2011 Aralık Anneleri

tatlım benimkide 16 mart zaten gün aynıysa satta aynıdır gerçi...bakarsın aynı gün doğururuz:) belli mi olur

Fatmacım harika görünüyo yaptıkların,maşallah ellerin dert görmesin çok beğendim.Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.

Araba kullanma konusunda da niye ailen izin vermıyo ki diyenler olmuş,ben istanbul başakşehirde oturuyorum malumunuz biraz şehrin merkezlerine uzak bir bölge ve genelde tır kamyon trafiğinin yoğun olduğu bi bölge.Bakırköye gitmek istesem 20 km mesela.O yüzden bizimkiler istemiyolar kullanmamı.Birde ani bacak kasılmalarında fln olsa ne yapacaksın diolar.Mesela bugün bi 20-30 km yol yaptım,trafikte vardı sağ ayak bileğim biraz kasıldı.Aslında haklılar ama bi arkadaşın dediği gibi istanbulda otobüse binmek bence daha riskli.Allah'a emanet diyip arabayı kullanmaya dewam edices artık.
Teşekkür ederim cevap veren arkadaşlarıma.

aydamld Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.Allah yardımcın olsun.

deryacım biz de aynı sizin gibiyiz. ben biraz daha soğuk duruyorum, eşimin ailesine karşı ama sadece. çok fazla yüzgöz olmak istemiyorum, sonra biliyorum ki herşeye karışacaklar, o yüzden biraz mesafeliyimdir. eşim de tam tersi benim aileme karşı falan o kdr sıcak davranırki, biz de sizin gibi ilk yıllar çok kavga ettik bu yüzden. ama ben eşime hep dedim ben bu kadar sıcak olabiliyorum elimden gelen bu dedim. istemiyosan bitsin gitsin dedim, hatta eşimin memleketindeydik, valizimi toplayıp annemlere falan dönmeye kalktım. eşim o günden sonra bu konuyu bile açmadı. 4 yıl bitti işte 5.senedeyiz evliliğimizde herkes beni öyle kabullendi.artık kimse gelin soğuk demiyo. ama deseler de eşim onun huyu öyle diyormuş. diyeceğim şu ki fatmaya da katılıyorum. evliliğinizin kaçıncı yılındasınız bilmiyorum ama bu tarz problemler herkesin başına geliyo, sakin ol, eşin de umarım sana hak verir. herşey yoluna girer. onun da biraz daha alttan alması lazım. sen hamile olduğun için belki farkında olmadan aşırı tepki veriyor olabilirsin. ailesi de ne istiyor ki oğulları boşanıp gelse daha mı mutlu olcaklar bunu mu istiyolar. sizin biraz zamana ihtiyacınız var. sakin olun ve sadece bebeğinize odaklanın. birbirinizi asla anne babalara şikayet etmeyin (bunu özellikle eşin için söylüyorum) o zaman işler iyice çığırından çıkıyor. dualarım sizinle.
canım senin ve bebeğin için dua ediyorum. ama şunu unutmaki o ultrason aletlerine pek fazla güvenmemek gerekiyo, 21. haftada bebeğimin böbreklerinde büyüme olduğunu öğrendim, her gittiğimde sürekli böbreklerini soruyorum, en sonunda dün doktor kızdı. kim kafanıza sokuyor, böbrekleri normal çalıştıktan sonra sorun yok dedi. bense 21.haftadan beri çatlamak üzereydim. dün biraz rahatladım. seninki de zamanla düzelcek bişeydir belki. hiç üzülme. zaten ne kdr güçlü olduğunu görüyoruz. aferin sana. böyle devam et. hemen de izine ayrılma. kafan başka şeylerle meşgul olsun.seni de miniğini de çok öpüyoruz teyzesi.
Eki Görüntüle 289479

Kızlarrrrr artık evden işe -işten eve yuvarlanarak gidiyorummm hihihihi:)

çok güzelsin canım ya. harika gözüküyosun.

cnm cok sagol amin inş

benim babam cok kızıyor ama oda gencken tanıdıgı bır aile dostunun eşi araba kullanırken kaza yapmış bebeğini kaybetmiş onun etkisinden olacak sanırım ondan cok tepkı veriyor bana..hamılelıkten reflexlerın zayıf olur yada sancın olur bişey olur kaza yaparsın diyor belkı haklı ama napım istanbulda hakkaten toolu taşımalara bu halde binmek cok zor ve ne bılım ben cok rahat oluyorum direksiyonda sorun yaşamıyorum ama bunu babama anlatamıyorum..

fatmacım ellerine sağlık maşallah canım sana ya. ne beceriklisin. allah nazarlardan saklasın. bebişin de güle güle uyusun içinde

sagol nanancım ruyanda turunculu nevresim diktiğini görmüşsün ya gercektende diktim:))

bende onu diyecektim aslında rüyamdakinden çoook daha güzel hazır desn hiçkimse anlamaz canım maşallah kusursuz olmuşlar

Nanan , bende çok beğendim çalıştığım için hep hazır aldık herşeyi keşke elimden gelsede evdede bişeyler yapabilseydim :)

canım senin sebebin belli benim bahanem tembellikten başka birşey değil malesef çok seviyorum beğeniyorum ama gel gelelim yapmaya geldimi canım istemiyor

canım ben de kullanıyorum hala ama belki de baban haklıdır. bundan sonra daha dikkatli olmak gerekir. allah göstermesin bişey olsa naparım ben vicdan azabından ölürüm heralde. sen de dikkat et nolur.

