2011 Aralık Anneleri

olbey , tatlım nasılsın dün gece gördüm ve çok uykum geldiği için hatırınızı bile soramadan çıktım , herşey inşallah daha iyiye gidiyordur

canim ii diyelim ii olsun.. evdeyim yatmaya devam. cumartesi kontrolumuz vardi. bebis 2400 olmus. simdilik 23 kasim diye konusuyoruz dogumu ama cuma gunu dayanabilme durumuma gore daha ileri atip atamayacagimizi konusacagiz. bu hemoroid mevzusu dogumdan sonra da rahat vermeyeceginden en azindan biraz daha gelissin istiyorum icerde.. annem geliyor haftada 2 gun. onun disinda pansumanimi vs kendim yapabilecek kadar iyiyim kii en azindan o konuda muhtac olmamak bile super bi durum. sabrediyoruz bakalimm..

senin durumlar nasil. minnosun ve kucuk abimiz neler yapiyor? gittin mi yakinlarda kontrole..

HALİMEMMM canım seninle haftalarımız aynı seninde sezeryandı değil mi benim de senin gibi 38. haftada olucak heralde senin ilk gebelikmiydi

yeni bebişlerimizde gelmişlerrr
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin darısını bizlerede nasip etsin inşallah bende perşembe günü görücem oğlumu inşallah
bugün 35-4 olduk son günler geçmek bilmiyor
evdeki işlerde beni bekliyor amannnnn napıyım beklerse beklesin hiç birşey benden ve çocuklarımdan daha önemli olamaz
sizde kendinizi fazla yormayın kızlar işler nasıl olsa olur önce siz iyi olun ki çocuklarınıza faydanız olsun yoksa aman mutfak dolapları silinecekmiş yok camlar perdeler yıkanacakmış boşverin bunları hepsi olur bugün olmazsa doğumdan sonra olur hiç dert etmeyin bunları gelen misafir evin dağınıklığına temizliğine bakacaksa hiç gelmesin
Ya da bunlara bakmak için geliyorsa bi zahmet eline toz bezi ütü falan verin yardım etsin Allahtan benim çevremdeki insanlar bana geldiklerinde arkadaşlarım olsun annem olsun kayınvalidem olsun kim gelirse yapılacak bişeyin var mı diye soruyorlar bende varsa var diyorum yoksa yok diyorum şurda kaç gün daha zaten sorarlarki keyfini çıkarıyorum sabah arkadaşım geldi kahvaltıya ben yatağı toplarken bi baktım kahvaltı sofrasını kaldırmış bile zaten arkadaş dediğinde böyle olmalı bence onunda 2 tane çocuğu var ama hastanede yanımda kalırmısın desem eminim kalırım der
Rabbim böyle insanları yanımızdan ayırmasın
Sizde hiç dert etmeyin kendinize temizlikmiş falan dediğim gibi olursa olur olmazsa kalır benim eşimde yardım eder bana kaç gündür evi süpüremiyodum baktım akşam el gırgırını almış halının üstünü gırgılıyor doğumdan önce camlarımıda sildirecektim eşime ama annem caydırdı adamı doğumdan sonra silersin şimdi çok yagmur yağıyor doğuma daha var o zaman daha temiz olur dedi caydırdı adamı
Ben ogluma beşik falan almadım abimin kızının sepeti vardı onu getirmiştim annemde haftasonu geldi nevresim takımı yorgan falan getirmiş bebişe eşimle annem yere oturdular oğlumun yatağının yüzünü falan değiştirip diktiler yastık yaptılar bende koltukta oturup onlara baktım hiç anlamam dikişten
sepetin etrafındaki ızır zıvırları yıkadım bende annem bu hafta sonu tekrar gelecek sepeti kurucaz artık sanırım işlerim bitmiş olacak ozaman bir tek bezi yok bebeğimin onlarıda kayınvalidemler alıcaktı söylemiştim ama tekrar hatırlatsammı acaba bilmemki

ccnm geçti kuruntularım çok şükür. çünkü kendime yeni kuruntu yapacak şeyler buldum doktorum 38+0 da alalım dedi. 37+3 de olabilir. erken mi ki??? sen ne zaman doğum yapcan bu arada cnm ya???

