2011 Aralık Anneleri

7. doğumu ebe gb oldum inan bekliyorum kim diye :) kasımın ortasına daha dökülüyoruz patır patır.
bu arada tülayuzunu gören varmı benmi denk gelmedim yoksa 7. bebeğimizmi oldu

dderya nasılsın canım, biraz moralin düzeldi mi? valla gece bile hep aklımdaydın o kdara etkilenmişim. ya özel olacak (cvp vermek zorunda değilsin tabiki de) ama eşinin ailesiyle olan sorununuz ne ola ki olaylar bu noktaya geldi :26::26:

kızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?

kızlar bu arada elimde zaman zaman uyuşmalar oluyordu. bacaklarım da ağrıyordu ne zamandır. dün doktora sordum. hamilelikten kaynaklıymış, normalmiş yani. vücutta toplanan ödem (hiçbiyerim şiş değil ama bu vücutta ödem olmadığı anlamına gelmezmiş) koluma ve bacaklarıma giden sinirlere baskı yapıyomus. bu sebeple oluyomuş, doğumu takip eden 20 gün içinde düzelir dedi. bazı arkadaşlarda da oluyordu onun için paylaşayım dedim.

aynen canım , ben de bismillah deyip açtım topiği doğuran var mı acaba diye , anladığım kadarıyla bu gece tüm bebeişler anneleriyle kalmayı tercih etmiş

uyuşmayla beraber parmak uçlarında hassasiyet de artıyorsa karpal tünel sendromu diye bir rahatsizlık var , ondan olabilir canım .. kaç kg ile hamile kaldın ve bu zamana kadar kaç kg aldın bilmiyorum ama yüksek kg ile hamile kalıp hamilelik süresince fazla kg alındığında oluyor bu , aklında olsun

aynen canım , ben de bismillah deyip açtım topiği doğuran var mı acaba diye , anladığım kadarıyla bu gece tüm bebeişler anneleriyle kalmayı tercih etmiş

starimu canım sen ayın 20sinde mi doğuracıktın yanlış mı hatırlıyom, 4 günün mü kaldı ay çok heyecanlıııı

canım ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 71 oldum internette ben de okudum karpal tünel sendromunu ama doktorum bu konu hakkında bişey demedi. belki de dediğin gibidir.doktor fazla ayrıntıya girmek istememiştir:44:

maşallh canım bence iyi. ben de dün gittim 34+0dık, 2550gramdı. ona göre seninki de iyi bence

kızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?

ikinize de maşallah anneciklerkiloları oldukça iyi biz tam 36da3000idik,,sizinkiler 36ya kadar 3ü geçer gbi

yan komşumu 3gündür görmüyordum,az önce bi uğradım..bana dediki üç günde yüzüne lohusalık hali gelmiş,sennki 15günü beklemez sanki dedi anneeeemmm..heycan yaptım gene yaa

canım bence de en mantıklısı 4. seçenek , sakın diğerlerini deneme , hele suni sancu çek olmadı tekrar sez. yaşayan bir çok arkadaşım keşke en başından sez. olsaymışız diyorlardı . 2. seçenek çok ürkütücü , hiç deneme bile Allah korusun bebişe ya bir şey olursa bugün sez. seçeneğini atla zaten , bebişin kilosu onun gelişimini tamamladığını göstermiyor , akciğer ve göz gelişimi 37nin sonuna kadar devam ediyor diye biliyorum , kalp ve beyin gelişimi ise doğumdan sonra bir süre daha devam ediyorsa bebiş içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi demek oluyor bu organları için de bence 38+ları görür görmez sez.

starimu canım sen ayın 20sinde mi doğuracıktın yanlış mı hatırlıyom, 4 günün mü kaldı ay çok heyecanlıııı

evet tatlım , sez. için son günüm 20 kasım >38+2 olucam o gün < ama ondan önce de gelirse aniden sez. alınacakmışım , zaten bebiş olmuş bugün itibariyle 37+5 neredeyse 38. hafta bitiyor ve 3450 gr her an da olabilirmiş doğum , öyle dedi dr.um :18: 20sini beklese keşke yaa

starimuya ve diğer arkadaşlara katılıyorum en mantıklı olan 4.seçenek. iyi yapmışsın canım. bu arada benim sezeryan olursa 39+1de olacak. sizce geçmi? doktor olabilir ama o zamana kadar bekler mi bakalım dedi. ne demek istediki acep:26:

inşallah bekler canım. sancın açılman falan yoksa şurda 4 gün kalmış insallah sabreder annesi.

canım ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 71 oldum internette ben de okudum karpal tünel sendromunu ama doktorum bu konu hakkında bişey demedi. belki de dediğin gibidir.doktor fazla ayrıntıya girmek istememiştir:44:

normal canım kaldığın kilo da aldığın kilo da .. benim kastetiğim 70 üzeri kg ve hamilelik boyunca da 20 kg ve üzeri alınırsa idi .. senin ki sadece ödemdir , tuzlu beslendiysen ondan da olabilir

yan komşumu 3gündür görmüyordum,az önce bi uğradım..bana dediki üç günde yüzüne lohusalık hali gelmiş,sennki 15günü beklemez sanki dedi anneeeemmm..heycan yaptım gene yaa

Yüzde lohusalık hali nasıl oluyor? Ona göre aynaya bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…