2011 Aralık Anneleri

Bencede canım aılen kısa surede yanında olacak bebısınde oyle Allahtan eslerımızde anlayıslı daha ne olsun gerısını bosver gıtsın

Canım ben dogma buyume ankaralıyım ama aslen mardınlıyım hemserıyız sanırımm

Ayyy tatlımmm bu bızım bebısın oda takımına benzıoooo bızımkıde boyle balıklı bıraz daha farklı ama gelsınde fotosunu cekıp en kısa zamanda koycam burayaa cok cıııcııı gule gule kullansın bebısınnn Gorunce cok sevındımm

iyi geceler uykum gelmiyor bir türlü (12de uyanırsam böyle olur taabiii)
son haftaya girdim çookk heyecanlıyım
kendime dert edecek yeni bişey buldum ben bebişimi nasıl banyo yaptıracam yaa beceremem bir yerini incitirim gibi geliyor

bu konuda bi ben şanslıyım sanırım kayınvalidem bana hiçbi iş yaptırmaz. bayramda gidince ayaklarımın altına sandalye verdi hemen ayaklarım şişiyo diye. Allah razı olsun ne diyim. Allah sizinkilerede vicdan merhamet versin inşallah

çok güzel canım. güle güle kullansız bebişin inşallah

valla canim annelik oyle birsey ki herseyin altindan kalkiyorsun birde o yetmiyo kendinden baska kimse yapmasin dokunmasin istiyorsun kendi annenin yaptigini bile begenmiyorsun bazen.ben ilk gunden kizimi hep kendim banyo yaptirdim.super bir duygu valla o banyo anii ayyyy hadi kizim dogsunda tekrar yasiyim o guzel anlari yaaa

ne bileyim küçücük şey ya bir yerini incitirsem diye korkuyorum
bakalım inşallah senin dediğin gibi olur herşeyin altından kalkarım

bişeyler yemek istiyorum acaba yesem mi yoksa boğazımı tutsam mı zaten 18 kilo aldım
offff gecenin bu saati acıkır mı insan yaaa

mardin4747 cnm taam yazacaktım elektirik gitti kusura baakma...ben mardinli dğeilim cnmm.mardinde görev yapıyorum ama doğumu mardinde yapacam:)) kızım artık mardinli olacak...
midem çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ağzıma acı su geliyorr çok fena çokkk

aklımdaydı atlamışım kusura bakma canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...
canım ben normal doğum taraftarı biri olarak kesinlikle kendinide bebeğide riske atma direk sezeryan ol derim.. Allah korusun ters bir durum olursa pişmanlık yaşama keşke deme sonra bu konuda..

annis ne değişik bir durumdur ki genelde bu böyledir yaa adamın ailesi gelini ve hamilelik dönemini, bebeğin ihtiyaclarını, nasıl geçincekler etcekler derdini hiç düşünmezler anca boş boş konuşup dururlar ( bazıları hariç) o yüzden pek derd edinme canım kendine ne varsa kendi ailelerimizde var iyiki onlar var şükürler olsunki... o yönden şanslıyız canım boşver buna şükret en azından ailen gelicek bak yanına..

canım bebeğini güle güle uyutmak nasip olsun bu beşikte... rahat huzurlu mutlu günler geçirsin sende güle güle salla :)

bu arada bu gün doğuran haberi yok topik boş kaldı

Son düzenleme:
Mardinciğim yıldönümünüz kutlu olsun:))
Annişciğim kıyamam
Çehregülcük açamadım fotoyu ama eminim çok güzeldir .
Günaydın annecikler :))

Günaydın kızlaaaarrrrr ay doğum yapanların haberini aldıkça beni de heyecan basıyo valla :18: hele de neredesinfiruzenin yazdıkları öyle cesaret verdi ki, şimdi gitsem doğururum haa
Allah hepimize hayalimizdeki gibi güzel, mutlu doğumlar nasip etsin inşallah bizim de önümüzdeki pazartesi kontrolümüz, bakalım doktorumuz ne dicek :26: normal olacağı için muhtemelen gün veremeyecektir ama :26:

aminn inş cnm..benimde cumartesi kontrolum.. normal dogumda tam tarih veremıyorlar ama bebeğin duruşuna göre az cok genel bır tahmınde bulunabılıyorlar bakalım bizler ne zaman yapacaz

herkese günaydın

tanem nasılsın?? nasıl oldun??
Günaydın tatlım iyiyim hamdolsun sen nasılsın tatlı annecik ?
Bakalım hayırlısı inşallah .

günaydın annişler ve tatlı bebişleri nasılsınız?
DDERYACIM;cok üzüldüm canım Rabbim sana sabır güç kuvvet eşinede akıl fikiri merhamet versin inş.h.Bence ailenin yanına gitme doğum için onlar gelebılıyorsa gelsinler tabi yine de en dogru kararı sen verirsin.
ANNİŞCİM;sıkma canını senin yanında olup da yardım etmıyorlar benım yanımda da kimse yok ve busene tasındıgımız için Aksaraya dogru duzgun kımseyı bıle tanımıyorum
CEHREGÜLCÜM;oğluşun mışıl mışıl sağlıklı sağlıklı uyusun tatlım çok güzelmiş.
arkadaşlar unuttuklarım varsa kusura bakmayın geçmişe şöle bi göz attım

kaçak ziyaretçiden selamlar...

şero rüyamda seni gördüm......

aminn inş cnm..benimde cumartesi kontrolum.. normal dogumda tam tarih veremıyorlar ama bebeğin duruşuna göre az cok genel bır tahmınde bulunabılıyorlar bakalım bizler ne zaman yapacaz

bizimde c.tesi randevumuz var;aslında cuma günüydü eşimin işi cıkınca iptal ettık c.tesi 12'de fıstıgımla buluşacağım cok merak ediyorum nasıl oldu.Bizimki dogum pozısyonu almıstı ama doktor daha bellı olmaz tekrar dönebilir demişti hayırlısı bakalım

Günaydın tatlım iyiyim hamdolsun sen nasılsın tatlı annecik ?

Bakalım hayırlısı inşallah .

iyidir cnm dün tüm gün temizlik yapıldı bugun keyfini cıkaracam inş:))

benimkiside tepelerde geziyordu hiç dönmemişti bende acep dönmüşmüdür diye merak ediyom hayırlı haberlerle geliriz inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…