kızlaaaaaarrr, bugün oğlumu gördüm.. ooyyy annesi poposunu yesin. elleriyle yüzünü kapatıp durdu. doktor, haftanla uyumlu gidiyorsun dedi. bebeğin boylu olacak dedi. dedim olsun olsun boylu poslu.. paşam 2.872 gr olmuş. 49 cm de boyu
kesinlikle doktor değiştirmek çok zormuş benim doktorum çok iyiydi ya çok seviyordum sanırım fazla alışmışım ona yeni bir doktora kendimi emanet etmem zaman alıcak((
evet sağolsunlar destek oldular ama kafaya takmakta zaten üstüme yok bu huyumdan nefret ediyorum ya ben ankara da renkli ultrasonda görüyordum bebeğimi hep bir sürü resmini verirdi hele burda ultrasonda gitmiş bebeğin kafa tasının ölçümünü koymuş okadar ki düşüncesiz ahhh benim ankaradaki doktorum burnu bile aynı sen derdi
hayatım benim hastanede renkli vardı olmasaydı ücretli olsaydı yinede renkliyi tercih ederdim ama bu hastanede yoktu güya özele gittim devletten farkı yoktu
slm şekerler ben bugün istanbul da ilk doktor gezintimi yaptım doktorumu sevmem çok önemliydi şuan ben 35+1 deyim doktor tutturdu sen 34+5 sin dedim ankaradaki doktorum böyle değildi hocam v.s tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama dedim estağfurullah dedi neyse ultrasona girdim wc kadar ultrason odası vardı nasıl sinir oldumrenkli ultrason yokmu dedim hayır yok dedi ben alışmıştım ankara da hastaneden çıktım ve başladım ağlamaya 3 saat duraksız ağlarmı bir insan ya inanın doktor değiştirmek çok zormuş eve geldik kardeşimle annemle babannem gülüyo sen manyakmısın v.s v.s sonra amcam duydu ben seni neresi iyise oraya götürürüm sen niye ağlıyosun başım ağrıyo ne kadar ağladıysam artık hamilelik sendromu işte
pazartesi başka bir hastaneye gidicem hemşire tanıdık dediki sen herşeyi bana bırak ben ilgilenicem seninle dedi
ben dolmayı sarıp pişirmeden koyuyorum, kullanmadan önce çıkarıp çözünmesini bekledikten sonra pişiriyorum tazecik oluyor. pişmiş koymayı denedim bi sefer de, ama çözündükten sonra pirinçleri un gibi ağzımda dağılmıştı güzel olmadı hiç.
ödem normal derler hele sonlara doğru normalmiş diye biliyorum, bazılarında belirgin olurmuş seninki gibi, bende olmadı pek, doktoruna güven evham yapma canım.
uyku konusuna gelince,geceleri ilk yataga girdiğimde yarı dik pozisyonda arkama iki yastık koyup öylece gözlerimi kapatıyorum, bazen kitap okuyorum biraz, uykum gelmeye başladıkça kayıyorum yataga doğru, bi tatlı uyku bastırıyor ki o zaman anlatamam, sonra bir bakmışım uyumusum. hem de uyuyana kadar hiçbiryerim ağrımıyor, saga sola dönme ihtiyacı hissetmiyorum, bunu yeni keşfettim çok işe yaradı bende, sen de dene. ha bi de uyumadan yarım saat kadar önce süt içmek de iyi geliyor.
