ssağolun kızlar. çalışmaya devam edeceğim inşallah 3 hafta daha niyetim o. dediğiniz gibi evde kalırsam kurarım. geceleri uyuyamıyordum rahatsızlıklarımdan artık hiç uyuyamam. benim doğuma 34 gün kaldı. 20 aralık olcak kısmetse bu ay benim için zor geçecek. bebeğim sağlıklı da olsa sağlıksız da olsadoğumdan sonra bana çok ihtiyaç duyacak o yüzden güçlü olmalı ve çalışmalıyım.
slm kızlar kaç gündür arada bakıyorum ama bişey yazmıyodum
şimdiii bizde bugün drdan geldik kilomuz 2470 gram bana da az geldi ama bak senin de 2450 normal demek bu dönem çok iri bebek olmasın zaten şekere bağlatım öle olursa şu an 1,700 gram almış bulunmaktayım nstye bağlandım bişey çıkmadı ama hareketleri bu kadar mı dedi dr bende arada biraz fazla olabiliyo dedim tmm o zaman dedi ama benim oğlum çok hareketli değil ki yaaawwww arada bişeyler yapıyo işte:)))) haberler böle bizden sizde iyisinizdir umarım
dderyacım sende takmamaya çalış bebeğin için en azından dediğin gibi bi doğsun o zaman senin elinde olur kozlar kendileri düşünsün düştükleri durumu millete de rezil olurlar ii olur işte
merhaba arkadaşlar sizler ve minik bebişleriniz inşallah iyisinizdir. biz az önce doktordan geldik size yazmak istedim. 4 kasımda bi önceki randevumuz vardı 2 hafta sonra gel demişti biz de gittik. ben son dönemin rutin kontrolleri nedeniyle daha sık çağırıyorlar sandığım için içim rahat gittim ama aslında durum öyle değilmiş. bebeğim 2060 gr olmuş. boyunu söylemedi. renkli ultrasona gönderdi yine. ben de renklide görmekten memnun olduğum için mutlulukla gittim ve renkli ultrasonda doktor uzun uzun inceledi ve dedi ki. öncelikle telaşlanmayın ama bebeğin beyninin arka tarfında alt kısımda bi şişlik var. şişliği de gösterdi bize. sizi bu yüzden tekrar çağırdık dedi. şu an bi hastalık görünmüyor. geçen sefer sizi korkutmak ve strese sokmak istemediğimiz için açıklamadık ama durum bu dedi. endişelenmeyin şu anda sorun yok falan dedi ama şişlik onları endişelendirmiş belli. eşim o anda bi ofladı. işte hemen aileler üzülüp ümitsizliğe kapılıyor o nedenle bu tür şeyleri söylemekte zorlanıyorum dedi. stabil durumu dedi. geçen sefere göre büyüme ya da küçülme olmamış dedi. bebek doğmadan müdahale ya da tedavi edemeyiz dedi. şu an hastalık değil bu durum dedi. ama bebek doğunca direk çocuk doktorunu bu konuda bilgilendireceğiz dedi. çok gerilmedim açıkçası.. düşündüm doktor konuşurken bebeğim zihinsel engelli mi olacak diye. olabilir de olmayabilir de. bu bir imtihan dedim kendi kendime. sonuçta bu bebeği bana rabbim lütfetti. ben her türlü şeye hazır hissettim kendimi. ümitsiz değilim çok şükür. herşeyin iyi olacağına inanıyorum Allahın izni ile. doktorum ve ultrasondaki doktor şu an hiç bi şekilde müdahale edemeyiz dedi. beklemekten başka bişey yapamayız dedi. nstye bağladılar herşey yolunda çıktı. önceden doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktar diye bana güç vren doktorum bu sefer bu gün seni izne ayıralım dedi kabul etmedim. gelecek sefere kadar devam etmek istiyorum dedim. acaba endişelendiği için mi izne ayırmak istedi? o an hiç aklıma gelmedi de. sizden bebeğim için dua istiyorum kızlar. sağlıcakla gelsin oğluşum ve tüm bebeklerimiz...
