slm cnm,senin ticker ayarın aslında benimkiyle aynı :) ben sadece aşagıdakini ultrason ölçümüne göre ayarlamıstım zamanında.öyle işte senin tickerı görünce heyecan yaptım :))) bu arada starimu da doğurmus demek ne güzel yaaaaa....benim de hastane çantamı ayarlamam lazım da elim değmiyo ne zamandır.sumak kıyafeti cok alın yazmış ,onu düşünüyorum ben de.çok heyecanlıyım ya....bi de akşamları rahat edip yatamayan bir ben değilm işim anlaşılan :)
CANIM TAVSİYelerin bizim için çok önemli çok sağol. pişik kremimle göğüs kremim eksik şu an doğum çantamda dün eczaneye uğradık doktor çıkışı eşimle alalım dedim eşime pahalı geldiler sonra alırım dedigecmısı okuyamadım tabı kı ..haber var mı bılmıyorum .
ben yazıp cıkayım yıne..
kızım 50 grm almıs..bugun gobegı de düştü :)
emzık kullanıyoruz chıcco ,anne gogus ucuna benzeyen..
mama kasıgı alın mutlaka lazım oluyor en azından bı kac damla sut sagıp verıyorum baslıyr emmeye..
sutum hemen geldı..
bol bol kıyafet alın sureklı degıstırıyoruz
bol bol bez
emzık kutusu en cok lazım olan sey oldu sureklı nereye koyacagımı bılemedım :)
gogus kremı alın mesela basladı acımaya sımdı..
sut ıcın cay alın gazı var bebegımın onu bıle gecırıyor sankı
korse gıyemıyorum ben alttan dıkısım cok ..bel korsesı takmak lazım mesela
dogumda 8 kılo gıttı .
yazıorum boyle ama aslında anlatıcak yazacak cok sey var..aklım bı karıs havada ::)
dogum cantasına pısık kremı bez ıslak mendıl fılan koyun bol bol bn kyomustum hepsını harcayıp geldım,,
sımdı cıkıyorum yıne gelır yazarım
ozledım sızleyazısmayı :)
canım doğum hikayeni dinlemeyi çok isteriz ama bence olabildiğince geç paylaş çünkü her şeyden etkileniyoruz.bu arada bebegımın kordonu cok kısaymıs o yuzden cok sorun oldu bılmyırum doktorum farketmedı mı ama sorun mutlaka
öldum öldum dırıldım esım de cıkmadı onla ugrastılar ,dıkısımı 3 kısı kontrol ettı..
doguma 3 kısı gıttık yardıma 10 kısı geldı
hala dogum anını hatırlayıp hatırlahyıp aglıorum pskılojım alt ust oldu ama gecıyor yavas yavas ,kızıma deger..
bı ara dogum hıkayemı paylasacagım ınsallah etkılemem ..ama herkeste aynı degıl ıste..saglıklı dogumlar kolay domlarınız olsun ınsallah
maşallah 7. bebişimize. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
kızlaaaaaarrr, bugün oğlumu gördüm.. ooyyy annesi poposunu yesin. elleriyle yüzünü kapatıp durdu. doktor, haftanla uyumlu gidiyorsun dedi. bebeğin boylu olacak dedi. dedim olsun olsun boylu poslu.. paşam 2.872 gr olmuş. 49 cm de boyu
ya söylüycem söylüycem hep unutuyorum kızlar ben ilk oğlumu doğdu gün sünnnet ettirdik çok memnunuz bunuda hemen sünnet ettireceğiz erkek anneleri bi araştırın isterseniz çünkü hiç acı ağlama kanama zorluk olmadı göbeğinden önce iyileşti ilkinde eşim istemiyodu şimdi oda dr konuşalımda bunuda sünnet ettirelim diyo
2.side bebeği çocuk dr götürdüğümüzde poposundan parmağı ile kontrol etti darlık var mı falan diye bazı dr yapıo bazıları ise tamamen karşı ben çok çektim oğlum çok çekti halada çekiyoruz çocuğun poposu tahriş oldu kakasını yaparken acıdı o da yapmadı tuttu bu sefer kaka sertleşti hiçten yapamadı bu kısır döngü sürdü gitti gittiğimiz diğer bi çocuk çok kızdı nasıl yapar diye dikkat, edin oğlum 4 yaşına girecek hala kabızlıkla uğraşıyoruz
ya söylüycem söylüycem hep unutuyorum kızlar ben ilk oğlumu doğdu gün sünnnet ettirdik çok memnunuz bunuda hemen sünnet ettireceğiz erkek anneleri bi araştırın isterseniz çünkü hiç acı ağlama kanama zorluk olmadı göbeğinden önce iyileşti ilkinde eşim istemiyodu şimdi oda dr konuşalımda bunuda sünnet ettirelim diyo
