ya sorma cnm 3 hafta önde gidiyodu demin girmeden eşimlede onu konuşuyoduk ben ilk olmayı beklerken 9 kişi doğurdu beklemek değilde eğer kilo alışı geçen aylar gibi olursa 4 ü geçmiştir ve bittiğim an olur
ayy ben rekora kosmusum ya 5 kilo 700 gram dogmusumSLM kızlar
yok daha doğurmadım cnm hehehehe yarın temizliğe arkadaşım gelcek cuma akşam ve c.tesi tüm gün temizlik yapcaz yapcaz diyom ama ben çabuk yoruluyorum yaaaa pek bişey yapabilicemi sanmıyorum hazırlıklar tam gaz sürüyo yani ama yakında bebek haberi yok bende merak etmeyin:)
bu arada 15 inde venıce de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim vardı hala da devam ediyo diye biliyorum ben çok geriden takip ediyorum yazdıklarınızı belki söliyen olmuştur ama güzel şeyler var hemde yarı yarıya çok uyguna geliyo her ay bigün olcakmış bi de ben yine bikaç poşet bişey aldım yine kaç makine yıkancak çamaşır çıktı alması bişey değilde yıkaması ütülemesi dert yaaaawwww
haberler böle dün de oğlumla ilgili bilgi geçmiştim iyi o da 2470 gramdı bugün 2500 olmuştur herhal kilosu az gibi ama olsun çok kilolu olmasından iyidir kocam çok üzülüyo az kilo almama acıyo galiba bana heheheheh dün iş yerinde çok üzüldüm dedi niye diyom çok az kilo aldın diyo((( çocukta az kilolu olcak demiştim ona da içerlemiş ama napalım bende 2800 doğmuşum herkes tosun olcak değil ya napalım sağlıklı olsunlarda kilo alınır doğuncada dimi ama
Allah yardımcımız olsun ne olu bebişler küçük diye üzülmeyin onlar bi şekilde büyüyoda büyük bebek zor bende kendimi geçtim bebeğe bişey olur mu diye korkuyorum
derya yıda merak ettim yaw
Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
hadi bakalıım...varan 8 de gelmiş...
Allah aydaml ve starimunun bebeklerini nazarlardan korusun..analı babalı büyütsün inşallah..
dün gece böyle patır patır doğum haberleri alınca strese girdim..annemle eşim sakinleştirdiler beni..ağlayıp durdum,panik oldum..
heyecan dorukta..hiçbişeye konsantre olamıyorum zaten,aklımda sadece doğum var..
sizlere bişey sorcam...dr.um bana akıntı için vaginal fitil vermişti ama maalesef ben başaramıyorum pırt diye çıkıyo dışarı..
biraz vazelinle kayganlaştırsam fitili bi zararı olurmu ya ..fitil kullanan varsa bi yardımcı olun arkadaşlar..
yok canım vazelin kullanma... yatarken koymayı dene sonra kalçanı biraz havada tut .. wcde denersen olmuyor... tecrübe sahibi oldum bu konuda kaçtane kullandım bilmiyorum bile...
Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?
kızlar benim sata göre 40 haftanın dolmasına 51 gün var. 38. haftada sezeryanla doğum yapacağım için de doğuma 33 gün var. yani bebeği doktorumuz 18 gün erken alıyor. sizce de çok değil mi? ilki 39da alınmıştı bunda dayanamazsın dikişlerin yırtılır diyor. ama 18 gün erken alınması da gözüme çok geldi. gerçekten de dayanamam biliyorum şimdiden zorlanıyorum bi de 20 aralıkda alacak doğum günümde. bu da bana ayrı bi hediye gibi geliyo. yoksa doktoru ikna edip biraz daha beklesek mi? siz olsanız ne yapardınız?
kizlarrr cok kotu bi haber aldim ablmdan oglusu 3 aylik egzama olmus vicudu alerjik nedenide dalinin deterjani yumusatijisi ve sambuanlari cikmiss doktor sabun tozu al demis zeytinyagli felan vucudunuda zeytinyag ozlu sabunla yika demis yavrumun vucudu cok fenamissss
Kizlar sabah 8 de kontrolum ve nstm vardi nstede sanci cikti serum taktilar durdurmak icin. bebek kucuk dedi drum bekleyelim dedi ztn sol kemigime dayams basini simdi doguma izin versekte sezeryan olur dedi. Plesanta yaslanmis cumartesi bi daha gidicem tutmak istedigini ama tutamayabilicegimizi soyledi dr. Artik hayirlisi neyse oyle olucak bende normal dogum isteyenlerdennim.
Bu arada hamileligin son zamanlarinda akintisi degisen arkadaslara bilgi olsun idrar testi istio drlar benden istedi ama bi sorun cikmadi cok sukur
Kizlar sabah 8 de kontrolum ve nstm vardi nstede sanci cikti serum taktilar durdurmak icin. bebek kucuk dedi drum bekleyelim dedi ztn sol kemigime dayams basini simdi doguma izin versekte sezeryan olur dedi. Plesanta yaslanmis cumartesi bi daha gidicem tutmak istedigini ama tutamayabilicegimizi soyledi dr. Artik hayirlisi neyse oyle olucak bende normal dogum isteyenlerdennim.
Bu arada hamileligin son zamanlarinda akintisi degisen arkadaslara bilgi olsun idrar testi istio drlar benden istedi ama bi sorun cikmadi cok sukur
yahu bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamıyorum... bekleyin işte el ense yatıyonuz....
geçmiş olsun canım yaa şaka bir yana.. inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın...
ben her gittiğimde idrar testi yaptırıyorumDD
yahu bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamıyorum... bekleyin işte el ense yatıyonuz....
geçmiş olsun canım yaa şaka bir yana.. inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın...
ben her gittiğimde idrar testi yaptırıyorumDD
çok geçmiş olsun. benim de ilk oğlumda deterjan tahriş etmişti cildini daha 20 günlükken . çok dikkat etmek gerekiyor.kizlarrr cok kotu bi haber aldim ablmdan oglusu 3 aylik egzama olmus vicudu alerjik nedenide dalinin deterjani yumusatijisi ve sambuanlari cikmiss doktor sabun tozu al demis zeytinyagli felan vucudunuda zeytinyag ozlu sabunla yika demis yavrumun vucudu cok fenamissss
geçmiş olsun canım. 37ye az kalmış inşallah 37 bitince gelir . ne kadar kalsa içerde kar akciğerlerine.Kizlar sabah 8 de kontrolum ve nstm vardi nstede sanci cikti serum taktilar durdurmak icin. bebek kucuk dedi drum bekleyelim dedi ztn sol kemigime dayams basini simdi doguma izin versekte sezeryan olur dedi. Plesanta yaslanmis cumartesi bi daha gidicem tutmak istedigini ama tutamayabilicegimizi soyledi dr. Artik hayirlisi neyse oyle olucak bende normal dogum isteyenlerdennim.
anlaşılan hiçbirimiz aralık annesi olmadan kasımda doğurcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?