Yüzde lohusalık hali nasıl oluyor? Ona göre aynaya bakıcam
Yüzde lohusalık hali nasıl oluyor? Ona göre aynaya bakıcam
yan komşumu 3gündür görmüyordum,az önce bi uğradım..bana dediki üç günde yüzüne lohusalık hali gelmiş,sennki 15günü beklemez sanki dedianneeeemmm..heycan yaptım gene yaa
canımcım sıra sendeepazara ne kaldı??
ahh bi bilseem :44: ama bu komşum hamileliğimn başından beri bana hiç değişmedin yüüzn hep aynı vs.. diyordu...şimdi öyle deyince ne yani çirkinleştimmi dedim hayır ama değşti yüzün sen farketmiyo olabilirsin dedi :44:
dun gttım aldım emzırme sutyenını :) 95b.d yokmuş denedım askıları bol gibi ama oldu:))) inşallahh daha buyumezler :)))))
millet doğurtmaya pek meraklı anambeni de ne zaman markette birileri görse ( tanıdık tanımadık , kasiyerinden tut müsterisine ) 1 aydır doğurtuyorlar akşamdan sabaha kalmadan onlara inat doğurmadım ben de bak halen şafak sayıyorum geniş geniş
orası hiç belli olmaz , hamileikte tek kesin şey var SAT , onun dışında hamilelik ne kadar sürer , kim önce gider doğuma orası süpriz işte
dun gttım aldım emzırme sutyenını :) 95b.d yokmuş denedım askıları bol gibi ama oldu:))) inşallahh daha buyumezler :)))))
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
asıl doğuımdan sonra sütün gelmesiyle büyüyorlar canım , şimdiki bedeninden 1-2 beden daha büyük olacaklar
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
işin en güzel tarafıda o süpiz kısmı değil mi yaa?? hayırlısıyla geldin minnaklar inş..hayırlı zamanlarda
wayyy aldın demekki.hayırlı olsun.ben inatla o küçüklere sığcam işte,,büyüsede yapcak bişey yokdaha ne kaa büyür bu edepsizler bilmem zaten
selam kızlarr..
Aranızda 35.,36.haftalarda ve sonrasında araba kullanmaya devam eden var mı?
Ben acayip tepki alıyorum bu konuda eşimden ve ailemden,Allah'a emanet diyip çıkıyorum yola ama bunlar böle söylendikçede tırsıyorum,size sorayım dedim,benim gibi hala sürmeye dewam eden var mı??
herkese merhaba... kızlar deryadan haberi olan var mı??? doğurdu mu acaba???
destinaaaaaaaaaaaaaabu gece rüyamda hep seni gördüm. melek gibi güzel minicik bi kızın oluyordu. ben de bebeği görmeye evine geliyordum yanımda 2 kuzenimle birlikte. ama ben doğurmamıştım bu arada. o kadar gerçekçiydi ki hala etkisindeyim. Allah aynılarını yaşatsın inşallah...
Canım benim o ıkıntı bende de var hem de cok feci.Önceden reflü sosyete hastalığı derlerdi hiçte öyle değilmiş.ALLAH BU ACIYI ÇEKENE SABIR VERSİN GERÇEKTEN MİDEMDEKİ YANMADAN DOLAYI AĞLADIĞIMI BİLİYORUM
selam güzel anneler ooooo ben bakamayalı maşallah 6 bebek olmuş maşallah annelerinin gözü aydın bende durumlar hala aynı kuru kuru sancı çekiyorum bu kadar sancıya insan normal doğum yapar herhalde tek sorun sancılarımın 10 dk da bir gelmesi yarın tekrar kontrole gidecem ve artık alın diyecem nasıl olsa sezeryan olacak öyle herşey hazır beklemek ve sürekli yatmak psikolojimi bozuyor iyice rabbim sürekli yatanlara sabır versin ben 16 günde çatladım resmen oğlum için dayandım nasıl olsa 38 haftayı beklemeyecek bari daha fazla sıkışmasın içerde sizlere dua ediyorum bol bol rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinizi öpüyoruz gelişmelerden ara sıra haber veririm sizlere aranızda fazla olamıyorum kusura bakmayın rabbim hepinizi bebeklerinizi sağlıkla kavuştursun inşallah
buyumesınler yaaaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?