Merhaba anneleeeer!!!
Daha geçmişi okumadım, bugün bebişin beşiği geldi kızlaaar, kıyafetleri de yıkadım, 1 adım daha yaklaştım bebişime
çok güzel yakışıklı oğlunun beşiği sağlıkla mışıl mışıl uyur annseini hiç üzmeden bebişin yatağında inşllh
herkese merhabalar
güzel anneler ve tatlı bebekleri nasıllar
ben kullanıyorum canım 37. haftamdayım sancım gündüz gelirse doğumada kendim aracımla gdrm eşim işten gelir yada evde kimse olmazsa çocukların başına gelir :)
rüyan hayırlara çıksın halimem hayır olsun da bende fatmayı gördüm rüyamda
iyidir cnm dün tüm gün temizlik yapıldı bugun keyfini cıkaracam inş:))
iyice dinlen artık fatmacım beben gelince bidaha zor dinlenirsin. tgemizliğinde bitmiş mis gb otur biraz bu gece seni gördüm rüyamda hayır olsun. lila ve turuncu renginde nevresim dikmişin çok güzeller diyorum sana maşallah deyip durdum rüyamda :) ayrıntılar aklıma gelince yazarım şimdilik bu kısmı aklımda kalmış ama sakin huzurlu bir ortamdı. inşllh yorumunuda ben yapayım sakin senin için en uygun zamanda en uygun şekilde kolay bir doğum yapacağın malum oldu bana sanırım çok dinlenmiş kalktım çünkü uykumdam öptük bebeikimle sizi
sağol cnm, daha iyisi sizin olsun..
valla cnm ben de aynı durumdayım ama gaviscon ii geliyor gerçekten...
cnm nasılsın? daha iyisindir inşallah
hayırlı olsun cnm. güle güle yatsın bebişin. bizimki de yarın gelecek. annemden hediyeydi. çok merak ediyorum valla :)
amin cnm seninkini de inşallah... neden gördük acaba :)ama fatma iyi heralde. yani yanılmıyorsam sabah uğramış foruma...
maşallah cnm bebişini kokla bizim yerimizeKızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
ay süper sezaryan olacaktı ne yaptı acabaKizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
aydamld aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çooooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah hepimize yavrularımızı hayırlısıyl kucağımıza almay nasip etsin inşallah aminnnnn
benim oğlan 2.300 gr olmuş ben 1 kilo daha vemrişim
bugün ilk defa diabetime uygun olmayan bişi yedim
hamburger
çok pişmanım
ama dayanamadım
onun dışında hala sıkkınımmmm
şımarıklık demeyin burada herşey öyle güllük gülistanlık geçmiyor
falan filan işte
Sağol cnmmm...
Mide yanmam bnm de devam ediyo, hatta artarak...şurup da eskisi gibi rahatlatmıyo, sabredicez artk...:120:
geceden buyana şöyle bi bakıverdim anca..doğuran yok sanırımgenel itibariylede iyiyiz çok şükür dimi?gün saymalar bizdede son sürat gidiyoo..dahha nerden baksan 17-18gün var ama eşim her sorana 10günümüz ya var ya yok diyo heycan yapıyrm
çehregülcüm çok gzlmiş yatağnz...güle güle kullanın inşallah,,geceleri bool bool uyusun annesini uyandırmasın minik prensin inş..sağlıkla kullanın
hastaneye gidecek arkadaşlar ii haberlerle dönün inş...destina iki kişi seni rüyasında görmüş,acep ne olaki?yoksa 7sen misin?
çokk guzellll çok şekerrr gule gule yatsın bebişin,,valla çok hoşuma gıttı.
emvacilbihar , ben bugün 35+0 oldum hala ofiste çalışıyorum , haftaya pzt son günüm olucak kısmetse..Sende hiç moralini bozma güzelim iyi düşün iyi olsun ..Mesela ben hiç girmedim renkli ultrasona ne var ne yok bilmiyoruz, her zaman risk var ama biliyoruz ki Yaradan hep bizimle beraber ve herşeyde bir hayır vardır bence..
