2011 Aralık Anneleri

kızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?
maşallah canım bebeğine;3 haftan kalmıs saglıcakla al inşallah kucagına

Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
ayyyyy maşallah hadi bakalım bir avazda kurtul inş.h7.bebişimizde geliyorrrr

canımcım sıra sendee pazara ne kaldı??

orası hiç belli olmaz , hamileikte tek kesin şey var SAT , onun dışında hamilelik ne kadar sürer , kim önce gider doğuma orası süpriz işte

Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak

ahahaaahaaa gnc24 , canısııııııııııııııııııııııııııııı ne demiştim ben sanaaaaaaa hatta içimden geçip de yazmadığım şeyim Aydamld yazmış , içimden demiştim mki " şimdi çıkar biri ' suyum eldi der akşama a doğuruverir , al sana 7. anne ' yazarsam ve olursa amma şom ağızlıymışım derim " dedim kendi kendime , öyle de çıktım valla :))))))))

AYDAML , canımmm sağlıcakla gelsin kuzucuk kollarına inşallah , sağlıklı olduğunuzun haberini ve mümkünse bebişimizin fotosunu görmek istiyorusssssssssssm

Son düzenleme:

görünce bende aynı şeyleri düşündüm canımmmm

ben de bi süreliğine çıkıyorum , inat etmenin alemi yok bi şeyler yiyeyim , azcık da uzanayım , görüşürüssss

ay ay ayyyy aydamld de sıra demekk ay çok heyecanlandım. canım bnmmm sağsalim doğurup sağsalim kucağına alırsın inşallah bebişini. bizi habersiz bırakma. bi de kimse bebeklerinin fotosunu koymuyo yaaa( bn bebiş görmek istiom. mutlaka koy olur mu canım?
bak söz bn koycam

evet ya. 6 doğum oldu 7. yolda. ama hala bebik resmi yok. ultrason resimlerini daha çok koyuyorduk valla. ben de bekliyom.

ya benim bebeğimin de boynuna kordon dolanmış ,benimki kaçta alıncak acaba.ben su an 33+3 deyim.20 aralık istiyorum,normla değil mi kızlar.boynunda kordon varsa çok beklenmemeli ben de öyle duymustum da bakalım...:18: ayrca zaman hiç geçmiyo,çok sıkıcı.herşeyleri takar oldum.bi de lohusalıkta da sıkmayn canınızı anında sütünüz gider diyolar ,daha da stres oluyorum.!!!ya 2 şeye sinir olunca hemen sütümüz gitcek mi kızlar ya??

bişi daha bebeğimin karyolasının örütlerini yaymadım daha erken dimi...toz olmasın diyoz ama eminim yaysak çok cici olcak :)

Canım benmim Allah yardımcın olsun ben de birden heyecanlandım kaç haftalıktın ya bir avazda kurtulursun inşallah ddualarımız seninle bizi haberdar et mutlaka

enemmmmmmmmmmmm 7. bebiş geliyor. Aydamld allah yardımcın olsun bi avazda doğsun bebişimiz iyi haberlerini bekliyoruz rabbim sizi korusun.....

geçmiş olsun canım , çekme daha fazla çünkü ilerisi kuru ve şiddetli kuru öksürük , o da erken doğumu tetikliyor .. yapacağın şey dr.una da danış tabi Lansor 15 mg alıp 2 gün sabah açkarına iç , 15-20 dak. sonra kahvaltını yap .. bu seni en az 1 hafta götürür , tekrarlarsa şikayetin yine 2 günlük bu tedaviyi uygula , rennie duo felan hikaye , en fazla yarım saat idare ediyordu beni mesela ilk gebeliğimde de bu gebeliğimde de kullandım aynı şekilde , Allaha şükür çok çekmedim o yüzden , sana da şiddetle tavsiye ederim , çok dua edecekmişsin gibi geliyor bana [/QUOTE]

teşekür ederim çok sağol deneyeceim mutlaka

Aydamld canım Allah kolaylık versin, sıkıntısız, kolaycacık bi doğum olur, sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah kendini toparlar toparlamaz bi resim koyarsın artık
darısı başımıza kızlaaaarrrrrr

Starimu , benim kadar kimse yemiyodur diyodum Allah'tan sen varmışssın tatlım :) 77 kg oldum 57 kg 'la başladım düşün yani :)

Aydamld , canımm herkesin kalbi senle atıyor bugün emin ol bitanem , ara ara yaz bize müsait olursan ağrın sızın var mı nasıl hissediyorsun ?

Starimu , benim kadar kimse yemiyodur diyodum Allah'tan sen varmışssın tatlım :) 77 kg oldum 57 kg 'la başladım düşün yani :)

Ay o iştah artması bu aralar bende de var yaa, deli gibi yiyorum,doymak bilmiyorum ben şu ana kadar 12 kilo aldım, 50 ile başladık, 62 olduk ama dediğiniz gibi baştan beri böyle iştahlı olsam 30 kilo alırdım heralde

KotuKediSero , maalesef elimde değil yemeden duramıyorum,hergün 1 muz ,1 yumurta,1 çikolata 3-4 adet mandalina , 1 hurma mutlaka yiyorum..

KotuKediSero , maalesef elimde değil yemeden duramıyorum,hergün 1 muz ,1 yumurta,1 çikolata 3-4 adet mandalina , 1 hurma mutlaka yiyorum..

Ben de aynı durumdayım, hatta daha bile fazla, her gün 1 muz, 1 çikolata, 1 nar, 8-10 mandalina, 1 elma, kaşık kaşık sarelle de cabası bi de zırt bırt kısır istiyo canım, haftada 2 kere falan da kısır yapıp yiyorum 2-3 tabak dolusu haftada bir de mutlaka tatlı krizim tutuyo, onu da genelde daha hafif en azından diye yoğurt (irmik) tatlısı yapıp yiyorum 10 dak.da bir canım bişey istiyo yaa, nasıl bişey bu anlamıyorum :26: akşamları otururken yarım saatte bir kalkıp mutfaktan bişeyler kapıp geliyorum, otomatiğe bağladım artık kociş her yerimden kalkışımda bakalım bu sefer elinde neyle döneceksin diyo

direkt ailesiyle yaşadığım bişey değiil. yapım gereği çok sıcakkanlı bi insan değilim. 32 yaşıma geldim nerdeyse ve bunu değiştirmem imkansız. ama eşim benim aksime çok sıcakkanlı, herkese çok yakın ve sıcak davranıyor. hayatta onun gibi olamam ve evlendiğimizden beri kendimi biraz zorla da olsa deiştirmeye çalışıyorum kendi çapımda ama bu ona yetmiyor. illa annem babam diyor. onlara çok sıcak ve yakın davranmamı istiyor. kendi anne babama yapmadıklarımı onlara yapmamı bekliyor. ve samimi bulmadığım kişilere rol yapamıyorum. yapmacık olan insanlardan elimde olmadan uzaklaşıyorum. onun tarafındaki herkes de "aman gelin çok soğuk" falan diyor herhalde ki zaman zaman böyle patlıyor bizimki. ve hep anneme beni şikayet ediyor. bayramda da aynısını yapıp ailemin moralini bozdu diye çıkıştım. en son, düşündüklerimi de açık açık söyleyince, kaldıramadı sanırım gerçekleri. ve olan oldu işte....
yarın öbür gün annemlerin gelmesini bekliyorum. tabi onlar da tedirgin, geldiğimizde olay çıkarmaz inşallah diyorlar. valla olay falan çıkarmaya niyetlenirse, kapı dışarı ederim... gitsin biricik anneciğinde kalsın, rahatsız etmesin bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…