2011 Aralık Anneleri

emvacilbihar , ben bugün 35+0 oldum hala ofiste çalışıyorum , haftaya pzt son günüm olucak kısmetse..Sende hiç moralini bozma güzelim iyi düşün iyi olsun ..Mesela ben hiç girmedim renkli ultrasona ne var ne yok bilmiyoruz, her zaman risk var ama biliyoruz ki Yaradan hep bizimle beraber ve herşeyde bir hayır vardır bence..

Bu ay zor geçecek diye kendini şartlama lütfen, bu konuyu pek aklına getirmemeye çalış ..Benim arkadaşımın bebeğinin kalbinde delik vardı ayrıca erken doğdu şimdi görsen yersin hiç bir sıkıntıları kalmadı . Şimdi Tıp çok ilerledi , hem belkide bi hastalığı olmadan doğacak minnoş bilemeyiz ki annesi.. kocaman öptük

tülayyyyy biz seni 7. sanmıştık:)))))
oğlunun iyi olmasına sevindim canım..kilosu gayet yerinde maaşallahh.. sana zaten bişey demiyorum.. ben 11 kg aldım sen 1700 gram şaka gibi yawww...

canım Allah yardımcın olsun tüm dualarımız seninle
pozitif düşünmek her zaman en iyisi
güzel düşünelim güzel şeyler olsun
hepimizin yavruları sağlıklı, sıhhatli, kusursuz hayırlısıyla gelsin inşallahhh

cnm hiç moralını bozma inş önemli bir şey deildir ve dogduktan sonra mudahele edilebilir..ama senin moralın cok önemli olumsuz düşünürsen bu bebegınede yansır...dua et sadaka ver inş saglıkla sıhhatle kavusursun bebeğine..ben ılk hamıle kaldıgımda doktorumun bana dediği bu hamılelığı sonlandırmalıyız yuksek oranda özürlü bir bebek olur dedi hiç tereddüt bile etmedim direk hayır dedim ben bu süreci devam ettirecem rabbim neyi nasip ettiyse o olur sonrakı testlerde herşeyi normal cıktı ama dogmadan bılemeyız neyın ne olacagını kaldıramıyacagım şeylerle imtihan etme beni allahım dıye dua edıyorum hep..takdırı ılahı gerisi..

cnm bizim 13 senemiz dolmak üzere ve ilk yıllar 2-3 sene cok tartışmalarla gecti ama sonra alıştık birbirimize aynı evi aynı hayatı paylaşmak kolay deıl bellı bır süreç istiyor bazen.. herkeste böyle olmaz ama bazılarında bu süreç daha zor gecebılıyor..suan artık cocukların meseleleri dışında tartısacak pek bişey bulamaz olduk he birde hamilelik stresinden ben çatıyorum bazende allahtan eşimde gülüp geçiyor biliyor gelip geçici bişey oldugunu

ben varım benn, yiyorum yiyorum sonra da vicdan azabından yarım saat kadar tempolu yürüyüşe çıkıyorum, bu biraz vicdan azabımı azaltıyor, pek kilo artışı da olmuyor dene bence sende. hatta gecen iki hafta içerisinde o kadr çok yedim ki anlatamam sana, hergün de 1 saat yürüyüş yaptım kaç kilo aldım dersin? 0, evet doğru:)

Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak

Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarım seninle

bende de geceleri adet ağrısına benzer ağrılar var ama sürekli hafif şekilde oluyor, 4 gecedir böyle. dün gece karnıma da ara ara ağrı girdi ama karnıma giren agrılar daha şiddetli ve 1 dakikalık falan oluyor. bebeğin içinde
bulunduğu yer agrıyor resmen. ha bi de baş dönmesi var arada dünden beri, bakalım bugun kontrolde doktorum ne der.

araba kullanmanın bi zararı yok diye biliyorum, arkadaşlarım dogum zamanlarına kadar hep kullandı bi sıkıntı da olmadı, ben kullanırken bi elimle arada kemerin karnıma denk gelen tarafını çekip diğer elimle kullanıyorum. rahat oluyor o zaman.

dderya, bol bol dua et, biraz zamana ihtiyacınız var bence birbirinizi anlamanız için, herşey düzelecek sonrasında inan. yalnız şunu söylemek isterim, evliliklerde genelde evi çekip çeviren ortamı yumuşatan kadındır, eşine inatlaşmamaya çalışırsan o da senin kötü niyetli olmadığını anlamaya başlayacaktır. eşin belli ki annesinin ailesinin etkisinde kalmış.

hah işte böyle güçlü ol arkadaşım, kötü düşünceleri at beyninden.

kızlar biraz önce doktordan geldim oğlumun kafası büyükmüş 90.5mm imiş 9buçuk olursa normal doğum yapamazmışım bana bi akıl verin hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda tecrübesi olan yokmu kızlar yaa çok moralim bozuk 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi kafa çapı büyük diyorlar..sizce doğuma kadar 9 buçuk olurmu sizin ultrason çıktılarında kada çapı kaç mm lütfen bişeyler yazın söyleyin

cnm hiç bakmadım kafa capına bılmıyorum kı bu haftasonu gıdınce bı sorayım doktora şimdiye kadar bu konuda hiç konuşmadık..ama ılk kızımda doktor son aylarda baktıgında bana koca kafalı olacak bu bebek demişti de ozaman böyle net falan yoktukı ne demek sitediğini bileyim bakayım:) ama kızım dogunca hiçte öyle koca kafalı falanda deildi:)

şimdiden stres yapma bekle bır kac hafta sonra bellı olur son durum

moral bozacak birşey yok canım.herşeyin tedavisi var,sen gönlünü ferah tut..

