maşallah canım bebeğine;3 haftan kalmıs saglıcakla al inşallah kucagınakızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?
ayyyyy maşallah hadi bakalım bir avazda kurtul inş.hKızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
canımcım sıra sendeepazara ne kaldı??
orası hiç belli olmaz , hamileikte tek kesin şey var SAT , onun dışında hamilelik ne kadar sürer , kim önce gider doğuma orası süpriz işte
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
ahahaaahaaa gnc24 , canısıııııııııııııııııııııııııııııne demiştim ben sanaaaaaaa hatta içimden geçip de yazmadığım şeyim Aydamld yazmış , içimden demiştim mki " şimdi çıkar biri ' suyum eldi der akşama a doğuruverir , al sana 7. anne ' ve olursa amma şom ağızlıymışım derim " dedim kendi kendime , öyle de çıktım valla :))))))))
AYDAML , canımmm sağlıcakla gelsin kuzucuk kollarına inşallah , sağlıklı olduğunuzun haberini ve mümkünse bebişimizin fotosunu görmek istiyorusssssssssssm
ay ay ayyyy aydamld de sıra demekkay çok heyecanlandım. canım bnmmm sağsalim doğurup sağsalim kucağına alırsın inşallah bebişini. bizi habersiz bırakma. bi de kimse bebeklerinin fotosunu koymuyo yaaa ( bn bebiş görmek istiom. mutlaka koy olur mu canım?
bak söz bn koycam
aslında benim doktor 39+1 de alacaktı ama boynunda kordon var diye baklemek istemedi haftaya 38+1 de alacak
o kadar çatı ağrısına derya herkesten önce doğurur sanmıştım ama ses yok doğurmadı henüz herhalde
neredeyse 2 haftadır iştahım nasıl açık nasıl açık anlatamam sizezırt pırt acıkıyorum durup durup yiyorum bir şeyler , iyi ki başından beri böyle değildim , kesin 30 kg felan alırdım totalde benim gibi pis boğaz olan var mı ki başka
Starimu , benim kadar kimse yemiyodur diyodum Allah'tan sen varmışssın tatlım :) 77 kg oldum 57 kg 'la başladım düşün yani :)
Ay o iştah artması bu aralar bende de var yaa, deli gibi yiyorum,doymak bilmiyorumben şu ana kadar 12 kilo aldım, 50 ile başladık, 62 olduk ama dediğiniz gibi baştan beri böyle iştahlı olsam 30 kilo alırdım heralde
KotuKediSero , maalesef elimde değil yemeden duramıyorum,hergün 1 muz ,1 yumurta,1 çikolata 3-4 adet mandalina , 1 hurma mutlaka yiyorum..
dderya nasılsın canım, biraz moralin düzeldi mi? valla gece bile hep aklımdaydın o kdara etkilenmişim. ya özel olacak (cvp vermek zorunda değilsin tabiki de) ama eşinin ailesiyle olan sorununuz ne ola ki olaylar bu noktaya geldi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?