2011 Aralık Anneleri

boşver cnm tembellik yap en ıyısı bakma sen bize dogumdan sonra boyle tenbellık yapamıyacan şimdiden yan gel yat valla

cnm ya görmiştüm yazdıgını alıntı yapmayı unutmuşum ne güzel gözün aydın maşallah bebişede cok sevindim.tam soracaktım senınkı ne durumda dıye sonra yorumunu gördüm ama cevap yazmayı unutmuşum

demetcim bencede cok ısabetli bir seçim olmuş 4. şık..inş ozaman daha net karar verirsiniz hakkında hayırlısı olsun..

mide yanması bende de had safhada artık hıçbirşey etki etmıyor en fazla yarım saat düzeliyor sonra yıne aynı birde sabahları aç karna mıde ilacınada başladım ben ama midem iflas etti sanırım

evet evet bende bir sitede okumuştum bunu cumartesi gittiğimde de dönmemişse deniyecem bu yöntemi

cnm benim babamda cok kızıyor bana hatta artık vermıyor arabasını şimdi onlar burda yokken gizliden alıp kullanıyorum yada kız kardeşimden ama babam duymadan ben bir sakınca görmüyorum kullanmakta ama babamın olumsuz bır anısı varmış bunla ilgili oyuzden cok karşı hamılelerın araba kullanmasına..eşim karışmıyor zaten o kullanmayıda bılmıyor mecbur bıyere gıderken ben kullanıyorum

ayy halimem hayır olsun inş ne güzel ya inş gerçek olur rüyan

cnm cumartesi günü gittiğinde doktorun aşagı yukarı söyler sana dogumun yakınmı deil mi diye merak etme ama aşagı dogru ınmesi normal sanırım olması gereken ama benımkı hala inmedi o ayrı

bu arada bana özelden mesaj atan arkadaşlar; mesaj atma hakkım yokmuş henüz. cevap yazamıyorum o yüzden. çok düşüncelisiniz, çok teşekkür ederim. mail adreslerinizi verirseniz, ordan cevap yazarım olmazsa...

genelde ilk yıllarda hep eşler birbirini değiştirmeye ugrasır kendi istediği gibi olsun ister ama bu pek mumkun deil can cıkar huy cıkmaz derler onun yerine keşke oldugu gibi kabul etmeyi deneseler onu öyle kabullenseler
oyuzden genelde ılk yıllar kavgalar daha cok olur bizde de öyle oluyordu ama sonradan ıkımızde bırbırımızı oldugumuz gıbı kabul etmeyi ögrendik tabi ara ara yıne cıkıyor tartışmalar insan elinde olmadan istiyor yine kendi istediği gibi olsun ama daha cabuk toparlayıp atlatabılıyorsun bunu..inş sizde de öyle olur cnm senin değişmeni beklemek yerine seni oldugun gibi kabul etmeyi ögrenir eşin..

vaarrr beennn habire bişeyler yiyorum gecenin bir vakti bile acıkabiliyorum baştan beri böyleydim üstelik.ama son 2 haftadır kilo almadım hatta yarım kilo verdim
asıl doğuımdan sonra sütün gelmesiyle büyüyorlar canım , şimdiki bedeninden 1-2 beden daha büyük olacaklar
eee ben ozaman taşıyamamki şimdi bile 95b giyiyorum yandim ben yaaa
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
7.bebiş de geliyor ne güzel.inşallah kolay bir doğum olur
37.hafta bittikten sonra herhangi bir tarihte olabilir sezeryan diye biliyorum.süt konusunda umarım her sinirlenmede süt gitmez o zaman benim sütüm falan kalmaz zaten
ben de varım 56 ile başladım 73.5 oldum aslında geçen hafta 74tü yarım kilosu nereye gitti anlamadım

cnm emzirme döneminde sütü en cok etkileyen şeyler stres yorgunluk uykusuzluk..öyle arada bir sinirlenmek hemen etkilemez merak etme mumkun deilki sinirlenmemekama cok ciddi stresler yaşamak dinlenememek uykusuzluk falan azaltabılıyor sütü birde ciddi anlamda üzüntüler travmalar etkiler..onun dısında günlük olagan seyler etkılemez..ben ılk kızımda 99 depremini yaşamıştım ve o korkuyla sütüm kesilmişti ozaman gerçi kızımda 9 aylıktı onun için cok sorun olmadı ama oglumu 2bucuk yasına kadar emzirdim

