2011 Aralık Anneleri

aslında bende tam tersi bademleri çok kaliteli alayım ki yesinler istiyorum sanki kaç kişi götürüp eve saklıyor ki...fikir için teşekkür ederim.

cnm biz hatıra olsun diye hazırladık arkaları magnetli buzdolabımda duruyor altınada yeğenimin resmini koydum girip cıktıkça seviyorum onu ordan:))

Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak

Allah yardımcın olsun cnm. hayırlı haberlerle gel inşallah...

nihahaha :)) yapcak bir şey yok , dev gibi olacaklar gör bak

valla benimki dev gibi olmayacak kesin. zaten küçüktüler, hala küçüklerr

dularımız seninle cnm... Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah...

Eki Görüntüle 289479

Kızlarrrrr artık evden işe -işten eve yuvarlanarak gidiyorummm hihihihi:)

maşallahhhh

cnm ben de baktım da şimdi 34+5 te 90 mm idi.

hayırlı olsun cnm... güle güle giysin bebeğin...

valla süperrrrrrrrrrrrrrrr

gecmısı okuyamadım tabı kı ..haber var mı bılmıyorum .

ben yazıp cıkayım yıne..

kızım 50 grm almıs..bugun gobegı de düştü :)

emzık kullanıyoruz chıcco ,anne gogus ucuna benzeyen..
mama kasıgı alın mutlaka lazım oluyor en azından bı kac damla sut sagıp verıyorum baslıyr emmeye..
sutum hemen geldı..
bol bol kıyafet alın sureklı degıstırıyoruz
bol bol bez

emzık kutusu en cok lazım olan sey oldu sureklı nereye koyacagımı bılemedım :)
gogus kremı alın mesela basladı acımaya sımdı..
sut ıcın cay alın gazı var bebegımın onu bıle gecırıyor sankı

korse gıyemıyorum ben alttan dıkısım cok ..bel korsesı takmak lazım mesela

dogumda 8 kılo gıttı .

yazıorum boyle ama aslında anlatıcak yazacak cok sey var..aklım bı karıs havada ::)

dogum cantasına pısık kremı bez ıslak mendıl fılan koyun bol bol bn kyomustum hepsını harcayıp geldım,,

sımdı cıkıyorum yıne gelır yazarım

ozledım sızleyazısmayı :)

bu arada bebegımın kordonu cok kısaymıs o yuzden cok sorun oldu bılmyırum doktorum farketmedı mı ama sorun mutlaka

öldum öldum dırıldım esım de cıkmadı onla ugrastılar ,dıkısımı 3 kısı kontrol ettı..

doguma 3 kısı gıttık yardıma 10 kısı geldı

hala dogum anını hatırlayıp hatırlahyıp aglıorum pskılojım alt ust oldu ama gecıyor yavas yavas ,kızıma deger..

bı ara dogum hıkayemı paylasacagım ınsallah etkılemem ..ama herkeste aynı degıl ıste..saglıklı dogumlar kolay domlarınız olsun ınsallah

canım bnm ne iyi haberlerle gelmişsin öyle..bizde öledik seni...fikirlerin ve deneyimler biz tecrubesizlere çok ii gelecek emin ol...prensesini kokla öp bizim için...

bu bilgiler için cok sagol cnm emzik kutusu aklımdaydı unuttum bende almayı hemen alayım,gögüs ucu acıması en cok korktugum şeylerden biri inş ilerlemez cnm..bel için yün korse kullanmıştım ben diğerlerinde hala duruyor yıne onu kullanıcam cok ıyı gelıyor..
maşallah göbeğide cabuk düşmüş ne güzel:)
ara ara tecrubelerini paylaşırsan seviniriz cnm..

geçmiş olsun cnm tekar bazen aksılıkler olabılıyor işte neyseki bebeğin saglıklı inş sende toparlarsın bıran önce..

