kızlar bebişim için diktiğim uyku setinin resimlerini paylaşayım sizle:))
normalde nevresim için kumaş almıştım sonra o kumaştan hem yatak koruyucularını yaptım hemde kalanlarla işe yarıyacak parçalar:))
maliyet ise toplamda 40 tl falan sanırım:))
Eki Görüntüle 289507
bu kızımın malzeme panaso keremerini ıvırını zıvırını koymak için el altında ulaşması kolay olsun diye yaptım yatagının başına asacam
Eki Görüntüle 289508
bu yaptıgım süs kırlenti para altın falan takmak isteyenler buna takabılır
Eki Görüntüle 289509
bu kırlı torbası yatagının bi kenarına asıcam kirli çamasırlarını içinde biriktirecem
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
uyku setinin kısa minderleri baş ve ayak tarafı için
Eki Görüntüle 289522
uyku setinin uzun mınderleri yan taraflar için
Eki Görüntüle 289511
yatak boşken örtmeye örtüsü
inş yatagını hazırladıgım zamanda resimini paylasırım şimdiden kırlenmesin dıye hazırlamadım
bu arada para harcayarak mutlu olan tek varlık biz kadınlarız sanırım yaa:)) az dışarı çıktım lcwde indirim başlamış,,oğluşa bişiler aldım..kendimden ne çabukta geçtim yawsbi eksiğiniz varsa uğrayın bence ,,sweetler 10,pantolanları 16tlye aldım :))Eki Görüntüle 289512 Eki Görüntüle 289516
normalde nevresim için kumaş almıştım sonra o kumaştan hem yatak koruyucularını yaptım hemde kalanlarla işe yarıyacak parçalar:))
Eki Görüntüle 289507
bu kızımın malzeme panaso keremerini ıvırını zıvırını koymak için el altında ulaşması kolay olsun diye yaptım yatagının başına asacam
Eki Görüntüle 289508
Eki Görüntüle 289509
bu kırlı torbası yatagının bi kenarına asıcam kirli çamasırlarını içinde biriktirecem
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
Eki Görüntüle 289522
Eki Görüntüle 289511
inş yatagını hazırladıgım zamanda resimini paylasırım şimdiden kırlenmesin dıye hazırlamadım
hepsi harika güle güle kullanmayı nasip etsin allah..
merhaba arkadaşlar sizler ve minik bebişleriniz inşallah iyisinizdir. biz az önce doktordan geldik size yazmak istedim. 4 kasımda bi önceki randevumuz vardı 2 hafta sonra gel demişti biz de gittik. ben son dönemin rutin kontrolleri nedeniyle daha sık çağırıyorlar sandığım için içim rahat gittim ama aslında durum öyle değilmiş. bebeğim 2060 gr olmuş. boyunu söylemedi. renkli ultrasona gönderdi yine. ben de renklide görmekten memnun olduğum için mutlulukla gittim ve renkli ultrasonda doktor uzun uzun inceledi ve dedi ki. öncelikle telaşlanmayın ama bebeğin beyninin arka tarfında alt kısımda bi şişlik var. şişliği de gösterdi bize. sizi bu yüzden tekrar çağırdık dedi. şu an bi hastalık görünmüyor. geçen sefer sizi korkutmak ve strese sokmak istemediğimiz için açıklamadık ama durum bu dedi. endişelenmeyin şu anda sorun yok falan dedi ama şişlik onları endişelendirmiş belli. eşim o anda bi ofladı. işte hemen aileler üzülüp ümitsizliğe kapılıyor o nedenle bu tür şeyleri söylemekte zorlanıyorum dedi. stabil durumu dedi. geçen sefere göre büyüme ya da küçülme olmamış dedi. bebek doğmadan müdahale ya da tedavi edemeyiz dedi. şu an hastalık değil bu durum dedi. ama bebek doğunca direk çocuk doktorunu bu konuda bilgilendireceğiz dedi. çok gerilmedim açıkçası.. düşündüm doktor konuşurken bebeğim zihinsel engelli mi olacak diye. olabilir de olmayabilir de. bu bir imtihan dedim kendi kendime. sonuçta bu bebeği bana rabbim lütfetti. ben her türlü şeye hazır hissettim kendimi. ümitsiz değilim çok şükür. herşeyin iyi olacağına inanıyorum Allahın izni ile. doktorum ve ultrasondaki doktor şu an hiç bi şekilde müdahale edemeyiz dedi. beklemekten başka bişey yapamayız dedi. nstye bağladılar herşey yolunda çıktı. önceden doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktar diye bana güç vren doktorum bu sefer bu gün seni izne ayıralım dedi kabul etmedim. gelecek sefere kadar devam etmek istiyorum dedim. acaba endişelendiği için mi izne ayırmak istedi? o an hiç aklıma gelmedi de. sizden bebeğim için dua istiyorum kızlar. sağlıcakla gelsin oğluşum ve tüm bebeklerimiz...
