2011 Aralık Anneleri

canım inş.h kızınızla yaşayacağınız ilk ve son ayrılık olur;en kısa zamanda kucagına alırsın prenses toparlasın kendını biraz;hem sıkma canını bebeğin geldıgı zaman sıkılacak vaktın olmayacak bol bol dinlen

maşallah kuzuya. en önemlisi de solunum sıkıntısının olmaması. kiloyu çok çabuk alır allahın izniyle. ay bi gelse de foto çekip koysan. bu bebişleri çok merak ediorum bennnnn

kızlar kafam çok karışık ya şimdi doktor bebek 3 hafta önde diye beni 3 hafta öncesinden 37 .hafta iznine ayırıyor oysa ben daha 34.haftadayım.ya bebek tam 40 haftada gelirse nasıl olacak şimdi 3000 gr sizce 40 haftada çok mu irileşmiş olur ya offf ben stres oldum iyice

yanlış anlaşılacak bişey yok canım gariptir kendisi gerçekten,

geçerli sebebi falan yok canım,( 5 çocuk doğurmuş, ama küçük bebek nasıl bakılırmış, kendine güvenmiyormuş vs. daha biz bişey demeden 4. ayımda kendisi bakamam bir bakıcı bulun dedi) bende ilk başlarda iyi niyetli düşünmeye çalıştım hep ama malesef, artık hayırlısı, inş. merhametli biri çıkar karşımıza

solunum cihazına bağlı değil cnm.normal küvezde kilo alması bekleniyo.çok zayıf olduğundan enfeksiyon kapabiirmiş.biraz toparlansın vericez dedi dr.şimdi önlem olsun diye antibiyotik serumu veriyolar.

canım solunum cihazına bağlı olmaması çok önemli, biranönce toparlar özgülcük kendini sen dert etme annesi

bizim durumlar aynı desene inş karşımıza iyi insanlar çıkar, bende araştırmaya başladım ama 900 -1000 TL den kapı açıyorlar, bakalım daha bulamadık
bizim buralarda da 600 civarı şu anda. bakalım hayırlısı.

canım benim bebeğim hastane küvezinde gelince sevicem inş.
canım kusura bakma. hatırlayamadım. inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.

hey Allahım yaaa
Allah merhamet versin kayınvalidelere
inşallahhh doğru düzgün aklı başında merhametli biri çıkar karşınıza canım

merhabalar,
son zamanlarda giremedim foruma. facebook'tan son haberleri takip ettim sadece çünkü çok ama çok moralim bozuk. bilenler ya da hatırlayanlar vardır. yaz tatilinde eşimle büyük bi kavga etmiştik ailesi yüzünden, uzun süre konuşmamıştık. bayram tatilinde yine aynı şeyleri yaşadık. ve dünya akıllısı kocam beni evden kovma cürretini göstermeye kadar gitti. karnındaki bile umrumda değil dedi... annemleri çağırdı gelin alın kızınızı diye. bizimkiler de bayram bayram yollara düşüp ortalığı sakinleştirmeye çalıştılar ki aramızda yaklaşık 300 km var. çooook kötü günler geçirdim, geçiriyorum... kızımı da üzmemek için ağlamamaya çalışıyorum ama ne fayda. 1 haftadır yaşamıyorum sanki. ailemin morali de doğal olarak çok kötü. her şekilde arkandayız diyorlar. kızım için o kadar hazırlık yaptıktan sonra, bunları bırakıp gitme düşüncesi yıkıyor beni. gidip ailemin yanında doğum yapmayı da düşünüyorum ama gidersem daha dönemem, dönmem de!!! bi umut düzelir diye bekliyorum ama bişeyin düzeliceği yok!!! artık tamamen kararlıyım, eğer böyle devam ederse, doğumdan da sonra da bana bunları yaşatırsa, terkedicem, boşanıcam!!! şu günlerde hadi beni geçsin, daha doğmamış kızımı bu kadar üzmeye, sıkıntıya sokmaya tek bir allahın kulunun hakkı yok! gün gelecek hepsinin hesabını soracağım ama kızımın doğmasını bekliyorum. sağlıklı bi şekilde doğsun yeterki! ondan sonra ne olursa olacak!! dua edin benim ve kızım için!!

canım ya olabildiğin kadar sakin olmaya çalış ve şuan sadece bebeğini düşün ona odaklan bebeğin sağlıklı bir şekilde doğsun diğer şeyleri sonra düşünürsün. hem ne güzel ailen senin arkandaymış ya onlar da destek olmasaydı. Allah sana bebişine ve ailene kolaylıklar versin.Kocan için bişey diyemiyorum yaptığı hatayı anlar umarım demekten başka.

