kızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?
geceden buyana şöyle bi bakıverdim anca..doğuran yok sanırımgenel itibariylede iyiyiz çok şükür dimi?gün saymalar bizdede son sürat gidiyoo..dahha nerden baksan 17-18gün var ama eşim her sorana 10günümüz ya var ya yok diyo heycan yapıyrm
çehregülcüm çok gzlmiş yatağnz...güle güle kullanın inşallah,,geceleri bool bool uyusun annesini uyandırmasın minik prensin inş..sağlıkla kullanın
hastaneye gidecek arkadaşlar ii haberlerle dönün inş...destina iki kişi seni rüyasında görmüş,acep ne olaki?yoksa 7sen misin?
Merhaba anneleeeer!!!
Daha geçmişi okumadım, bugün bebişin beşiği geldi kızlaaar, kıyafetleri de yıkadım, 1 adım daha yaklaştım bebişime
Eki Görüntüle 289104 Eki Görüntüle 289105 Eki Görüntüle 289106
kızlar bu arada elimde zaman zaman uyuşmalar oluyordu. bacaklarım da ağrıyordu ne zamandır. dün doktora sordum. hamilelikten kaynaklıymış, normalmiş yani. vücutta toplanan ödem (hiçbiyerim şiş değil ama bu vücutta ödem olmadığı anlamına gelmezmiş) koluma ve bacaklarıma giden sinirlere baskı yapıyomus. bu sebeple oluyomuş, doğumu takip eden 20 gün içinde düzelir dedi. bazı arkadaşlarda da oluyordu onun için paylaşayım dedim.
aynen canım , ben de bismillah deyip açtım topiği doğuran var mı acaba diye , anladığım kadarıyla bu gece tüm bebeişler anneleriyle kalmayı tercih etmiş
uyuşmayla beraber parmak uçlarında hassasiyet de artıyorsa karpal tünel sendromu diye bir rahatsizlık var , ondan olabilir canım .. kaç kg ile hamile kaldın ve bu zamana kadar kaç kg aldın bilmiyorum ama yüksek kg ile hamile kalıp hamilelik süresince fazla kg alındığında oluyor bu , aklında olsun
maşallh canım bence iyi.ben de dün gittim 34+0dık, 2550gramdı. ona göre seninki de iyi bence
kızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?
nasilsiniz
yeni dogum yapan yok degilmi
suan yakin olarak straimu ve aysaalll var herhalde
dun hastaneye gittim kizlar
sezeryan olacakdim ya onla ilgili 2saat gorusme yaptik bana 4 secenek sundular
ben 4secenegi secdim 29.11.11 kadar bekleyecegim ve bu kararda fatma destina78bana cok yardimci oldu insallah donerde normal yaparim
- bugun icin sezeryan
- ebeler yardimiyla beraber bebegi karnimda cevirme cok risikolu ve sonunda normal dogum olmadi sezeryan
- gununun gecmesi ve suni sanci ile normal dogum deneyip olmadi sezeryan
- ve bana en mantikli gelen zamanindan 1hafta once kontrol ve ona gore normal yada sezeryan dogum sekli
ama sonuc olarak heryol bende sezeryana cikiyorr((((((((
bende boyle silerde nevar ne yokkkk
aynen canım , ben de bismillah deyip açtım topiği doğuran var mı acaba diye , anladığım kadarıyla bu gece tüm bebeişler anneleriyle kalmayı tercih etmiş
starimu canım sen ayın 20sinde mi doğuracıktın yanlış mı hatırlıyom, 4 günün mü kaldıay çok heyecanlıııı
canım bence de en mantıklısı 4. seçenek , sakın diğerlerini deneme , hele suni sancu çek olmadı tekrar sez. yaşayan bir çok arkadaşım keşke en başından sez. olsaymışız diyorlardı . 2. seçenek çok ürkütücü , hiç deneme bile Allah korusun bebişe ya bir şey olursabugün sez. seçeneğini atla zaten , bebişin kilosu onun gelişimini tamamladığını göstermiyor , akciğer ve göz gelişimi 37nin sonuna kadar devam ediyor diye biliyorum , kalp ve beyin gelişimi ise doğumdan sonra bir süre daha devam ediyorsa bebiş içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi demek oluyor bu organları için de bence 38+ları görür görmez sez.
evet tatlım , sez. için son günüm 20 kasım >38+2 olucam o gün <ama ondan önce de gelirse aniden sez. alınacakmışım , zaten bebiş olmuş bugün itibariyle 37+5 neredeyse 38. hafta bitiyor ve 3450 gr her an da olabilirmiş doğum , öyle dedi dr.um :18: 20sini beklese keşke yaa
canım ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 71 olduminternette ben de okudum karpal tünel sendromunu ama doktorum bu konu hakkında bişey demedi. belki de dediğin gibidir.doktor fazla ayrıntıya girmek istememiştir:44:
yan komşumu 3gündür görmüyordum,az önce bi uğradım..bana dediki üç günde yüzüne lohusalık hali gelmiş,sennki 15günü beklemez sanki dedianneeeemmm..heycan yaptım gene yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?