Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
o ben de çok oluyor cnm son zamanlarda. o kadar dayıyor ki bi yerlerini, 3-5 sn. hareket bile edemiyor, nefes alamıyorum. ne olur panik yapma. cuma günü hayırlı haberler alırsın inşallah...
bu arada herkese ii geceler...
canım benim bildiğim amniyo sıvısı bebeğin içinde yüzdüğü, bi yandan yutup çıkardığı sıvı. az olması tehlikeli bir şey ama çok olmasının bir zararı olup olmadığını bilmiyorum. seni rahatsız ediyorsa belki doktora sor, için rahat eder en azından.
Arada kacirmadiysam 6.bebegimizde hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun benimde sabah randevum var banada dogum baslamis dese cok sevinirim gercekten
Bence doktorun onemsemediyse sende evham yapma. Netten arastirdiklarinla son haftalarda bebisini strese sokma bebek buyudu agarlasti seninde nefes alip vermeni kan basincini degistirmsi normal beni ates basmiyor ama bazen terliyorum anidan normal demisti doktorum
bu arada para harcayarak mutlu olan tek varlık biz kadınlarız sanırım yaa:)) az dışarı çıktım lcwde indirim başlamış,,oğluşa bişiler aldım..kendimden ne çabukta geçtim yawsbi eksiğiniz varsa uğrayın bence ,,sweetler 10,pantolanları 16tlye aldım :))Eki Görüntüle 289512 Eki Görüntüle 289516
Teyzelerııı bız bugun oglusumuzu gordukkk hersey yolunda cok sukur bebısımde saglıklı bendeAllaha cok sukur suyum bebegın pozısyonu hersey ıyı muhtemel dogum tarıhım 17aralık drum son dakıkaya kadar beklıcez acelemız yok bebek ne kdr durursa anne karnında o kadar ıyı olur gelısımın tamamlanır dedı bu saatten sonrada gelse bıle Allahın ıznıyle hıcbır problem olmaz dedı Sımdılık bır rısk yok kanaman olursa suyun gelırse yada yuzunde asırı derecede odem sıslık olursa mutlaka gel dedı 1kasıma aldık randevumuzu epıdural olacak spınalde basagrısı olma durumu varmıs ayy dusundukce heyecan basıyor beniiii
kızlar doğumumuza az kaldıyaaa şaka gibi, ben hala inanamıyorum, ben anne mi olacağım sanki başkası doğuracak gibi koçiş doğursa ne güzel olurdu siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz?
bu arada hafta sonu aktardan lohusa şerbeti için bitki alıcam, doğurunca termosa demleyip getirsinler, içmek iyi geliyormuş.çantamda hazır. iyice ağırlaştım. tam 20 kg aldım:18: tombalak gibi oldum, yatakta sağdan sola zor dönüyorum.
yarında doktor kontrolümüz var.bakalım döndümü.
kızımıza hala isim bulamadık:2:
Bende yarın derin dondurucu hazırlığımı yapacağım inşallah.Buzlukta börek poğaça,dolma vs olması buyuk kolaylık.Zİyarete gelenler strese sokmuyor insanı hazırlıklı olunca.Kolay gelsin canım sana..
Kendi ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelirsin bence.Yani ben gelmiştim.Ama tabiki ev temizliği gb büyük işlere kalkışamazsın die düşünüyorum.
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun,doğum öncesi evini terk etmeyerek bence çok mantıklı ve doğru bi davranışta bulunmuşsun.Yuvanıza katılacak yavrunuz herşeyi değiştirebilir.Onlar mevla tarafından bizlere gönderilen büyük mucizeler.Bereketiyle,huzuruyla,muhabbetiyle gelir her bebek.Senin yavrunda inşallah bu kara bulutların üzerine güneş gibi doğacak ve yuvanıza eski neşenizi getirecektir.Allah'a tevekkül et,çok çok dua da bulun,bu dert geldiyse kapına ya MEVLANI özlemişsindir yada o seni ÖZLEMİŞTİR.
Bela, gam, keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.. VURDUKÇA KENDİNE ÇEKER...
