aslında bende tam tersi bademleri çok kaliteli alayım ki yesinler istiyorum sanki kaç kişi götürüp eve saklıyor ki...fikir için teşekkür ederim.
Kızlar sabah suyum geldi hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı suni sancı verdiler epiduralim takıldı aksam a dogum olacak heralde şimdilik iyiyim normal olacak
nihahaha :)) yapcak bir şey yok , dev gibi olacaklar gör bak
merhaba arkadaşlar sizler ve minik bebişleriniz inşallah iyisinizdir. biz az önce doktordan geldik size yazmak istedim. 4 kasımda bi önceki randevumuz vardı 2 hafta sonra gel demişti biz de gittik. ben son dönemin rutin kontrolleri nedeniyle daha sık çağırıyorlar sandığım için içim rahat gittim ama aslında durum öyle değilmiş. bebeğim 2060 gr olmuş. boyunu söylemedi. renkli ultrasona gönderdi yine. ben de renklide görmekten memnun olduğum için mutlulukla gittim ve renkli ultrasonda doktor uzun uzun inceledi ve dedi ki. öncelikle telaşlanmayın ama bebeğin beyninin arka tarfında alt kısımda bi şişlik var. şişliği de gösterdi bize. sizi bu yüzden tekrar çağırdık dedi. şu an bi hastalık görünmüyor. geçen sefer sizi korkutmak ve strese sokmak istemediğimiz için açıklamadık ama durum bu dedi. endişelenmeyin şu anda sorun yok falan dedi ama şişlik onları endişelendirmiş belli. eşim o anda bi ofladı. işte hemen aileler üzülüp ümitsizliğe kapılıyor o nedenle bu tür şeyleri söylemekte zorlanıyorum dedi. stabil durumu dedi. geçen sefere göre büyüme ya da küçülme olmamış dedi. bebek doğmadan müdahale ya da tedavi edemeyiz dedi. şu an hastalık değil bu durum dedi. ama bebek doğunca direk çocuk doktorunu bu konuda bilgilendireceğiz dedi. çok gerilmedim açıkçası.. düşündüm doktor konuşurken bebeğim zihinsel engelli mi olacak diye. olabilir de olmayabilir de. bu bir imtihan dedim kendi kendime. sonuçta bu bebeği bana rabbim lütfetti. ben her türlü şeye hazır hissettim kendimi. ümitsiz değilim çok şükür. herşeyin iyi olacağına inanıyorum Allahın izni ile. doktorum ve ultrasondaki doktor şu an hiç bi şekilde müdahale edemeyiz dedi. beklemekten başka bişey yapamayız dedi. nstye bağladılar herşey yolunda çıktı. önceden doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktar diye bana güç vren doktorum bu sefer bu gün seni izne ayıralım dedi kabul etmedim. gelecek sefere kadar devam etmek istiyorum dedim. acaba endişelendiği için mi izne ayırmak istedi? o an hiç aklıma gelmedi de. sizden bebeğim için dua istiyorum kızlar. sağlıcakla gelsin oğluşum ve tüm bebeklerimiz...
kızlar biraz önce doktordan geldim oğlumun kafası büyükmüş 90.5mm imiş 9buçuk olursa normal doğum yapamazmışım bana bi akıl verin hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda tecrübesi olan yokmu kızlar yaa çok moralim bozuk 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi kafa çapı büyük diyorlar..sizce doğuma kadar 9 buçuk olurmu sizin ultrason çıktılarında kada çapı kaç mm lütfen bişeyler yazın söyleyin
bu arada para harcayarak mutlu olan tek varlık biz kadınlarız sanırım yaa:)) az dışarı çıktım lcwde indirim başlamış,,oğluşa bişiler aldım..kendimden ne çabukta geçtim yawsbi eksiğiniz varsa uğrayın bence ,,sweetler 10,pantolanları 16tlye aldım :))Eki Görüntüle 289512 Eki Görüntüle 289516
kızlar bebişim için diktiğim uyku setinin resimlerini paylaşayım sizle:))
normalde nevresim için kumaş almıştım sonra o kumaştan hem yatak koruyucularını yaptım hemde kalanlarla işe yarıyacak parçalar:))
maliyet ise toplamda 40 tl falan sanırım:))
Eki Görüntüle 289507
bu kızımın malzeme panaso keremerini ıvırını zıvırını koymak için el altında ulaşması kolay olsun diye yaptım yatagının başına asacam
Eki Görüntüle 289508
bu yaptıgım süs kırlenti para altın falan takmak isteyenler buna takabılır
Eki Görüntüle 289509
bu kırlı torbası yatagının bi kenarına asıcam kirli çamasırlarını içinde biriktirecem
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
uyku setinin kısa minderleri baş ve ayak tarafı için
Eki Görüntüle 289522
uyku setinin uzun mınderleri yan taraflar için
Eki Görüntüle 289533
yatak boşken örtmeye örtüsü
inş yatagını hazırladıgım zamanda resimini paylasırım şimdiden kırlenmesin dıye hazırlamadım
valla süperrrrrrrrrrrrrrrr
gecmısı okuyamadım tabı kı ..haber var mı bılmıyorum .