fatmacım ellerine sağlık maşallah canım sana ya. ne beceriklisin. allah nazarlardan saklasın. bebişin de güle güle uyusun içinde

amin inş cnm cok sagol

nanancım bır bakıma da oyalanmak oluyor aslında bir başlasan devamı gelıyor birde insanın kendi yaptıgı seyi kullanması cok güzel birşey..

canım ben de kullanıyorum hala ama belki de baban haklıdır. bundan sonra daha dikkatli olmak gerekir. allah göstermesin bişey olsa naparım ben vicdan azabından ölürüm heralde. sen de dikkat et nolur.

babamda aynını dıyor bişey olsa vijdanen mahvolursun rabbim kazadan beladan korusun hepimizi ama ben nedense hiç aklıma olumsuzu getirmiyorum:)

destina süpersin diyorum başkada bişey demiyorum

sende harikasın cnm

aslında bi 20 dk önce foruma girmişti ama hemen çıktı galiba bişey yazmadan. doğuma mı aldılar acaba

ayy bende cok merak edıyom naptı acaba?? inş kolay bişekılde dogum yapar allah yardımcısı olsun

iyakşamlar arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor ayyyy bu arada nevresimlerin çok güzel olmuş fatma ben hazır aldım benimkilerde 45tl ya benim 3. çocugum ama ben bidaha dogurmayı düşünmedigim için herşeyi dagıtmıştım oyüzden herşeyi en baştan dizdik yaaaa ben 36 oldum ama sanki hergün gece doguruyom benim drum heran bebiş gelebilir diyo ama ben birazdaha dursun istiyom en azından 37. haftanın sonuna kadar ama bazen öyle sancım oluyorki sankioanda doguracak gibi oluyom:2::18::18: ama çoook korkuyorum aranızda 3. dogumu olupta benim gibi korkan varmı:18::18::18::18:

kızlar kendi bebeğinin şekerini kendi yapan var mı?ben artık işe gitmeyeceğim 3 haftam kaldı sezeryan olucam.evde boş boş oturana kadar tül,renkli büyük bademlerden alıp kendim yapayım diyorum severim öyle işleri oldum olası.ama tülün içine bademi koyup bağlamam için bağlantı yerine bişey düşünmem lazım...nikah sepetim pembeydi zaten onu kullanırım GÜLCE kızıma...zahmet olmazsa fikir verseniz ya da yaptığınız şekerlerin resmi varsa yükleseniz olur mu?

iyi akşamlar canım iyi fikir aslında renkli kurdale ile baglanabilir hani oluyo ya satenler ince kurdaleler hiç yoktu aklımda yapmak ama yapayım bende sepet,m yok ama

cnm tesekkurler benim 40 tuttu ama yatak koruyucu mınderleri cıft yastık kılıfı cıft yatak carsafı ve malzeme panosuyla kırlı torbası dahıl oldu :))
bu arada benimde 3. bebiş olacak ve bende oglumdan sonra herşeyimi dagıtmıştım beşiğine kadar şimdi yeniden aldık herşeyini ama beşik almadım arkadaşımdan edindim onun rengi turunculu oldugu için kendim ona uygun set hazırladım:) dolap olarakta cocuk odasına 4 kapılı buyuk dolap yaptırdık ablasıyla ortak kullanırlar mevcut dolabıda oturma odasına cıkarttım oda oglumun oldu bizde salonu kendimize oda yaptık yani bu 3.cocuk epey değişiklik yaptırdı bize:))
dogum konusuna gelince benim diğer dogumlarım hep suni sancıyla oldugu için budamı öyle olur diye korkum var cok ama umutlu olup bunun değişik olabıleceğini hayal ediyorum:))inş öyle olur kendi sancım gelirde doguma giderim..birde dezavantajım oglumda dogum yaptıgım hastanede dogum yapacam oyuzden hep o gun aklıma gelıyor oda dogumhane falan:)))

ben kendim yapıcam cnm ama ben lavanta keseleri şeklinde yapmayı düşünüyorum bu sefer..daha önce yiğenime yapmıştım fotosunu koyayım fikir acısından..yalnız badem yerine biz lavanta koyduk ki bademi yemek için bozmasınlar:))

iyi akşamlar canım iyi fikir aslında renkli kurdale ile baglanabilir hani oluyo ya satenler ince kurdaleler hiç yoktu aklımda yapmak ama yapayım bende sepet,m yok ama

sepetim var ama sana gördüğüm bi sepetin yapımını anlatmaya çalışayım.bi kutu buluyorsun marketlerde satılan yoğurt kapları,ayakkabı kutusu yada kamıştan sepetler en güzeli oluyor onlardan alıyorsun.altını çıkarıyorsun.sakallı iplerle doluyorsun her yerini sık sık.sonra alttan çıkardığın parçayıda sakallı iple dolayıp yerine yapıştırıyorsun.sepetin üzerinide kurdela olur örgü çiçekler olur düğmeler olur süslüyorsun harika olur belki bende yaparım.

aslında bende tam tersi bademleri çok kaliteli alayım ki yesinler istiyorum sanki kaç kişi götürüp eve saklıyor ki...fikir için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…