Günaydın arkadaşlar benim gece lekelenmem başladı sabah doktora gittim gebelik kesesi bozulmuş dedi ister ilaçları kes kendi düşsün, ister müdahale ile alalım dedi sonra da fakültedeki doktoruma yönlendirdi öğleden sonra gelecekmiş doktorum. İlk bebeğimi de aynı hafta anneler günü kaybetmiştim bu da böyle oldu ve malesef bu konularda çok acı tesadüflerim oldu.
Bu dünyada herkesin imtihanı farklı 11 ay önce 25 haftalık erken doğan bebeğimi kaybettim bu 4. hamileliğimdi. Şükür ki Rabbim bir evlat nasip etti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Sizlere de hayırlı hamilelikler diliyorum...
Starimu arkadaşım her şey için sağ ol. Beni listeden silersen sevinirim...
iyi akşamlar hanımlar...nasılsınz?ben pek iyi değilim,sabahtan beri midemle karnım arasına acayip kramplar giriyor,nedeni ne olabilir ki acaba?sabahtan okuduklarıma çok üzüldüm..ewhamlandım,stresten olabilir mi?varmı böyle bişey yaşayan aranızda?
Canim bende iyiyim saol efe beyi yeni uyuttumda ondan gec yazdim kusura bakma :) ben yemk yapamiyorm bi haftadr midem cook feci
Cnm bişey yok onda. Tencereye su koy .!.:çok teşekkür ederim, kayısı hoşafını yaptım, içine siyah üzümde ekledim. offff şahane oldu
ilk hafta göğüslerimde sızlama vardı. dokunamıyordum bile, nasıl acıyordu anlatamam. şuan geçti. sanırım hamilelik boyunca ara ara aynı şeyi yaşayacağız.
kızlaarrrr herkese merhabaaa iki gündür giremiyorum siteye aklım hep burda bagımlılık yaptı valla yawwkızlar bu bendeki hal nedir ya uyku tulumu gibi sürekli yatıyorum napıcagımı bilemedim saat 11e dogru kalktım zaten kahvaltı yaptım derken tv karsısında uyumusum yarım saat oldu uyanalı tebrıkler bana daha ne yemek var evde ne de ev toplu ne olacak bu işin sonu varmı benim gibi başka uyku tulumu
bende de aynı sorun varsabah koçişine kahvaltıyı bile hazırlayamadım her güneşimi gönderip bir yatıyorum saat 12 olmuş. hiç bir iş yetişmiyor, gün çok bereketsiz geçiyor kocam işten gelince akşam yemeği anca yetişiyor aman napim ilk 3 ay çok önemli
birde bebişlerin kalp atışını duyduk yazıyorsunuz ya bende gerçekten duyuluyor sandım ama dr. sadece ulrasonla baktığında bak hareket ediyor kalbi atıyor dedi ben mi yanlış anlamışım gerçekten sadece görünüyormu yoksa duyuyormusunuzda?
kızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..
Hh bişey daha dicemOmega 3 yumurtası yiyor musunuz
olsun olsun üzülme sorun olcak diye bişey yok ki
şimdiden bişeyler alırlar öle de avantajları var:))))
Fıstık naber ?[/QU
iyi bi tanem senden ?Bende iyiyidim burayı açasıya kadar tatlış Chnb arkadaşımıza nasıl üzüldüm :95::84: Rabbim (CC.)sabır versin
Tatlım bende özledim seniMerhabaaa kizlarr nasilsiniz :) ozledim hepinizi gecmisi oglum uyuyunca okuyacamDenk gelemedik bak gene
Canım hayırlısıyla bişeycik olmaz inşallah .kızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..
Canım ne denir nasıl denir tam bilmem ama çok üzüldümSağ olun arkadaşlar. Allah sağlıklı, vakitli evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin...güzel Rabbim (CC. ) sabır versin . Hayırlı bir zamanda tekrar kısmet olsun inşallah .