cnm yaa çok zor günler yaşıyorsun belli allah yardımcınız olsun..off yaa neden eşin böyle yapıyor neden anlayışlı olmuyor seni we kızınızı üzüyor dualarımız seninle..sen nekadar anlatsanda yaşamadan bilemeyiz seni anlayamayız ama eminim sen doğru kararrı vereceksin zamanı geldiğinde acele etme sakin ve sabırlı ol ki doğru karar verebilesin..senin adına gerçekten çok üzüldüm söyleyecek bişeyde bulamıyorum arkadaşım yaa allah eşini yola getirsin ona merhamet versin kalbini senin we ewladınızın aşkıyla doldursun başka ne söyleyebilirim kii

bepanteni yıkamak gerekiyor mu acaba bende aldım hastane çantama koydum lansinoh da mı alsam ayrieten

slm
ense kalınlığı kaç olmalı hatırlamıyorum. ama doktorun söyler zaten. bulantılar içinde kraker vs. tuzlu bişeyler atıştır. inşallah 12-13. haftalardan sonra bulantıların kalmaz

Son düzenleme:

Çok üzüldüm canım, eminim çok zor bir durumdur , ne desek boş en iyi kararı sen kendin vereceksin, Allah yardımcın olsun

canım allah sana sabır versin...
sonrada kocana akıllll..
aranızdaki sorunların sebebinden uzaklaşsanız bence iş çözülecek ama onlardan kurtulmanız zor gibi.. sen sadece sabret ve emin ol bebeğini gördüğünde kocan dediklerine ve yaptıklarına eşşşekkler gibi pişman olacak...
sen sakin ol şu son zamanlarında kızını düşün.. dediğin gibi kızını üzmeye kimsenin hakkı yok... sadece sakinliğini koru.... ben eşinin düzeleceğine eminim...
allah kocanı size yaptıklarından dolayı utandırsın......

offf canım yaa.....
allah kocana vicdan merhamet versin. aklını fikrini başına devşirtsin.
belki de bu dönem en iyisi ailenin yanında olman. araya biraz mesafe girmesi. bilemiyorum ki ne denir..
en doğru kararı sen vereceksin.
bol bol dua et.hatta doğuma girdiğinde bunun için dua et. rabbim kabul etsin.inşallah bu günler de geçer. dualrım seninle canım benim.

iş yerim 16 hafta izin verdi 2 haftada benim yıllık iznimden var... sanırım nisan başı gibi iş başı yapacağıö... bebeğime annem bakacak sağolsun... haftada bir gün süt izni kullanacağım... annemin evi bana biraz uzak olduğu için bende kalacak ben evde olduğum zamanlrda kendi evine gidecek... havalarda ısınınca biz ona gideceğiz böylece büyütücez kızımı....
alla yardımcın olsun canım ama bakıcıya nasıl güveneceksin...

canım yangına körükle gitmek istemem ama yerinde olsam ona terkedilme korkusunu yaşatırdım
o zaman anlar kıymetini
bebeği de asla göstermemekle tehdit ederdim
bu döneminde sana bunları yapan fazlasıyla hakediyor bence
nasıl olsa ne yaparsam yapayım gidemiyor diye düşünüyorsa ondandır bu cesareti
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Bende yarın derin dondurucu hazırlığımı yapacağım inşallah.Buzlukta börek poğaça,dolma vs olması buyuk kolaylık.Zİyarete gelenler strese sokmuyor insanı hazırlıklı olunca.Kolay gelsin canım sana..

herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz?
size birşey soracam özellikle sezeryan olmuş deneyimli annelere
sezeryandan 5 gün sonra kendi işimi halledecek duruma gelir miyim
offf yaa kendimi kimsesiz hissediyorum
Kendi ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelirsin bence.Yani ben gelmiştim.Ama tabiki ev temizliği gb büyük işlere kalkışamazsın die düşünüyorum.

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun,doğum öncesi evini terk etmeyerek bence çok mantıklı ve doğru bi davranışta bulunmuşsun.Yuvanıza katılacak yavrunuz herşeyi değiştirebilir.Onlar mevla tarafından bizlere gönderilen büyük mucizeler.Bereketiyle,huzuruyla,muhabbetiyle gelir her bebek.Senin yavrunda inşallah bu kara bulutların üzerine güneş gibi doğacak ve yuvanıza eski neşenizi getirecektir.Allah'a tevekkül et,çok çok dua da bulun,bu dert geldiyse kapına ya MEVLANI özlemişsindir yada o seni ÖZLEMİŞTİR.
Bela, gam, keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.. VURDUKÇA KENDİNE ÇEKER...
Çok dua et arkadaşım ve kendini hiç üzme.Güneşin doğması yakındır..

cnm ne güzel anlatmışsın cesaretin anlatımın çok güzel bende normal doğum istiyorum hayırlıysa hakkımda.benim de suyum az bakalım her an gelebilir diye bekliyorum ve temizliğimi yapmadım:18:
bu arada geçmişi okumak saatlerimi alıyor ama önemli paylaşımları kaçırmayayım diye tek tek okuyorum

fena halde uyku bastırdı... dayanamıyorum artık... şu izin günüm gelsin yaaa...
off geçermi bu hafta yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…