2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar hanımlar...nasılsınz?ben pek iyi değilim,sabahtan beri midemle karnım arasına acayip kramplar giriyor,nedeni ne olabilir ki acaba?sabahtan okuduklarıma çok üzüldüm..ewhamlandım,stresten olabilir mi?varmı böyle bişey yaşayan aranızda?

aslında ne söylesem de boş biliyorum ama kendini ne olur yalnız hissetme. benim ilk hamileliğim, çookkk hassasım. ama sanırım ilk çocuk ya da ikinci çocuk farketmez. bu durumun her türlüsü zor. Rabbim hepimize yardım etsin.dualarım seninle, hepimizle...

şu anda çökmüş durumdayım. kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama midem bulanmıyor diye bile üzülüyorum şu anda Allah'ım hepimize yardım etsin inşallahh...

ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER SİPARİŞ KURALLARI

Cici anneler kulübümüz üyelerinden tırtılkurabiye internete giremediğinden dolayı onun adına bilgileri ben paylaşıyorum siparişleriniz varsa telefondan ulaşabilirsiniz.

Canim bende iyiyim saol efe beyi yeni uyuttumda ondan gec yazdim kusura bakma :) ben yemk yapamiyorm bi haftadr midem cook feci

canım sen yazmıssın ben cıkmıstım siteden ayy geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine fazla düşünmemeye çalış istersen doktora git bir ilaç yazsın sana benimde ara ara midem ağzıma geliyor :2: kusacak gibi oluyorum inşallah devamı gelmez hiç bulantım yok diye diye nazar değdiriyorum sanırım kendime hayırlısı olsun bakalım bebişlerimiz sıhhatli olsunda biz sıkıntı çekelim

bende de aynı sorun var sabah koçişine kahvaltıyı bile hazırlayamadım her güneşimi gönderip bir yatıyorum saat 12 olmuş. hiç bir iş yetişmiyor, gün çok bereketsiz geçiyor kocam işten gelince akşam yemeği anca yetişiyoraman napim ilk 3 ay çok önemli

evet valla sorma bugünkü temizlik aksadı yarına kaldı normalde gün aşırı yapardım temizliği artık haftaya bire düştü neyse bebişlerimiz sıhhatli olsun tamamına ersinde varsın çekelim bu sıkıntıları mesela akşam yemeği sofrası hala duruyo mutfağa girdiğim anda kokuyo çok fena şekilde iyiki bulantım yok dedim başlayacak mı ne :44::44:

bende senin gibi sadece ekrandan gördüm. nohut gibi küçücük bir şey titriyor gibi hareket ediyordu
benim ilk bebişim çok tecrübem yok ama özel hastane diye güvenmemek lazım. benimde özel has. içime siniyor ama öyle şeyler duyuyoruz ki...uff nereye gideceğimizi şaşırdık ya

inşallah bir şey olmaz, sağ salim evladına kavuşursun güzelce dinlen, dularımız seninle

olsun olsun üzülme sorun olcak diye bişey yok ki

şimdiden bişeyler alırlar öle de avantajları var:))))

Son düzenleme:
TANEM kuzuum bak yine sohbet edemedik canim benim cok fena midem bulanioo o yuzden heraldee bide misafir ozeldende yazmistim sana cok fenayim yaaa efe beyde iyilesti sadece oksuruk kaldi yagiz efe tam bir teknoloji manyagii :) laptop aldigim zaman elime direek yanimda ve her tusa basiyorr o yuzden pek giremiom :))cook opuyorum caniiim senii bide yagmursesi de yokki ortalarda ozledim onudaa vallahi hepinizide ay lav yuuuuu :)

Allah yar ve yardımcın olsun cnm. Doktorun tavsiyelerine uyki sonradan vicdan azabı çekmeyesin. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah.

Afiyet olsun cnm. Yavrunada sanada yarasın..Gögüslerim sızlanmasının sanırım en büyük nedenini anladım. Üzüntü. Burda okuduklarıma o kadar üzülmüşüm ki ondanmış. Bu sabah tekrar kötü bişeyler okuyunca tekrar sızlama başladı ben öyle anladım.

bugün tv de duymuştum. nerden bulacağız bu omega 3 yumurtasını:44: çok faydalı diye duydum, marketlerde satılıyor mu?

Hiç duymadım kızlar. Bizi de bilgilendirebilirmisiniz. Ne işe yarıyormuş bu yumurta.

Gunaydin kizlar,

Normalde 10 - 11 gibi uyaniyodum bu sabah kocis beni cikarken optukten sonra uyuyamadim. Erken oldu ama napalim :26:

Bizim alt katta bi bebis var simdi onun aglama sesi geliyor. Gelecek sene bu zaman hayirlisiyla bizim de evimizde boyle sesler mi olacak diye dusunuyorum

Acaba firsatim vaken biraz daha mi uyumayi denesem?

Son düzenleme:

Canım fırsatın varken uyu bence, ben sabahın köründe kalkıp kahvaltımı bile edemeden okula geldim, şu an 2. dersime giriyorum ve bugün 6 saat üstüste dersim var kahvaltımı bile bi tenefüs arasına sıkıştırdım ve acayip uykum var şimd evimde sıcak yatağımda uyuyor olmayı nasıl isterdim bilsen :97: yat valla, benim için de uyu

Kızlar milupaya üye oldum, adrese paketler gönderiyomuş, bi arkadaşıma birsürü güzel şey gelmişti hamileliği boyunca, şimdi bebeği doğdu hala geliyo çok güzel

Kızlar milupaya üye oldum, adrese paketler gönderiyomuş, bi arkadaşıma birsürü güzel şey gelmişti hamileliği boyunca, şimdi bebeği doğdu hala geliyo çok güzel

bende üye olmuştum bebeği öğrendiğimde bi daha da girmedim faydayı şeylerde var diye hatırlıyom dur bi giriyim bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…