2011 Aralık Anneleri

bende ücretsiz izin almak istiyorum ama özel sektörde çalışıyorum, 1 yada maksimum 2 ay verebilirlermiş, buna bile şükür dedim, en azından 4,5 aylık olur, ama beni bakıcı kısmı korkutuyor, inş. karşımıza güzel insanlar çıkar diye dua ediyorum. benim kayınvaldemde bize çok yakın oturuyor (üst katımızda) ama bakamazmış

canım ben çalışmayacağım ücretsiz izne ayrılacam seneye eylüldede bakıcı bulcam artık;sana tavsiyem işe baslamadan 2 hafta önce bakıcı çalışmaya başlasın eger senın evınde bakacaksa gözlemlersin en azından;için rahat etmiyecekse ewe kamerada koyabılırsın ablam öle yapmıstı kalem seklınde ıkı tane kamera koymustu sonra ewe gelınce ızlıyorduRabbim vicdanlı kişilerle karsılastırsın inş.h

bizim durumlar aynı desene inş karşımıza iyi insanlar çıkar, bende araştırmaya başladım ama 900 -1000 TL den kapı açıyorlar, bakalım daha bulamadık

canım benim bebeğim hastane küvezinde gelince sevicem inş.

herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz?
size birşey soracam özellikle sezeryan olmuş deneyimli annelere
sezeryandan 5 gün sonra kendi işimi halledecek duruma gelir miyim
offf yaa kendimi kimsesiz hissediyorum

canım benim bugün 5.günüm yemeğini falan yapabiliyosun ama evi temizlemek zor oluyor.ben otorup kalkarken hala zorlanıyorum.

bende bakıcı son bir ayımda başlasın istiyorum, hem bebeğe alışır hem bize

sizin çoğu gitmiş azzı kalmış allah sizi kurtarsın sağ salim bebişiniz kucağınız alırsınız inş. Bende 3 ayın içindeyim ve çok kötü midem bulanıyo yediğim gidiyo haftaya ense kalınlığına bakacaklar kaç olması gerekli sizinde böyle miydi ben çok halsiz düşüyom yediğim resmn kalmıyo ve uykum geliyo ne yapam bana akıl verin lütfen

herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz?
size birşey soracam özellikle sezeryan olmuş deneyimli annelere
sezeryandan 5 gün sonra kendi işimi halledecek duruma gelir miyim
offf yaa kendimi kimsesiz hissediyorum

canım ben 15 günde anca kendime gelebilmiştim benim ilk doğumum plansız bi sezeryandı onun şoku da vardı tabi ama yatatken kalkarken bile eşim yardım ediyodu bence 1 ay falan geçmesi gerekiyo ameliyatın üzerinden

canım sen nasıl oldun iyimisin prensesimiz nasıl sıkma canını meleğin bi gelsin hiç sıkılmıcaksın hayırlısıyla

gayet iyi maşallah.dün perensesimi ilk defa babasıyla gidip gördük.gittiğimizde uyuyodu.babsının sesini duyunca ağladı.çok küçüktü.bırakıp gelmek çok zor oldu.yol boyunca eşimle kızımı konuştuk.

kesinlikle canım inş.h iyi birisi olur merhametli olur;buarada yanlış anlama ama kv bi garip yani ,en azından arada sizin ewe cıksın bakıcıyı kontrol etsin.Valla benimkiler seneye bile bakıcı tutmamı ıstemıyor kayınbabam emeklı olayım yanınızda kalalım 3 yasına kadar ondan sonra krese verırsınız falan dedi ama biz eşimle istemedik bı muddet sonra muhabbet hos olmaz dıye.

İnsallah sag salim alirsin kucagina eve getirirsin Allah yardimciniz olsun

canım benim bugün 5.günüm yemeğini falan yapabiliyosun ama evi temizlemek zor oluyor.ben otorup kalkarken hala zorlanıyorum.
temizliği eşim yapar özellikle bebişime kendim bakabilir miyim acaba ilk bebek ve ben daha önce hiç bebek bakmadım inşallah bakabilirim

offf bir ay çok yaaa umarım o kadar sürmez kendi işimi kendim halletmek ve mümkünse kimseye muhtaç olmamak istiyorum inşallah istediğim gibi olur

yerim ben o prensesi yaaaa. ne zman çıkacakmış yasmincim drlar bişi dedi mi? solunum sıkıntısı yok di mi kilo almasını bekliosunuz

canım benim ya inşallah en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın çok şükür ki iyi Allah sanada bebeğine de sağlıklar versin inan kucağına alınca bütün sıkıntıların gidicek moralini yüksek tut kendine de çok iyi bak

ayy sinir oluyorum bakmayan kayınvalidelereeeee
belki geçerli sebepleri vardır herkesin kendine göre ama elimde değil
çooook kızıyorumm

canım benim mide bulantılarım olmadı hiç ama çok uzun süre çeken insanlar tanıyorum, sadece beyaz lebleb ve çubuk kraker yiyerek besleniyorlardı, mide bulantılarını çok olumlu buluyor doktorlar, bebeğin sağlam tutunduğunun da göstergesi diyorlar
halsizlik ve uyku da çok normal, vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var, bol bol dinlenmelisin cnm

yerim ben o prensesi yaaaa. ne zman çıkacakmış yasmincim drlar bişi dedi mi? solunum sıkıntısı yok di mi kilo almasını bekliosunuz

solunum cihazına bağlı değil cnm.normal küvezde kilo alması bekleniyo.çok zayıf olduğundan enfeksiyon kapabiirmiş.biraz toparlansın vericez dedi dr.şimdi önlem olsun diye antibiyotik serumu veriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…