Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
Yapılıyor diye biliyorum ama :skızlar doğumdan önce lavman yapılıyor mu? ıkınınca büyük abdestimi yapmaktan çekiniyorum:18: lavman yapsak iyi olmaz mı?
e-bebekte var canım chicconun ikili kutusu var.ewet canım az kaldı Allahın izniyle...bu fikir gerçkten çok değişik yaa..3kişi olcz...hayatımz tamamıyla değişecek..ewimize neşe gelcek ne bileym düşündükçeeeinşallah hepimiz sorunsuzca atlatırz son zamanlarımızı...isim nie bulamadınız hala yaa?? Berra bnm favorim bu ara zeynep ela ve ayşe melek ikilileri ise yakın zamanda dğm yapan arkadaşlarmn kızlarnn isimleri,,çok beğendim ben,,nacizane fikir olsun sana
bu arada bugün dışarı çıktığmda bnde emzik kutusu aradım,bikaç eczaneye sordum ama yokmuş..alan arkadaşlar nerden aldınız?kaç zmaandr aklımda bnmde bu,,kaynatıcam emzikleri poşete koymak istemediğimden erteliyrm:44:
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
Gözün aydın canım.Allah size bağışlasın yavrunuzu.Hayırlı evlat olsun inşallah.
gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza çok güzel doğum yapmışsın inş bizde kolaycacık doğururuz .. bizim yerimizize de öp koklaa bebişini
bende istiyorum yaa oğlumu çok merak ediyorum kollarımda olmasını istiyorum hayırlısı olsun ne diyim
maşallah cnm ne güzel herşey yolundabende cumartesi gidecem benimde muhtemel tarih 19 aralık ama ne zaman olur bilemiyorum
kızlar kendi bebeğinin şekerini kendi yapan var mı?ben artık işe gitmeyeceğim 3 haftam kaldı sezeryan olucam.evde boş boş oturana kadar tül,renkli büyük bademlerden alıp kendim yapayım diyorum severim öyle işleri oldum olası.ama tülün içine bademi koyup bağlamam için bağlantı yerine bişey düşünmem lazım...nikah sepetim pembeydi zaten onu kullanırım GÜLCE kızıma...zahmet olmazsa fikir verseniz ya da yaptığınız şekerlerin resmi varsa yükleseniz olur mu?
kızlar sezeryan tarihi verilen var mı? benim doktorum hem sezeryan yapacak hem de tarih vermiyo 40 dolsun diyo çok panikliyorum(
ewet canım az kaldı Allahın izniyle...bu fikir gerçkten çok değişik yaa..3kişi olcz...hayatımz tamamıyla değişecek..ewimize neşe gelcek ne bileym düşündükçeeeinşallah hepimiz sorunsuzca atlatırz son zamanlarımızı...isim nie bulamadınız hala yaa?? Berra bnm favorim bu ara zeynep ela ve ayşe melek ikilileri ise yakın zamanda dğm yapan arkadaşlarmn kızlarnn isimleri,,çok beğendim ben,,nacizane fikir olsun sana
bu arada bugün dışarı çıktığmda bnde emzik kutusu aradım,bikaç eczaneye sordum ama yokmuş..alan arkadaşlar nerden aldınız?kaç zmaandr aklımda bnmde bu,,kaynatıcam emzikleri poşete koymak istemediğimden erteliyrm:44:
Ya kizlar gece gece moralim bozuldu.Benim bebek bazen kasilirken boyle toplanirken falan resmen yuzume ates basiyor nefesimi zorluyordu.Bi bakayim neden olur diye.Karsima amniyon sivisinin fazla olmasi falan cikti.Bunada sebep olan seyler icinde gebelik sekeri var.Biliyorsunuz benim seker testimin sonuclari ilki yuksek 100 luk yuklemedeki normal cikmisti.Ama benim icim rahat etmedigi icin onceki hamileligimden kalma seker aletimle arada olcuyordum.Bazen yuksek cikiyordu.Yani azda olsa seker vardi bende.Ama doktorum onemsemedi.Acaba diyorum sekerim cok yuksekte ondanmi artti amniyon sivim.Tabi buda bir ihtimal amniyon sivisinin ne halde oldugunu bilemiyorum tabi ama icime simdi kurt dustu.Kafayi yiyecem valla arastirdikca.Cuma sabah doktorumda randevum var o saate kadar nasil dayanicam bilmiyorum ama cokta korkuyorum.Sizdede oluyomu boyle bebek kasilinca toplaninca poposu disari falan cikinca boyle yuzunuze yanma yada nefeste darlik oluyormu ???