destinacım ankaradaki doktorumu çok benimsemişim sanırım seçimim çok zor olacak bundan dolayı üzüldüm bide bebeğimin kilosu 33 haftalıkken 2180 di bugün 35+1 im 2425 gr dedi daha yüksek olması gerekiyordu doktoru beceriksiz buldum ultrason resmi bile kağıt yani yasanırım kafayı yiyorum
slm şekerler ben bugün istanbul da ilk doktor gezintimi yaptım doktorumu sevmem çok önemliydi şuan ben 35+1 deyim doktor tutturdu sen 34+5 sin dedim ankaradaki doktorum böyle değildi hocam v.s tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama dedim estağfurullah dedi neyse ultrasona girdim wc kadar ultrason odası vardı nasıl sinir oldumrenkli ultrason yokmu dedim hayır yok dedi ben alışmıştım ankara da hastaneden çıktım ve başladım ağlamaya 3 saat duraksız ağlarmı bir insan ya inanın doktor değiştirmek çok zormuş eve geldik kardeşimle annemle babannem gülüyo sen manyakmısın v.s v.s sonra amcam duydu ben seni neresi iyise oraya götürürüm sen niye ağlıyosun başım ağrıyo ne kadar ağladıysam artık hamilelik sendromu işte
pazartesi başka bir hastaneye gidicem hemşire tanıdık dediki sen herşeyi bana bırak ben ilgilenicem seninle dedi
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
destinacım ankaradaki doktorumu çok benimsemişim sanırım seçimim çok zor olacak bundan dolayı üzüldüm bide bebeğimin kilosu 33 haftalıkken 2180 di bugün 35+1 im 2425 gr dedi daha yüksek olması gerekiyordu doktoru beceriksiz buldum ultrason resmi bile kağıt yani yasanırım kafayı yiyorum
canım cok sağol. içime bi ferahlık getirdiniz hepinizherkese ayrı ayrı teşekkürler.. süt ve kitap okumayı hatta hatta bir saat öncesi papatya çayıy ve ılık bi duşu bende yapıyorum ama gel gör ki deliksiz uykuya hasretim dediğim gibi ma. 30 dak. sonra uyanıyorum ..napalım ama tatlı dertler bunlar ... moral ve destekleriniz icin ayrı ayrı teşekkürler kızlar..minnettarım
cnm üzülme hemen inş bulursun iyi bir doktor ve hastane koskoca istanbulda sana doktor mu yok be cnm
cnm bu uykusuzluklar dogum sonrasına hazırlık aslında bunye şimdiden alıştırıyor kendini cunku dogum sonrası kesintisiz uyku bir müddet olamıyacak
pamukcum sıkma canını böyle şeylere
ben hamileliğimin başından beri devlet hastanesine gidiyorum doğumumuda devlet hastanesinde yapıcam bırak renkli ultrasonu renksiizinde bile bana göstermiyorlar bak şurası burası diye kilosunu falan bile binbir ricayla söyletiyorum Kendini şanslı hissetmelisin bana göre en azından şurda ne kaldı ki zaten Allahım nasip etsin bizlere koynumuzda görücez onları İnşallah
canımcım haklısın ufak şeylere takıldığımın farkındayım hastaneye girer girmez hemen bir önyargı yaşadım zaten merdivenleri çıkarken bile olmaz demeye başladım nasıl bir huyum varsa artık renkli ultrasonuda geç ben artık doğum yapacağım son günlerdeyim doktorum çok bilinçli akıllı zeki olmalı ben karşımdan bunu bekliyorum ama bekledğimi alamadım ona üzüldüm bide ankara daki doktorumu çok benimsemişim ondan yeni bir doktora nasıl alışıcam bilmiyorum doktorum doğum yapmam için çok önemli ahh huyum kurusun ahh
pokim iyi olduğuna sevindim canım.arada bi merhaba de bilelim nasılsın.
blue fugicim maşallah bebişe. bnmki de boylu olcakmış inşallah:)
annis amniyon sıvısının azlığı kadar fazlalığı da sorun diye biliyorum.erken doğuma neden olabiliomuş.bnm bildiğim zararı bu. artık bu vakitten sonra bebiş gelse de bi problem olmayacaktır allahın izniyle. hem senin kuruntuların.öyle bi durumun olduğu bile kesin değil. bu internet adamı hastalık hastası yapar valla. bazen ufacık bi şikayetini giriyosun,adını sanını duymadığın hastalıklar çıkıyo. bn bi ara kendimi gırtlak kanseri bile yaptım düşün artık:) eşimle apar topar hastaneye gittik.sonuç: bir ayu kadar sağlammışım:) tabi sonradan çok utandım artık öle araştırmamaya çalışıyorum. dicem o ki bebeğim son günlerinin tadını çıkar.abuk subuk şeylerle kafanı yorma.
pambık şekerim dert ettiğin şey bu olsun kuzum yahu:) allahım başka dert vermesin. tamam hamileyiz hassasız anladım da bazı şeyler de bizim elimizde.millet ne hastalıklarla uğraşıyo. bebeğin sağlam sağlıklı mı,çok şükür allaha. bak onun gücüne gider hem. şurda ne kaldı zaten ki? göreceğini görmüşsün.1 defa bile usgye giremeyn var. artık bundan sonrası doğuma odaklanman.sağlıkla doğsun da gerisi mühim değil.
valla oyle ya artik girip okumicam sinirlerim bozuluyo durduk yere.su cuma gunu randevumu bir atlatsam kizimi gorsem guzel haberlerle sizlere kosup gelsemm baska birsey istemiyorum valla..
hangi hastaneye gitmiştin sen bulunduğun ilçede başka doktor araştıralım senin için yararımız olur belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?