Eki Görüntüle 289479

Kızlarrrrr artık evden işe -işten eve yuvarlanarak gidiyorummm hihihihi:)

maşallah çok güzel görünüyorsunuz

canım bebeğin sağlıklı mı evet sağlıklı şükret haline normal doğum tabiki çok daha iyi ama bırak bebeğin iyi olsunda sezeyen oluversin.

cnm bencede doğru karar hayırlısı olsun inş
kızlar şimdi doktordan geldim tam 35 haftalık GÜLCE bebekim.kilosu 2800gr ve doktor 38. hafta bitince alacak epidural sezeryanla.sizce iyi mi kilosu?
maşallah gülce ye ismide çok hoşmuş
ben ben önceden böyle değildimmmmmmmmm

cnm şimdiden kendini üzmenin hiç bi anlamı yok ben efe yi doğurdum beni dikerlerken efe yide temizliyolardı bende dikilip dikilip bakmaa çalışıodum birden ebenin birinin diğerine efenin yüzünü işaret ettiğini farkettim ne oldu bişeymi var falan dedim yok yok dediler o dakikalar nasıl geçti anlatamam yüzünde leke falan old düşündüm baktım hiçbişey yktu gecee 11.30 da olmuştu doğum sabah çocuk dr baktı herşey normal 1 saat sonra da çocuk cerrahına gittiler sünnet için o farketti kafasında kocA şişlik resmen kendi yumruğundan büyüktü nasıl faketmedik şaştım dr lar önemli değil iner falan dedi ama ben ne gece ne gündüzuyumadım ağla ağla harap oldum lohusa psikolojısı ıle takcak bişey bulmuştum duramadım minicik çocuğu tomografi röntgen tahliller ne varsa yaptırdım hiçbişey çıkmadı ve 3-4 aylıkken tamamen geçmişti doğum sırasında oluşmuş olabilir denildi senin içinde inş önemsiz bişey olur
Eki Görüntüle 289479

Kızlarrrrr artık evden işe -işten eve yuvarlanarak gidiyorummm hihihihi:)

çok güzelsinnnn

maşallah sana, gayet güzel görünüyorsun

mavibonibon

Bencede saglıkla gelsinler inş..

arkadaşım sen içini ferah tut, allahın izniyle hiçbişeycik olmaz bebişine.. dualarımız seninle..
doktor izne ayıralım derken bence sakıncası olduğu için değil de belki şimdi bu konuyu kendine dert edersin, evde olmak daha çok istersin diye söylemiştir..dediğin gibi bebişlerimizin doğum sonrası bize çok ihtiyacı var ve mecburen maksimum çalışmak zorundayız. ben 32. hafta raporundan sonra yarın 4 haftayı tamamlamış oluyorum ve doktorum devam etmeyeceksin dedi. bana kalsa 1 hafta daha zor da olsa gidecektim ama şuan bebişin sağlığı daha önemli. erken gelesi varmış benim sıpanın, biz de mecbur evde dinleniyoruz

cnm benimde aynısını demişti 9 küsürdü bide çok kiloluydu 2 hafta sonra gittiğimde ilk kafasını sordum yo büyük değil normal dedei 8 küsürlerdeydi yanlış mı ölçmüştü yoksa değişebiliomu bilmiyorum inş senin içinde hayırlısı olur

ay damla haberlerini beklioruz Allah bi avazda kurtarsın

Bİ DIŞARI ÇIKIP GELDİM NERDEYSE 7SAYFA OLMUŞ YAW MAŞALLAH BİZE
emvacilbihar canım önemli bişey değildir inşallah,,belki doğana kadar düzelir bile malum ultrasonlara pek güvenilmiyor,,sen içini ferah tut,Rabbim kararlamıştır nasılsa hakkında hayırlısını..inşallah da öyle olur..duacınız...

nusyacım şimdi ultrason kağıtlarıma baktm kafa çapı bpd sanırım 94mm yaıyo bnde,bide hc var oda kafayla ilgiliymiş o 118mm..ben sezeryan olacağm için mi drum bana bişey söylemediiii yoksa senn drlar başka bişeyden mi bahsediyo bilemedm :44:

bende bugün 35+0 oldum aynıymışız seninle

bu arada para harcayarak mutlu olan tek varlık biz kadınlarız sanırım yaa:)) az dışarı çıktım lcwde indirim başlamış,,oğluşa bişiler aldım..kendimden ne çabukta geçtim yaws bi eksiğiniz varsa uğrayın bence ,,sweetler 10,pantolanları 16tlye aldım :))

canım benim hiç üzülme sakın benim de 6 aylık civarıydı sanırım radyoloji uzmanımız 3 hafta üstüste baktı beyninin tek tarafında boşluk var dedi dolmuş olması gerekirken yani üstü kapalı özürlü olma riski var vs dedi şimdi gittiğim hastanede hayır herşey çok normal tüm gelişimleri zamanınla orantılı dedi çok kafana takma bende senin gb düşündüm hastada olsa sağlıklıda olsa o benim yavrum dedim takmadım fazla açıkçası ama çok şükür şuan herşey yolunda seninde bişey yoktur boşa bebğinide üzme sakın dualarımız sen ve bebğinle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…