2011 Aralık Anneleri

esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacak sağolasın

cnm ya benim amcamın kızıyla teyzemın kızı esenlerde bi hastanede dogum yapmışlardı ama ismini hatırlayamadım suan cok memnun kalmışlardı yarın ögrenebılırım istersen..su unutkanlık cok kötü ya

hatta teyzemin kızını zıyarete gittiğimde bende begenmiştim hastaneyi temiz bir yerdi..

iyi geceler canım.

ayyy benim de yarın randevum var. hem de 36 haftalık olcaz inşallah. bakalım yaa ne dicek.
bi de mantara yakalandım sanırım. aşırı bi kaşıntım yok ama kaşınıyo. dişim nedeniyle antibiotik kullanmıştım.o yapiomuş. bi sorun olmaz umarım

esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacak sağolasın

Hayırlısı olsun bakalım pazartesi bi git bakalımda diğer hastaneye ordan memnun kalısın İnşallah İncirli-Bakırköy tarafında Medical Park var ssk lılara muayane gecen sene 50 tl idi ama dogum fiyatlarını bilmiyorum

selam kızlar
geçmişi oku oku anca bitti

AYDAMLAD canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün

canım meltemde bi arkadaş doğum yaptı. doktorundan cok memnunlardı bildiğim kadarıyla. istersen ismini sorarım. bayan doktordu hatırladığım kadarıyla. bi de baya uygun bi hastaneymiş. ssk sız epudral sezeryan 400 tl demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

sıra geldi bizden haberlere

sabah doktora gittim Enes Taha' m 3000 gr 51 cm olmuş maşallah
her şey yolunda görünüyo çok şükür

doktordan annemlere geçtim. bebişimin park yatağını almışlardı. mavi gri çok güzel bişey. orada 2 dk kurduk meraktan. beşiği görünce daha da heveslenmeye başladım. oğluşum gelsin bir an önce hayırlısıyla :))

benden bu kadar.

bu gün geçmişi okuyamadım yarın misafirleirm var onlara hazırlık yapıyorum şimdiden bu gecede biz misafirlikteydik geç gelince bu saate kadar sarktı yoruldum yatmam lazım artık yarınn birde 14:20de kontrolümde var bebeğimi görücez inşallah.. üff çok işim var yarın allahtan kız kardeşim var pek anlamaz yemekten ama genede faydası olur masayı kurmada felan...
facede gördüğüm kadarıyla Aydamld da oğlunu kucağına almış hayırlısıyla allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..

herkeze hayırlı günler diliyorum bu sıpalar çoştular artık aralığa kimse kalmıcak yakında

aydamld aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çooooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah hepimize yavrularımızı hayırlısıyl kucağımıza almay nasip etsin inşallah aminnnnn

benim oğlan 2.300 gr olmuş ben 1 kilo daha vemrişim
bugün ilk defa diabetime uygun olmayan bişi yedim
hamburger
çok pişmanım

ama dayanamadım

onun dışında hala sıkkınımmmm
şımarıklık demeyin burada herşey öyle güllük gülistanlık geçmiyor

falan filan işte

Sağol cnm...ya ben bebişin kıyafetlerini yıkadım, dolabına yerleştircem, senin bi ara dolaplara bişi yerleştirdiğini okumuştum...ne yerleştirdin tabanına diye soracaktım bi türlü giremedim kaç gündür foruma...

ben de sevindim cnm, biz sadece beşik aldık, takımı daha da güzeldir heralde, fotolarını bekliyoruz..

Sağol cnm daha iyileri sizin olsun inş...

çok teşekkür ederim cnm, inşallah hepimiz mutlu huzurlu bakarız bebişlerimize, aldıklarımızı sağlıcakla kullanırız...

Kim demis kizlarin cicileri daha guzel diye :) cook guzelmiss canim inss hayirlisiyla sagliklica gelsin gece annesini cook uyandirmadaan buyusun icinde :)

Hakkaten cnm, ben de kızların cicileri daha güzel derdim hep ama oğlancığım olacağını öğrenince baktım onlar içinde bayağı tatlı şeyler varmış... ayyy uyandırsa da razıyım cnm yaa...

sağol cnm, çok teşekkür ederim..

Sağol cnmmm...

Mide yanmam bnm de devam ediyo, hatta artarak...şurup da eskisi gibi rahatlatmıyo, sabredicez artk...:120:

Hadi yaaa! Süper! Denicem cnm, sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…