Bu ay zor geçecek diye kendini şartlama lütfen, bu konuyu pek aklına getirmemeye çalış ..Benim arkadaşımın bebeğinin kalbinde delik vardı ayrıca erken doğdu şimdi görsen yersin hiç bir sıkıntıları kalmadı . Şimdi Tıp çok ilerledi , hem belkide bi hastalığı olmadan doğacak minnoş bilemeyiz ki annesi.. kocaman öptük
canım Allah yardımcın olsun tüm dualarımız seninle
pozitif düşünmek her zaman en iyisi
güzel düşünelim güzel şeyler olsun
hepimizin yavruları sağlıklı, sıhhatli, kusursuz hayırlısıyla gelsin inşallahhh
cnm hiç moralını bozma inş önemli bir şey deildir ve dogduktan sonra mudahele edilebilir..ama senin moralın cok önemli olumsuz düşünürsen bu bebegınede yansır...dua et sadaka ver inş saglıkla sıhhatle kavusursun bebeğine..ben ılk hamıle kaldıgımda doktorumun bana dediği bu hamılelığı sonlandırmalıyız yuksek oranda özürlü bir bebek olur dedi hiç tereddüt bile etmedim direk hayır dedim ben bu süreci devam ettirecem rabbim neyi nasip ettiyse o olur sonrakı testlerde herşeyi normal cıktı ama dogmadan bılemeyız neyın ne olacagını kaldıramıyacagım şeylerle imtihan etme beni allahım dıye dua edıyorum hep..takdırı ılahı gerisi..
cnm bizim 13 senemiz dolmak üzere ve ilk yıllar 2-3 sene cok tartışmalarla gecti ama sonra alıştık birbirimize aynı evi aynı hayatı paylaşmak kolay deıl bellı bır süreç istiyor bazen.. herkeste böyle olmaz ama bazılarında bu süreç daha zor gecebılıyor..suan artık cocukların meseleleri dışında tartısacak pek bişey bulamaz olduk he birde hamilelik stresinden ben çatıyorum bazende allahtan eşimde gülüp geçiyor biliyor gelip geçici bişey oldugunu
ben varım benn, yiyorum yiyorum sonra da vicdan azabından yarım saat kadar tempolu yürüyüşe çıkıyorum, bu biraz vicdan azabımı azaltıyor, pek kilo artışı da olmuyor dene bence sende. hatta gecen iki hafta içerisinde o kadr çok yedim ki anlatamam sana, hergün de 1 saat yürüyüş yaptım kaç kilo aldım dersin? 0, evet doğru:)
Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarım seninle
bende de geceleri adet ağrısına benzer ağrılar var ama sürekli hafif şekilde oluyor, 4 gecedir böyle. dün gece karnıma da ara ara ağrı girdi ama karnıma giren agrılar daha şiddetli ve 1 dakikalık falan oluyor. bebeğin içinde
bulunduğu yer agrıyor resmen. ha bi de baş dönmesi var arada dünden beri, bakalım bugun kontrolde doktorum ne der.
araba kullanmanın bi zararı yok diye biliyorum, arkadaşlarım dogum zamanlarına kadar hep kullandı bi sıkıntı da olmadı, ben kullanırken bi elimle arada kemerin karnıma denk gelen tarafını çekip diğer elimle kullanıyorum. rahat oluyor o zaman.
dderya, bol bol dua et, biraz zamana ihtiyacınız var bence birbirinizi anlamanız için, herşey düzelecek sonrasında inan. yalnız şunu söylemek isterim, evliliklerde genelde evi çekip çeviren ortamı yumuşatan kadındır, eşine inatlaşmamaya çalışırsan o da senin kötü niyetli olmadığını anlamaya başlayacaktır. eşin belli ki annesinin ailesinin etkisinde kalmış.
hah işte böyle güçlü ol arkadaşım, kötü düşünceleri at beyninden.
çok tatlısın. ben de yvarlanıyorum diyorum ama sen gayet hoşsun. hiç de yuvarlanacak bi halin yok.
mavibonibon
Bencede saglıkla gelsinler inş..
arkadaşım sen içini ferah tut, allahın izniyle hiçbişeycik olmaz bebişine.. dualarımız seninle..