Senin işin daha zormuş kuşum yaa, Allah kolaylık versin :26: neyse ama bebeğinin gelişimi normal ilerliyosa kendi kilonu çok takma kafanacanım aslında çok şanslısınız ben doğru dürüst bir şey yiyemiyorum, hamilelikten önce tatlı ne zaman gelse affetmeyecek biriydim, deli gibi et yumurta vs. yerdim. şimdi tatlı yediğimde midem bulanıyor çıkarıyorum, hamurişi midemi kaynatıyor, ekşi şeyleri biraz canım çekiyor yiyorum onlar da zaten reflü olduğundan midemi yakıyor. bütün yiyeceklere imrenerek yasaklı olarak bakıyorum. resmen aylardır açım. tostla makarnayla besleniyorum, bi de balık yağı hapları filan alıyorum azcık kilo alabilmek için. eşim de kıvranıyor yiyebileceğim bir şeyler bulmaya çalışıyor ama nafile. inan kilo almayı oburluğu tercih ederim şu halime göre.
KotuKediSero , benim kociş de oturan boğa diyo hahahahah :) takmıyorum artık napim yaa..Bebeğim için değer..
kızlar biraz önce doktordan geldim oğlumun kafası büyükmüş 90.5mm imiş 9buçuk olursa normal doğum yapamazmışım bana bi akıl verin hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda tecrübesi olan yokmu kızlar yaa çok moralim bozuk 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi kafa çapı büyük diyorlar..sizce doğuma kadar 9 buçuk olurmu sizin ultrason çıktılarında kada çapı kaç mm lütfen bişeyler yazın söyleyin
Eki Görüntüle 289507
Eki Görüntüle 289508
Eki Görüntüle 289509
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
Eki Görüntüle 289522
Eki Görüntüle 289511
çoooooooooook güzellerr...maşallah ya walla sana nazar değcek diye korkuyrm...çok marifetlisin maşallah..maşallah
Dualarımız seninle canım, çok takdir ettim seni inan ki, böyle güçlü ve umutlu olman ne güzel, hep böyle ol, içimden bi ses oğlunun gayet sağlıklı olduğunu söylüyor, sağlıkla doğacak, o şişlik de doğduktan sonra kolaycacık hallolacak Allahın izniyle
Senin işin daha zormuş kuşum yaa, Allah kolaylık versin :26: neyse ama bebeğinin gelişimi normal ilerliyosa kendi kilonu çok takma kafana
Ha ha ha iyiymişbu arada çok güzel görünüyorsun maşallah
Canım doktoruna güveniyorsan o ne diyosa onu yap bence, hayırlısı olsun de, belki de hayırlısı sezaryendir
Hepsi de harika görünüyorellerine sağlık canım, güle güle kullansın kuzucuk
Eki Görüntüle 289507
Eki Görüntüle 289508
Eki Görüntüle 289509
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
Eki Görüntüle 289522
Eki Görüntüle 289533
maşallah fatmacım ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel
bende bugün 35+0 oldum aynıymışız seninle
maşallah fatmacım ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel
bu konuda bi ben şanslıyım sanırımkayınvalidem bana hiçbi iş yaptırmaz. bayramda gidince ayaklarımın altına sandalye verdi hemen ayaklarım şişiyo diye. Allah razı olsun ne diyim. Allah sizinkilerede vicdan merhamet versin inşallah
mardin4747 cnm taam yazacaktım elektirik gitti kusura baakma...ben mardinli dğeilim cnmm.mardinde görev yapıyorum ama doğumu mardinde yapacam:)) kızım artık mardinli olacak...
midem çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ağzıma acı su geliyorr çok fena çokkk
aklımdaydı atlamışım kusura bakma canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...
canım ben normal doğum taraftarı biri olarak kesinlikle kendinide bebeğide riske atma direk sezeryan ol derim.. Allah korusun ters bir durum olursa pişmanlık yaşama keşke deme sonra bu konuda..
Mardinciğim yıldönümünüz kutlu olsun:))
Annişciğim kıyamam
Çehregülcük açamadım fotoyu ama eminim çok güzeldir .
Günaydın annecikler :))
hepimiz icin oyle cnim hayirlisi neyse o olsun turkiyede 37haftada aliyorlar demi sezeryan olacaklari.
allah yardimcin olsun agrisiz sizisiz bir dogumun olur insallah ama senin ilk bebisindi degilmi o yonden sanslisin dinlenirsin bebek uyuyncaaaaa...
olbey ve deryadan haber varmi kzlar..
selam kızlarr..
Aranızda 35.,36.haftalarda ve sonrasında araba kullanmaya devam eden var mı?