2.side bebeği çocuk dr götürdüğümüzde poposundan parmağı ile kontrol etti darlık var mı falan diye bazı dr yapıo bazıları ise tamamen karşı ben çok çektim oğlum çok çekti halada çekiyoruz çocuğun poposu tahriş oldu kakasını yaparken acıdı o da yapmadı tuttu bu sefer kaka sertleşti hiçten yapamadı bu kısır döngü sürdü gitti gittiğimiz diğer bi çocuk çok kızdı nasıl yapar diye dikkat, edin oğlum 4 yaşına girecek hala kabızlıkla uğraşıyoruz
bende mideden dolayı ne vitamin ne kan hapı hiç bişey içememiştim ondan ağrılarım oluyo uyuyamıyorum diye düşünüyodum biraz içim rahatladı çünkü ilaç içmediğim içinbebeğime bişey olur diye vicdanım hiç rahat değil
kilosu iyi 2 hafta önce 3600 dü benden besleniyo demekki hemşire hamileliğin başında kanımın 12 küsürken şimdi 9 lara düştüğünü söyledi toparlarım sonra inş ama şu mide bulantısı hiç geçmiycek gibi
ben dolmayı sarıp pişirmeden koyuyorum, kullanmadan önce çıkarıp çözünmesini bekledikten sonra pişiriyorum tazecik oluyor. pişmiş koymayı denedim bi sefer de, ama çözündükten sonra pirinçleri un gibi ağzımda dağılmıştı güzel olmadı hiç.
ödem normal derler hele sonlara doğru normalmiş diye biliyorum, bazılarında belirgin olurmuş seninki gibi, bende olmadı pek, doktoruna güven evham yapma canım.
uyku konusuna gelince,geceleri ilk yataga girdiğimde yarı dik pozisyonda arkama iki yastık koyup öylece gözlerimi kapatıyorum, bazen kitap okuyorum biraz, uykum gelmeye başladıkça kayıyorum yataga doğru, bi tatlı uyku bastırıyor ki o zaman anlatamam, sonra bir bakmışım uyumusum. hem de uyuyana kadar hiçbiryerim ağrımıyor, saga sola dönme ihtiyacı hissetmiyorum, bunu yeni keşfettim çok işe yaradı bende, sen de dene. ha bi de uyumadan yarım saat kadar önce süt içmek de iyi geliyor.
selam kızlar
geçmişi oku oku anca bitti
AYDAMLAD canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün
canım meltemde bi arkadaş doğum yaptı. doktorundan cok memnunlardı bildiğim kadarıyla. istersen ismini sorarım. bayan doktordu hatırladığım kadarıyla. bi de baya uygun bi hastaneymiş. ssk sız epudral sezeryan 400 tl demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
sıra geldi bizden haberlere
sabah doktora gittim Enes Taha' m 3000 gr 51 cm olmuş maşallah
her şey yolunda görünüyo çok şükür
doktordan annemlere geçtim. bebişimin park yatağını almışlardı. mavi gri çok güzel bişey. orada 2 dk kurduk meraktan. beşiği görünce daha da heveslenmeye başladım. oğluşum gelsin bir an önce hayırlısıyla :))
benden bu kadar.
bu gün geçmişi okuyamadım yarın misafirleirm var onlara hazırlık yapıyorum şimdiden bu gecede biz misafirlikteydik geç gelince bu saate kadar sarktı yoruldum yatmam lazım artık yarınn birde 14:20de kontrolümde var bebeğimi görücez inşallah.. üff çok işim var yarın allahtan kız kardeşim var pek anlamaz yemekten ama genede faydası olur masayı kurmada felan...
facede gördüğüm kadarıyla Aydamld da oğlunu kucağına almış hayırlısıyla allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..
herkeze hayırlı günler diliyorum bu sıpalar çoştular artık aralığa kimse kalmıcak yakında
Sağol cnm...ya ben bebişin kıyafetlerini yıkadım, dolabına yerleştircem, senin bi ara dolaplara bişi yerleştirdiğini okumuştum...ne yerleştirdin tabanına diye soracaktım bi türlü giremedim kaç gündür foruma...
Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
benimde değişmedi 85 di hala 85 ikisindende devamlı süt glyr üstelik büyümesede olur böyle ii yeterki süt olsun
benimde karın çevrem acıyor bacaklarımınn iç kısmı filan birde aayaklarımda üşüttüm sanırım bağısaklarımı çekip bırakıyorlar gb hem sancı hemde bağısak sesleri geliyor çocuklar anne acıktın galiba diyorlar :) çok yememe alıştılar doğumdan sonra midemi küçülttürmem lazım gelecek :18:
marifetli anne ellerine sağlık çok güzel olmuş takımın....kızın güle güle kullansın...
starimu normal mi doğurdu acaba çok merak ediyorum
sen ne kadar becerikli bir hatunsun....maşallah...
yok kız nerdeeee, misafir ağırlamakla uğraşıyorum
bende mideden dolayı ne vitamin ne kan hapı hiç bişey içememiştim ondan ağrılarım oluyo uyuyamıyorum diye düşünüyodum biraz içim rahatladı çünkü ilaç içmediğim içinbebeğime bişey olur diye vicdanım hiç rahat değil
kilosu iyi 2 hafta önce 3600 dü benden besleniyo demekki hemşire hamileliğin başında kanımın 12 küsürken şimdi 9 lara düştüğünü söyledi toparlarım sonra inş ama şu mide bulantısı hiç geçmiycek gibi
gunaydınnn arkadaşlarrr nasılsınızzzzzz.....ya doğum haberlerını görunce ıycene stres yaptım ben galıba benımde gunum azaldı.......aslında heycan yok dıyorum soranlara ama dudaklarımı yola yola yara yapmısımiçten içe heycanlanıyorum ben ayyyyyyy napcamm......bugun kontrolum var kesın gun belırlenır artık ayın sonunda alırız dıyodu doktor bakalım neler olucak:26::26:
en guzelı o aaslında ama düğün işini naptınız pekı yaptınızmı sonradan???
???
ben de çok istiyorum sünnet olayını ama düğün konusu kafama takılıyor,
oğluma güzel bir sünnet düğünü de yapmak isterim
sonrasında yapmayı düşünüyor musun canım
maşallah cnm bebişini kokla bizim yerimize
ay süper sezaryan olacaktı ne yaptı acaba
ama kıskandımmmmm bende doğurmak istiyorum artıkkkkkk
maşallah sanada bebişinede bende kilo versem ah ahhhhh
bende hala çıkarıyorum ilaçta eskisi gibi rahatlatmıo Allah tan az kaldı ide çam sakızı bulabilirseniz rahatlatıo biraz
ben de çok istiyorum sünnet olayını ama düğün konusu kafama takılıyor,
oğluma güzel bir sünnet düğünü de yapmak isterim
sonrasında yapmayı düşünüyor musun canım
Canım bende doktorumla konuştum,kesinlikle doğumdan hemen sonra sünneti tavsiye ediyorlar çokta sağlıklı olduğunu söylüyolar.Ben sünnet ettiricem inşallah bi aksilik çıkmazsa.sezaryenle doğum yapıcam,ilk doğduğu gibi sünnet olmaz 2.günü yaparlar,3.günde pansumanı yapılır ve çıkarsınız dedi.Zaten dinen de peygamber efendimizin tavsiyesir doğumunun 7.günü sünnet ettirmek.İlk oğlumda cesaret edememiştim ama bunda istiyorum inşallah.
Birde benim gögüs uçlarım acayip kaşınıyo ya,7.ayımdan beri krem sürüyorum acaba derimi yenileniyo kendini nedir,çıldırcam,çokta kaşıyıp uyarmak istemıyorum,doğumu falan tetikler die ama kafayı yicem kaşıntıdan.Var mı sizde de kaşıntı???
kızlar biz geldikk,
aydamla, hayırlı olsun canım, allahım analı babalı büyütsün bizlerede seninki gibi kolay doğumlar nasip etsin inşallah
starimu doğurdumuşş daha dün yazışıyorduk ya heyecan basyı şimdi, detayları öğrenen arkadaşlar varsa haberleri bekliyoruz
destinacım diktiklerinin hepsi süper olmuş, tasarımlarında harika, herkes hazır zanneder ve hazırlardan bile güzel olmuş, güle güle kullansın kuzun, ellerine sağlık
bizde yenidoğan sünneti istiyoruz kesin karar verdik, ama nerde yaptıracağımız konusunda kararsızım, birkaç gündür araştırıyorum ama çokta doktor tavsiyesi bulamadım, sonuçta önemli bir olay dimi? heryerde yaptırılmaz bazı sitelerde çocuk cerrahı yapmalı yazıyor bazılarımda ise ürolog anlamadım gitti
tavsiyelerinizi bekliyorum
maşallah cnm ogluşuna gelişimi cok güzel
kız son günlerde ne misafiri öyle one kadar gelen yardımcıda olsa sen yoruluyorsun yıne de ve senın günün az kalmış gelmesinler artık sana
