2011 Aralık Anneleri

sen de güle güle kullan cnm, fotonu bekliyoruz

maşallah cnm bebişini kokla bizim yerimize

Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
ay süper sezaryan olacaktı ne yaptı acaba

ama kıskandımmmmm bende doğurmak istiyorum artıkkkkkk

maşallah sanada bebişinede bende kilo versem ah ahhhhh
Sağol cnmmm...

Mide yanmam bnm de devam ediyo, hatta artarak...şurup da eskisi gibi rahatlatmıyo, sabredicez artk...:120:

bende hala çıkarıyorum ilaçta eskisi gibi rahatlatmıo Allah tan az kaldı ide çam sakızı bulabilirseniz rahatlatıo biraz

sağol cnm bakalım uykucu olacak mı bnm minik prens

Eki Görüntüle 289479

Kızlarrrrr artık evden işe -işten eve yuvarlanarak gidiyorummm hihihihi:)
çok tatlısın. ben de yvarlanıyorum diyorum ama sen gayet hoşsun. hiç de yuvarlanacak bi halin yok.

mavibonibon

Bencede saglıkla gelsinler inş..

güle güle kullanın maşallah diyorum. bi yerini kaşı kız nazar değecek.

alıntı yaptığım yapamadığım tüm destek olan arkadaşlar teşekkür ediyorum. buradaki desteğiniz beni çok duygulandırıyor. ağlayasım var gözlerim doluyor ama ağlamamalıyız dimi:)
ümitliyim inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin.

kızlar günaydın nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin. Ben bugün ayrıntılı ultrasona giricem bakalım sonuçlar ne çıkacak kasıklarımda yavaş yavaş ağrılar başladı ama doğum ağrısı mıdır bilmiyorum.

hayırlı sabahlar olsun hepimize

sumakçım maşallah bebeğine,güzel haberlerinizi almak mutluluk umut veriyor bizlerede tatlı bebeğinin mis gb kokusunu içine çek bizim yerimizede

Allah analı babalı sağlıklı hayırlı uzun bir ömür versin canım doğumunda çok güzel geçmiş okuyunca korkum azaldı doğum olayında allah hepimize böyle kolay doğum kısmet etsin inşllh

kızlar sezeryan tarihi verilen var mı? benim doktorum hem sezeryan yapacak hem de tarih vermiyo 40 dolsun diyo çok panikliyorum(

benim 30 kasıma gün verdi o zamana kadar normal doğmazsa 30 kasımda ( büyük oğlumun doğum gününde) olucak sezeryanım :)

kesinlikle aynen tam rahat ettiğimde wc ihtiyacım geldiğinde resmen yarı ağlar halde gidiyorum birde tam uykuya dalarken alarm çalmazmı

esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacak sağolasın

ben acıbademe gdyrm canım çok ta memnun kaldım ilgi alakalarından birde doktorum normal doğum için beni yüreklendirmeye çalışma çabasıda hoşuma gitti.her gdşmde ayrıntılı ultrsnda bakılıyor buda güzel inşllh içine sinen sizin için hayırlı bir hastane ve doktora denk gelirsin

aaaaaa artık zaman yaklaştıkça günde 2 doğum haberi almaya başladık
maşallah yeni bebeğimizde analı babalı sağlıklı uzun ömür yaşasın starium nasıl acaba kendiside iyidir inşllh en yakın zamanda iyi haberlerini almak dileğimle.

ve sıra 9. bebeğimizde :)

Maşallah bnm ki hamilelikmiş doğummuş hiç tınlamıyo, yine küçük yine küçük

benimde değişmedi 85 di hala 85 ikisindende devamlı süt glyr üstelik büyümesede olur böyle ii yeterki süt olsun

benimde karın çevrem acıyor bacaklarımınn iç kısmı filan birde aayaklarımda üşüttüm sanırım bağısaklarımı çekip bırakıyorlar gb hem sancı hemde bağısak sesleri geliyor çocuklar anne acıktın galiba diyorlar :) çok yememe alıştılar doğumdan sonra midemi küçülttürmem lazım gelecek :18:

Siz de güle güle kullanın cnm...

2 bebeğimiz daha olmuş ne güzel inşallah annelerde bebeklerde iyidir
Aydamld ve starimu arkadaşlarımın bebekleri analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah

aaaaaaaaaaaa hayırlı uğurlu olsunn.... pazar günü sezeryan olacaktı.. şimdi durumu nasıl acaba???

esenlerde özel avicenna hastanesine gitmiştim canım pazarteside bahçelievlerde meltem hastanesine gidicem canım burası içime sinse kşke sizinde fikirlerinize ihtiyacım olacak sağolasın
canım meltem hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım eğer avicenna yı beğenmediysen orayı hiç beğenmezsin sanırım...
ben bahçelievler medikalparka gidyorum dr nadide korkut kendisinden çok ama çok memnunum...
muayene fiyatları 74 tl nst 40 sanırım.. normal doğum 1780 mecburi sezeryan 2250.. ama hastanede renkli ultrason yok.. zaten benim doktorumda da tavsiye etmiyor renkli ultrasonu... eğer güzel ve temiz bir hastane istiyorsan oraya uğra derim.. hiç hastane gibi kokmuyor..

oraya bi yakınım doğum yaptı diye gitmiştim osmaniye doğum hastanesi 1000 kat daha iyidir.... küçük hastane yoğun bakımı bile yoktur orda...

allah sağlıkla analı babalı büyütmeni nasip etsin canım...

marifetli anne ellerine sağlık çok güzel olmuş takımın....kızın güle güle kullansın...

cnm sanmıyorum bebişinde önemli bi durum olduğunu, öyle olsa bu zamana kadar yapılan tahlillerde bi anormallik çıkardı diye düşünüyorum ama Allah bilir, hayırlısı tabi...bol bol dua edelim.

sen ne kadar becerikli bir hatunsun....maşallah...

Sağol cnmmm...

Mide yanmam bnm de devam ediyo, hatta artarak...şurup da eskisi gibi rahatlatmıyo, sabredicez artk...:120:

slm cnm,senin ticker ayarın aslında benimkiyle aynı :) ben sadece aşagıdakini ultrason ölçümüne göre ayarlamıstım zamanında.öyle işte senin tickerı görünce heyecan yaptım :))) bu arada starimu da doğurmus demek ne güzel yaaaaa....benim de hastane çantamı ayarlamam lazım da elim değmiyo ne zamandır.sumak kıyafeti cok alın yazmış ,onu düşünüyorum ben de.çok heyecanlıyım ya....bi de akşamları rahat edip yatamayan bir ben değilm işim anlaşılan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…