doktor izne ayıralım derken bence sakıncası olduğu için değil de belki şimdi bu konuyu kendine dert edersin, evde olmak daha çok istersin diye söylemiştir..dediğin gibi bebişlerimizin doğum sonrası bize çok ihtiyacı var ve mecburen maksimum çalışmak zorundayız. ben 32. hafta raporundan sonra yarın 4 haftayı tamamlamış oluyorum ve doktorum devam etmeyeceksin dedi. bana kalsa 1 hafta daha zor da olsa gidecektim ama şuan bebişin sağlığı daha önemli. erken gelesi varmış benim sıpanın, biz de mecbur evde dinleniyoruz
Bİ DIŞARI ÇIKIP GELDİM NERDEYSE 7SAYFA OLMUŞ YAW MAŞALLAH BİZE
emvacilbihar canım önemli bişey değildir inşallah,,belki doğana kadar düzelir bile malum ultrasonlara pek güvenilmiyor,,sen içini ferah tut,Rabbim kararlamıştır nasılsa hakkında hayırlısını..inşallah da öyle olur..duacınız...
nusyacım şimdi ultrason kağıtlarıma baktm kafa çapı bpd sanırım 94mm yaıyo bnde,bide hc var oda kafayla ilgiliymiş o 118mm..ben sezeryan olacağm için mi drum bana bişey söylemediiii yoksa senn drlar başka bişeyden mi bahsediyo bilemedm :44:
canım benim hiç üzülme sakın benim de 6 aylık civarıydı sanırım radyoloji uzmanımız 3 hafta üstüste baktı beyninin tek tarafında boşluk var dedi dolmuş olması gerekirken yani üstü kapalı özürlü olma riski var vs dedi şimdi gittiğim hastanede hayır herşey çok normal tüm gelişimleri zamanınla orantılı dedi çok kafana takma bende senin gb düşündüm hastada olsa sağlıklıda olsa o benim yavrum dedim takmadım fazla açıkçası ama çok şükür şuan herşey yolunda seninde bişey yoktur boşa bebğinide üzme sakın dualarımız sen ve bebğinle birlikte
güle güle kullanın maşallah diyorum. bi yerini kaşı kız nazar değecek.kızlar bebişim için diktiğim uyku setinin resimlerini paylaşayım sizle:))
normalde nevresim için kumaş almıştım sonra o kumaştan hem yatak koruyucularını yaptım hemde kalanlarla işe yarıyacak parçalar:))
maliyet ise toplamda 40 tl falan sanırım:))
Eki Görüntüle 289507
bu kızımın malzeme panaso keremerini ıvırını zıvırını koymak için el altında ulaşması kolay olsun diye yaptım yatagının başına asacam
Eki Görüntüle 289508
bu yaptıgım süs kırlenti para altın falan takmak isteyenler buna takabılır
Eki Görüntüle 289509
bu kırlı torbası yatagının bi kenarına asıcam kirli çamasırlarını içinde biriktirecem
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
uyku setinin kısa minderleri baş ve ayak tarafı için
Eki Görüntüle 289522
uyku setinin uzun mınderleri yan taraflar için
Eki Görüntüle 289533
yatak boşken örtmeye örtüsü
inş yatagını hazırladıgım zamanda resimini paylasırım şimdiden kırlenmesin dıye hazırlamadım
Dualarımız seninle canım, çok takdir ettim seni inan ki, böyle güçlü ve umutlu olman ne güzel, hep böyle ol, içimden bi ses oğlunun gayet sağlıklı olduğunu söylüyor, sağlıkla doğacak, o şişlik de doğduktan sonra kolaycacık hallolacak Allahın izniyle
Senin işin daha zormuş kuşum yaa, Allah kolaylık versin :26: neyse ama bebeğinin gelişimi normal ilerliyosa kendi kilonu çok takma kafana
Ha ha ha iyiymişbu arada çok güzel görünüyorsun maşallah
Canım doktoruna güveniyorsan o ne diyosa onu yap bence, hayırlısı olsun de, belki de hayırlısı sezaryendir
Hepsi de harika görünüyorellerine sağlık canım, güle güle kullansın kuzucuk
alıntı yaptığım yapamadığım tüm destek olan arkadaşlar teşekkür ediyorum. buradaki desteğiniz beni çok duygulandırıyor. ağlayasım var gözlerim doluyor ama ağlamamalıyız dimi:)Maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın bizimkine de merhamet versin