Ben acayip tepki alıyorum bu konuda eşimden ve ailemden,Allah'a emanet diyip çıkıyorum yola ama bunlar böle söylendikçede tırsıyorum,size sorayım dedim,benim gibi hala sürmeye dewam eden var mı??
starimuya ve diğer arkadaşlara katılıyorum en mantıklı olan 4.seçenek. iyi yapmışsın canım. bu arada benim sezeryan olursa 39+1de olacak. sizce geçmi? doktor olabilir ama o zamana kadar bekler mi bakalım dedi. ne demek istediki acep:26:
millet doğurtmaya pek meraklı anambeni de ne zaman markette birileri görse ( tanıdık tanımadık , kasiyerinden tut müsterisine ) 1 aydır doğurtuyorlar akşamdan sabaha kalmadan onlara inat doğurmadım ben de bak halen şafak sayıyorum geniş geniş
merhaba arkadaşlar sizler ve minik bebişleriniz inşallah iyisinizdir. biz az önce doktordan geldik size yazmak istedim. 4 kasımda bi önceki randevumuz vardı 2 hafta sonra gel demişti biz de gittik. ben son dönemin rutin kontrolleri nedeniyle daha sık çağırıyorlar sandığım için içim rahat gittim ama aslında durum öyle değilmiş. bebeğim 2060 gr olmuş. boyunu söylemedi. renkli ultrasona gönderdi yine. ben de renklide görmekten memnun olduğum için mutlulukla gittim ve renkli ultrasonda doktor uzun uzun inceledi ve dedi ki. öncelikle telaşlanmayın ama bebeğin beyninin arka tarfında alt kısımda bi şişlik var. şişliği de gösterdi bize. sizi bu yüzden tekrar çağırdık dedi. şu an bi hastalık görünmüyor. geçen sefer sizi korkutmak ve strese sokmak istemediğimiz için açıklamadık ama durum bu dedi. endişelenmeyin şu anda sorun yok falan dedi ama şişlik onları endişelendirmiş belli. eşim o anda bi ofladı. işte hemen aileler üzülüp ümitsizliğe kapılıyor o nedenle bu tür şeyleri söylemekte zorlanıyorum dedi. stabil durumu dedi. geçen sefere göre büyüme ya da küçülme olmamış dedi. bebek doğmadan müdahale ya da tedavi edemeyiz dedi. şu an hastalık değil bu durum dedi. ama bebek doğunca direk çocuk doktorunu bu konuda bilgilendireceğiz dedi. çok gerilmedim açıkçası.. düşündüm doktor konuşurken bebeğim zihinsel engelli mi olacak diye. olabilir de olmayabilir de. bu bir imtihan dedim kendi kendime. sonuçta bu bebeği bana rabbim lütfetti. ben her türlü şeye hazır hissettim kendimi. ümitsiz değilim çok şükür. herşeyin iyi olacağına inanıyorum Allahın izni ile. doktorum ve ultrasondaki doktor şu an hiç bi şekilde müdahale edemeyiz dedi. beklemekten başka bişey yapamayız dedi. nstye bağladılar herşey yolunda çıktı. önceden doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktar diye bana güç vren doktorum bu sefer bu gün seni izne ayıralım dedi kabul etmedim. gelecek sefere kadar devam etmek istiyorum dedim. acaba endişelendiği için mi izne ayırmak istedi? o an hiç aklıma gelmedi de. sizden bebeğim için dua istiyorum kızlar. sağlıcakla gelsin oğluşum ve tüm bebeklerimiz...
kızlar biraz önce doktordan geldim oğlumun kafası büyükmüş 90.5mm imiş 9buçuk olursa normal doğum yapamazmışım bana bi akıl verin hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda tecrübesi olan yokmu kızlar yaa çok moralim bozuk 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi kafa çapı büyük diyorlar..sizce doğuma kadar 9 buçuk olurmu sizin ultrason çıktılarında kada çapı kaç mm lütfen bişeyler yazın söyleyin
maşallah ne kadar beceriklisin, hepsi çok güzel olmuş..güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
goldenblack07 , evet canım aynıyız sanırım SAT 16/03 benim..
kızlaaarrr benim de 16.03:))))))))
canım benim doktorum da büyük diyor ama 10.5 e kadar normal olabilirsin dedi benim de bebişim 35 haftalık kafa çapı 9.36 şuan yani 38.hafta ile uyumlu, büyük görünüyor dedi
genetik olduğunu takılacak birşey olmadığını söyledi
sen de takma lütfen ama sezeryan diyorsa doktorun dinlemelisin bence
hatta ben direkt sezeryan olmak isticem galiba
doktorum fazla cesur gibi geliyor bana
ne kendimi ne bebeğimi riske etmek istemiyorum
Teyzelerııı bız bugun oglusumuzu gordukkk hersey yolunda cok sukur bebısımde saglıklı bendeAllaha cok sukur suyum bebegın pozısyonu hersey ıyı muhtemel dogum tarıhım 17aralık drum son dakıkaya kadar beklıcez acelemız yok bebek ne kdr durursa anne karnında o kadar ıyı olur gelısımın tamamlanır dedı bu saatten sonrada gelse bıle Allahın ıznıyle hıcbır problem olmaz dedı Sımdılık bır rısk yok kanaman olursa suyun gelırse yada yuzunde asırı derecede odem sıslık olursa mutlaka gel dedı 1kasıma aldık randevumuzu epıdural olacak spınalde basagrısı olma durumu varmıs ayy dusundukce heyecan basıyor beniiii
destinaaaaa
çok tatlı hepsi
maşallah walla, nazar değecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?