2011 Aralık Anneleri

saol canım.. doktorum düşük önleyici ilaç verdi, folik asitle beraber onu içiyorum ve sadece yatıyorum.. inşallah bende kucağıma alabilirim arkadaşınız gibi..

Dikkatli ol canim doktorun dediklerini aynen uygula dualarimz seninle Rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin caniiim ibs bu bebegide hakkinda hayirli eylesin

amin canım.. dikkat etmeye çalışıyorum kendime.. dün hastanede aklımı yitirecektim, ya ona bişe olduysa diye.. neyseki iyiyiz şuan.. allah kimseye yaşatmasın..

hepinize günaydın kızlar

chnb
adilenaz
burcu erdem
loneliness
Sizlere iki gündür ne yazacağımı bilemiyorum.... Yani ne yazsam eksik kalacak. Sadece üzüntünüzü paylaştığımı bilmenizi istiyorum. Rabbim hayırlısını eylesin...
Dualarım sizlerle...

ben de milupaya üye oldum. bedava ürünler gönderceklermiş. arkadaşlar siz de üye olun. kızlar ben pek giremiyorum foruma. mide bulantısı ve öğürmekten yüzüm gözüm çok kötü durumda.
:84::84::84:bebeklerini kaybedenlere çok çok üzüldüm. allahım bir daha yaşatmasın.

bugun dr'a gitcez, kalp atışlarını duymaya insallah duyabiliriz. :18::18: bana dua edin olur.

demettuba83 nerdesin canım? merak ediyorum seni. :26::26::26:

Güzel haberlerle gel inşallah canım, dualarımız seninle artık kötü haber duymak istemiyoruz, doğumlarımıza kadar hep beraber güzel haberler paylaşalım inşallah

sağlıkla güzel haberler getir bize inşallah

Selam kızlar.....
umarım herkes iyidir..
ben hastayımm:2::2::2::2: burnum akıyor hapşırıyorum.. boğazlarım gıcıklanıyor... offff bi bakamadım kendime.....
ama şunun garkındayım ne zaman üzülsem ben gribe yakalanıyorum....

canım ya dikkat et kendine üzülme dualarımız seninle biliyorsun rabbimin izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah

cnm benim üzme kendini ne olur. Herşey olacağına varacak. Rabbim büyüktür.
Grip için sıcak suya bal ve limon sık iç sürekli. Bide yapabilirsen o sıktığın limonları ye. Ben gribi öyle atlattım cnm. Allah acil şifalar versin. Rabbim yavrunu sana bağışlasın.

sağollll canımmm.. aminnn yavrularmızı Allah bize bağışlasın...
herşeyin hayırlsını versin..

selam kızlar nasılsınız?ben dün akşam çok kötü oldum tansiyonum büyük 8 küçük 5 oldu eşim çok telaşlandı başım çok dönüyordu bayılacaktım doktorumuzu aradık tuz miktarını biraz yüksek tut dedi ben tuzu azaltmaya uğraşırken böyle oldu şükür şimdi iyiyim

BENİMDE yüzüm gözüm bembeyazdı tansiyonum düşüktü sanırım yemekte geç yedim eşim haline bak yemiyon ne hale glemişsin dedi

tansiyon düşmesi normal bişey ki benmi istedim düşmesini sanki((

selam kizlar
benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi canim hicbisey istemiyor hicbisey yemedim sayilir su saata e kadar offffffffffff:2:nyapicam bilmiyorum
halbuki ilki nekadar guzeldi bunda sadece uyumak istiyorummmmmmmmmmm

kahvaltı işkencesini de atlattık bugün şükür...bulantım bu hafta daha da arttı..

herkese hayırlılı güzel haberler alacağı sağlıkl bir gün diliyorum. bu arada midesi bulanan yemek yiyemeyen arkadaşlar ben1 gün iyi 6 gün bulantı halsiz geçirrken 3 gündür aralıksız hiç bulantım olmadı rahatla iştahla yiyebiliyorum. 9 ay ulanacak sanıyordum sanırım 10 haftalık geçecek benim inşllh darısı bulantı yaşayan diğer anne adaylarına

bu arada karnım aşırı şişmişti pantolonların düğme açık geziyordum rahatsız ola ola.bu 3 gündür garip ama rahatla gyyrm kıyfetlerimi dar gelen yok ve karnım tamamen indi bulantım varken yemek yiyemezken sanırım midelerde gaz oluyor. 3 gündür güzel yiyrm halsiz olmadığımdan rahat hareket ediyorum çok rahatım hiç hamile değil gbym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…