merhaba arkadaşlar sizler ve minik bebişleriniz inşallah iyisinizdir. biz az önce doktordan geldik size yazmak istedim. 4 kasımda bi önceki randevumuz vardı 2 hafta sonra gel demişti biz de gittik. ben son dönemin rutin kontrolleri nedeniyle daha sık çağırıyorlar sandığım için içim rahat gittim ama aslında durum öyle değilmiş. bebeğim 2060 gr olmuş. boyunu söylemedi. renkli ultrasona gönderdi yine. ben de renklide görmekten memnun olduğum için mutlulukla gittim ve renkli ultrasonda doktor uzun uzun inceledi ve dedi ki. öncelikle telaşlanmayın ama bebeğin beyninin arka tarfında alt kısımda bi şişlik var. şişliği de gösterdi bize. sizi bu yüzden tekrar çağırdık dedi. şu an bi hastalık görünmüyor. geçen sefer sizi korkutmak ve strese sokmak istemediğimiz için açıklamadık ama durum bu dedi. endişelenmeyin şu anda sorun yok falan dedi ama şişlik onları endişelendirmiş belli. eşim o anda bi ofladı. işte hemen aileler üzülüp ümitsizliğe kapılıyor o nedenle bu tür şeyleri söylemekte zorlanıyorum dedi. stabil durumu dedi. geçen sefere göre büyüme ya da küçülme olmamış dedi. bebek doğmadan müdahale ya da tedavi edemeyiz dedi. şu an hastalık değil bu durum dedi. ama bebek doğunca direk çocuk doktorunu bu konuda bilgilendireceğiz dedi. çok gerilmedim açıkçası.. düşündüm doktor konuşurken bebeğim zihinsel engelli mi olacak diye. olabilir de olmayabilir de. bu bir imtihan dedim kendi kendime. sonuçta bu bebeği bana rabbim lütfetti. ben her türlü şeye hazır hissettim kendimi. ümitsiz değilim çok şükür. herşeyin iyi olacağına inanıyorum Allahın izni ile. doktorum ve ultrasondaki doktor şu an hiç bi şekilde müdahale edemeyiz dedi. beklemekten başka bişey yapamayız dedi. nstye bağladılar herşey yolunda çıktı. önceden doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktar diye bana güç vren doktorum bu sefer bu gün seni izne ayıralım dedi kabul etmedim. gelecek sefere kadar devam etmek istiyorum dedim. acaba endişelendiği için mi izne ayırmak istedi? o an hiç aklıma gelmedi de. sizden bebeğim için dua istiyorum kızlar. sağlıcakla gelsin oğluşum ve tüm bebeklerimiz...
KotuKediSero , benim kociş de oturan boğa diyo hahahahah :) takmıyorum artık napim yaa..Bebeğim için değer..
Sevgili dderya'cım , heh işte böle rahat düşün lütfen en azından bebeğin için şu dönemi iyi ve pozitif geçir lütfen arkadaşım..Hepimizin yuvasında böyle pürüzler olabiliyor.Hiçkimsenin evliliği 4/4 'lük değil inan bana..
destina78 , aynen biz ilk yıl boşanıyorduk neredeyse maalesef anlaşamadığımız çok konu oldu ama şimdi birlikteyiz hala..Zaten evlilikte ilk yıl çok ama çok önemliymiş..Allah'ım kimsenin sıcak yuvası bozulmasın , evlerimizde eşlerimizle bebeklerimizle mutlu ,huzurlu günlerimiz olsun Yarabbim..Aminnnn
neredeyse 2 haftadır iştahım nasıl açık nasıl açık anlatamam sizezırt pırt acıkıyorum durup durup yiyorum bir şeyler , iyi ki başından beri böyle değildim , kesin 30 kg felan alırdım totalde benim gibi pis boğaz olan var mı ki başka
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
selam güzel anneler ooooo ben bakamayalı maşallah 6 bebek olmuş maşallah annelerinin gözü aydın bende durumlar hala aynı kuru kuru sancı çekiyorum bu kadar sancıya insan normal doğum yapar herhalde tek sorun sancılarımın 10 dk da bir gelmesi yarın tekrar kontrole gidecem ve artık alın diyecem nasıl olsa sezeryan olacak öyle herşey hazır beklemek ve sürekli yatmak psikolojimi bozuyor iyice rabbim sürekli yatanlara sabır versin ben 16 günde çatladım resmen oğlum için dayandım nasıl olsa 38 haftayı beklemeyecek bari daha fazla sıkışmasın içerde sizlere dua ediyorum bol bol rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinizi öpüyoruz gelişmelerden ara sıra haber veririm sizlere aranızda fazla olamıyorum kusura bakmayın rabbim hepinizi bebeklerinizi sağlıkla kavuştursun inşallah
selam kızlarr..
Aranızda 35.,36.haftalarda ve sonrasında araba kullanmaya devam eden var mı?