cnm ben dolap içlerine kapitoneden örtü diktim kenarlarınada evde fisto vardı onu geçtim sonra bebeğin kıyafetlerini yerlestirdim resmini koyarım istersen
aaaaaaaaaaaaa ayyy cok şaşırdım daha dün yazışıyorduk pazar gidecekti sezeryana:44::44:8.liği kimseye kaptırmak istemedi sanırımhayırlı olsun bebişimiz darısı 9. ya bakalım
cnm ya senın de cok az kalmış günün bir kaç güne yaparsı gibi sende dogumunu
nihalcim cok sagol cnm bu takımı kullandıkça sizide hep hatırlıyacam buluştugumuz gün aldıgım kumaşlar anısıda var yani
sezeryandır sanırım cunku ılkıde sezeryanmış ama suyu yada sancısı falan gelip gitmiştir hastaneye yoksa pazarı beklıyordu
cnm cok sagol bişeyler yapıyorum işte elimden geldiğince
sende mi misafirle ugrasıyon artık gelmesinler yaaa
bende midemden dolayı tüm ilaçları bıraktım suan içmiyorum inş degerlerimi etkilemez
eger erkek olsaydı bende bu sefer öyle yapacaktım sünnetini..oglumun ki araya hamılelık girince kaldı 7 yasında oldu hala yaptıramadık en ıyısı dogar dogmaz yaptırmak
zuzuu seninde artık gelır gıbı 38.haftaya başlamışsın
kızlar düğününü sonrada yaptırabılırsınız illa ozaman kesilmesi şart deil ki zaten artık bıcok kişi önceden kestiriyor sonra yapıyor düğünü bencede dogumda düşünün sünnet işini rahat olur bak ben hala yaptıramadım oglumun sünnetini bu sene düşünürken hamılelık girdi yazada bebekle cok zor napcam bılmıyom
canım son dönemde vücut su topluyor telaşlanma.3-4 gündür bacaklarımda şişme oluyor... çoraplarımın izi bayağa belirgindr.umda cuma günü bi takım testler yaparız sorun varsa hallederiz dedi ama ben yine de evham yapıyorum!Kızlarr varmı aynı sorunu yaşayanlar aranızda?! bi de geceleri en rahat nasıl uyuyorsunuz? ben 30 dakikalık peiryodlarla uyanıyorum cünkü yan yatamıyorum! öneri ve tavsiyeler icin şimdiden teşekkürler kızlar
ben de uykusuzlar kervanındayımdoğru söylüyorsunsaçmaladım dimi ama ! valla hasret kaldık uykuya
maşallah oğluşuna:)selam kızlar
geçmişi oku oku anca bitti
AYDAMLAD canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün
canım meltemde bi arkadaş doğum yaptı. doktorundan cok memnunlardı bildiğim kadarıyla. istersen ismini sorarım. bayan doktordu hatırladığım kadarıyla. bi de baya uygun bi hastaneymiş. ssk sız epudral sezeryan 400 tl demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
sıra geldi bizden haberlere
sabah doktora gittim Enes Taha' m 3000 gr 51 cm olmuş maşallah
her şey yolunda görünüyo çok şükür
doktordan annemlere geçtim. bebişimin park yatağını almışlardı. mavi gri çok güzel bişey. orada 2 dk kurduk meraktan. beşiği görünce daha da heveslenmeye başladım. oğluşum gelsin bir an önce hayırlısıyla :))
benden bu kadar.
sen kılo verirken bebişin alıyor ne güzel. tabi ki hiçbirşey güllükgülistanlık geçmiyor ama eldekilere şükretcez....aydamld aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çooooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah hepimize yavrularımızı hayırlısıyl kucağımıza almay nasip etsin inşallah aminnnnn
benim oğlan 2.300 gr olmuş ben 1 kilo daha vemrişim
bugün ilk defa diabetime uygun olmayan bişi yedim
hamburger
çok pişmanım
ama dayanamadım
onun dışında hala sıkkınımmmm
şımarıklık demeyin burada herşey öyle güllük gülistanlık geçmiyor
falan filan işte
maşallah yeni bir gün yeni iki bebek. starimu Allah analı babalı büyütsün bebeğini maşallah. gözün aydın:) sana da geçmiş olsun.Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
canimmmmm cocuk cerrahinda yaptirmalisiniz bizde cok arastirmisdik oglumda ve cocuk cerrahini onerdiler iyikide oyle yapmisim 1 haftada biseyi kalmadi gecdi herseyiiii...
bizde yenidoğan sünneti istiyoruz kesin karar verdik, ama nerde yaptıracağımız konusunda kararsızım, birkaç gündür araştırıyorum ama çokta doktor tavsiyesi bulamadım, sonuçta önemli bir olay dimi? heryerde yaptırılmaz bazı sitelerde çocuk cerrahı yapmalı yazıyor bazılarımda ise ürolog anlamadım gitti
tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?