2011 Aralık Anneleri

destinacım ankaradaki doktorumu çok benimsemişim sanırım seçimim çok zor olacak bundan dolayı üzüldüm bide bebeğimin kilosu 33 haftalıkken 2180 di bugün 35+1 im 2425 gr dedi daha yüksek olması gerekiyordu doktoru beceriksiz buldum ultrason resmi bile kağıt yani ya sanırım kafayı yiyorum

Bu haftaki kontrolüm icin hastaneyi arayıp randevu almak istedigimde bende büyük şok yaşamıştım! operatör kız : hanımefendi dr unuz hastaneden ayrıldı diyince bi an kalıverdim oldugum yerde! şok şok şok olmuştum!!! e ne yapacagım ben diyiverdim birden. mecburen başka dr a randevu aldım. başıma bi ağrı girdi ağlama krizine girdim haliyle derken geçtigimiz salı yeni dr umla tanıştım tabi... uzun uzun konuştuk ,muayene sonrasıda dr umun tavsiyelerini dinledim. sorularımın tümüne cevap aldım. şikayetlerim icin tek tek çözüm önerileriyle ayrıldık hastaneden. anlıyacagın sonuç olumlu oldu! darısı başına !!! umarım gönlüne göre bi dr la karşılaşırsın.. son günlerde bi de bu gibi bi stresle karşı karşıya kalmaman dileyiğle... herşeyin hayırlısı

pamukcum sıkma canını böyle şeylere
ben hamileliğimin başından beri devlet hastanesine gidiyorum doğumumuda devlet hastanesinde yapıcam bırak renkli ultrasonu renksiizinde bile bana göstermiyorlar bak şurası burası diye kilosunu falan bile binbir ricayla söyletiyorum Kendini şanslı hissetmelisin bana göre en azından şurda ne kaldı ki zaten Allahım nasip etsin bizlere koynumuzda görücez onları İnşallah

canım cok sağol. içime bi ferahlık getirdiniz hepiniz herkese ayrı ayrı teşekkürler.. süt ve kitap okumayı hatta hatta bir saat öncesi papatya çayıy ve ılık bi duşu bende yapıyorum ama gel gör ki deliksiz uykuya hasretim dediğim gibi ma. 30 dak. sonra uyanıyorum ..napalım ama tatlı dertler bunlar ... moral ve destekleriniz icin ayrı ayrı teşekkürler kızlar..minnettarım

kilosuna da takılma cünkü ultrasonda tam bir ölçüm aracı değil artı 300 eksi 300 yanılma ihtimalleri var gerçek doğum kilosuyla

ben de bebğimi göremeyenlerdenim, bırak kağıt ultrasonu ultrasonla bile bakmıyolar burda canını sıkma bak ben dert etmiyorum artık, sağlıklı olsun da görcez zaten az kaldı.

Hayırlı olsun canım çok sevindimm ne güzel bir doğum yapmışsın maşallah haftasıda kilosuda iyi maşallah
Darısı bizlere İnşallah

cnm üzülme hemen inş bulursun iyi bir doktor ve hastane koskoca istanbulda sana doktor mu yok be cnm

cnm bu uykusuzluklar dogum sonrasına hazırlık aslında bunye şimdiden alıştırıyor kendini cunku dogum sonrası kesintisiz uyku bir müddet olamıyacak

evet evet kesinlikle antreman yaptırıyor miniklerimiz canları sağolsun meleklerimizin

canımcım haklısın ufak şeylere takıldığımın farkındayım hastaneye girer girmez hemen bir önyargı yaşadım zaten merdivenleri çıkarken bile olmaz demeye başladım nasıl bir huyum varsa artık renkli ultrasonuda geç ben artık doğum yapacağım son günlerdeyim doktorum çok bilinçli akıllı zeki olmalı ben karşımdan bunu bekliyorum ama bekledğimi alamadım ona üzüldüm bide ankara daki doktorumu çok benimsemişim ondan yeni bir doktora nasıl alışıcam bilmiyorum doktorum doğum yapmam için çok önemli ahh huyum kurusun ahh

buarada ben 36.haftadayım...dr. um magnezyumu son bi hafta daha kullan yeter dedi..sancıları hissetmesin dedi! paylaşmak istedim

hangi hastaneye gitmiştin sen bulunduğun ilçede başka doktor araştıralım senin için yararımız olur belki?

pokim iyi olduğuna sevindim canım.arada bi merhaba de bilelim nasılsın.

blue fugicim maşallah bebişe. bnmki de boylu olcakmış inşallah:)

annis amniyon sıvısının azlığı kadar fazlalığı da sorun diye biliyorum.erken doğuma neden olabiliomuş.bnm bildiğim zararı bu. artık bu vakitten sonra bebiş gelse de bi problem olmayacaktır allahın izniyle. hem senin kuruntuların.öyle bi durumun olduğu bile kesin değil. bu internet adamı hastalık hastası yapar valla. bazen ufacık bi şikayetini giriyosun,adını sanını duymadığın hastalıklar çıkıyo. bn bi ara kendimi gırtlak kanseri bile yaptım düşün artık:) eşimle apar topar hastaneye gittik.sonuç: bir ayu kadar sağlammışım:) tabi sonradan çok utandım artık öle araştırmamaya çalışıyorum. dicem o ki bebeğim son günlerinin tadını çıkar.abuk subuk şeylerle kafanı yorma.
pambık şekerim dert ettiğin şey bu olsun kuzum yahu:) allahım başka dert vermesin. tamam hamileyiz hassasız anladım da bazı şeyler de bizim elimizde.millet ne hastalıklarla uğraşıyo. bebeğin sağlam sağlıklı mı,çok şükür allaha. bak onun gücüne gider hem. şurda ne kaldı zaten ki? göreceğini görmüşsün.1 defa bile usgye giremeyn var. artık bundan sonrası doğuma odaklanman.sağlıkla doğsun da gerisi mühim değil.

valla oyle ya artik girip okumicam sinirlerim bozuluyo durduk yere.su cuma gunu randevumu bir atlatsam kizimi gorsem guzel haberlerle sizlere kosup gelsemm baska birsey istemiyorum valla..

Son düzenleme:
valla oyle ya artik girip okumicam sinirlerim bozuluyo durduk yere.su cuma gunu randevumu bir atlatsam kizimi gorsem guzel haberlerle sizlere kosup gelsemm baska birsey istemiyorum valla..

umarım güzel haberlerle dönersin randevundan... iyi düşün iyi olsun dualarımız ve güzel dileklerimiz seninle

hangi hastaneye gitmiştin sen bulunduğun ilçede başka doktor araştıralım senin için yararımız olur belki?

esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacak sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…