canım çok geçmiş olsun hiç üzülme Allah yardımcın olur bizim komşumuzdada aynı durum vardı işyerinden son 3ay idare etmelerni istedi onlarda yardımcı oldular sagolsunlar şimdi 3aylık cok tatlı bir kızı var bol bol dua et canını hiç sıkma
Dikkatli ol canim doktorun dediklerini aynen uygula dualarimz seninle Rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin caniiim ibs bu bebegide hakkinda hayirli eylesin
ben de milupaya üye oldum. bedava ürünler gönderceklermiş. arkadaşlar siz de üye olun. kızlar ben pek giremiyorum foruma. mide bulantısı ve öğürmekten yüzüm gözüm çok kötü durumda.
:84::84::84:bebeklerini kaybedenlere çok çok üzüldüm. allahım bir daha yaşatmasın.
bugun dr'a gitcez, kalp atışlarını duymayainsallah duyabiliriz. :18::18: bana dua edin olur.
demettuba83 nerdesin canım? merak ediyorum seni. :26::26::26:
ben de milupaya üye oldum. bedava ürünler gönderceklermiş. arkadaşlar siz de üye olun. kızlar ben pek giremiyorum foruma. mide bulantısı ve öğürmekten yüzüm gözüm çok kötü durumda.
:84::84::84:bebeklerini kaybedenlere çok çok üzüldüm. allahım bir daha yaşatmasın.
bugun dr'a gitcez, kalp atışlarını duymayainsallah duyabiliriz. :18::18: bana dua edin olur.
demettuba83 nerdesin canım? merak ediyorum seni. :26::26::26:
Selam kızlar.....
umarım herkes iyidir..
ben hastayımm:2::2::2::2: burnum akıyor hapşırıyorum.. boğazlarım gıcıklanıyor... offff bi bakamadım kendime.....
ama şunun garkındayım ne zaman üzülsem ben gribe yakalanıyorum....
sağoll canım inşşş bişey olmayacak....canım ya dikkat et kendine üzülme dualarımız seninle biliyorsun rabbimin izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah
Selam kızlar.....
umarım herkes iyidir..
ben hastayımm:2::2::2::2: burnum akıyor hapşırıyorum.. boğazlarım gıcıklanıyor... offff bi bakamadım kendime.....
ama şunun garkındayım ne zaman üzülsem ben gribe yakalanıyorum....
cnm benim üzme kendini ne olur. Herşey olacağına varacak. Rabbim büyüktür.
Grip için sıcak suya bal ve limon sık iç sürekli. Bide yapabilirsen o sıktığın limonları ye. Ben gribi öyle atlattım cnm. Allah acil şifalar versin. Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahslmmm kızlar bende hamileyimmmm
selam kızlar nasılsınız?ben dün akşam çok kötü oldum tansiyonum büyük 8 küçük 5 oldu eşim çok telaşlandı başım çok dönüyordu bayılacaktım doktorumuzu aradık tuz miktarını biraz yüksek tut dedi ben tuzu azaltmaya uğraşırken böyle oldu şükür şimdi iyiyim
kahvaltı işkencesini de atlattık bugün şükür...bulantım bu hafta daha da arttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?