Ya kizlar gece gece moralim bozuldu.Benim bebek bazen kasilirken boyle toplanirken falan resmen yuzume ates basiyor nefesimi zorluyordu.Bi bakayim neden olur diye.Karsima amniyon sivisinin fazla olmasi falan cikti.Bunada sebep olan seyler icinde gebelik sekeri var.Biliyorsunuz benim seker testimin sonuclari ilki yuksek 100 luk yuklemedeki normal cikmisti.Ama benim icim rahat etmedigi icin onceki hamileligimden kalma seker aletimle arada olcuyordum.Bazen yuksek cikiyordu.Yani azda olsa seker vardi bende.Ama doktorum onemsemedi.Acaba diyorum sekerim cok yuksekte ondanmi artti amniyon sivim.Tabi buda bir ihtimal amniyon sivisinin ne halde oldugunu bilemiyorum tabi ama icime simdi kurt dustu.Kafayi yiyecem valla arastirdikca.Cuma sabah doktorumda randevum var o saate kadar nasil dayanicam bilmiyorum ama cokta korkuyorum.Sizdede oluyomu boyle bebek kasilinca toplaninca poposu disari falan cikinca boyle yuzunuze yanma yada nefeste darlik oluyormu ???
Arada kacirmadiysam 6.bebegimizde hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun benimde sabah randevum var banada dogum baslamis dese cok sevinirim gercektenBence doktorun onemsemediyse sende evham yapma. Netten arastirdiklarinla son haftalarda bebisini strese sokma bebek buyudu agarlasti seninde nefes alip vermeni kan basincini degistirmsi normal beni ates basmiyor ama bazen terliyorum anidan normal demisti doktorum
halimem cok sagol cnm artık yatak takımıda tamam kızımın dogurabılırım dermişim:))
SUMAKCIM; nasıl gidiyor annelik sen nasılsın masal nasıl ??
gecmısı okuyamadım tabı kı ..haber var mı bılmıyorum .
ben yazıp cıkayım yıne..
kızım 50 grm almıs..bugun gobegı de düştü :)
emzık kullanıyoruz chıcco ,anne gogus ucuna benzeyen..
mama kasıgı alın mutlaka lazım oluyor en azından bı kac damla sut sagıp verıyorum baslıyr emmeye..
sutum hemen geldı..
bol bol kıyafet alın sureklı degıstırıyoruz
bol bol bez
emzık kutusu en cok lazım olan sey oldu sureklı nereye koyacagımı bılemedım :)
gogus kremı alın mesela basladı acımaya sımdı..
sut ıcın cay alın gazı var bebegımın onu bıle gecırıyor sankı
korse gıyemıyorum ben alttan dıkısım cok ..bel korsesı takmak lazım mesela
dogumda 8 kılo gıttı .
yazıorum boyle ama aslında anlatıcak yazacak cok sey var..aklım bı karıs havada ::)
dogum cantasına pısık kremı bez ıslak mendıl fılan koyun bol bol bn kyomustum hepsını harcayıp geldım,,
sımdı cıkıyorum yıne gelır yazarım
ozledım sızleyazısmayı :)
kızlar doğumumuza az kaldıyaaa şaka gibi, ben hala inanamıyorum, ben anne mi olacağım sanki başkası doğuracak gibi koçiş doğursa ne güzel olurdu siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz?
bu arada hafta sonu aktardan lohusa şerbeti için bitki alıcam, doğurunca termosa demleyip getirsinler, içmek iyi geliyormuş.çantamda hazır. iyice ağırlaştım. tam 20 kg aldım:18: tombalak gibi oldum, yatakta sağdan sola zor dönüyorum.
yarında doktor kontrolümüz var.bakalım döndümü.
kızımıza hala isim bulamadık:2:
kızlar doğumdan önce lavman yapılıyor mu? ıkınınca büyük abdestimi yapmaktan çekiniyorum:18: lavman yapsak iyi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?