Anladım canım hayırlısı yerım ben senın o mardınlı kızını
Estarufullah canım cok sagolEvet bende kesın verdım kararımı sezeryan olacagım Allah ızın verırse bakalım hkkımızda hayırlısı neyse o olsun
Teşekkür ederim canımcımmm
Canım benım drum son dakıkaya kdr beklerız bebek ne kdr beklerse anne karnında o kadar ıyı dedı muhtemel dogum tarıhım 17aralık gorunuyor 10-15arası yaparız dedı
Canım ya cok mecburıyetın yoksa kullanma artık araba bencede Allah korusun bırsey olmaz tabıkı ama yınede yorma kendını bence
Canım gec degıl benım drumda son dakıkaya kdr beklerız dedı 39dan sonra alacak aynı sekılde ne kadar beklerse o kadar ıyıyımıs o zamana kadar beklermı derken de anıden suyun kanaman gelırse daha erkende olabılır demek ıstemısEndıse etme yanı
Aynen canım aynen bendede tanıyan tanımayan yorum yapıo kımı de arkamdan yapıo yorumu esıme demıslerkı karın bugun yarın dogurur haberın olsunBugun gıttık dra oyle bır ıhtımal bıle yok agzı olan konusuyor anlayacagın
Canım yaa hıc sıkıntı yaratma bence kendıne rahat ol lutfen Allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz benım gorumcemın bebegınınde kafasında cok hafıf sıslık vardı hıcbır zararı yok zamanla gecer dedı dru gectıde sende uzme sakın kendını benım gonlum ferah sende kalbını ferah tut
Canım yaa cok sırınsın masallah
Canım benım gorumcemın oglunun kafa capı resmen sınırdaydı 9.9mm falandı yanlıs hatırlamıyorsam dru hep dogum kanalından gecmez kafa capı buyuk sezeryan olursun dedı ama o son dakıkaya kdr ınat ettı dra da ınatla ben normal ıstıyorum dedı enınde sonunda normal dogum yaptı zor oldu bıraz tabıkı bebegın kafası kanaldan zor gecmıs ılk cıktıgında kafası cok kırmızıydı bırazda seklı bozulmus sanrım ama dr duzelır dedı sımdı 2aylık duzeldı kırmızılık gectı sukur hıc kalmadı seklıde duzeldı ama senıde yonlendırmek ıstemem acıkcası yınede drun ne dıyorsa onu uygula canım bence hakkında hayırlısı neyse o olsun sonucta bebek kanaldan gecmeyebılırdıde bıraz rıske atmıs oldu kendınıde bebısıde benım dusuncem bu yonde
nihahaha :)) yapcak bir şey yok , dev gibi olacaklar gör bak
bu arada bebegımın kordonu cok kısaymıs o yuzden cok sorun oldu bılmyırum doktorum farketmedı mı ama sorun mutlaka
öldum öldum dırıldım esım de cıkmadı onla ugrastılar ,dıkısımı 3 kısı kontrol ettı..
doguma 3 kısı gıttık yardıma 10 kısı geldı
hala dogum anını hatırlayıp hatırlahyıp aglıorum pskılojım alt ust oldu ama gecıyor yavas yavas ,kızıma deger..
bı ara dogum hıkayemı paylasacagım ınsallah etkılemem ..ama herkeste aynı degıl ıste..saglıklı dogumlar kolay domlarınız olsun ınsallah
gecmısı okuyamadım tabı kı ..haber var mı bılmıyorum .
ben yazıp cıkayım yıne..
kızım 50 grm almıs..bugun gobegı de düştü :)
emzık kullanıyoruz chıcco ,anne gogus ucuna benzeyen..
mama kasıgı alın mutlaka lazım oluyor en azından bı kac damla sut sagıp verıyorum baslıyr emmeye..
sutum hemen geldı..
bol bol kıyafet alın sureklı degıstırıyoruz
bol bol bez
emzık kutusu en cok lazım olan sey oldu sureklı nereye koyacagımı bılemedım :)
gogus kremı alın mesela basladı acımaya sımdı..
sut ıcın cay alın gazı var bebegımın onu bıle gecırıyor sankı
korse gıyemıyorum ben alttan dıkısım cok ..bel korsesı takmak lazım mesela
dogumda 8 kılo gıttı .