fikir veren yardımcı olan herkese çok teşekkür ederm sağolun kızlar allah razı olsun .. önemli olan bebişlerin sağlığı tabiki

ellerine sağlık canım iyi ki yazmışsın çok merak ediyorduk fırsat buldukça eklersin biz de okuruz tecrübelerini, ama bebişinden ayrı kalma yazıcam diye de

kızlar doğumumuza az kaldı yaaa şaka gibi, ben hala inanamıyorum, ben anne mi olacağım sanki başkası doğuracak gibi koçiş doğursa ne güzel olurdu siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz?
bu arada hafta sonu aktardan lohusa şerbeti için bitki alıcam, doğurunca termosa demleyip getirsinler, içmek iyi geliyormuş.çantamda hazır. iyice ağırlaştım. tam 20 kg aldım:18: tombalak gibi oldum, yatakta sağdan sola zor dönüyorum.
yarında doktor kontrolümüz var.bakalım döndümü.
kızımıza hala isim bulamadık:2:

ewet canım az kaldı Allahın izniyle...bu fikir gerçkten çok değişik yaa..3kişi olcz...hayatımz tamamıyla değişecek..ewimize neşe gelcek ne bileym düşündükçeee inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırz son zamanlarımızı...isim nie bulamadınız hala yaa?? Berra bnm favorim bu ara zeynep ela ve ayşe melek ikilileri ise yakın zamanda dğm yapan arkadaşlarmn kızlarnn isimleri,,çok beğendim ben,,nacizane fikir olsun sana

bu arada bugün dışarı çıktığmda bnde emzik kutusu aradım,bikaç eczaneye sordum ama yokmuş..alan arkadaşlar nerden aldınız?kaç zmaandr aklımda bnmde bu,,kaynatıcam emzikleri poşete koymak istemediğimden erteliyrm:44:

cnm biz aldık. tane tül aldık, kurdele verdiler, nasıl bağlayacağımızı gösterdiler. 6,5 tl tuttu. şeker alıp bağlayacağız. tül yuvarlak, ortasına koyup yelpaza şekli verdirdi, sonra kurdele ile bağladı. bakalım becerebilecekmiyim. ahşap kutuya koyacağım, kutuyuda pembe tülle süslerim yapmaya halim yok ama

Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım

canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun maşallah bebeğine kilosu da iyimiş kendine iyi bak oğlunuda öp kokla yerimize...

maşallah tosuncuğuna hoşgelmiş prensimz:)) Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sumakcığım tebrik ederim tekrar Allahım mutluluklar nasip etsin .
Emvacilbihar dualarımız seninle canm .
Destinacığım oy oy oy Ben bunları diğer yerdede gördüydüm sanırsam oradada bayıldım şimdide . Ellerine sağlık canm .
Aydamld Cenabı Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kukuriku oy maşallah size tatlı annecik .
Nusyacığım fikirsizimama sorun teşkil etmez inşallah .
gnc24 güle güle giyinsin annecik .

İyi akşamlar annecikler. İçerisi misafir kaynıyor şuan ben yatak odasında yatıyorum . Kayınpederler falanda var bir ara uğradım geldim yanlarına bebeğin yatağı arabası eksik dedim . İnşallah bir güzellik yaparlar artık .

neyse kızlar anlaşilan herkes meşgul ben çıkıyorum yarın kontrlüm var inşallah gelince grşşrz kendinize iyi bakın valla foruma giripte sıcağı sıcağına doğum haberi almak ne güzel Allah hepimizi kurtarsın hayırlısıyla inşallah

Son düzenleme:
Amanda maşallah size çiçeği burnunda tatlı annecik :)) Ha ha daha şimdi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah diye yazdım . Ay çok sevindim iki ıkınmak ne güzelmiş. Cenabı Allahım yakışıklı oğlunla bir ömür mutluluk nasip etsin hayırlı olsun. :))

kızlar doğumdan önce lavman yapılıyor mu? ıkınınca büyük abdestimi yapmaktan çekiniyorum:18: lavman yapsak iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…