2011 Aralık Anneleri

kızlar neler oluyor böyle ya kasım ayına girdik doğumlar başladı doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizle bir ömür huzurlu mutlu günler geçirirsiniz inşallah darısı başımıza umarım bizde bir avazda doğurur ve bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz
bu arada hepinize kocaman günaydın
cumartesi kontrolümüz var bakalım bebişimiz nasıl çok özledim meleğimi

bende mideden dolayı ne vitamin ne kan hapı hiç bişey içememiştim ondan ağrılarım oluyo uyuyamıyorum diye düşünüyodum biraz içim rahatladı çünkü ilaç içmediğim içinbebeğime bişey olur diye vicdanım hiç rahat değil

kilosu iyi 2 hafta önce 3600 dü benden besleniyo demekki hemşire hamileliğin başında kanımın 12 küsürken şimdi 9 lara düştüğünü söyledi toparlarım sonra inş ama şu mide bulantısı hiç geçmiycek gibi

CANIM TAVSİYelerin bizim için çok önemli çok sağol. pişik kremimle göğüs kremim eksik şu an doğum çantamda dün eczaneye uğradık doktor çıkışı eşimle alalım dedim eşime pahalı geldiler sonra alırım dedi

canım doğum hikayeni dinlemeyi çok isteriz ama bence olabildiğince geç paylaş çünkü her şeyden etkileniyoruz.

maşallah 7. bebişimize. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

maşallah oğluna bayağı güzel gelişimi. boylu poslu hakkaten:) benim ki de birazcık boylu poslu olsa bari:)
ilki 47 cm ve 3400 doğmuştu. boydan kısa bizim oğlan. bakalım melihim nasıl olcak

ya söylüycem söylüycem hep unutuyorum kızlar ben ilk oğlumu doğdu gün sünnnet ettirdik çok memnunuz bunuda hemen sünnet ettireceğiz erkek anneleri bi araştırın isterseniz çünkü hiç acı ağlama kanama zorluk olmadı göbeğinden önce iyileşti ilkinde eşim istemiyodu şimdi oda dr konuşalımda bunuda sünnet ettirelim diyo

2.side bebeği çocuk dr götürdüğümüzde poposundan parmağı ile kontrol etti darlık var mı falan diye bazı dr yapıo bazıları ise tamamen karşı ben çok çektim oğlum çok çekti halada çekiyoruz çocuğun poposu tahriş oldu kakasını yaparken acıdı o da yapmadı tuttu bu sefer kaka sertleşti hiçten yapamadı bu kısır döngü sürdü gitti gittiğimiz diğer bi çocuk çok kızdı nasıl yapar diye dikkat, edin oğlum 4 yaşına girecek hala kabızlıkla uğraşıyoruz

gunaydınnn arkadaşlarrr nasılsınızzzzzz.....ya doğum haberlerını görunce ıycene stres yaptım ben galıba benımde gunum azaldı.......aslında heycan yok dıyorum soranlara ama dudaklarımı yola yola yara yapmısım içten içe heycanlanıyorum ben ayyyyyyy napcamm......bugun kontrolum var kesın gun belırlenır artık ayın sonunda alırız dıyodu doktor bakalım neler olucak:26::26:

en guzelı o aaslında ama düğün işini naptınız pekı yaptınızmı sonradan???
???

ben de çok istiyorum sünnet olayını ama düğün konusu kafama takılıyor,
oğluma güzel bir sünnet düğünü de yapmak isterim
sonrasında yapmayı düşünüyor musun canım

Canım hamileliğinin kaçıncı haftasında bebek 3600 kiloydu bebek önde mi gidiyor seninde doktorun ne diyor normal doğum ahkkında

cnm sarmaları neyin içinde koyuyorsun dondurcuya, pişireceğin tencereyle mi?

Canım bende doktorumla konuştum,kesinlikle doğumdan hemen sonra sünneti tavsiye ediyorlar çokta sağlıklı olduğunu söylüyolar.Ben sünnet ettiricem inşallah bi aksilik çıkmazsa.sezaryenle doğum yapıcam,ilk doğduğu gibi sünnet olmaz 2.günü yaparlar,3.günde pansumanı yapılır ve çıkarsınız dedi.Zaten dinen de peygamber efendimizin tavsiyesir doğumunun 7.günü sünnet ettirmek.İlk oğlumda cesaret edememiştim ama bunda istiyorum inşallah.

