heralde senin ilk gebelikmiydi
Allah iyiliğini versindr.un han gi tarihi uygun gördüyse o zaman olsun , bebişin kg-boy nasıl , ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi , ciğer-göz gelişimi 37den sonra tamamlanıyor diye biliyorum :44:
doğum kısmetse 20 kasım pazar sabah 9da:18:
uykum geldi gibi , biraz uyumayı deneyeyim
benim eşim bana üç taşlı bir pırlanta kolye almış aslında durumuumz hiç iyi değil ama ben çok beğeniyodum o kolyeleri. 12 taksit yaptırmış. ben sen ve bebek diyor. çok tatlı. şimdilik saklamış ben sadcee bir kez gördüm. canım ya. ben almaz sanıyodum. almış
evet cnm ilk gebelik... doktorum ilk 38+0 dedi. pazartesi netleşecek. bakalım ne dicek? sen karar verdin mi???
Allah iyiliğini versindr.un han gi tarihi uygun gördüyse o zaman olsun , bebişin kg-boy nasıl , ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi , ciğer-göz gelişimi 37den sonra tamamlanıyor diye biliyorum :44:
canım perşembe kontrolüm var o zaman netleşir inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bakalım hangimiz önce doğurucak
:)ay canım o yaaaa ne bilsin şimdi ne gelecek
ne kadar saf duygular aslında yerim o abiyi ben
:) amin inşallah cümlemizinki.maşallah yeğenine canım çok sevimli oluyorlar ben kısmetse büyük bir bebek almayı düşünüyorum hastaneden gelince bunu kardeşin sana getirdi diyeceğim çok sevdiği için seni dicem gerçi ben bebeğe uyku seti almaya gittim kızıma aldım geçen bebeğe kozmonot almaya gittim kızıma palto aldım yani pek kıskancak gb olmuyor zaten kısmetli bir kız kardeşine alışverişe gittiğimde genelde ablasına alıyoruz yani kıyamam ya küçücük abla olcak birde abla havasına da girdiya bayılıyorum onu dinlerken anlatmaya çalıştıklarını ben birde sütümdende vericem süt kareş olsunlar bebeğimle ve abisiyle diye kızlarım eşimin ilk eşinden olduğunda onlara sütümden verip süt kardeş yapmak istiyorum bunun için kaç yudum içmeleri lazım gerçi benim 3 yaşında olan versem emmeye bile başlıcak beni ama sarılınca hemen emme taklidi yapıyor bilmiş kızım
iyi günlerde kullansınlar allah hayırlı uzuun ömür versin canım maşallah küçük bir abi olacak desene sizinkide zaten kıskançlık olayının azı normalde anne babalar aradaki dengeyi kuramazsa uçurum oluşuyor inşllh bizler o dengeyi güzel kurararız hayırlı iyi huylu birbirininn destekçisi kardeşler olarak
büyütürüz
ben..ben..aynı öyleyim yaa...izne ayrıldım her işimi yavaş yavaş yaparım diyrm ama hiiiiç yapasım yokki...bnmde mutfak dolaplarım silinecek,tüllerim yıkanacak..hergün az bişey yapsam yetcek ama
canım bende annemle kararlaştırdım cuma günü temizliğe başlıyoruz inşallah haftasonu bitiririz diye konuştuk tahminlerime göre 2 haftam kaldı bi an önce temizliği bitirmeliyim çünkü havalarda soğuyo artık ama bende cumaya kadar hiç bişey yapmak istemiyorum...
çalışan anneler size bişey soracağım, doğumdan sonra çalışacak mısınız? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? ve bebeğinize kim bakacak?
günlerdir bu sorularla boğuşuyorum, bebeğime bakacak kimse yok, bakıcı bulmam lazım, çalışmamda lazım off off
canım ne güzel 5 günün kalmışBenim şimdilik ilk hedefim 37. Haftaya ulaşmak artık çalışmak istemiyorum
bi konuş bakalım cnm doktorunla. o ne diyecek??? ben de p.tesi konuşcam daha. hadi yarışalımm :)))
çalışıyorum, çalışacağım 3.5 ayllık olduğunda bebişim kısmetse. bakacak kimsem yok. bakıcı arıyorum ama bulamıyorum . durum bu tatlım.çalışan anneler size bişey soracağım, doğumdan sonra çalışacak mısınız? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? ve bebeğinize kim bakacak?
günlerdir bu sorularla boğuşuyorum, bebeğime bakacak kimse yok, bakıcı bulmam lazım, çalışmamda lazım off off
taze anne. sen bebişini sev bize duygularını anlat. sıkılmasın canın yaw. şimde ben de keske bebğimle evde olsaydım....slm kızlar nasılsınız.çok canım sıkılıyo yaa.görümcem bende işleri o yapıyo.zaman geçmiyo bi türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?