ben ücretsiz izin alıcam cnm
1 yaşına kadar getirip bebişi işe başlamayı düşünüyorum kısmetse
sonrasında da kayınvalidem bakacak inş.
bakıcı olayı çok zor canım Allah yardımcın olsun
çalışan anneler size bişey soracağım, doğumdan sonra çalışacak mısınız? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? ve bebeğinize kim bakacak?
günlerdir bu sorularla boğuşuyorum, bebeğime bakacak kimse yok, bakıcı bulmam lazım, çalışmamda lazım off off
çalışıyorum, çalışacağım 3.5 ayllık olduğunda bebişim kısmetse. bakacak kimsem yok. bakıcı arıyorum ama bulamıyorum . durum bu tatlım.
taze anne. sen bebişini sev bize duygularını anlat. sıkılmasın canın yaw. şimde ben de keske bebğimle evde olsaydım....
çalışıyorum, çalışacağım 3.5 ayllık olduğunda bebişim kısmetse. bakacak kimsem yok. bakıcı arıyorum ama bulamıyorum . durum bu tatlım.
taze anne. sen bebişini sev bize duygularını anlat. sıkılmasın canın yaw. şimde ben de keske bebğimle evde olsaydım....
slm kızlar nasılsınız.çok canım sıkılıyo yaa.görümcem bende işleri o yapıyo.zaman geçmiyo bi türlü..
herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz?
size birşey soracam özellikle sezeryan olmuş deneyimli annelere
sezeryandan 5 gün sonra kendi işimi halledecek duruma gelir miyim
offf yaa kendimi kimsesiz hissediyorum
canım ben çalışmayacağım ücretsiz izne ayrılacam seneye eylüldede bakıcı bulcam artık;sana tavsiyem işe baslamadan 2 hafta önce bakıcı çalışmaya başlasın eger senın evınde bakacaksa gözlemlersin en azından;için rahat etmiyecekse ewe kamerada koyabılırsın ablam öle yapmıstı kalem seklınde ıkı tane kamera koymustu sonra ewe gelınce ızlıyorduRabbim vicdanlı kişilerle karsılastırsın inş.h
bende bakıcı son bir ayımda başlasın istiyorum, hem bebeğe alışır hem bize
slm kızlar nasılsınız.çok canım sıkılıyo yaa.görümcem bende işleri o yapıyo.zaman geçmiyo bi türlü..
herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz?
size birşey soracam özellikle sezeryan olmuş deneyimli annelere
sezeryandan 5 gün sonra kendi işimi halledecek duruma gelir miyim
offf yaa kendimi kimsesiz hissediyorum
canım sen nasıl oldun iyimisin prensesimiz nasıl sıkma canını meleğin bi gelsin hiç sıkılmıcaksın hayırlısıyla
slm canim bebisin nasil oldu? senin niye canin sikiliyo bosluktanmi? yat dinlen yapacak birsey yoksa canim
bende bakıcı son bir ayımda başlasın istiyorum, hem bebeğe alışır hem bize
gayet iyi maşallah.dün perensesimi ilk defa babasıyla gidip gördük.gittiğimizde uyuyodu.babsının sesini duyunca ağladı.çok küçüktü.bırakıp gelmek çok zor oldu.yol boyunca eşimle kızımı konuştuk.
temizliği eşim yapar özellikle bebişime kendim bakabilir miyim acaba ilk bebek ve ben daha önce hiç bebek bakmadım inşallah bakabilirimcanım benim bugün 5.günüm yemeğini falan yapabiliyosun ama evi temizlemek zor oluyor.ben otorup kalkarken hala zorlanıyorum.
canım ben 15 günde anca kendime gelebilmiştim benim ilk doğumum plansız bi sezeryandı onun şoku da vardı tabi ama yatatken kalkarken bile eşim yardım ediyodu bence 1 ay falan geçmesi gerekiyo ameliyatın üzerinden
gayet iyi maşallah.dün perensesimi ilk defa babasıyla gidip gördük.gittiğimizde uyuyodu.babsının sesini duyunca ağladı.çok küçüktü.bırakıp gelmek çok zor oldu.yol boyunca eşimle kızımı konuştuk.
bende ücretsiz izin almak istiyorum ama özel sektörde çalışıyorum, 1 yada maksimum 2 ay verebilirlermiş, buna bile şükür dedim, en azından 4,5 aylık olur, ama beni bakıcı kısmı korkutuyor, inş. karşımıza güzel insanlar çıkar diye dua ediyorum. benim kayınvaldemde bize çok yakın oturuyor (üst katımızda) ama bakamazmış
sizin çoğu gitmiş azzı kalmış allah sizi kurtarsın sağ salim bebişiniz kucağınız alırsınız inş. Bende 3 ayın içindeyim ve çok kötü midem bulanıyo yediğim gidiyo haftaya ense kalınlığına bakacaklar kaç olması gerekli sizinde böyle miydi ben çok halsiz düşüyom yediğim resmn kalmıyo ve uykum geliyo ne yapam bana akıl verin lütfen
yerim ben o prensesi yaaaa. ne zman çıkacakmış yasmincim drlar bişi dedi mi? solunum sıkıntısı yok di mi kilo almasını bekliosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?