2011 Aralık Anneleri

amin inş.h canım;ne güzel ımrenıyorum ya böle temızlık yapanlara benım gıbı tembelı yok herhal hamılelıkten once boyle degıldım;4 gündür üst komsuya cıkacagız bayramdan dolayı ama ona bıle erınıyorum eşim bugun gıderken ara bak gıdelım dıo yazık :)))

benim göğüslerim de acayip sızlıyo.
güle güle kullansın oğluşun. çok ciciymiş annesi.
benim de ağzıma acı su geliyo. oooffff.

canım ben dün akşam gittim doktora benimki dönmüş başaşağı darısı başına.

nasilsiniz
yeni dogum yapan yok degilmi
suan yakin olarak straimu ve aysaalll var herhalde
dun hastaneye gittim kizlar
sezeryan olacakdim ya onla ilgili 2saat gorusme yaptik bana 4 secenek sundular
  1. bugun icin sezeryan
  2. ebeler yardimiyla beraber bebegi karnimda cevirme cok risikolu ve sonunda normal dogum olmadi sezeryan
  3. gununun gecmesi ve suni sanci ile normal dogum deneyip olmadi sezeryan
  4. ve bana en mantikli gelen zamanindan 1hafta once kontrol ve ona gore normal yada sezeryan dogum sekli
ben 4secenegi secdim 29.11.11 kadar bekleyecegim ve bu kararda fatma destina78bana cok yardimci oldu insallah donerde normal yaparim
ama sonuc olarak heryol bende sezeryana cikiyorr((((((((
bende boyle silerde nevar ne yokkkk

günaydın
senin için hayırlı olan neyse o olsun zaten biz ne istersek isteyelim olacak olan oluyor
ben gün sayıyorum tam bir hafta kaldı offff heyecan bastı beni gerçekten
bakalım bugün doğuran olacak mı

Canım benim o ıkıntı bende de var hem de cok feci.Önceden reflü sosyete hastalığı derlerdi hiçte öyle değilmiş.ALLAH BU ACIYI ÇEKENE SABIR VERSİN GERÇEKTEN MİDEMDEKİ YANMADAN DOLAYI AĞLADIĞIMI BİLİYORUM

günaydın
senin için hayırlı olan neyse o olsun zaten biz ne istersek isteyelim olacak olan oluyor
ben gün sayıyorum tam bir hafta kaldı offff heyecan bastı beni gerçekten
bakalım bugün doğuran olacak mı

hepimiz icin oyle cnim hayirlisi neyse o olsun turkiyede 37haftada aliyorlar demi sezeryan olacaklari.
allah yardimcin olsun agrisiz sizisiz bir dogumun olur insallah ama senin ilk bebisindi degilmi o yonden sanslisin dinlenirsin bebek uyuyncaaaaa...

olbey ve deryadan haber varmi kzlar..

aslında benim doktor 39+1 de alacaktı ama boynunda kordon var diye baklemek istemedi haftaya 38+1 de alacak
o kadar çatı ağrısına derya herkesten önce doğurur sanmıştım ama ses yok doğurmadı henüz herhalde

Mantıklı karar yerinde olsam ben de aynını seçerdim :13:

Son düzenleme:

ben 2. alternatifi anlamadım, dönmemiş bebek döndürülebiliyormuymuş? benimki de hala yukarda dönmüyor sıpacım bi türlü. 33+3üz

ben 2. alternatifi anlamadım, dönmemiş bebek döndürülebiliyormuymuş? benimki de hala yukarda dönmüyor sıpacım bi türlü. 33+3üz

Benimki 28. haftadan beri baş aşağı duruyo maşallah bebeği dönmeye cesaretlendirmek için bi pozisyon var sabiha paktunanın kitabında okumuştum bi deneyin isterseniz kızlar dizlerinizin üstünde yere eğiliyosunuz, elleriniz ve dizleriniz yere değiyo yani, kalçanızı olabildiğince havaya kaldırarak, göğsünüz alçakta, kalçanız yüksekte olacak şekilde duruyosunuz, bunu günde birkaç kere yapmayı deneyin, bebeğe dönüş için cesaret verirmiş bu pozisyon

canim 2.secenek cok acili ve riskli hic tavsiye etmem.bir arkadasima yapti burda doktor diyo yuregim kalbim sikisti cok fenaydi diye.tehlikeside cabasi.bence en mantiklisi seninde dedidigin gibi 4. secenek canim..allah yardimcin olsun herseyin hayirlisi uzulme lutfen...

