2011 Aralık Anneleri

ya benimde 3 hafta önde gidiyor bakalım nasıl olacak bana da 4 kiloyu geçer dediler ben de normal doğum istiyorum ama bu kiloda çocuk nasıl doğar o konuda hiç fikrim yok iki gündür kasıklarım çok ağrıyor ama nasıl olacak bilmiyorum[/QUOTE]

ayy benimde o korkum var 32 haftamda 2 bucuk kiloydu ablaminki 2200 du onunki bile 4 E yakin oldugu icin sezeryan yaptilar cok iriydi bizdede iri bebis irsi ben bile 5 kilo 700 gram dogmusum annemin dubrune kadar yirttirmisim 30 u geicik dikisi varmis anamin dubru bile parcalanmis ama iyki yapmisim diyo acimamis hic beni gorunce dokmak gibi doktorumda duyunca azi acik kalmisti ama burda sezeryan luksum yok oylede boylede normal zora kalmadikca yapmiyolar sezeryan ama bende sezeryandan korkuyom karnimda koca bi yarik dusunemiyorum allahin taktiri neyse o olsun epudurelle yapcaz artikin ikin ikin cikcak kessinler istedikleri kadar yavrular ciksinda 15 gune iylesiriz kismetse saglikli olsun onlarda

ayy ben rekora kosmusum ya 5 kilo 700 gram dogmusum

Allah yardımcımız olsun ne olu bebişler küçük diye üzülmeyin onlar bi şekilde büyüyoda büyük bebek zor bende kendimi geçtim bebeğe bişey olur mu diye korkuyorum

derya yıda merak ettim yaw

Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..

Anlaşılan artık hergün birimiz doğuracağız 8. bebişimizi de Allah analı babalı büyütsün, ben yeni annemizin doğum hikayesini çok merak ediyorum en kısa zamanda iyi olurda bize döner inşalllahhhhhh

hadi bakalıım...varan 8 de gelmiş...

Allah aydaml ve starimunun bebeklerini nazarlardan korusun..analı babalı büyütsün inşallah..

dün gece böyle patır patır doğum haberleri alınca strese girdim..annemle eşim sakinleştirdiler beni..ağlayıp durdum,panik oldum..
heyecan dorukta..hiçbişeye konsantre olamıyorum zaten,aklımda sadece doğum var..

sizlere bişey sorcam...dr.um bana akıntı için vaginal fitil vermişti ama maalesef ben başaramıyorum pırt diye çıkıyo dışarı..
biraz vazelinle kayganlaştırsam fitili bi zararı olurmu ya ..fitil kullanan varsa bi yardımcı olun arkadaşlar..

yok canım vazelin kullanma... yatarken koymayı dene sonra kalçanı biraz havada tut .. wcde denersen olmuyor... tecrübe sahibi oldum bu konuda kaçtane kullandım bilmiyorum bile...

Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?

ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadıktan kendi pijamalarımıda dalinle yıkadım ikimizde mis gibi kokalım diye...işleri hızlandırsak iyi olacak baksanıza bebekler bizden daha sabırsız...kolay gele!

Kizlar sabah 8 de kontrolum ve nstm vardi nstede sanci cikti serum taktilar durdurmak icin. bebek kucuk dedi drum bekleyelim dedi ztn sol kemigime dayams basini simdi doguma izin versekte sezeryan olur dedi. Plesanta yaslanmis cumartesi bi daha gidicem tutmak istedigini ama tutamayabilicegimizi soyledi dr. Artik hayirlisi neyse oyle olucak bende normal dogum isteyenlerdennim.
Bu arada hamileligin son zamanlarinda akintisi degisen arkadaslara bilgi olsun idrar testi istio drlar benden istedi ama bi sorun cikmadi cok sukur

içime biraz su serpildi valla cnm yaa... benim doktor da söyler söylemez 14 gün erken bi tarih verdi. sonra 18 gün de olabilir diye konuştu. demek ki bi bildikleri var... gerçi daha kesinleştirmedik ama günlerdir bunu düşünüp dert ediyorum kendime...

geçmiş olsun cnm. çocuktan çocuğa değişiyor böyle durumlar.

çok geçmiş olsun
bebiş ne kadarlık olmuş canım

yahu bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamıyorum... bekleyin işte el ense yatıyonuz....
geçmiş olsun canım yaa şaka bir yana.. inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın...
ben her gittiğimde idrar testi yaptırıyorum DD

geçmiş olsun umarım serumişe yarar ve bebişin bi süre daha karnında kalır canım... bende 36.haftadayım ne kadar cıktı ki bebişe ufak diyor dr .un ?! hiç endişelenme bence benim ilk kızım 1518gr doğduğu halde cok sağlıklıydı... yani anlıyacagın kiloyla bağlantılı değil sağlık! şimdioğluşıumuz için 2940 dedi bakalım ne olacak?! sağlıklı olsunlarda minnik doğsunlar ..dünyaya gelen büyüyor.. benimde ilk doğum sezeryandi. şimdi her gittigimde dikiş inceldimi incelmedi mi diye bakıyor dr.umuz... hayırlısıyla stres yapma bence iyi düşün iyi olsun

Son düzenleme:

cnm dikkat et kendine. herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

aceleci nesil bunlar halbuki dediğin gibi ne güzel işte ekmek anneden, su anneden el ense yattın ne güzel ama nerdeeee herkesin gönlüne göre versin ALLAH!!!

ben de öyle canım yaa her gittiğimde idrar testi yaptırıyorum lökosit falan çıkıyor
bu sefer doktor bir de kültüre bakalım diyor onda bişi çıkmıyo
şimdi yine verdim kültür bakalım ne çıkacak
hayırlısı olsun inşallah

çok geçmiş olsun. benim de ilk oğlumda deterjan tahriş etmişti cildini daha 20 günlükken . çok dikkat etmek gerekiyor.

geçmiş olsun canım. 37ye az kalmış inşallah 37 bitince gelir . ne kadar kalsa içerde kar akciğerlerine.

anlaşılan hiçbirimiz aralık annesi olmadan kasımda doğurcaz..

aman aman dursun biraz sabırlı olsun bebişlerimiz benim ilk kızım zaten cok aceleciydi 7 aylık doğdu:18: şimdi doya doya sonuna kadar yaşamak istiyorum hamileleliğimi nazar değmesin 36.haftaya kadar geldik daırısı kalan 3-4 haftanın başına olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…