2011 Aralık Anneleri

Bastan beri 1 hafta geriligim vardi 10 gune cikmis bebek 2.500 e yakin 2.437gr kalabilirse kalsin istio dr simdi gelsede pozisyon yuzunden sezeryan olucakti madem sezeryan olucak bari tutmaya calisalim belki degistrr seklini dedi. Tek sorunum plesantann yaslanmis olmasi..
Herseyin hayirlisi artik

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun inşallah canm . Cenabı Allah doğum günlerinde seneye gülerek bu kaygılarımızı hatırlamayı nasip etsin bizlere inşallah .

geçmiş olsun, ben de seninle aynı durumdayım..hakkımızda hayırlısı olsun..kaç çıktı sancıların ve ne sıklıkta?

cnm hangi deterjanı kullanmıştın, ve ütülemiş miydin sonra çamaşırları?...ben iç tarafları çevirip ütüledim, yeterli olur mu?

merhaba kızlar, moralim çok bozuk bnm.
bugn dra gittik. gelişimi 1 hafta öndeydi normalde,haftasının biraz gerisine düşmüş.
2 hafta önce gittiğimizde 2500ken şimdi sadece 2700 olmuş kilo alımı büyümesi falan çok iyiydi neden böyle odu anlamadım. oturdum ağladım bi güzel. dr gelişimi yavaşlamış ama bi sorun yok dedi ama sanki bni rahatlatmak için dedi. haftaya nstye gircem.sorun çıkarsa hemen alacaklarmış,normal doğum istiyorum,suni sancıyla yapcaklarmış. eğer bi sorun çıkmazsa da aralığı beklemeyiz dedi.30 kasıma kadar alırlarmış mutlaka. zaten erken doğcam diye sinyal verip duruyodu 39u bekleyip bi sorunla karşılaşmak istmem dedi.( allah korusun ölüm gibi, dilim varmıyo ama söledim işte)
kızlar miniğimin derdi ne olabilir ki? gelişimi niye yavaşlamış bunun? biz en az 3000 olmuştur diyerek gittik ne çıktı
offf geçen hafta dişimdeki iltihap nedeniyle antibiyotik kullandım o mu etkiledi ki?
kafam çok karışık arkadaşlar ya böyle bi sorunu olan var mı?
ha tamam diceksiniz ki kilo önemli değil sağlıklı olması önemli. bunu ben de biliyorum ama 2 hafta içinde pat diye geriye düşmesi de kafamı karıştırıyo.offf sağlıklı şekilde bi doğsaydı allahım.

neee starimu doğurmuş muuuuu
ayyy kuzum bnm yaaa allahım analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun inşallah.

inşallah bişey çıkmaz canım.. benim en son test sonucumda 15 çıktı hangisi olduğunu bilmiyorum şimdi ama dr antibiotik verdi yine... inşş bu ilaçlar kızıma dokunmaz...

canını sıkma tatlım.. sorun yok dediyse doktorun yoktur.. eğer öyle sorunluk bişey olsaydı seni doğuma alırlardı.. akşamları muzlu süt iç bakalım işe yarayacakmı... antibiotik etki yaparmı bilmiyorum şuan bende kullanıyorum.. sen doktoruna antibiotik kullandığını söylemişmiydin....