selam kızlarr..
Aranızda 35.,36.haftalarda ve sonrasında araba kullanmaya devam eden var mı?
Ben acayip tepki alıyorum bu konuda eşimden ve ailemden,Allah'a emanet diyip çıkıyorum yola ama bunlar böle söylendikçede tırsıyorum,size sorayım dedim,benim gibi hala sürmeye dewam eden var mı??

herkese merhaba... kızlar deryadan haberi olan var mı??? doğurdu mu acaba???
destinaaaaaaaaaaaaaa bu gece rüyamda hep seni gördüm. melek gibi güzel minicik bi kızın oluyordu. ben de bebeği görmeye evine geliyordum yanımda 2 kuzenimle birlikte. ama ben doğurmamıştım bu arada. o kadar gerçekçiydi ki hala etkisindeyim. Allah aynılarını yaşatsın inşallah...

evet ben de kullanıyorum, bi şey olmaz sanıyorum Allah korusun

herkese günaydın fıstıklar, bugün biraz işlerimiz yoğum sabah uğrayamadık, şimdide okuyuğ çıkmam lazım :)

ben kullanıyorum daha 34. içindeyim ama 37. haftaya kadar zaten çalışacağım ve işe arabayla geliyorum, izindeykende biryerlere gidersem mecburen kullanacağım, istanbulda otobüs yolculuğu daha zor bence, niye tepki gösterdiler ki? bir sorun mu olurmuş?

inş. hayırlısı olur canım

aminn inş cnm..benimde cumartesi kontrolum.. normal dogumda tam tarih veremıyorlar ama bebeğin duruşuna göre az cok genel bır tahmınde bulunabılıyorlar bakalım bizler ne zaman yapacaz

benimde cumartesi kontrolüm var 1 ay olacak nerdeyse bu doktoruma gitmeyeli, bebeğim doğum pozisyonunu almıştı, şimdi sanki dahada aşağıda hissediyorum biraz daha inmiş olabilir mi canım? birde sanki önceden karnım midemden başlardı gibi şimdi boşaldı orası, vaktinden önce gelir diye korkuyorum:18::18:

Son düzenleme:

valla cnm ben de aynı durumdayım ama gaviscon ii geliyor gerçekten...

Mardinciğim yıldönümünüz kutlu olsun:))
Annişciğim kıyamam
Çehregülcük açamadım fotoyu ama eminim çok güzeldir .
Günaydın annecikler :))

cnm nasılsın? daha iyisindir inşallah

hayırlı olsun cnm. güle güle yatsın bebişin. bizimki de yarın gelecek. annemden hediyeydi. çok merak ediyorum valla :)

rüyan hayırlara çıksın halimem hayır olsun da bende fatmayı gördüm rüyamda

amin cnm seninkini de inşallah... neden gördük acaba :)ama fatma iyi heralde. yani yanılmıyorsam sabah uğramış foruma...

geceden buyana şöyle bi bakıverdim anca..doğuran yok sanırım genel itibariylede iyiyiz çok şükür dimi?gün saymalar bizdede son sürat gidiyoo..dahha nerden baksan 17-18gün var ama eşim her sorana 10günümüz ya var ya yok diyo heycan yapıyrm

çehregülcüm çok gzlmiş yatağnz...güle güle kullanın inşallah,,geceleri bool bool uyusun annesini uyandırmasın minik prensin inş..sağlıkla kullanın

hastaneye gidecek arkadaşlar ii haberlerle dönün inş...destina iki kişi seni rüyasında görmüş,acep ne olaki?yoksa 7sen misin?

ben kullanıyorum canım ama kısa mesafe. 10 dakikalık yol mesela. eşim de sürekli ya sancı gelirse diyip duruyo ama henüz hiç sancım yok. onun için şimdilik kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…