Çok dua et arkadaşım ve kendini hiç üzme.Güneşin doğması yakındır..
slm şekerler ben bugün istanbul da ilk doktor gezintimi yaptım doktorumu sevmem çok önemliydi şuan ben 35+1 deyim doktor tutturdu sen 34+5 sin dedim ankaradaki doktorum böyle değildi hocam v.s tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama dedim estağfurullah dedi neyse ultrasona girdim wc kadar ultrason odası vardı nasıl sinir oldumrenkli ultrason yokmu dedim hayır yok dedi ben alışmıştım ankara da hastaneden çıktım ve başladım ağlamaya 3 saat duraksız ağlarmı bir insan ya inanın doktor değiştirmek çok zormuş eve geldik kardeşimle annemle babannem gülüyo sen manyakmısın v.s v.s sonra amcam duydu ben seni neresi iyise oraya götürürüm sen niye ağlıyosun başım ağrıyo ne kadar ağladıysam artık hamilelik sendromu işte
pazartesi başka bir hastaneye gidicem hemşire tanıdık dediki sen herşeyi bana bırak ben ilgilenicem seninle dedi
Ya kizlar gece gece moralim bozuldu.Benim bebek bazen kasilirken boyle toplanirken falan resmen yuzume ates basiyor nefesimi zorluyordu.Bi bakayim neden olur diye.Karsima amniyon sivisinin fazla olmasi falan cikti.Bunada sebep olan seyler icinde gebelik sekeri var.Biliyorsunuz benim seker testimin sonuclari ilki yuksek 100 luk yuklemedeki normal cikmisti.Ama benim icim rahat etmedigi icin onceki hamileligimden kalma seker aletimle arada olcuyordum.Bazen yuksek cikiyordu.Yani azda olsa seker vardi bende.Ama doktorum onemsemedi.Acaba diyorum sekerim cok yuksekte ondanmi artti amniyon sivim.Tabi buda bir ihtimal amniyon sivisinin ne halde oldugunu bilemiyorum tabi ama icime simdi kurt dustu.Kafayi yiyecem valla arastirdikca.Cuma sabah doktorumda randevum var o saate kadar nasil dayanicam bilmiyorum ama cokta korkuyorum.Sizdede oluyomu boyle bebek kasilinca toplaninca poposu disari falan cikinca boyle yuzunuze yanma yada nefeste darlik oluyormu ???
hazırız tabii doğuma. rüyamda doğurttum bile seni :)) bu arada bizim beşiğimiz de yarın geliyor ve renkleri sarı,turuncu ve yeşil :)))
tekrar tekrar gözün aydın cnm...kızımıza daa:)
ya ben sanki hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum. kim doğuracaksa artıkbu arada ben de 20 kilo aldım ve kıçımı kaldıramıyorum yerden :)
cnm gözün aydın. inan çok mutlu olduk ve heyecanla bekledik haberlerini... maşallah oğluşuna daa:)
sezeryanda kesin var cnm da diğerini bilmiyorum valla...
o ben de çok oluyor cnm son zamanlarda. o kadar dayıyor ki bi yerlerini, 3-5 sn. hareket bile edemiyor, nefes alamıyorum. ne olur panik yapma. cuma günü hayırlı haberler alırsın inşallah...
mardinciğim ve maripostacığım beni merak etmişler geçmişi okumadan yazıyım sonra geçmişe dönerim dedim.iyiyim arkadaşlar,geceleri fırsat buldukça girip herkesin ii olduğunu,bebişlerimizin teker teker geldiğini görüp mutlu oluyorum.benim minnoşum da bu sabah beni sancıyla uyandırdı ama yalancı sancıymış.çatı muayenemde oldu öyle acı veren bişey değil o da ben de büyük bi stresti neyseki atlattık.sizlerin de ii olduğunu burdan görüyorum hep takip ediyorum arkadaşlar.biz minnoşumla sizleri çok seviyoruz,Allahım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.
aldıkların çok güzelmiş,çok da uygunmuş türkiyede olsam da gezsem, LCW gezmelerini özledim
süpersin DESTİNA,uyku setini çook begendim, marifetli hanımın hali bir başka tabi.
1 aralık demek istedin galiba :) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah devamını nasip etsin çabuk kurtarsın inş.
