2011 Aralık Anneleri

bebek deterjanlarinda en iyileri sivi olanlar kizlar haberiniz olsun
melegim olsun bu sadece tr ozgu hayatim sezeryandan cok para kazaniyorlarya ondan
isvicredede,fransadada ,almanyadada,italyadada yok benim bildigim ve arastirdigim lkadariylaaaaaa

ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkadım 30 derece 35 dk. tüm haftasonu ev bebek kokuyordu yumuşacık oldular, dolabınada yerleştirdim hergün gidip gelip kokluyorum, hala kokusu geçmedi umarım geçmez

Benimde 13 aralık beklenen doğum tarihi,doktor 25 kasımda alabiliriz,2 aralıkta olabilir demişti daha önce.Bu en son gittiğimizde sordum,eğer 25.de alırsa senin gibi 18 gün önceden alınmış olucak,dedim 18 gün önce alınmasının ne gibi eksileri olur,ben özellikle beyin ve sinir gelişimi için sordum.Artık beyin sinir gelişimi bitti,18 gün erken almak bu konuda sıkıntı çıkarmaz ama akciğer gelişimi anne karnında durduğu süre boyunca dewam eder dedi.Hem bu sebepten hemde dışarıya göre anne karnında çok daha hızlı kilo alıp büyümesinden dolayı ben bi doktor olarak 2 aralıkta yani 11 gün önce almayı tercih ederim dedi.Ama nst sonuçların tarihi etkileyebilir sancın olursa tabiki alıcaz bebeği dedi.hiç öyle dikişlerin yırtılır dayanamazsın gibi bir muhabbet geçmedi aramızda.
Şimdi bende durabildiği kadar dursun diyorum,eğer buna verilen süre 40 haftaysa mutlaka bir hikmeti vardır.
Doğum günün olmasıda ayrı bir hoşlukmuş ama ne bileyim canım,ne kadar durursa o kadar iyi mantığında 18 gün erken gibi bence.

bende omo baby+yumoş baby aldım.omo baby den çok memnun kaldım kalıntı felan olmadı mis gibi de kokuyor.dalan roxy ile ilgili bir kaç kişiden bu tarz şikayet okumuştum...

gözün aydın, maşallah sana da bebişine de.. ne kadar kolay bir doğum olmuş yazdığına göre, darısı bizlere

aynısı bende de oluyor. bence hiç netten okuduklarına takılıp evham yapma. ben şimdi sık sık nst ye giriyorum ve bu kasılmalar takip ediliyor. doktorum sadece bebişin hareketlerini takip etmemi söyledi ve azalma olursa bekleme gel dedi. bu şekilde kasılmalarla 40 haftayı dolduranlar oluyormuş. için rahat olsun.

benim nerdeyse en başından beri ayaklarım fena şişiyor, akşam işten gelince çorap yerinde kocaman bir boğum oluşmuş oluyor :) sanırım bünyeyle de alakalı bişey çünkü önceden de uzun süre oturduğumda, uzun yolculukta felan şişerdi. bana test te yapıldı ama bişey çıkmadı. rahat ol. uyku kısmına gelince hepimiz aynı durumdayız, bebişlere hazırlanıyor vücudumuz

benim de bebiş bekleyebilirse sezaryen tarihimiz 30 kasım ve 37+6 olmuş olacağım yani 16 gün erken oluyor. bebeğin kilosu gelişimi iyiyse 37 yi doldurduğun sürece problem olmuyormuş. en iyisini doktorun bilir bence doktoruna güven.

diğer yaptığım alıntıları kaybettim geçmişi okurken
starimu gözün aydın, allah analı babalı büyütsün Poyraz bebeği detaylarını henüz bilmiyoruz ama umarım kolay ve sorunsuz bir doğum olmuştur.

bebişlerini gören arkadaşlar vardı.. ben de bu sabah rapor almak için gittiğimde gördüm oğluşu, 3050 gr olmuş paşam.. hepsine kocaman maşallah

emvacilbihar , boyum kısa 1.55 falan cnm..
kılonu bebek almış o zaman gayet hoşsun:) benim de boy 1.60 kendimi yarım dünya gibi hissediyorum

ben de senin gibi düşünüyorum akciğer gelişimi için ne kadar kalsa iyi. bakalım duruma göre değerlendireceğiz. keşke 40a kadar bekleyebilsem de tam zamanında gelse.

en guzelı o aaslında ama düğün işini naptınız pekı yaptınızmı sonradan???
???

ben de çok istiyorum sünnet olayını ama düğün konusu kafama takılıyor,
oğluma güzel bir sünnet düğünü de yapmak isterim
sonrasında yapmayı düşünüyor musun canım

Çam sakızını nasıl kullanıyosun cnm?
cnm çiğniyorum suunu yutuyorum en son dayanamayıp sakızıda yutuyorum iyi gelio

cnm doğduğu gün, hmn o hastanede mi yaptırdınız?