Mantıklı karar yerinde olsam ben de aynını seçerdim :13:

ben 2. alternatifi anlamadım, dönmemiş bebek döndürülebiliyormuymuş? benimki de hala yukarda dönmüyor sıpacım bi türlü. 33+3üz

cnm hadi hayırlısı inş 29 kasımada cok yok zaten rabbim saglıkla kavuştursun bebeğini sana

kızlar bu arada facede sumagın bebeğini gördük biz ve cok tatlı maşallah yaaa cok güzel bir kare olmuş anne baba ve masal

merhaba arkadaşlar sizler ve minik bebişleriniz inşallah iyisinizdir. biz az önce doktordan geldik size yazmak istedim. 4 kasımda bi önceki randevumuz vardı 2 hafta sonra gel demişti biz de gittik. ben son dönemin rutin kontrolleri nedeniyle daha sık çağırıyorlar sandığım için içim rahat gittim ama aslında durum öyle değilmiş. bebeğim 2060 gr olmuş. boyunu söylemedi. renkli ultrasona gönderdi yine. ben de renklide görmekten memnun olduğum için mutlulukla gittim ve renkli ultrasonda doktor uzun uzun inceledi ve dedi ki. öncelikle telaşlanmayın ama bebeğin beyninin arka tarfında alt kısımda bi şişlik var. şişliği de gösterdi bize. sizi bu yüzden tekrar çağırdık dedi. şu an bi hastalık görünmüyor. geçen sefer sizi korkutmak ve strese sokmak istemediğimiz için açıklamadık ama durum bu dedi. endişelenmeyin şu anda sorun yok falan dedi ama şişlik onları endişelendirmiş belli. eşim o anda bi ofladı. işte hemen aileler üzülüp ümitsizliğe kapılıyor o nedenle bu tür şeyleri söylemekte zorlanıyorum dedi. stabil durumu dedi. geçen sefere göre büyüme ya da küçülme olmamış dedi. bebek doğmadan müdahale ya da tedavi edemeyiz dedi. şu an hastalık değil bu durum dedi. ama bebek doğunca direk çocuk doktorunu bu konuda bilgilendireceğiz dedi. çok gerilmedim açıkçası.. düşündüm doktor konuşurken bebeğim zihinsel engelli mi olacak diye. olabilir de olmayabilir de. bu bir imtihan dedim kendi kendime. sonuçta bu bebeği bana rabbim lütfetti. ben her türlü şeye hazır hissettim kendimi. ümitsiz değilim çok şükür. herşeyin iyi olacağına inanıyorum Allahın izni ile. doktorum ve ultrasondaki doktor şu an hiç bi şekilde müdahale edemeyiz dedi. beklemekten başka bişey yapamayız dedi. nstye bağladılar herşey yolunda çıktı. önceden doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktar diye bana güç vren doktorum bu sefer bu gün seni izne ayıralım dedi kabul etmedim. gelecek sefere kadar devam etmek istiyorum dedim. acaba endişelendiği için mi izne ayırmak istedi? o an hiç aklıma gelmedi de. sizden bebeğim için dua istiyorum kızlar. sağlıcakla gelsin oğluşum ve tüm bebeklerimiz...

canım aslında çok şanslısınız ben doğru dürüst bir şey yiyemiyorum, hamilelikten önce tatlı ne zaman gelse affetmeyecek biriydim, deli gibi et yumurta vs. yerdim. şimdi tatlı yediğimde midem bulanıyor çıkarıyorum, hamurişi midemi kaynatıyor, ekşi şeyleri biraz canım çekiyor yiyorum onlar da zaten reflü olduğundan midemi yakıyor. bütün yiyeceklere imrenerek yasaklı olarak bakıyorum. resmen aylardır açım. tostla makarnayla besleniyorum, bi de balık yağı hapları filan alıyorum azcık kilo alabilmek için. eşim de kıvranıyor yiyebileceğim bir şeyler bulmaya çalışıyor ama nafile. inan kilo almayı oburluğu tercih ederim şu halime göre.

