2011 Aralık Anneleri

kızlar bebişim için diktiğim uyku setinin resimlerini paylaşayım sizle:))
normalde nevresim için kumaş almıştım sonra o kumaştan hem yatak koruyucularını yaptım hemde kalanlarla işe yarıyacak parçalar:))
maliyet ise toplamda 40 tl falan sanırım:))

bu kızımın malzeme panaso keremerini ıvırını zıvırını koymak için el altında ulaşması kolay olsun diye yaptım yatagının başına asacam

bu yaptıgım süs kırlenti para altın falan takmak isteyenler buna takabılır

bu kırlı torbası yatagının bi kenarına asıcam kirli çamasırlarını içinde biriktirecem

2 tane yastık kılıfı

yorgan nevresimi

2tane yatak çarşafı

uyku setinin kısa minderleri baş ve ayak tarafı için

uyku setinin uzun mınderleri yan taraflar için

yatak boşken örtmeye örtüsü

inş yatagını hazırladıgım zamanda resimini paylasırım şimdiden kırlenmesin dıye hazırlamadım

Son düzenleme:

hepsi harika güle güle kullanmayı nasip etsin allah..

ayy bunlarla ogluşun cok yakışıklı olur elifcim güle güle giydir inş:) bu arada artık bundan sonra her kendine bişey bakmaya cıktıgında kendini hep ogluna alışveriş yapmış bulacaksın demedi deme ne zaman kendim için cıksam mutlaka cocuklara bişeyler alıp dönüyorum

çoooooooooook güzellerr...maşallah ya walla sana nazar değcek diye korkuyrm...çok marifetlisin maşallah..maşallah

Dualarımız seninle canım, çok takdir ettim seni inan ki, böyle güçlü ve umutlu olman ne güzel, hep böyle ol, içimden bi ses oğlunun gayet sağlıklı olduğunu söylüyor, sağlıkla doğacak, o şişlik de doğduktan sonra kolaycacık hallolacak Allahın izniyle

Senin işin daha zormuş kuşum yaa, Allah kolaylık versin :26: neyse ama bebeğinin gelişimi normal ilerliyosa kendi kilonu çok takma kafana

KotuKediSero , benim kociş de oturan boğa diyo hahahahah :) takmıyorum artık napim yaa..Bebeğim için değer..

Ha ha ha iyiymiş bu arada çok güzel görünüyorsun maşallah

Canım doktoruna güveniyorsan o ne diyosa onu yap bence, hayırlısı olsun de, belki de hayırlısı sezaryendir

Hepsi de harika görünüyor ellerine sağlık canım, güle güle kullansın kuzucuk

Son düzenleme:

teşekkurler teyzesi

maşallah fatmacım ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel

maşallah ne kadar beceriklisin, hepsi çok güzel olmuş..güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

Maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın bizimkine de merhamet versin

Anladım canım hayırlısı yerım ben senın o mardınlı kızını

Estarufullah canım cok sagol Evet bende kesın verdım kararımı sezeryan olacagım Allah ızın verırse bakalım hkkımızda hayırlısı neyse o olsun

Mardinciğim yıldönümünüz kutlu olsun:))
Annişciğim kıyamam
Çehregülcük açamadım fotoyu ama eminim çok güzeldir .
Günaydın annecikler :))

Teşekkür ederim canımcımmm

Canım benım drum son dakıkaya kdr beklerız bebek ne kdr beklerse anne karnında o kadar ıyı dedı muhtemel dogum tarıhım 17aralık gorunuyor 10-15arası yaparız dedı

Canım ya cok mecburıyetın yoksa kullanma artık araba bencede Allah korusun bırsey olmaz tabıkı ama yınede yorma kendını bence

Canım gec degıl benım drumda son dakıkaya kdr beklerız dedı 39dan sonra alacak aynı sekılde ne kadar beklerse o kadar ıyıyımıs o zamana kadar beklermı derken de anıden suyun kanaman gelırse daha erkende olabılır demek ıstemıs Endıse etme yanı

Aynen canım aynen bendede tanıyan tanımayan yorum yapıo kımı de arkamdan yapıo yorumu esıme demıslerkı karın bugun yarın dogurur haberın olsun Bugun gıttık dra oyle bır ıhtımal bıle yok agzı olan konusuyor anlayacagın

Canım yaa hıc sıkıntı yaratma bence kendıne rahat ol lutfen Allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz benım gorumcemın bebegınınde kafasında cok hafıf sıslık vardı hıcbır zararı yok zamanla gecer dedı dru gectıde sende uzme sakın kendını benım gonlum ferah sende kalbını ferah tut

Eki Görüntüle 289479

Kızlarrrrr artık evden işe -işten eve yuvarlanarak gidiyorummm hihihihi:)

Canım yaa cok sırınsın masallah

Canım benım gorumcemın oglunun kafa capı resmen sınırdaydı 9.9mm falandı yanlıs hatırlamıyorsam dru hep dogum kanalından gecmez kafa capı buyuk sezeryan olursun dedı ama o son dakıkaya kdr ınat ettı dra da ınatla ben normal ıstıyorum dedı enınde sonunda normal dogum yaptı zor oldu bıraz tabıkı bebegın kafası kanaldan zor gecmıs ılk cıktıgında kafası cok kırmızıydı bırazda seklı bozulmus sanrım ama dr duzelır dedı sımdı 2aylık duzeldı kırmızılık gectı sukur hıc kalmadı seklıde duzeldı ama senıde yonlendırmek ıstemem acıkcası yınede drun ne dıyorsa onu uygula canım bence hakkında hayırlısı neyse o olsun sonucta bebek kanaldan gecmeyebılırdıde bıraz rıske atmıs oldu kendınıde bebısıde benım dusuncem bu yonde

Fatmacımm maşallah yaptıkların cok guzel olmus ellerıne saglıkkk guzel gunlerde kullansın mınnakın hepsını

dderyacımmm en ıyısını yapmıssın canım evı terketmemekle dedıgın gıbı aılen geldıgınde problem yaratırsa evı terkedecek bırı varsa oda esın olur sen hıc moralını bozma canım emınımkı dogumdan sonra esın yaptıklarından pısman olacaktır bebegının sevgısını tatsın yaptıklarına da bın pısman olsun senın pesındede dolansın kedı gıbı ınsallahhh Hıc uzulme sen moralını yuksek tut tatlım su anda herseyden onemlısı senın moralın bebısın saglıgı kendıne dıkkat et bebısıne lazımsınnn

Teyzelerııı bız bugun oglusumuzu gordukkk hersey yolunda cok sukur bebısımde saglıklı bende Allaha cok sukur suyum bebegın pozısyonu hersey ıyı muhtemel dogum tarıhım 17aralık drum son dakıkaya kadar beklıcez acelemız yok bebek ne kdr durursa anne karnında o kadar ıyı olur gelısımın tamamlanır dedı bu saatten sonrada gelse bıle Allahın ıznıyle hıcbır problem olmaz dedı Sımdılık bır rısk yok kanaman olursa suyun gelırse yada yuzunde asırı derecede odem sıslık olursa mutlaka gel dedı 1kasıma aldık randevumuzu epıdural olacak spınalde basagrısı olma durumu varmıs ayy dusundukce heyecan basıyor beniiii

maşallah cnm ne güzel herşey yolunda bende cumartesi gidecem benimde muhtemel tarih 19 aralık ama ne zaman olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…