Allah iyiliğini versin dr.un hangi tarihi uygun gördüyse o zaman olsun , bebişin kg-boy nasıl , ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi , ciğer-göz gelişimi 37den sonra tamamlanıyor diye biliyorum :44:
doğum kısmetse 20 kasım pazar sabah 9da :18:
uykum geldi gibi , biraz uyumayı deneyeyim

ayyyyyyyyyyyyyy... 5 gün kalmış... :) ya ben böyle diildim yaa... neden bu kadar pimpirikliyim anlamadım ki hadi ii uykular cnm...

ayy ne hoş güle güle kullan canım
ben de eşime bana ne alacaksın dedim, kuyumcuya girdik çok hoş bir melek kolye gördüm
içeri girdik pırlanta değilmiş 350 liraymış, eşim de çok akıllı hemen alalım dedi
ucuza getirecek aklı sıra:)))))
almadım walla
neyi beğenirsem onu alsın, kolay değil ööle baba olmak di mi ama:))))

ayy 5 gun bile kalmamis bugunu sayma sezeryan olacagin gunude sayma geriye kaldi 4 gun o zaman buyuk ihtimalle 7. bebis seninki olucak.hadi bakalim allah yardimcin olsun canim...

canım ne güzel 5 günün kalmış benim şimdilik ilk hedefim 37. haftaya ulaşmak artık çalışmak istemiyorum

çalışan anneler size bişey soracağım, doğumdan sonra çalışacak mısınız? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? ve bebeğinize kim bakacak?

günlerdir bu sorularla boğuşuyorum, bebeğime bakacak kimse yok, bakıcı bulmam lazım, çalışmamda lazım off off

slm kızlar nasılsınız.çok canım sıkılıyo yaa.görümcem bende işleri o yapıyo.zaman geçmiyo bi türlü..

ay canım o yaaaa ne bilsin şimdi ne gelecek
ne kadar saf duygular aslında yerim o abiyi ben
:)

:) amin inşallah cümlemizinki.
bence 1 yudum bile içse süt kardeş olur. öyle saymaya gerek yok.

ben..ben..aynı öyleyim yaa...izne ayrıldım her işimi yavaş yavaş yaparım diyrm ama hiiiiç yapasım yokki...bnmde mutfak dolaplarım silinecek,tüllerim yıkanacak..hergün az bişey yapsam yetcek ama

aynen canım bende azık azcık yapsam yetecek ama

burda sogudu bile havalar canım kar yağmış dün gece bembeyaz olmuş;benim yanımda kimse yok kv aralıgın başı gibi gelcek ve ilk kez evime geliyor tatıllrde hep biz gıttiğimiz için gerek kalmıyordu bu yuzden bende evim temiz olsun diyorum eşim boşver annemle yaparsın dıyo ama ben yapamam hep gelse tmm ama ; annem desen küçük kardeşim var ılköğretime giden gelemiyecek ancak 15 tatilde gelecek.Bakalım bi şekilde yapacağız :2::2::2:

ben ücretsiz izin alıcam cnm
1 yaşına kadar getirip bebişi işe başlamayı düşünüyorum kısmetse
sonrasında da kayınvalidem bakacak inş.

bakıcı olayı çok zor canım Allah yardımcın olsun

canım ne güzel 5 günün kalmış Benim şimdilik ilk hedefim 37. Haftaya ulaşmak artık çalışmak istemiyorum

sizin çoğu gitmiş azzı kalmış allah sizi kurtarsın sağ salim bebişiniz kucağınız alırsınız inş. Bende 3 ayın içindeyim ve çok kötü midem bulanıyo yediğim gidiyo haftaya ense kalınlığına bakacaklar kaç olması gerekli sizinde böyle miydi ben çok halsiz düşüyom yediğim resmn kalmıyo ve uykum geliyo ne yapam bana akıl verin lütfen

çalışıyorum, çalışacağım 3.5 ayllık olduğunda bebişim kısmetse. bakacak kimsem yok. bakıcı arıyorum ama bulamıyorum . durum bu tatlım.

slm kızlar nasılsınız.çok canım sıkılıyo yaa.görümcem bende işleri o yapıyo.zaman geçmiyo bi türlü..
taze anne. sen bebişini sev bize duygularını anlat. sıkılmasın canın yaw. şimde ben de keske bebğimle evde olsaydım....

herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz?
size birşey soracam özellikle sezeryan olmuş deneyimli annelere
sezeryandan 5 gün sonra kendi işimi halledecek duruma gelir miyim
offf yaa kendimi kimsesiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…