ayni durum canim.sadece kendi ailen kiyamiyo otur diyo.yada esin soyluyo.gerisi bos.ama bu sefer unutmicam ve elbet bende kendime gelip eski dinc gunlerime kavusucam.o zaman devir degisicek.neyse anam babam gelsinde hele goreyimde onlari tum sinirim stresim gidicek.birde bebegim gelince degmeyin keyfime
midem kazınıyor bugun çok acıktım bu saatlerde ilk defa..bide göğüslerim çok acımaya başladııı.resmen sızlıyor sizdede oluyor mu bayanlar..
bide mardinden yazanlar var mı?? hangi doktora gidip kime yaptıracaklar doğumuu
Merhaba anneleeeer!!!
Daha geçmişi okumadım, bugün bebişin beşiği geldi kızlaaar, kıyafetleri de yıkadım, 1 adım daha yaklaştım bebişime
Eki Görüntüle 289104 Eki Görüntüle 289105 Eki Görüntüle 289106
Canım valla hıc kımse senın aılenın yerını tutamaz ben bunu bayramda cok daha ıyı anladım kvlerde bır dakıka oturmadım hıc kımsenın sen 9.ayına gırdın otur dınlen dedıgını duymadım onu bırak bırde ertesı gun arayıp cok mısafır var gelın yardım edın dedılerboyle dusuncesızlıkde olmaz ustelık o gece belımın agrısından oldum hıncımıda kocamdan cıkardım kendı aılemde halamlar fln bır kez olsun yerımden kaldırmadılar onlar bana hızmet ettıler resmen kım olursa olsun kendı aılenın yerını tutmaz cnm onun ıcın uzme kendını bak dogumunda aılen yanında ne guzel
Merhaba anneleeeer!!!
Daha geçmişi okumadım, bugün bebişin beşiği geldi kızlaaar, kıyafetleri de yıkadım, 1 adım daha yaklaştım bebişime
iyi geceler uykum gelmiyor bir türlü (12de uyanırsam böyle olur taabiii)
son haftaya girdim çookk heyecanlıyım
kendime dert edecek yeni bişey buldum ben bebişimi nasıl banyo yaptıracam yaa beceremem bir yerini incitirim gibi geliyor
valla canim annelik oyle birsey ki herseyin altindan kalkiyorsun birde o yetmiyo kendinden baska kimse yapmasin dokunmasin istiyorsun kendi annenin yaptigini bile begenmiyorsun bazen.ben ilk gunden kizimi hep kendim banyo yaptirdim.super bir duygu valla o banyo anii ayyyy hadi kizim dogsunda tekrar yasiyim o guzel anlari yaaa
Herkese iyi geceler tatlı Anneciklerr ilk olarak evlilik yıldönümümüzü kutlayan herkese cok tesekkur ederım aslında 1saat once gecmısı okuyup alıntı yaparak gelıyordumkı net bır anda kesıldı o yuzden tekrar donus yapamadım hepınız cok sagolun ıyıkı varsınızzz
Yarın bızde doktor amcamıza gıdıcez mınnakımlaaaaaCok heyecanlıyım artık yuzunu goremıyoruz en son gıttıgımızde sadece yanagından acıcık gormustuk Olsun o bıle guzel belkı yarın dogum tarıhımız bıle bellı olacak kızlar sezeryan olursa ama benım hala kafamı kurcalayan sey acaba normal yapabılırmıyım kı :44::44: Durumumu bılenler bılır legen kemıgı kırıgından dolayı cesaret edemıyorum drumda ne olur bılmıorum ıstersen normal dogumuda denerız dedı sızce ne yapmalıyımmm bu ara hep bu soruyu soruyorum kendıme ısın ıcınden cıkamadım :44::44:
Kizlar benimde moralim cok bozuk ama yazamiyorum gonul rahatligiyla.Ama sunu diyim gurbet ellerde tek basima herseyi yaptim evimin tum isini,dogum sonrasi misafirler icin tatlimi tuzlumu,alisverisi kisacasi herseyi tek basima yaptim.Ve hickimse yardima ihtiyacin varmi ne yapiyorsun diye sormadi.3 bucuk yasinda kizim var onu bile alipta sen biraz dinlen,hadi dinlemeyi birak sen isini gor diyen olmadi.Ilk hamileligimdede boyle oldu bundada.Neyseki Allahim bana tum bunlari yapacak guc kudret verdide kimseye muhtac olmadan bitirdim tum islerimi.Aslinda esim azbiraz yardim etsede olmuyo.Simdi annem gelicek onada birkac hamurisi falan yaptiricam.Zaten dogumdan sonra buyuk kizima annem bakicak bende bebekle ugrasicam.Babamda olucak yanimda.Onlarin gelecek olmasi bana buyuk moral.Yoksa bu sinirle bu stresle bu moral bozukluguyla bebegimin tadini bile cikaramicaktim.Bosuna dememisler insanin kendi ailesi gibisi yok
Merhaba anneleeeer!!!
Merhaba anneleeeer!!!
Günaydın kızlaaaarrrrray doğum yapanların haberini aldıkça beni de heyecan basıyo valla :18: hele de neredesinfiruzenin yazdıkları öyle cesaret verdi ki, şimdi gitsem doğururum haa
Allah hepimize hayalimizdeki gibi güzel, mutlu doğumlar nasip etsin inşallahbizim de önümüzdeki pazartesi kontrolümüz, bakalım doktorumuz ne dicek :26: normal olacağı için muhtemelen gün veremeyecektir ama :26:
Günaydın tatlım iyiyim hamdolsun sen nasılsın tatlı annecik ?herkese günaydın
tanem nasılsın?? nasıl oldun??
Bakalım hayırlısı inşallah .Günaydın kızlaaaarrrrray doğum yapanların haberini aldıkça beni de heyecan basıyo valla :18: hele de neredesinfiruzenin yazdıkları öyle cesaret verdi ki, şimdi gitsem doğururum haa
Allah hepimize hayalimizdeki gibi güzel, mutlu doğumlar nasip etsin inşallahbizim de önümüzdeki pazartesi kontrolümüz, bakalım doktorumuz ne dicek :26: normal olacağı için muhtemelen gün veremeyecektir ama :26:
günaydın kızlaaaarrrrrAy doğum yapanların haberini aldıkça beni de heyecan basıyo valla :18: Hele de neredesinfiruzenin yazdıkları öyle cesaret verdi ki, şimdi gitsem doğururum haa
Allah hepimize hayalimizdeki gibi güzel, mutlu doğumlar nasip etsin inşallahBizim de önümüzdeki pazartesi kontrolümüz, bakalım doktorumuz ne dicek :26: Normal olacağı için muhtemelen gün veremeyecektir ama :26:
aminn inş cnm..benimde cumartesi kontrolum.. normal dogumda tam tarih veremıyorlar ama bebeğin duruşuna göre az cok genel bır tahmınde bulunabılıyorlar bakalım bizler ne zaman yapacaz
Günaydın tatlım iyiyim hamdolsun sen nasılsın tatlı annecik ?
Bakalım hayırlısı inşallah .
bizimde c.tesi randevumuz var;aslında cuma günüydü eşimin işi cıkınca iptal ettık c.tesi 12'de fıstıgımla buluşacağım cok merak ediyorum nasıl oldu.Bizimki dogum pozısyonu almıstı ama doktor daha bellı olmaz tekrar dönebilir demişti hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?