umarım güzel haberlerle dönersin randevundan... iyi düşün iyi olsun dualarımız ve güzel dileklerimiz seninle
esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacaksağolasın
esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacaksağolasın
amin cnm..kimseyede kızamıyorum ben nedense ne bilim herkesin kendi işi gücü telaşı var benim için kimsenin bişeyleri aksamasın istiyorum buna kendi ailem dahil ne bilim daha sonra demesinler senin için gidemedik kaldık falan diye..annem giderkende tenbıhlıyor beni sakın dogurayım deme bizi erken getirtme oralardan:)) gülermisin aglarmısın bişey diyemıyorum öncekılerde cok yardımcılardı bu bebek bıraz süpriz oldu bırde annem 3. cocugum olsun istemezdi bende sanırım bundan dolayı hiçbirşey beklemıyorum onlardan hatta dogum sonrası bıle kımse yanımda olsun istemıyorum..ama dogum sonrası bir hafta hergün gelirim yanına diyor..
cnm gözün aydıngüle güle kullanın inş bebişin saglıkla yatsın içinde cok güzelll
dün akşam birşey soracam diye yazmışsın cnm ama cıktıgım için göremedim ne soracaktın:)
Bencede canım aılen kısa surede yanında olacak bebısınde oyle Allahtan eslerımızde anlayıslı daha ne olsungerısını bosver gıtsın
Canım ben dogma buyume ankaralıyım ama aslen mardınlıyım hemserıyız sanırımm
Ayyy tatlımmm bu bızım bebısın oda takımına benzıoooo bızımkıde boyle balıklı bıraz daha farklı ama gelsınde fotosunu cekıp en kısa zamanda koycam burayaa cok cıııcııı gule gule kullansın bebısınnnGorunce cok sevındımm
bu konuda bi ben şanslıyım sanırımkayınvalidem bana hiçbi iş yaptırmaz. bayramda gidince ayaklarımın altına sandalye verdi hemen ayaklarım şişiyo diye. Allah razı olsun ne diyim. Allah sizinkilerede vicdan merhamet versin inşallah
çok güzel canım. güle güle kullansız bebişin inşallah
aklımdaydı atlamışım kusura bakma canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...
canım ben normal doğum taraftarı biri olarak kesinlikle kendinide bebeğide riske atma direk sezeryan ol derim.. Allah korusun ters bir durum olursa pişmanlık yaşama keşke deme sonra bu konuda..
annis ne değişik bir durumdur ki genelde bu böyledir yaa adamın ailesi gelini ve hamilelik dönemini, bebeğin ihtiyaclarını, nasıl geçincekler etcekler derdini hiç düşünmezler anca boş boş konuşup dururlar ( bazıları hariç) o yüzden pek derd edinme canım kendine ne varsa kendi ailelerimizde var iyiki onlar var şükürler olsunki... o yönden şanslıyız canım boşver buna şükret en azından ailen gelicek bak yanına..
canım bebeğini güle güle uyutmak nasip olsun bu beşikte... rahat huzurlu mutlu günler geçirsin sende güle güle salla :)
bu arada bu gün doğuran haberi yok topik boş kaldı
Kim demis kizlarin cicileri daha guzel diye :) cook guzelmiss canim inss hayirlisiyla sagliklica gelsin gece annesini cook uyandirmadaan buyusun icinde :)
günaydın kızlar
çehregül beşiğiniz çok cici Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Mardinciğim yıldönümünüz kutlu olsun:))
Annişciğim kıyamam
Çehregülcük açamadım fotoyu ama eminim çok güzeldir .
Günaydın annecikler :))
günaydın annişler ve tatlı bebişleri nasılsınız?
DDERYACIM;cok üzüldüm canım Rabbim sana sabır güç kuvvet eşinede akıl fikiri merhamet versin inş.h.Bence ailenin yanına gitme doğum için onlar gelebılıyorsa gelsinler tabi yine de en dogru kararı sen verirsin.
ANNİŞCİM;sıkma canını senin yanında olup da yardım etmıyorlar benım yanımda da kimse yok ve busene tasındıgımız için Aksaraya dogru duzgun kımseyı bıle tanımıyorum
CEHREGÜLCÜM;oğluşun mışıl mışıl sağlıklı sağlıklı uyusun tatlım çok güzelmiş.
arkadaşlar unuttuklarım varsa kusura bakmayın geçmişe şöle bi göz attım
benim göğüslerim de acayip sızlıyo.
güle güle kullansın oğluşun. çok ciciymiş annesi.
benim de ağzıma acı su geliyo. oooffff.
canım ben dün akşam gittim doktora benimki dönmüş başaşağı darısı başına.
Benimki 28. haftadan beri baş aşağı duruyo maşallahbebeği dönmeye cesaretlendirmek için bi pozisyon var sabiha paktunanın kitabında okumuştum bi deneyin isterseniz kızlar dizlerinizin üstünde yere eğiliyosunuz, elleriniz ve dizleriniz yere değiyo yani, kalçanızı olabildiğince havaya kaldırarak, göğsünüz alçakta, kalçanız yüksekte olacak şekilde duruyosunuz, bunu günde birkaç kere yapmayı deneyin, bebeğe dönüş için cesaret verirmiş bu pozisyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?