2011 Aralık Anneleri

cnm hayırlı olsun Allah bizlere de nasip etsin inşallah

e-bebekte var canım chicconun ikili kutusu var.

gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza çok güzel doğum yapmışsın inş bizde kolaycacık doğururuz .. bizim yerimizize de öp koklaa bebişini
bende istiyorum yaa oğlumu çok merak ediyorum kollarımda olmasını istiyorum hayırlısı olsun ne diyim

allah anali babali buyutsun canim masallah pasanaaaaa
darisi bizlereeeeeee

kızlar sezeryan tarihi verilen var mı? benim doktorum hem sezeryan yapacak hem de tarih vermiyo 40 dolsun diyo çok panikliyorum(

Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım

canım gözün aydın bebeğine kavuştun sanada geçmiş olsun... maşallah çok güzel ve kolay bi doğum olmuş senin adına sevindim bizlerede dua et canım hepimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim....

gözün aydın canım.darısı başımıza

sonunda aldık güzel haberi de. akşamdan beri bunu bekliodum:) maşallah kuzucuğaaaa.allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza olsun. iki ıkınmada da biz çıkarırız inşallah:)

maşallah cnm ne güzel herşey yolunda bende cumartesi gidecem benimde muhtemel tarih 19 aralık ama ne zaman olur bilemiyorum

Canım hadı hakkında hayırlısı senınde guzel haberlerını beklıyoruz ınsallahh

Canım ben kendım yaptım baglamak ıcınde cok ınce kurdeleler var onlardan aldım bebek bıblolarını aldıgım yerden bebek sekerlerının satıldıgı yerde butun malzemelerıde satılıyor yaknlarda varsa gıdersen yardımcı olurlar her turlu usenmesem eklıcem ınsallah bende buraya

kızlar sezeryan tarihi verilen var mı? benim doktorum hem sezeryan yapacak hem de tarih vermiyo 40 dolsun diyo çok panikliyorum(

Canım bende bugun geldım doktordan benımde drum tarıh vermedı ne kdr beklersek o kadar ıyı dedı bebek ıcın rısklı bır durumun yoksa sende hıc panık yapma bence rahat olmaya calıs

AYDAMLAD canımmm hayırlı ugurlu olsun yakısıklı prensın gelmısss hosgelmısss Allahım en guzel gunlerını gostersın darısı da bıze olsun hayırlısıylaa

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin...Gözünüz aydın olsun. sağlık,mutluluk ve başarı dolu bi hayat bebişiniz olsun inşaallahhhh... darısı bizlerin başına

Joker'de %50 indirimle satılıyor chicconun emzik kutusu belki işine yarar

Son düzenleme:
Ya kizlar gece gece moralim bozuldu.Benim bebek bazen kasilirken boyle toplanirken falan resmen yuzume ates basiyor nefesimi zorluyordu.Bi bakayim neden olur diye.Karsima amniyon sivisinin fazla olmasi falan cikti.Bunada sebep olan seyler icinde gebelik sekeri var.Biliyorsunuz benim seker testimin sonuclari ilki yuksek 100 luk yuklemedeki normal cikmisti.Ama benim icim rahat etmedigi icin onceki hamileligimden kalma seker aletimle arada olcuyordum.Bazen yuksek cikiyordu.Yani azda olsa seker vardi bende.Ama doktorum onemsemedi.Acaba diyorum sekerim cok yuksekte ondanmi artti amniyon sivim.Tabi buda bir ihtimal amniyon sivisinin ne halde oldugunu bilemiyorum tabi ama icime simdi kurt dustu.Kafayi yiyecem valla arastirdikca.Cuma sabah doktorumda randevum var o saate kadar nasil dayanicam bilmiyorum ama cokta korkuyorum.Sizdede oluyomu boyle bebek kasilinca toplaninca poposu disari falan cikinca boyle yuzunuze yanma yada nefeste darlik oluyormu ???

canım benim bildiğim amniyo sıvısı bebeğin içinde yüzdüğü, bi yandan yutup çıkardığı sıvı. az olması tehlikeli bir şey ama çok olmasının bir zararı olup olmadığını bilmiyorum. seni rahatsız ediyorsa belki doktora sor, için rahat eder en azından.

Bence doktorun onemsemediyse sende evham yapma. Netten arastirdiklarinla son haftalarda bebisini strese sokma bebek buyudu agarlasti seninde nefes alip vermeni kan basincini degistirmsi normal beni ates basmiyor ama bazen terliyorum anidan normal demisti doktorum

Arada kacirmadiysam 6.bebegimizde hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun benimde sabah randevum var banada dogum baslamis dese cok sevinirim gercekten

halimem cok sagol cnm artık yatak takımıda tamam kızımın dogurabılırım dermişim:))

SUMAKCIM; nasıl gidiyor annelik sen nasılsın masal nasıl ??

hazırız tabii doğuma. rüyamda doğurttum bile seni :)) bu arada bizim beşiğimiz de yarın geliyor ve renkleri sarı,turuncu ve yeşil :)))

tekrar tekrar gözün aydın cnm... kızımıza daa:)

ya ben sanki hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum. kim doğuracaksa artık bu arada ben de 20 kilo aldım ve kıçımı kaldıramıyorum yerden :)

cnm gözün aydın. inan çok mutlu olduk ve heyecanla bekledik haberlerini... maşallah oğluşuna daa:)

kızlar doğumdan önce lavman yapılıyor mu? ıkınınca büyük abdestimi yapmaktan çekiniyorum:18: lavman yapsak iyi olmaz mı?

sezeryanda kesin var cnm da diğerini bilmiyorum valla...

o ben de çok oluyor cnm son zamanlarda. o kadar dayıyor ki bi yerlerini, 3-5 sn. hareket bile edemiyor, nefes alamıyorum. ne olur panik yapma. cuma günü hayırlı haberler alırsın inşallah...

bu arada herkese ii geceler...

mardinciğim ve maripostacığım beni merak etmişler geçmişi okumadan yazıyım sonra geçmişe dönerim dedim.iyiyim arkadaşlar,geceleri fırsat buldukça girip herkesin ii olduğunu,bebişlerimizin teker teker geldiğini görüp mutlu oluyorum.benim minnoşum da bu sabah beni sancıyla uyandırdı ama yalancı sancıymış.çatı muayenemde oldu öyle acı veren bişey değil o da ben de büyük bi stresti neyseki atlattık.sizlerin de ii olduğunu burdan görüyorum hep takip ediyorum arkadaşlar.biz minnoşumla sizleri çok seviyoruz,Allahım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…