ben yazıp cıkayım yıne..
kızım 50 grm almıs..bugun gobegı de düştü :)
emzık kullanıyoruz chıcco ,anne gogus ucuna benzeyen..
mama kasıgı alın mutlaka lazım oluyor en azından bı kac damla sut sagıp verıyorum baslıyr emmeye..
sutum hemen geldı..
bol bol kıyafet alın sureklı degıstırıyoruz
bol bol bez
emzık kutusu en cok lazım olan sey oldu sureklı nereye koyacagımı bılemedım :)
gogus kremı alın mesela basladı acımaya sımdı..
sut ıcın cay alın gazı var bebegımın onu bıle gecırıyor sankı
korse gıyemıyorum ben alttan dıkısım cok ..bel korsesı takmak lazım mesela
dogumda 8 kılo gıttı .
yazıorum boyle ama aslında anlatıcak yazacak cok sey var..aklım bı karıs havada ::)
dogum cantasına pısık kremı bez ıslak mendıl fılan koyun bol bol bn kyomustum hepsını harcayıp geldım,,
sımdı cıkıyorum yıne gelır yazarım
ozledım sızleyazısmayı :)
ben yazıp cıkayım yıne..
mama kasıgı alın mutlaka lazım oluyor en azından bı kac damla sut sagıp verıyorum baslıyr emmeye..
sutum hemen geldı..
bol bol bez
dogumda 8 kılo gıttı .
yazıorum boyle ama aslında anlatıcak yazacak cok sey var..aklım bı karıs havada ::)
dogum cantasına pısık kremı bez ıslak mendıl fılan koyun bol bol bn kyomustum hepsını harcayıp geldım,,
bu arada bebegımın kordonu cok kısaymıs o yuzden cok sorun oldu bılmyırum doktorum farketmedı mı ama sorun mutlaka
öldum öldum dırıldım esım de cıkmadı onla ugrastılar ,dıkısımı 3 kısı kontrol ettı..
doguma 3 kısı gıttık yardıma 10 kısı geldı
hala dogum anını hatırlayıp hatırlahyıp aglıorum pskılojım alt ust oldu ama gecıyor yavas yavas ,kızıma deger..
bı ara dogum hıkayemı paylasacagım ınsallah etkılemem ..ama herkeste aynı degıl ıste..saglıklı dogumlar kolay domlarınız olsun ınsallah
ben yazıp cıkayım yıne..
sutum hemen geldı..
bol bol bez
dogumda 8 kılo gıttı .
kızlar doğumumuza az kaldıyaaa şaka gibi, ben hala inanamıyorum, ben anne mi olacağım sanki başkası doğuracak gibi koçiş doğursa ne güzel olurdu siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz?
bu arada hafta sonu aktardan lohusa şerbeti için bitki alıcam, doğurunca termosa demleyip getirsinler, içmek iyi geliyormuş.çantamda hazır. iyice ağırlaştım. tam 20 kg aldım:18: tombalak gibi oldum, yatakta sağdan sola zor dönüyorum.
yarında doktor kontrolümüz var.bakalım döndümü.
kızımıza hala isim bulamadık:2:
kızlar kendi bebeğinin şekerini kendi yapan var mı?ben artık işe gitmeyeceğim 3 haftam kaldı sezeryan olucam.evde boş boş oturana kadar tül,renkli büyük bademlerden alıp kendim yapayım diyorum severim öyle işleri oldum olası.ama tülün içine bademi koyup bağlamam için bağlantı yerine bişey düşünmem lazım...nikah sepetim pembeydi zaten onu kullanırım GÜLCE kızıma...zahmet olmazsa fikir verseniz ya da yaptığınız şekerlerin resmi varsa yükleseniz olur mu?
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
Amanda maşallah size çiçeği burnunda tatlı annecik :)) Ha ha daha şimdi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah diye yazdım . Ay çok sevindim iki ıkınmak ne güzelmiş.Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?