Birde benim gögüs uçlarım acayip kaşınıyo ya,7.ayımdan beri krem sürüyorum acaba derimi yenileniyo kendini nedir,çıldırcam,çokta kaşıyıp uyarmak istemıyorum,doğumu falan tetikler die ama kafayı yicem kaşıntıdan.Var mı sizde de kaşıntı???

maşallah cnm ogluşuna gelişimi cok güzel

kız son günlerde ne misafiri öyle o ne kadar gelen yardımcıda olsa sen yoruluyorsun yıne de ve senın günün az kalmış gelmesinler artık sana

cnm ben dolap içlerine kapitoneden örtü diktim kenarlarınada evde fisto vardı onu geçtim sonra bebeğin kıyafetlerini yerlestirdim resmini koyarım istersen

Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..

aaaaaaaaaaaaa ayyy cok şaşırdım daha dün yazışıyorduk pazar gidecekti sezeryana:44::44:8.liği kimseye kaptırmak istemedi sanırım hayırlı olsun bebişimiz darısı 9. ya bakalım

cnm ya senın de cok az kalmış günün bir kaç güne yaparsı gibi sende dogumunu

marifetli anne ellerine sağlık çok güzel olmuş takımın....kızın güle güle kullansın...

nihalcim cok sagol cnm bu takımı kullandıkça sizide hep hatırlıyacam buluştugumuz gün aldıgım kumaşlar anısıda var yani

starimu normal mi doğurdu acaba çok merak ediyorum

sezeryandır sanırım cunku ılkıde sezeryanmış ama suyu yada sancısı falan gelip gitmiştir hastaneye yoksa pazarı beklıyordu

sen ne kadar becerikli bir hatunsun....maşallah...

cnm cok sagol bişeyler yapıyorum işte elimden geldiğince

yok kız nerdeeee, misafir ağırlamakla uğraşıyorum

sende mi misafirle ugrasıyon artık gelmesinler yaaa

bende midemden dolayı tüm ilaçları bıraktım suan içmiyorum inş degerlerimi etkilemez

eger erkek olsaydı bende bu sefer öyle yapacaktım sünnetini..oglumun ki araya hamılelık girince kaldı 7 yasında oldu hala yaptıramadık en ıyısı dogar dogmaz yaptırmak

zuzuu seninde artık gelır gıbı 38.haftaya başlamışsın

en guzelı o aaslında ama düğün işini naptınız pekı yaptınızmı sonradan???
???

kızlar düğününü sonrada yaptırabılırsınız illa ozaman kesilmesi şart deil ki zaten artık bıcok kişi önceden kestiriyor sonra yapıyor düğünü bencede dogumda düşünün sünnet işini rahat olur bak ben hala yaptıramadım oglumun sünnetini bu sene düşünürken hamılelık girdi yazada bebekle cok zor napcam bılmıyom

Çam sakızını nasıl kullanıyosun cnm?

kızlar biz geldikk,

aydamla, hayırlı olsun canım, allahım analı babalı büyütsün bizlerede seninki gibi kolay doğumlar nasip etsin inşallah
starimu doğurdumuşş daha dün yazışıyorduk ya heyecan basyı şimdi, detayları öğrenen arkadaşlar varsa haberleri bekliyoruz
destinacım diktiklerinin hepsi süper olmuş, tasarımlarında harika, herkes hazır zanneder ve hazırlardan bile güzel olmuş, güle güle kullansın kuzun, ellerine sağlık

bizde yenidoğan sünneti istiyoruz kesin karar verdik, ama nerde yaptıracağımız konusunda kararsızım, birkaç gündür araştırıyorum ama çokta doktor tavsiyesi bulamadım, sonuçta önemli bir olay dimi? heryerde yaptırılmaz bazı sitelerde çocuk cerrahı yapmalı yazıyor bazılarımda ise ürolog anlamadım gitti
tavsiyelerinizi bekliyorum

ayyyyyyyyyyy ne guzel birgun icinde 2 bebis geldi
aydalm ve strauimunun bebeklerini allah anali babali saglikli sihhatli buyumtmeyi nasip etsin
acaba strauimu normal mi dogurdu? sezeryan olacakdi herseyi normalle uygunkun sirf ilkini sezeryan dogurdu diyeeee
burda ilkin sezeryan ikincide sezeryan diye bir olay yokkkk o cok guzelllllll

cnm doğduğu gün, hmn o hastanede mi yaptırdınız?

canimmmmm cocuk cerrahinda yaptirmalisiniz bizde cok arastirmisdik oglumda ve cocuk cerrahini onerdiler iyikide oyle yapmisim 1 haftada biseyi kalmadi gecdi herseyiiii...

Müsait olunca fotosunu paylaşırsan sevinirim cnm

canım son dönemde vücut su topluyor telaşlanma.

doğru söylüyorsun saçmaladım dimi ama ! valla hasret kaldık uykuya
ben de uykusuzlar kervanındayım

maşallah oğluşuna:)

sen kılo verirken bebişin alıyor ne güzel. tabi ki hiçbirşey güllükgülistanlık geçmiyor ama eldekilere şükretcez....

Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
maşallah yeni bir gün yeni iki bebek. starimu Allah analı babalı büyütsün bebeğini maşallah. gözün aydın:) sana da geçmiş olsun.

Ben temmuz ayında büyük oğlumu sünnet ettirdim genel cerrah yaptı sünnetini,Bebişide doğum yaptığım hastanede yaptırıcam,onuda cerrah yapar herhalde.Ben doğum yapacağım hastaneye çok güvendiğim için kim yapacak die sormadım..
Ama haftasonu gidicem kontrole olmazsa doktora sorarım,yenidoğan sünnetini ne doktoru yapıyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…