Ben acayip tepki alıyorum bu konuda eşimden ve ailemden,Allah'a emanet diyip çıkıyorum yola ama bunlar böle söylendikçede tırsıyorum,size sorayım dedim,benim gibi hala sürmeye dewam eden var mı??
ssağolun kızlar. çalışmaya devam edeceğim inşallah 3 hafta daha niyetim o. dediğiniz gibi evde kalırsam kurarım. geceleri uyuyamıyordum rahatsızlıklarımdan artık hiç uyuyamam. benim doğuma 34 gün kaldı. 20 aralık olcak kısmetse bu ay benim için zor geçecek. bebeğim sağlıklı da olsa sağlıksız da olsadoğumdan sonra bana çok ihtiyaç duyacak o yüzden güçlü olmalı ve çalışmalıyım.
kızlar biraz önce doktordan geldim oğlumun kafası büyükmüş 90.5mm imiş 9buçuk olursa normal doğum yapamazmışım bana bi akıl verin hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda tecrübesi olan yokmu kızlar yaa çok moralim bozuk 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi kafa çapı büyük diyorlar..sizce doğuma kadar 9 buçuk olurmu sizin ultrason çıktılarında kada çapı kaç mm lütfen bişeyler yazın söyleyin
kızlar biraz önce doktordan geldim oğlumun kafası büyükmüş 90.5mm imiş 9buçuk olursa normal doğum yapamazmışım bana bi akıl verin hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda tecrübesi olan yokmu kızlar yaa çok moralim bozuk 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi kafa çapı büyük diyorlar..sizce doğuma kadar 9 buçuk olurmu sizin ultrason çıktılarında kada çapı kaç mm lütfen bişeyler yazın söyleyin
kız karnına yatık mı koydun sen
cnm bencede doğru karar hayırlısı olsun inşnasilsiniz
yeni dogum yapan yok degilmi
suan yakin olarak straimu ve aysaalll var herhalde
dun hastaneye gittim kizlar
sezeryan olacakdim ya onla ilgili 2saat gorusme yaptik bana 4 secenek sundular
ben 4secenegi secdim 29.11.11 kadar bekleyecegim ve bu kararda fatma destina78bana cok yardimci oldu insallah donerde normal yaparim
- bugun icin sezeryan
- ebeler yardimiyla beraber bebegi karnimda cevirme cok risikolu ve sonunda normal dogum olmadi sezeryan
- gununun gecmesi ve suni sanci ile normal dogum deneyip olmadi sezeryan
- ve bana en mantikli gelen zamanindan 1hafta once kontrol ve ona gore normal yada sezeryan dogum sekli
ama sonuc olarak heryol bende sezeryana cikiyorr((((((((
bende boyle silerde nevar ne yokkkk
maşallah gülce ye ismide çok hoşmuşkızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?
ben ben önceden böyle değildimmmmmmmmmneredeyse 2 haftadır iştahım nasıl açık nasıl açık anlatamam sizezırt pırt acıkıyorum durup durup yiyorum bir şeyler , iyi ki başından beri böyle değildim , kesin 30 kg felan alırdım totalde benim gibi pis boğaz olan var mı ki başka
maşallah sana, gayet güzel görünüyorsun
moral bozacak birşey yok canım.herşeyin tedavisi var,sen gönlünü ferah tut..
maşallah çok güzel görünüyorsunuz
worsss , çok teşekkürler ..
canım bebeğin sağlıklı mı evet sağlıklı şükret haline normal doğum tabiki çok daha iyi ama bırak bebeğin iyi olsunda sezeyen oluversin.
emvacilbihar , ben bugün 35+0 oldum hala ofiste çalışıyorum , haftaya pzt son günüm olucak kısmetse..Sende hiç moralini bozma güzelim iyi düşün iyi olsun ..Mesela ben hiç girmedim renkli ultrasona ne var ne yok bilmiyoruz, her zaman risk var ama biliyoruz ki Yaradan hep bizimle beraber ve herşeyde bir hayır vardır bence..
Bu ay zor geçecek diye kendini şartlama lütfen, bu konuyu pek aklına getirmemeye çalış ..Benim arkadaşımın bebeğinin kalbinde delik vardı ayrıca erken doğdu şimdi görsen yersin hiç bir sıkıntıları kalmadı . Şimdi Tıp çok ilerledi , hem belkide bi hastalığı olmadan doğacak minnoş bilemeyiz ki annesi.. kocaman öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?