cnm ilkten sıcakta sütün mü geldi de anlamadın dedim ama çamaşırında ıslanıyomuş ihmal etme enfeksion falan olabilirmi ki
cnm insan kendiyle ilgili olumsuzluklara bi nebze katlanıoda mesele çocuk olunca daha da sinir oluyo Allah yard olsun

ben 18 aralık 2008 de 23.30 gibi doğum yaptım 19 aralık 11.00 gibi sünnet oldu çocuk cerrahı yaptı düğünişinide herkes zaten kestirio çocuk iyileştikten sonra yapıoki çocukta eğlensin bende 6-7 yaş gibi düşünüyorum fotoğrafları olsun türbelere falan götürürüz bizde bigün eğlence bigün mevlüt oluyo öylede yaparız Allah nasip ederse
burda özel hastane falan olmadığı için seçme şansım yoktu şansıma çocuk cerrahı vardı o bile büyük nimet izim için koca ilde hiç kadın doğumcu olmadığı ile oldu Artvin sağlık açısından bayağı sıkıntılı

cnm bencede erken değil

Canım hamileliğinin kaçıncı haftasında bebek 3600 kiloydu bebek önde mi gidiyor seninde doktorun ne diyor normal doğum ahkkında
ya sorma cnm 3 hafta önde gidiyodu demin girmeden eşimlede onu konuşuyoduk ben ilk olmayı beklerken 9 kişi doğurdu beklemek değilde eğer kilo alışı geçen aylar gibi olursa 4 ü geçmiştir ve bittiğim an olur

kizlarrr cok kotu bi haber aldim ablmdan oglusu 3 aylik egzama olmus vicudu alerjik nedenide dalinin deterjani yumusatijisi ve sambuanlari cikmiss doktor sabun tozu al demis zeytinyagli felan vucudunuda zeytinyag ozlu sabunla yika demis yavrumun vucudu cok fenamissss

Çok geçmiş olsun canım.

nette arastirma yaptim acik sari yada ihlamur gibi olurmus suyun rengi benim baska yerlerden kacami var acaba hehehehehe ayyy takmiycim takmiycim kafama yaaa

geçmiş olsun canım, umarım biranönce iyileşir, çocuktan çocuğa alejiler değişiyor galiba, benim ablamım 3 yaşında bir oğlu var, ilk doğduğunda johnson baby kullanıyordu, toz deterjan kullanıyordu ama alerji yaptı onlar, ondan sonra dalinin şampuanını kullanıyorlar 3 yıldır bir sounları yok, umarım bizimkilerdede çıkmaz bende dalinin sıvı deterjanıyla yıkamıştım:18:

Selam annecikler;
Starimu tebrik ederim. :emir_bebek: Hayırlı-uğurlu olsun bebişiniz .:)
Meleğim olsun geçmiş olsun

ya sorma cnm 3 hafta önde gidiyodu demin girmeden eşimlede onu konuşuyoduk ben ilk olmayı beklerken 9 kişi doğurdu beklemek değilde eğer kilo alışı geçen aylar gibi olursa 4 ü geçmiştir ve bittiğim an olur[/QUOTE]

ya benimde 3 hafta önde gidiyor bakalım nasıl olacak bana da 4 kiloyu geçer dediler ben de normal doğum istiyorum ama bu kiloda çocuk nasıl doğar o konuda hiç fikrim yok iki gündür kasıklarım çok ağrıyor ama nasıl olacak bilmiyorum

cnm benim ilk oğlumda da aynı şeyleri yaşamıştım hatta dr hiç zorlama doğuramazsın demişti ama akıllı oğlum beni hiç üzmedi gerçekten ne hamilelikte ne doğumda ne de sonrasında üzmedi annesini 15 gün falan erken doğdu 3800 doğdu doğumumda çok rahattı iğnesiz serumsuz en normal şekilde doğdu ve birkez bile bağımadım ama bu sıpa korkutuyo beni

starimu yu bende çok merak ediyorum ne yaptı acaba normal mi sezaryanmı paşası nsl inş en kısa zamanda iyi haberlerini alırız

ve darısı başımıza inş

7. doğumu ebe gb oldum inan bekliyorum kim diye :) kasımın ortasına daha dökülüyoruz patır patır.
bu arada tülayuzunu gören varmı benmi denk gelmedim yoksa 7. bebeğimizmi oldu

SLM kızlar

yok daha doğurmadım cnm hehehehe yarın temizliğe arkadaşım gelcek cuma akşam ve c.tesi tüm gün temizlik yapcaz yapcaz diyom ama ben çabuk yoruluyorum yaaaa pek bişey yapabilicemi sanmıyorum hazırlıklar tam gaz sürüyo yani ama yakında bebek haberi yok bende merak etmeyin:)

bu arada 15 inde venıce de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim vardı hala da devam ediyo diye biliyorum ben çok geriden takip ediyorum yazdıklarınızı belki söliyen olmuştur ama güzel şeyler var hemde yarı yarıya çok uyguna geliyo her ay bigün olcakmış bi de ben yine bikaç poşet bişey aldım yine kaç makine yıkancak çamaşır çıktı alması bişey değilde yıkaması ütülemesi dert yaaaawwww

haberler böle dün de oğlumla ilgili bilgi geçmiştim iyi o da 2470 gramdı bugün 2500 olmuştur herhal kilosu az gibi ama olsun çok kilolu olmasından iyidir kocam çok üzülüyo az kilo almama acıyo galiba bana heheheheh dün iş yerinde çok üzüldüm dedi niye diyom çok az kilo aldın diyo((( çocukta az kilolu olcak demiştim ona da içerlemiş ama napalım bende 2800 doğmuşum herkes tosun olcak değil ya napalım sağlıklı olsunlarda kilo alınır doğuncada dimi ama

nette arastirma yaptim acik sari yada ihlamur gibi olurmus suyun rengi benim baska yerlerden kacami var acaba hehehehehe ayyy takmiycim takmiycim kafama yaaa

melegimolsun , Takma düşünme hep pozitif ol hepsi bebeklerimiz için :))

çelik198408 , ne güzel anlatmışsın darısı başımıza inşallah yaa:))

ins olmaz canim ablam bikere yikiyo bikerede bosa yikiyodu camasirlari herseferinde annem sabun tozu al dediydi dinlemedi ben doktorunn onerdigi markayi bide sambuani aldim bide azicik koyuverdim makinaya fazlada deil ins bisi olmaz utulemek iyi mikroplar gidiyor aslinda ama onada derman lazim ayakta durmaya bi saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…