2011 Aralık Anneleri

STARİMU da doğum yapmış ne güzel ya sırada ben varım diyecem ama bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor
pazartesi ağda yaptıracaktım en iyisi bugün gideyim ne olur ne olmaz
bu arada gece uykusuzluktan bahsedilmiş valla ben fosur fosur uyuyorum sabah da 11 den önce zor kalkıyorum ben mi tuhafım acaba

günaydın annecikler...sabah gün ağarıncaya kadar desem abartmş olmam herhalde neredeyse hiiç gözümü kırpmadım,sancımda yoktu ama kasık ve sırt ağrım uyutmadı bi türlü...bugün artık kendimi doğuma hazırlamam gerektiğine eminim,starimununda prensi geldii,,bizimkilerin sürpriz yapmayacağı ne malum,,temizliğe başlyrm inş,,bugün mutfakkk...ara ara girer foruma doğuran varmı diye bakarım sanırım :)) ayy sünnet konusuna gelince bnde yenidoğan sünneti istyrm ama eşim ve aileler istemiyo,,oysaki ben büyüdüğündede yaptırsam düğün yapmak istemem ki...Sünnet bu adı üstünde Peygamber efendimizin sünneti,mevlüt okuturum anca..o yüzden bizim sünnet sanırım ya yaşını doldurunca yada 3yaşında yapılacak:44:

gunaydin kizlarr ben cok fenayim gece yaataga girer girmez benimki basliyo hareketlenmeye ne kaburga kaldi ne kasik assa vurdukca yuregim sizliyo sabaha kadar geziyom evde sahab isede gidemedim esimi yolladim belimden agri girdi gece 6 dk ickirigini bekledim 2 saatte kipirdanma keyfini sonra y ataga inliyerek girdim bu seferde ustumde agirlik esimin horlamasi kloriferin cit cit etmesi ayy kalkar kalkmaz kendimi dusa attim tuhaf bisi oldu bacaklarimdan assa beyaz sut beyazi sular akti akinti koyu kivam tarzi deil resmen beyaz su islandi heryanim ama oglum massallah cok hareketli halada dustada oyledi suanda hem kipirdamaya hemde hickirmaya ugrasiyo offf o su nie geliyo normalde camasirimi her wc gidisimde deistiriyorum artik gunluk ped kullanmama ragmen camasirim su icinde kaliyo abarttimi dusunuyodum ama artik abartmiyomusum bu sabah onu anladim normalmidir basina gelen varmiii of

canım suyun geliyo olamaz mı??kaç haftalıksın bilmiyrm ama herkeste amniyon sıvısı patlayarak gelmezmiş,,yırtılma olursa sızıntı şeklindede gelebilirmiş,,bnde bi ara işedimmi suyummu geldi diye endişelendiğimde drum söylemşti,,fırsatın varsa dra git bnce ,suda azalma varmı yokmu kesinleşsin...

biz de seni seviyoruz cnmm

hayırlısı olur cnm inşallah. ama suyla ilgili bişi diildir inşallah. cuma günü doktordaydım, suyu falan ii dedi. sende de öyledir inşallah...

ayy halimem senin ve nananın gördüğü rüya bana moral oldu bugun
resimlerini beklıyoruz cnm kızının beşiğinin

nanan nasıl görmüş cnm ya, yazdıysa da kaçırdım heralde :26:

Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..

ayy hem çok şaşırdım hem çok sevindim. maşallahhhhhhhhhhhh

starimu normal mi doğurdu acaba çok merak ediyorum

ilki sezeryandı cnm, bu da sezeryan olmuştur...

valla cnm akıntının çok olması normal diildir sanırım. bence doktoruna sor hemen...

Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?

en guzelı o aaslında ama düğün işini naptınız pekı yaptınızmı sonradan???
???
Bence düğünü çocuk büyüyünce 5-6 yaşına gelince yapın ki hatırlasın. ben ilk oğlumu sünnet ettirdim özel çocuk cerrahına. pipisini biraz fazla kesmiş şimdi sinir oluyorum 1.5 yaşındaydı. bu bebeğimde de ya doğumdan sonra ya da 40 gün sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama henüz araştırmadık. bu arada dün doktorda gittiğimizde özel hastanedeki yıllardır çalışan çocuk doktorunun ayrılmış olduğunu gördük. 3 yaşındaki oğlumu da ona götürüyorduk kontrollere şimdi napcaz. bu bebeği nereye kime götürcez. bi de biliyosunuz dün doktorlar pek parlak konuşmadı. doğar doğmaz çocuk doktoruna ihtiyacım var.
doktorun değişmesi ne kadar zor biz de bunu yaşayacağız kadın doğumda değil ama çocuk doktorunda. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsıın.