canım dualarımız seninle olacak merak etme. Hem unutma doktorlar hamilelik sürecinde hiçbir çocuk için %100 sağlıklı normal diyemiyorlar yani ne olacağını bilemeyiz ama senin durumunda olup çok sağlıklı bir çocuk doğuran arkadaşım var inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
izin konusunda doktorunu tekrar ara düşüncelerini söyle istersen.

canım dualarım seninle ve bütün doğacak bebeklerimizle.. inşallah rabbim sağlıcaklı kucaklarımıza almayı nasip eder bizi onlara, onları bize bağışlar....
izin için doktorunu ara tekrar konuş dinlenirsin.. ama evde oturursanda bu sefer kurar durursun... eğer çok gerekmiyorsa çalışmaya devam et bence...

slm kızlar kaç gündür arada bakıyorum ama bişey yazmıyodum

şimdiii bizde bugün drdan geldik kilomuz 2470 gram bana da az geldi ama bak senin de 2450 normal demek bu dönem çok iri bebek olmasın zaten şekere bağlatım öle olursa şu an 1,700 gram almış bulunmaktayım nstye bağlandım bişey çıkmadı ama hareketleri bu kadar mı dedi dr bende arada biraz fazla olabiliyo dedim tmm o zaman dedi ama benim oğlum çok hareketli değil ki yaaawwww arada bişeyler yapıyo işte:)))) haberler böle bizden sizde iyisinizdir umarım

dderyacım sende takmamaya çalış bebeğin için en azından dediğin gibi bi doğsun o zaman senin elinde olur kozlar kendileri düşünsün düştükleri durumu millete de rezil olurlar ii olur işte

çok teşekkür ederim benim doğumda kimse bana ikram hazırlamaz doğum öncesi izne çıkınca yapacağım dolaba atacağım tarifini aldım çok saol.

güle güle kullan canım. bizim beşik de denizci takımı olarak geçiyor bi tarafta yunus diğer tarafta dümen var benziyor sizinkine biraz. çok cici bi yatak olmuş. güle güle uyusun meleğin inşallah içinde.

KotuKediSero , benim kociş de oturan boğa diyo hahahahah :) takmıyorum artık napim yaa..Bebeğim için değer..

Sevgili dderya'cım , heh işte böle rahat düşün lütfen en azından bebeğin için şu dönemi iyi ve pozitif geçir lütfen arkadaşım..Hepimizin yuvasında böyle pürüzler olabiliyor.Hiçkimsenin evliliği 4/4 'lük değil inan bana..

destina78 , aynen biz ilk yıl boşanıyorduk neredeyse maalesef anlaşamadığımız çok konu oldu ama şimdi birlikteyiz hala..Zaten evlilikte ilk yıl çok ama çok önemliymiş..Allah'ım kimsenin sıcak yuvası bozulmasın , evlerimizde eşlerimizle bebeklerimizle mutlu ,huzurlu günlerimiz olsun Yarabbim..Aminnnn

geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı doğar, o şişlik de geçer, sonra nasıl da endişelenmiştik diye gülümseyerek hatırlarsınız bebişinizle oynarken.

ssağolun kızlar. çalışmaya devam edeceğim inşallah 3 hafta daha niyetim o. dediğiniz gibi evde kalırsam kurarım. geceleri uyuyamıyordum rahatsızlıklarımdan artık hiç uyuyamam. benim doğuma 34 gün kaldı. 20 aralık olcak kısmetse bu ay benim için zor geçecek. bebeğim sağlıklı da olsa sağlıksız da olsadoğumdan sonra bana çok ihtiyaç duyacak o yüzden güçlü olmalı ve çalışmalıyım.

canım sen gönlünü ferah tut, dualarımız senin ve tüm bebişlerimizle, inşallah hepsi hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…