2011 Aralık Anneleri

7. bebişimizde gelmiş ne kadar güzel Allah analı babalı büyütsün...böyle doğum haberleri aldıkça bende biran önce doğurmak istiyorum

hayırlı uğurlu olsun canım
darısı bizlere inşallah

sanada iyi geceler canim.ya aslinda evhamli biri degilimdir ama bu son zamanlarda ates falan basinca oyle kasilip itince bende acaba tek bendemi oluyo diye sorayim dedim birkac kisiye.kimse evet bendede oluyordu demedi.benim ikinci gebeligim olmasina ragmen hic hatirlamiyorumki ilk gebelikte oldumuydu boyle diye.haliyle oturdum arastirdim evham yaptim tabi.ne biliyim ya bi cuma gitsem hayirlisiyla insallah guzel haberlerle donerim..

evet canim fazlasininda zarari var.hem bebege hem anneye.of allah korusun ya

Arada kacirmadiysam 6.bebegimizde hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun benimde sabah randevum var banada dogum baslamis dese cok sevinirim gercekten

canim kacirmissin 6 degil 7. bebek geldi :)

evet oda var bebek bayagi buyudu artik hareketleri bayagi canimi yakiyo.ama boyle ates basip nefesimi kesmesi biraz beni endiselendiriyo.ilk gebeligimde de oldumu hic hatirlamiyorum malesef.ama yani bir dayiyo poposunu bir geriliyo boyle hareket bile edemiyorum bir kac saniye.bakalim doktor ne diyecek umarim hayirli haberler alirim

canim oncelikle gozun aydin olsun.saglikla bebegini kucagina almana sevindim.bebeginin adini ve boyunuda yazarsan sevinirim.cunku dogum yapanlar listesine ekledim bu bilgiler eksik kaldi..

aldıkların çok güzelmiş,çok da uygunmuş türkiyede olsam da gezsem, LCW gezmelerini özledim

süpersin DESTİNA,uyku setini çook begendim, marifetli hanımın hali bir başka tabi.

1 aralık demek istedin galiba :) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah devamını nasip etsin çabuk kurtarsın inş.

SUMAKcım haberlerini duymak güzel, bizi habersiz bırakma olur mu

nihal, zuhal, nilgün, elif isimleri nasıl?

hayırlı olsun, rahat olmuş doğumun da, çok sevindim, kolaycacık da büyütmek nasip olur inş.

bu arada herkese ii geceler...

sana da iyi geceler HALİMECİM, tatlı rüyalar

slm şekerler ben bugün istanbul da ilk doktor gezintimi yaptım doktorumu sevmem çok önemliydi şuan ben 35+1 deyim doktor tutturdu sen 34+5 sin dedim ankaradaki doktorum böyle değildi hocam v.s tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama dedim estağfurullah dedi neyse ultrasona girdim wc kadar ultrason odası vardı nasıl sinir oldum renkli ultrason yokmu dedim hayır yok dedi ben alışmıştım ankara da hastaneden çıktım ve başladım ağlamaya 3 saat duraksız ağlarmı bir insan ya inanın doktor değiştirmek çok zormuş eve geldik kardeşimle annemle babannem gülüyo sen manyakmısın v.s v.s sonra amcam duydu ben seni neresi iyise oraya götürürüm sen niye ağlıyosun başım ağrıyo ne kadar ağladıysam artık hamilelik sendromu işte
pazartesi başka bir hastaneye gidicem hemşire tanıdık dediki sen herşeyi bana bırak ben ilgilenicem seninle dedi

canım, gözün aydın. oğluşun gelmiş, hoşgelmiş.. doğumunda ne güzel kolay geçmiş. inşallah bizimde öyle kolay olur, hayırlısı olsun. oğlunla bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu günler canım..

Kızlaaar dolmayı derin dondurucuya nasıl koyuyorsunuz?

doktor değiştirmek gerçekten çok zorr helede doktorun içine sinmiyorsa aynı problemler bende de var artık okadar bunaldımki ewde doğurcam diyorum sinirimden yaa neyse bian önce doğurmak istiyorum ..ayşe sende kafana takma bak en azından amcan negüzel destek olmus sana tanıdık hemşirede var ohh süper wallaa..bide beni düşün daha 1 kez olsun renkli ultrasona girmedim oğluşumu renkli göremedim yaa sen benden şanslısın inan şekerim

aklım sendeydi sırf senden bir haber varmı diye girip bakayım dedim ve mutlu haberine cok sevindim cnm..allah analı babalı buyutsün hayırlı evlat olsun inş darısı bizlere

cnm nefes daralması bende cok oluyor ateş basması ara ara oluyor normalde cok üşümeme ragmen hala kısa kollularla geziyorum evde düşün ve havalar soguk cok:) evham yapma cnm olumsuz düşünürsen olumsuz seni bulur olumlu düşün olumlu olsun herşey az kaldı zaten hayırlısıyla bitirelim bu süreci inş..