YARIN 35 E giriyom cnm ama sut beyaziolmaz diyolar baska renk diyolar kafam cok karisik

Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?

corabina kadar herseyini yikadim yika bence oncesi koklarkene camasirlariyla vakit gecirirkene burnum yanardi hapsirirdim alerjim azardi ama dunden bu yana kokluyorum hic burnum yanmiyo yika hepsini bisiycik kalmasin bide sari turuncu yesil ne varsa at sadece koyu renkleri ayri at karismiyo renkler beyazlar solmuyo meraketme

kızlar benim sata göre 40 haftanın dolmasına 51 gün var. 38. haftada sezeryanla doğum yapacağım için de doğuma 33 gün var. yani bebeği doktorumuz 18 gün erken alıyor. sizce de çok değil mi? ilki 39da alınmıştı bunda dayanamazsın dikişlerin yırtılır diyor. ama 18 gün erken alınması da gözüme çok geldi. gerçekten de dayanamam biliyorum şimdiden zorlanıyorum bi de 20 aralıkda alacak doğum günümde. bu da bana ayrı bi hediye gibi geliyo. yoksa doktoru ikna edip biraz daha beklesek mi? siz olsanız ne yapardınız?

canim ablamin oglusu 37hafta 6 gunlukkene alindi 37 doldurduysan sorun yok meraketme 37 den sonra zaten dogum bekliyolar 37hafta 1 gunluk oldunmu dogum da olsa normal die isleme aliyolar rahat ol sen doktorunu dinle bence belki normal dogumun baslar bebis geliverir 39 a kadar beklersenan bide neden ikincisinide sezeryan yapiyor ki kac yas var aralarinda bebelerinin burda normal dogurtuyolar ilki sezeryznda olsa hicde yirtilan olmamis

Kızlar bişi daha sorcam, ben bebeğin kıyafetlerini dalan roxy ile 30 derecede yıkadım, deterjanı da çoook ama çoook az koydum. ona rağmen sererken çırpınca beyaz beyaz kalıntılar döküldü, sizce tekrar yıkayım mı yoksa ütülerken sabun tozları ölür mü?

bebek deterjanlarinda en iyileri sivi olanlar kizlar haberiniz olsun
melegim olsun bu sadece tr ozgu hayatim sezeryandan cok para kazaniyorlarya ondan
isvicredede,fransadada ,almanyadada,italyadada yok benim bildigim ve arastirdigim lkadariylaaaaaa

cnm hiç kilo almamış gibisin, bilmiyorum önceden çok mu zayıftın, sanki sadece bebiş var o kadar

çehregül , çok teşekür ederim ama 57 kg ile başladım 77 kg oldum şu anda ...

starimu normal mi doğurdu acaba çok merak ediyorum

mislin , ben normal doğum yaptı diye biliyorum canım ..

Bu arada Starimuyu aramak istiyorum tlf yok face 'de bulamadım :S

araları 3 yıl 1 ay olacak ilki tersti o nedenle sezeryan. bunda da doktorun kolayına geliyor herhalde. hiç normali ağzına bile almıyor. gerçi bebek doğum pozisyonu almış. kasıklarıma baskı yapıyor kafası . sancılarım da var hafif hafif (ilkinde hiç olmamıştı da) normal oluvercekmiş gibi geliyor. biraz da tırsıyorum tabi:)

ben de yıkayınca kuruttum ve yatağın üzerine koydum katlamak için bi baktım yatak örtüsdüne beyaz tozlar dökülmüş. ikinciye yıkamadım çırptım bıraktım. herhalde sorun olmaz diye düşünüyorum ama ben dalan roxy almamaya karar verdim. 2 kglık almışım o bitsin bi daha almam

çehregül , çok teşekür ederim ama 57 kg ile başladım 77 kg oldum şu anda ...

mislin , ben normal doğum yaptı diye biliyorum canım ..

Bu arada Starimuyu aramak istiyorum tlf yok face 'de bulamadım :S
hiç yirmi kılo almış biri gibi durmuyorsun . ben senden daha yuvarlağım şu anda. 54 ile başladım 68-69 arasıyım. boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…