SUMAKcım haberlerini duymak güzel, bizi habersiz bırakma olur mu
nihal, zuhal, nilgün, elif isimleri nasıl?
hayırlı olsun, rahat olmuş doğumun da, çok sevindim, kolaycacık da büyütmek nasip olur inş.
sana da iyi geceler HALİMECİM, tatlı rüyalar
slm şekerler ben bugün istanbul da ilk doktor gezintimi yaptım doktorumu sevmem çok önemliydi şuan ben 35+1 deyim doktor tutturdu sen 34+5 sin dedim ankaradaki doktorum böyle değildi hocam v.s tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama dedim estağfurullah dedi neyse ultrasona girdim wc kadar ultrason odası vardı nasıl sinir oldumrenkli ultrason yokmu dedim hayır yok dedi ben alışmıştım ankara da hastaneden çıktım ve başladım ağlamaya 3 saat duraksız ağlarmı bir insan ya inanın doktor değiştirmek çok zormuş eve geldik kardeşimle annemle babannem gülüyo sen manyakmısın v.s v.s sonra amcam duydu ben seni neresi iyise oraya götürürüm sen niye ağlıyosun başım ağrıyo ne kadar ağladıysam artık hamilelik sendromu işte
pazartesi başka bir hastaneye gidicem hemşire tanıdık dediki sen herşeyi bana bırak ben ilgilenicem seninle dedi
3-4 gündür bacaklarımda şişme oluyor... çoraplarımın izi bayağa belirgindr.umda cuma günü bi takım testler yaparız sorun varsa hallederiz dedi ama ben yine de evham yapıyorum!Kızlarr varmı aynı sorunu yaşayanlar aranızda?! bi de geceleri en rahat nasıl uyuyorsunuz? ben 30 dakikalık peiryodlarla uyanıyorum cünkü yan yatamıyorum! öneri ve tavsiyeler icin şimdiden teşekkürler kızlar
cnm cok tesekkurler
ayy kıyamam pamugum ağlama senhangi hastaneye gittin ki cnm?? ve yeni gideceğin hastane hangisi olacak??hemen moralını bozma cnm bulursun inş yeni bir doktor.. ben benim doktorumdan cok memnunum oglumda da aynı doktorumdu 7 senedir hiç değiştirmedim tavsiye ederim ama erkek
cnm gece rahat yatmak mıo nasıl bişey
3-4 gündür bacaklarımda şişme oluyor... çoraplarımın izi bayağa belirgindr.umda cuma günü bi takım testler yaparız sorun varsa hallederiz dedi ama ben yine de evham yapıyorum!Kızlarr varmı aynı sorunu yaşayanlar aranızda?! bi de geceleri en rahat nasıl uyuyorsunuz? ben 30 dakikalık peiryodlarla uyanıyorum cünkü yan yatamıyorum! öneri ve tavsiyeler icin şimdiden teşekkürler kızlar
kızlaaaaaarrr, bugün oğlumu gördüm.. ooyyy annesi poposunu yesin. elleriyle yüzünü kapatıp durdu. doktor, haftanla uyumlu gidiyorsun dedi. bebeğin boylu olacak dedi. dedim olsun olsun boylu poslu.. paşam 2.872 gr olmuş. 49 cm de boyu
doktor değiştirmek gerçekten çok zorr helede doktorun içine sinmiyorsa aynı problemler bende de var artık okadar bunaldımki ewde doğurcam diyorum sinirimden yaa neyse bian önce doğurmak istiyorum ..ayşe sende kafana takma bak en azından amcan negüzel destek olmus sana tanıdık hemşirede var ohh süper wallaa..bide beni düşün daha 1 kez olsun renkli ultrasona girmedimoğluşumu renkli göremedim yaa sen benden şanslısın inan şekerim
Valla ben her gece donerken cati kemigimin agrisindan dolayi kendi kendime soylenip sinirlenip aglama derecesine geliyorum.tam susup daliyorum derken sikiliyorum haydaa bir daha oteki tarafa.kisacasi tatli bir uyku haram oldu(
Kızlaaar dolmayı derin dondurucuya nasıl koyuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?