ayy halimem senin ve nananın gördüğü rüya bana moral oldu bugun
resimlerini beklıyoruz cnm kızının beşiğinin

cnm iyi olduguna sevindim habersiz bırakma bizi

kızlar aralık anneleri olarak maşallahımız var genelde bebişlerimiz hep normal dogumla doguyorlar..kasım annelerinin dogumlarına bakıyordum da hep sezeryandı..olumlu dogum hıkayeleri cesaret veriyor bizede

3-4 gündür bacaklarımda şişme oluyor... çoraplarımın izi bayağa belirgin dr.umda cuma günü bi takım testler yaparız sorun varsa hallederiz dedi ama ben yine de evham yapıyorum!Kızlarr varmı aynı sorunu yaşayanlar aranızda?! bi de geceleri en rahat nasıl uyuyorsunuz? ben 30 dakikalık peiryodlarla uyanıyorum cünkü yan yatamıyorum! öneri ve tavsiyeler icin şimdiden teşekkürler kızlar

kızlaaaaaarrr, bugün oğlumu gördüm.. ooyyy annesi poposunu yesin. elleriyle yüzünü kapatıp durdu. doktor, haftanla uyumlu gidiyorsun dedi. bebeğin boylu olacak dedi. dedim olsun olsun boylu poslu.. paşam 2.872 gr olmuş. 49 cm de boyu

cnm cok tesekkurler

ayy kıyamam pamugum ağlama sen hangi hastaneye gittin ki cnm?? ve yeni gideceğin hastane hangisi olacak??hemen moralını bozma cnm bulursun inş yeni bir doktor.. ben benim doktorumdan cok memnunum oglumda da aynı doktorumdu 7 senedir hiç değiştirmedim tavsiye ederim ama erkek

cnm gece rahat yatmak mı o nasıl bişey

doğru söylüyorsun saçmaladım dimi ama ! valla hasret kaldık uykuya

Valla ben her gece donerken cati kemigimin agrisindan dolayi kendi kendime soylenip sinirlenip aglama derecesine geliyorum.tam susup daliyorum derken sikiliyorum haydaa bir daha oteki tarafa.kisacasi tatli bir uyku haram oldu (

maşallah cnm ne güzel

cnm gece başımın altında 2yada 3 yastık oluyor bacak arasında bır yastık göbeğimin altında bir yastık ancak öyle yatıyorum ama en fazla yarım saat sonra o kadar yastıkla diğer yöne dön rahat edeme hadi tekrar eski yöne tam yerleşmişken wc ye kalk sonra nefessiz kalıp kalk otur ofla pufla..biraz dalmışken saat calsın kızımı okula geçirmeye kalk gene aynı aşamalar derken oglum uyansın..gecelerim böyle geçiyor

yataga yatmak kabus oluyor benim için ve hep uykusuzum

kesinlikle doktor değiştirmek çok zormuş benim doktorum çok iyiydi ya çok seviyordum sanırım fazla alışmışım ona yeni bir doktora kendimi emanet etmem zaman alıcak ((
evet sağolsunlar destek oldular ama kafaya takmakta zaten üstüme yok bu huyumdan nefret ediyorum ya ben ankara da renkli ultrasonda görüyordum bebeğimi hep bir sürü resmini verirdi hele burda ultrasonda gitmiş bebeğin kafa tasının ölçümünü koymuş okadar ki düşüncesiz ahhh benim ankaradaki doktorum burnu bile aynı sen derdi
hayatım benim hastanede renkli vardı olmasaydı ücretli olsaydı yinede renkliyi tercih ederdim ama bu hastanede yoktu güya özele gittim devletten farkı yoktu

Kızlaaar dolmayı derin dondurucuya nasıl koyuyorsunuz?

ben dolmayı sarıp pişirmeden koyuyorum, kullanmadan önce çıkarıp çözünmesini bekledikten sonra pişiriyorum tazecik oluyor. pişmiş koymayı denedim bi sefer de, ama çözündükten sonra pirinçleri un gibi ağzımda dağılmıştı güzel olmadı hiç.

ödem normal derler hele sonlara doğru normalmiş diye biliyorum, bazılarında belirgin olurmuş seninki gibi, bende olmadı pek, doktoruna güven evham yapma canım.
uyku konusuna gelince,geceleri ilk yataga girdiğimde yarı dik pozisyonda arkama iki yastık koyup öylece gözlerimi kapatıyorum, bazen kitap okuyorum biraz, uykum gelmeye başladıkça kayıyorum yataga doğru, bi tatlı uyku bastırıyor ki o zaman anlatamam, sonra bir bakmışım uyumusum. hem de uyuyana kadar hiçbiryerim ağrımıyor, saga sola dönme ihtiyacı hissetmiyorum, bunu yeni keşfettim çok işe yaradı bende, sen de dene. ha bi de uyumadan yarım saat kadar önce süt içmek de iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…