2011 Aralık Anneleri

Yüzde lohusalık hali nasıl oluyor? Ona göre aynaya bakıcam

ahh bi bilseem :44: ama bu komşum hamileliğimn başından beri bana hiç değişmedin yüüzn hep aynı vs.. diyordu...şimdi öyle deyince ne yani çirkinleştimmi dedim hayır ama değşti yüzün sen farketmiyo olabilirsin dedi :44:

yan komşumu 3gündür görmüyordum,az önce bi uğradım..bana dediki üç günde yüzüne lohusalık hali gelmiş,sennki 15günü beklemez sanki dedi anneeeemmm..heycan yaptım gene yaa

millet doğurtmaya pek meraklı anam beni de ne zaman markette birileri görse ( tanıdık tanımadık , kasiyerinden tut müsterisine ) 1 aydır doğurtuyorlar akşamdan sabaha kalmadan onlara inat doğurmadım ben de bak halen şafak sayıyorum geniş geniş

canımcım sıra sendee pazara ne kaldı??

orası hiç belli olmaz , hamileikte tek kesin şey var SAT , onun dışında hamilelik ne kadar sürer , kim önce gider doğuma orası süpriz işte

dun gttım aldım emzırme sutyenını :) 95b.d yokmuş denedım askıları bol gibi ama oldu:))) inşallahh daha buyumezler :)))))

neredeyse 2 haftadır iştahım nasıl açık nasıl açık anlatamam size zırt pırt acıkıyorum durup durup yiyorum bir şeyler , iyi ki başından beri böyle değildim , kesin 30 kg felan alırdım totalde benim gibi pis boğaz olan var mı ki başka

dun gttım aldım emzırme sutyenını :) 95b.d yokmuş denedım askıları bol gibi ama oldu:))) inşallahh daha buyumezler :)))))

asıl doğuımdan sonra sütün gelmesiyle büyüyorlar canım , şimdiki bedeninden 1-2 beden daha büyük olacaklar

işin en güzel tarafıda o süpiz kısmı değil mi yaa?? hayırlısıyla geldin minnaklar inş..hayırlı zamanlarda

wayyy aldın demekki.hayırlı olsun.ben inatla o küçüklere sığcam işte,,büyüsede yapcak bişey yok daha ne kaa büyür bu edepsizler bilmem zaten

Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak

selam güzel anneler ooooo ben bakamayalı maşallah 6 bebek olmuş maşallah annelerinin gözü aydın bende durumlar hala aynı kuru kuru sancı çekiyorum bu kadar sancıya insan normal doğum yapar herhalde tek sorun sancılarımın 10 dk da bir gelmesi yarın tekrar kontrole gidecem ve artık alın diyecem nasıl olsa sezeryan olacak öyle herşey hazır beklemek ve sürekli yatmak psikolojimi bozuyor iyice rabbim sürekli yatanlara sabır versin ben 16 günde çatladım resmen oğlum için dayandım nasıl olsa 38 haftayı beklemeyecek bari daha fazla sıkışmasın içerde sizlere dua ediyorum bol bol rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinizi öpüyoruz gelişmelerden ara sıra haber veririm sizlere aranızda fazla olamıyorum kusura bakmayın rabbim hepinizi bebeklerinizi sağlıkla kavuştursun inşallah

Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak

inanmıyorum canım ya. hadi hayırlısı insallah. bizi habersiz bırakma. valla şok oldum. 7.starimu olacak derken demek sen olcan

:)))))) vallaa aldım kız 100 beden falan çıkardı ilkonce napıyons sen dedım :))) 90 alıcaktım aslında 95 al dedı bende aldım gıttı,denedım ıyı oldu yanlarda daha boşluk kaldı oda doğumdan sonra dolar heralde :))) ama dahada buyumesın

otomatik vitesse sorun olmuyor diye biliyorum , diğer türlü her duruş kalkışlarda debriyaj felan zorluyormul diye duymuştum :44:

aa öyle bir durum mu vardı deryanın , ben de izine ayrıldı , herhalde o yüzden yok epeydir diyordum ..

geçmiş olsun canım , çekme daha fazla çünkü ilerisi kuru ve şiddetli kuru öksürük , o da erken doğumu tetikliyor .. yapacağın şey dr.una da danış tabi Lansor 15 mg alıp 2 gün sabah açkarına iç , 15-20 dak. sonra kahvaltını yap .. bu seni en az 1 hafta götürür , tekrarlarsa şikayetin yine 2 günlük bu tedaviyi uygula , rennie duo felan hikaye , en fazla yarım saat idare ediyordu beni mesela ilk gebeliğimde de bu gebeliğimde de kullandım aynı şekilde , Allaha şükür çok çekmedim o yüzden , sana da şiddetle tavsiye ederim , çok dua edecekmişsin gibi geliyor bana

hayırlısı olsun cnımm allahh bı avazda kurtarsın.şimdi hastanedemısın sen..heycan durumun ne :)) allahhhhh kolaylık versın canım

canım ya yatmak çok zor biliyorum ama biraz daha dayansan. en azından 38+0 olsan. ne kalmış şunun şurasında. 15 gün dha.sen bilirsin gene de. yanlış anlama nolur ama doğunca allah göstermesin küveze falan alınırsa keşke dayansaydım da böyle olmasaydı dersin kendine çok dikkat et nolur

hadi hayırlısı canım..Allah kolay doğumlar nasip etsin..iyi haberleini bekliyrz inşallah...

kızlar iki gündür hiç dışarı çıkmadım,,ewde durmak ne zormuş yaa...dayanamıyor ve çıkıyrm,fala uzaklaşamasamda şöyle bikaç mağaza,market falan gezmesi yapayım yoksa çatlıcam böyle...akşamada eşim değişik bi yemek istiyo,,değişik?? aklınıza gelen bişey olursa özelime msj atarsanız sewnrm,,burdan yazsak birilerinn canı çeker falan,Allah korusun,sorumlulk almayalım..tüm fikirlere açığım,,öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…