Genelde kk'ya yazanlar facebook'a geçiş yaptı bense tam tersine facebook'tan aranıza katılalı epey oldu ancak aylardır merakla okuduğum bu güzel paylaşımlarınıza ilk kez yazıyorum .Çok duygulanarak okudum aramıza yeni katılan bebişlerimizin haberini ve sanki yollarımız bebişlere kavuşunca ayrılacakmış bir bir korkusuyla buraya geç kalmış bir tanışma mesajı ile dahil olmak istedim.Bizi de listeye alırsanız çok sevinirim.Rumuz PEMBELİLA SAT 4 MART BEBİŞİN CİNSİYETİ KIZ .
Yarın kontrolümüz var ve muhtemelen günümüzü kararlaştıracağız tamamen kendi uzuun araştırmalarım kararım sorgulamalarım sonunda tercihimi epidural sezaryenden yana kullandım,hekim seçme hakkı olduğu gibi kişilerin vücuduna mudahale yöntemini de seçme hakkı olduğuna inanıyorum.Normal doğumu seçen arkadaşlarıma doğum boyunca ,bizim gibi sezaryencilere ise doğum sonrasında güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum:))
Bugün itibariyle 36+6'yız ve bizim kızımız biraz minnak sanki en son 2.3oo'dü bakalım yarın ne haberler alıcaz prensesimizden.Rabbim en uygun zamanda bana da buraya bebeğime SAĞLIKLA kavuştuğumu yazmayı nasip etsin ve tabii ki hepimize...
İLK 8 BEBEĞİMİZE BOL ŞANS ,MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR bakalım 9.kim olacak????
[SUP][/SUP] HERKESE MANİSA'DAN SEVGİLEEEEEEER:16:

hiç kafana takma arkadaşım çünkü benmde bebeğim 10 gün ilerideydi hep ama artık haftasıyla uyumlu hale geldi dün doktora gittim 35+2 de kilosu 1672 çıktı senın bebişin kilosu gayet iyi haftasına göre uyumlu

kızlar doktordan geldik. bebişimiz gayet iyiymiş kilosu 2.900 olmuş, baya iri doğacak dedi doktorum. doğum tarihi 18 Aralık gözüküyor. bu arada dönmüş çok şükür, oturup kalkarken zorlanıyorum.

doktorum bebek bezi hariç her şeyini yıka dedi. zaten yıkmamıştım. çantasına varana kadar hepsini 30 derecede yıkadım. hem de çantasının kenarları deriydi, bir şey olmadı.aklınızda bulunsun

eşleriniz bebişlerinizi seviyor mu? benim eşim zorla seviyor daha görmedim diyor, halbuki çocuklara ölüp biter, doğsa diye ölüyor ama karnımı sevimiyor:2: böyle yapınca kendimi yalnız hissediyorum.

canim ben cok fitil kullandim ama aparatiylana kullandim ecza orta parmanlan it dedi bende baktim yuzune delimisin dedim sonra her pakette ayri aparat aldim oyle pirtlattim yarim saat yatis verdiydi doktor fitilin arkasindan dunya kullandim allah yardimcin olsun

tulayuzun kilo olayını hiç kafana takma. ben 1,800 gr doğmuşum bu çocuk yaşamaz diye kimse ziyarete gelmemiş
bence seninkinin kilosu iyi, doğumun rahat olur. eski doktorum zayıf olması senin için avantajlı, emince toparlanır demişti. ben de 21 kilo aldım nasıl oldu bilmiyorum, doğru düzgün yemiyorum da
temizliğe ben de başladım, halıları yıkamaya gönderdim. yavaş yavaş yapıyorum.

inşallah bişey çıkmaz canım.. benim en son test sonucumda 15 çıktı hangisi olduğunu bilmiyorum şimdi ama dr antibiotik verdi yine... inşş bu ilaçlar kızıma dokunmaz...

inşallah dokunmaz canım, sonuçta bu ilaçları almayınca olabilecek zarar daha büyük Allah korusun
o yüzden doktorları dinlemekte fayda var

kızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..

iyidir di mi nusya((
senin drun ne dedi haftasıyla uyumlu hale gelmesine? işte kafama takılan önde giderken biranda geriye düşmesi. acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünüyorum.
nihalla canım evet drumun haberi var.hatta neydi ya duodenal miydi 375 mglık. senin de kafanı karıştırmayım ama işte insanın aklına türlü çeşit şeyler geliyo acaba o mu bu mu diye.
bi de ben sık yemiyorum yani açlıktan halsiz düşene kadar duruyorum.bazen sabah kahvaltım 11i 12yi buluyo. ama hep böyleydi. durup durup son anda mı patlak verdi acaba

ne güzel şeyler yazmışsınnnn
hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…