gunaydin kizlarr ben cok fenayim gece yaataga girer girmez benimki basliyo hareketlenmeye ne kaburga kaldi ne kasik assa vurdukca yuregim sizliyo sabaha kadar geziyom evde sahab isede gidemedim esimi yolladim belimden agri girdi gece 6 dk ickirigini bekledim 2 saatte kipirdanma keyfini sonra y ataga inliyerek girdim bu seferde ustumde agirlik esimin horlamasi kloriferin cit cit etmesi ayy kalkar kalkmaz kendimi dusa attim tuhaf bisi oldu bacaklarimdan assa beyaz sut beyazi sular akti akinti koyu kivam tarzi deil resmen beyaz su islandi heryanim ama oglum massallah cok hareketli halada dustada oyledi suanda hem kipirdamaya hemde hickirmaya ugrasiyo offf o su nie geliyo normalde camasirimi her wc gidisimde deistiriyorum artik gunluk ped kullanmama ragmen camasirim su icinde kaliyo abarttimi dusunuyodum ama artik abartmiyomusum bu sabah onu anladim normalmidir basina gelen varmiii of
mardinciğim ve maripostacığım beni merak etmişler geçmişi okumadan yazıyım sonra geçmişe dönerim dedim.iyiyim arkadaşlar,geceleri fırsat buldukça girip herkesin ii olduğunu,bebişlerimizin teker teker geldiğini görüp mutlu oluyorum.benim minnoşum da bu sabah beni sancıyla uyandırdı ama yalancı sancıymış.çatı muayenemde oldu öyle acı veren bişey değil o da ben de büyük bi stresti neyseki atlattık.sizlerin de ii olduğunu burdan görüyorum hep takip ediyorum arkadaşlar.biz minnoşumla sizleri çok seviyoruz,Allahım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.
sanada iyi geceler canim.ya aslinda evhamli biri degilimdir ama bu son zamanlarda ates falan basinca oyle kasilip itince bende acaba tek bendemi oluyo diye sorayim dedim birkac kisiye.kimse evet bendede oluyordu demedi.benim ikinci gebeligim olmasina ragmen hic hatirlamiyorumki ilk gebelikte oldumuydu boyle diye.haliyle oturdum arastirdim evham yaptim tabi.ne biliyim ya bi cuma gitsem hayirlisiyla insallah guzel haberlerle donerim..
ayy halimem senin ve nananın gördüğü rüya bana moral oldu bugun
resimlerini beklıyoruz cnm kızının beşiğinin
Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
starimu normal mi doğurdu acaba çok merak ediyorum
gunaydin kizlarr ben cok fenayim gece yaataga girer girmez benimki basliyo hareketlenmeye ne kaburga kaldi ne kasik assa vurdukca yuregim sizliyo sabaha kadar geziyom evde sahab isede gidemedim esimi yolladim belimden agri girdi gece 6 dk ickirigini bekledim 2 saatte kipirdanma keyfini sonra y ataga inliyerek girdim bu seferde ustumde agirlik esimin horlamasi kloriferin cit cit etmesi ayy kalkar kalkmaz kendimi dusa attim tuhaf bisi oldu bacaklarimdan assa beyaz sut beyazi sular akti akinti koyu kivam tarzi deil resmen beyaz su islandi heryanim ama oglum massallah cok hareketli halada dustada oyledi suanda hem kipirdamaya hemde hickirmaya ugrasiyo offf o su nie geliyo normalde camasirimi her wc gidisimde deistiriyorum artik gunluk ped kullanmama ragmen camasirim su icinde kaliyo abarttimi dusunuyodum ama artik abartmiyomusum bu sabah onu anladim normalmidir basina gelen varmiii of
Bence düğünü çocuk büyüyünce 5-6 yaşına gelince yapın ki hatırlasın. ben ilk oğlumu sünnet ettirdim özel çocuk cerrahına. pipisini biraz fazla kesmiş şimdi sinir oluyorumen guzelı o aaslında ama düğün işini naptınız pekı yaptınızmı sonradan???
???
Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?
canım suyun geliyo olamaz mı??kaç haftalıksın bilmiyrm ama herkeste amniyon sıvısı patlayarak gelmezmiş,,yırtılma olursa sızıntı şeklindede gelebilirmiş,,bnde bi ara işedimmi suyummu geldi diye endişelendiğimde drum söylemşti,,fırsatın varsa dra git bnce ,suda azalma varmı yokmu kesinleşsin...
Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?
kızlar benim sata göre 40 haftanın dolmasına 51 gün var. 38. haftada sezeryanla doğum yapacağım için de doğuma 33 gün var. yani bebeği doktorumuz 18 gün erken alıyor. sizce de çok değil mi? ilki 39da alınmıştı bunda dayanamazsın dikişlerin yırtılır diyor. ama 18 gün erken alınması da gözüme çok geldi. gerçekten de dayanamam biliyorum şimdiden zorlanıyorum bi de 20 aralıkda alacak doğum günümde. bu da bana ayrı bi hediye gibi geliyo. yoksa doktoru ikna edip biraz daha beklesek mi? siz olsanız ne yapardınız?
ben hastanede giyeceğim yeni pijamalarıda bebek detarjanıyla yıkadım miiss gibi oldular
cnm hiç kilo almamış gibisin, bilmiyorum önceden çok mu zayıftın, sanki sadece bebiş var o kadar
starimu normal mi doğurdu acaba çok merak ediyorum
araları 3 yıl 1 ay olacak ilki tersti o nedenle sezeryan. bunda da doktorun kolayına geliyor herhalde. hiç normali ağzına bile almıyor. gerçi bebek doğum pozisyonu almış. kasıklarıma baskı yapıyor kafası . sancılarım da var hafif hafif (ilkinde hiç olmamıştı da) normal oluvercekmiş gibi geliyor. biraz da tırsıyorum tabi:)canim ablamin oglusu 37hafta 6 gunlukkene alindi 37 doldurduysan sorun yok meraketme 37 den sonra zaten dogum bekliyolar 37hafta 1 gunluk oldunmu dogum da olsa normal die isleme aliyolar rahat ol sen doktorunu dinle bence belki normal dogumun baslar bebis geliverir 39 a kadar beklersenan bide neden ikincisinide sezeryan yapiyor ki kac yas var aralarinda bebelerinin burda normal dogurtuyolar ilki sezeryznda olsa hicde yirtilan olmamis
ben de yıkayınca kuruttum ve yatağın üzerine koydum katlamak için bi baktım yatak örtüsdüne beyaz tozlar dökülmüş. ikinciye yıkamadım çırptım bıraktım. herhalde sorun olmaz diye düşünüyorum ama ben dalan roxy almamaya karar verdim. 2 kglık almışım o bitsin bi daha almamKızlar bişi daha sorcam, ben bebeğin kıyafetlerini dalan roxy ile 30 derecede yıkadım, deterjanı da çoook ama çoook az koydum. ona rağmen sererken çırpınca beyaz beyaz kalıntılar döküldü, sizce tekrar yıkayım mı yoksa ütülerken sabun tozları ölür mü?
hiç yirmi kılo almış biri gibi durmuyorsun . ben senden daha yuvarlağım şu anda. 54 ile başladım 68-69 arasıyım. boyun kaç?çehregül , çok teşekür ederim ama 57 kg ile başladım 77 kg oldum şu anda ...
mislin , ben normal doğum yaptı diye biliyorum canım ..
Bu arada Starimuyu aramak istiyorum tlf yok face 'de bulamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?