Geçmiş olsun .ohh walla senin yokmuş tadını çıkar bugünlerinin.. evet canım o dediklerini hergün yapıyorum.. birgün iyiysem 4 gün kötüyüm yaa.. sürekli midem kalkıyor. iştahım yok. doktoruma sorucam gelecek hafta gidicem. dedim başka şeyler biliorsanız onları deniyeyim.. tşkler canım benim..
Burada okudukça bugün benim midemdede kıpırdanmalar oluyor psikolojik olabilir senin durumunda . Hatta şuan bile .iyi akşamlar hanımlar...nasılsınz?ben pek iyi değilim,sabahtan beri midemle karnım arasına acayip kramplar giriyor,nedeni ne olabilir ki acaba?sabahtan okuduklarıma çok üzüldüm..ewhamlandım,stresten olabilir mi?varmı böyle bişey yaşayan aranızda?
Poff bende hala kararsızım :2:bende senin gibi sadece ekrandan gördüm. nohut gibi küçücük bir şey titriyor gibi hareket ediyordu
benim ilk bebişim çok tecrübem yok ama özel hastane diye güvenmemek lazım. benimde özel has. içime siniyor ama öyle şeyler duyuyoruz ki...uff nereye gideceğimizi şaşırdık ya
Marketlerde oluyor canım düzenli olarak olmasada beş aydır falan yiyorum ben aynı öteki yumurtalar gibi fark yok tadında .bugün tv de duymuştum. nerden bulacağız bu omega 3 yumurtasını:44: çok faydalı diye duydum, marketlerde satılıyor mu?
Bu arada benim bedava dergim geldi hayatımda ilk kez bedava bişey aldım çok keyifli okumasıKim önerdiyse tekrar çok teşekkür ederim .
kızlar çok kötüyüm.. sabah işe gittim kahverengi akıntı geldi.. hemen doktora gittik. normal ultrasonda görünmedi kese falan sonra doktorum renkli ultrason istedi orda ilk kez kalp atışını gördüm mnicik bebeğimin.. ama riskli gebelik işi bırakmalısın, 1 ay tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmalısın dedi doktor.. bişey olacak diye çok korkuyorum.. dua edin lütfen, ayrılmasın gitmesin bebeğim benden..
çok teşekkür ederim, kayısı hoşafını yaptım, içine siyah üzümde ekledim. offff şahane oldu
ilk hafta göğüslerimde sızlama vardı. dokunamıyordum bile, nasıl acıyordu anlatamam. şuan geçti. sanırım hamilelik boyunca ara ara aynı şeyi yaşayacağız.
bugün tv de duymuştum. nerden bulacağız bu omega 3 yumurtasını:44: çok faydalı diye duydum, marketlerde satılıyor mu?
Bende iyiyidim burayı açasıya kadar tatlış Chnb arkadaşımıza nasıl üzüldüm :95::84: Rabbim (CC.)sabır versin
Tanemcim hakkatten çok zormuş. Birlikte yürüdğün arkadaşları yolda bırakmak çok zor. İnan öyle üzüldüm ki... Allah sabır versin. Rabbim bizleri yarı yolda koymasın inşallah. Burda ki ve dünya üzerindeki tüm hamilelerin yavrusunu sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.
Gunaydin kizlar,
Normalde 10 - 11 gibi uyaniyodum bu sabah kocis beni cikarken optukten sonra uyuyamadim. Erken oldu ama napalim :26:
Bizim alt katta bi bebis var simdi onun aglama sesi geliyor. Gelecek sene bu zaman hayirlisiyla bizim de evimizde boyle sesler mi olacak diye dusunuyorum
Acaba firsatim vaken biraz daha mi uyumayi denesem?
Kızlar milupaya üye oldum, adrese paketler gönderiyomuş, bi arkadaşıma birsürü güzel şey gelmişti hamileliği boyunca, şimdi bebeği doğdu hala geliyo çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?