yazıorum boyle ama aslında anlatıcak yazacak cok sey var..aklım bı karıs havada ::)
dogum cantasına pısık kremı bez ıslak mendıl fılan koyun bol bol bn kyomustum hepsını harcayıp geldım,,
sımdı cıkıyorum yıne gelır yazarım
ozledım sızleyazısmayı :)
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
kızlar sezeryan tarihi verilen var mı? benim doktorum hem sezeryan yapacak hem de tarih vermiyo 40 dolsun diyo çok panikliyorum(
maşallah cnm ne güzel
cnm gece başımın altında 2yada 3 yastık oluyor bacak arasında bır yastık göbeğimin altında bir yastık ancak öyle yatıyorum ama en fazla yarım saat sonra o kadar yastıkla diğer yöne dön rahat edeme hadi tekrar eski yöne tam yerleşmişken wc ye kalk sonra nefessiz kalıp kalk otur ofla pufla..biraz dalmışken saat calsın kızımı okula geçirmeye kalk gene aynı aşamalar derken oglum uyansın..gecelerim böyle geçiyor
yataga yatmak kabus oluyor benim için ve hep uykusuzum
esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacaksağolasın
Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
Maşallah bnm ki hamilelikmiş doğummuş hiç tınlamıyo, yine küçük yine küçük
kızlar günaydın nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin. Ben bugün ayrıntılı ultrasona giricem bakalım sonuçlar ne çıkacak kasıklarımda yavaş yavaş ağrılar başladı ama doğum ağrısı mıdır bilmiyorum.
çok teşekkür ederim benim doğumda kimse bana ikram hazırlamaz doğum öncesi izne çıkınca yapacağım dolaba atacağım tarifini aldım çok saol.
güle güle kullan canım. bizim beşik de denizci takımı olarak geçiyor bi tarafta yunus diğer tarafta dümen var benziyor sizinkine biraz. çok cici bi yatak olmuş. güle güle uyusun meleğin inşallah içinde.
aaaaaaaaaaaa hayırlı uğurlu olsunn.... pazar günü sezeryan olacaktı.. şimdi durumu nasıl acaba???Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
canım meltem hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım eğer avicenna yı beğenmediysen orayı hiç beğenmezsin sanırım...esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacaksağolasın
oraya bi yakınım doğum yaptı diye gitmiştim osmaniye doğum hastanesi 1000 kat daha iyidir.... küçük hastane yoğun bakımı bile yoktur orda...canımcım haklısın ufak şeylere takıldığımın farkındayım hastaneye girer girmez hemen bir önyargı yaşadım zaten merdivenleri çıkarken bile olmaz demeye başladım nasıl bir huyum varsa artık renkli ultrasonuda geç ben artık doğum yapacağım son günlerdeyim doktorum çok bilinçli akıllı zeki olmalı ben karşımdan bunu bekliyorum ama bekledğimi alamadım ona üzüldüm bide ankara daki doktorumu çok benimsemişim ondan yeni bir doktora nasıl alışıcam bilmiyorum doktorum doğum yapmam için çok önemli ahh huyum kurusun ahh
Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
kızlar bebişim için diktiğim uyku setinin resimlerini paylaşayım sizle:))
normalde nevresim için kumaş almıştım sonra o kumaştan hem yatak koruyucularını yaptım hemde kalanlarla işe yarıyacak parçalar:))
maliyet ise toplamda 40 tl falan sanırım:))
Eki Görüntüle 289507
bu kızımın malzeme panaso keremerini ıvırını zıvırını koymak için el altında ulaşması kolay olsun diye yaptım yatagının başına asacam
Eki Görüntüle 289508
bu yaptıgım süs kırlenti para altın falan takmak isteyenler buna takabılır
Eki Görüntüle 289509
bu kırlı torbası yatagının bi kenarına asıcam kirli çamasırlarını içinde biriktirecem
Eki Görüntüle 289510
2 tane yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289511
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289513
2tane yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289521
uyku setinin kısa minderleri baş ve ayak tarafı için
Eki Görüntüle 289522
uyku setinin uzun mınderleri yan taraflar için
Eki Görüntüle 289533
yatak boşken örtmeye örtüsü
inş yatagını hazırladıgım zamanda resimini paylasırım şimdiden kırlenmesin dıye hazırlamadım
cok sagol cnm tesekkurler dikmek isteyen olursa fikir olur diyede paylaşayım dedim:) bu arada cehregül kayboldu odamı başladı acaba dikişlere:))
Sağol cnmmm...
Mide yanmam bnm de devam ediyo, hatta artarak...şurup da eskisi gibi rahatlatmıyo, sabredicez artk...:120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?