Hayırlısı olsun inşallah canm . Cenabı Allah doğum günlerinde seneye gülerek bu kaygılarımızı hatırlamayı nasip etsin bizlere inşallah .Bastan beri 1 hafta geriligim vardi 10 gune cikmis bebek 2.500 e yakin 2.437gr kalabilirse kalsin istio dr simdi gelsede pozisyon yuzunden sezeryan olucakti madem sezeryan olucak bari tutmaya calisalim belki degistrr seklini dedi. Tek sorunum plesantann yaslanmis olmasi..
Herseyin hayirlisi artik
Kizlar sabah 8 de kontrolum ve nstm vardi nstede sanci cikti serum taktilar durdurmak icin. bebek kucuk dedi drum bekleyelim dedi ztn sol kemigime dayams basini simdi doguma izin versekte sezeryan olur dedi. Plesanta yaslanmis cumartesi bi daha gidicem tutmak istedigini ama tutamayabilicegimizi soyledi dr. Artik hayirlisi neyse oyle olucak bende normal dogum isteyenlerdennim.
Bu arada hamileligin son zamanlarinda akintisi degisen arkadaslara bilgi olsun idrar testi istio drlar benden istedi ama bi sorun cikmadi cok sukur
çok geçmiş olsun. benim de ilk oğlumda deterjan tahriş etmişti cildini daha 20 günlükken . çok dikkat etmek gerekiyor.
geçmiş olsun canım. 37ye az kalmış inşallah 37 bitince gelir . ne kadar kalsa içerde kar akciğerlerine.
ben de öyle canım yaa her gittiğimde idrar testi yaptırıyorum lökosit falan çıkıyor
bu sefer doktor bir de kültüre bakalım diyor onda bişi çıkmıyo
şimdi yine verdim kültür bakalım ne çıkacak
hayırlısı olsun inşallah
merhaba kızlar, moralim çok bozuk bnm.
bugn dra gittik. gelişimi 1 hafta öndeydi normalde,haftasının biraz gerisine düşmüş.
2 hafta önce gittiğimizde 2500ken şimdi sadece 2700 olmuşkilo alımı büyümesi falan çok iyiydi neden böyle odu anlamadım. oturdum ağladım bi güzel. dr gelişimi yavaşlamış ama bi sorun yok dedi ama sanki bni rahatlatmak için dedi. haftaya nstye gircem.sorun çıkarsa hemen alacaklarmış,normal doğum istiyorum,suni sancıyla yapcaklarmış. eğer bi sorun çıkmazsa da aralığı beklemeyiz dedi.30 kasıma kadar alırlarmış mutlaka. zaten erken doğcam diye sinyal verip duruyodu 39u bekleyip bi sorunla karşılaşmak istmem dedi.( allah korusun ölüm gibi, dilim varmıyo ama söledim işte)
kızlar miniğimin derdi ne olabilir ki? gelişimi niye yavaşlamış bunun? biz en az 3000 olmuştur diyerek gittik ne çıktı
offf geçen hafta dişimdeki iltihap nedeniyle antibiyotik kullandım o mu etkiledi ki?
kafam çok karışık arkadaşlar ya böyle bi sorunu olan var mı?
ha tamam diceksiniz ki kilo önemli değil sağlıklı olması önemli. bunu ben de biliyorum ama 2 hafta içinde pat diye geriye düşmesi de kafamı karıştırıyo.offf sağlıklı şekilde bi doğsaydı allahım.
merhaba kızlar, moralim çok bozuk bnm.
bugn dra gittik. gelişimi 1 hafta öndeydi normalde,haftasının biraz gerisine düşmüş.
2 hafta önce gittiğimizde 2500ken şimdi sadece 2700 olmuşkilo alımı büyümesi falan çok iyiydi neden böyle odu anlamadım. oturdum ağladım bi güzel. dr gelişimi yavaşlamış ama bi sorun yok dedi ama sanki bni rahatlatmak için dedi. haftaya nstye gircem.sorun çıkarsa hemen alacaklarmış,normal doğum istiyorum,suni sancıyla yapcaklarmış. eğer bi sorun çıkmazsa da aralığı beklemeyiz dedi.30 kasıma kadar alırlarmış mutlaka. zaten erken doğcam diye sinyal verip duruyodu 39u bekleyip bi sorunla karşılaşmak istmem dedi.( allah korusun ölüm gibi, dilim varmıyo ama söledim işte)
kızlar miniğimin derdi ne olabilir ki? gelişimi niye yavaşlamış bunun? biz en az 3000 olmuştur diyerek gittik ne çıktı
offf geçen hafta dişimdeki iltihap nedeniyle antibiyotik kullandım o mu etkiledi ki?
kafam çok karışık arkadaşlar ya böyle bi sorunu olan var mı?
ha tamam diceksiniz ki kilo önemli değil sağlıklı olması önemli. bunu ben de biliyorum ama 2 hafta içinde pat diye geriye düşmesi de kafamı karıştırıyo.offf sağlıklı şekilde bi doğsaydı allahım.
hadi bakalıım...varan 8 de gelmiş...
Allah aydaml ve starimunun bebeklerini nazarlardan korusun..analı babalı büyütsün inşallah..
dün gece böyle patır patır doğum haberleri alınca strese girdim..annemle eşim sakinleştirdiler beni..ağlayıp durdum,panik oldum..
heyecan dorukta..hiçbişeye konsantre olamıyorum zaten,aklımda sadece doğum var..
sizlere bişey sorcam...dr.um bana akıntı için vaginal fitil vermişti ama maalesef ben başaramıyorum pırt diye çıkıyo dışarı..
biraz vazelinle kayganlaştırsam fitili bi zararı olurmu ya ..fitil kullanan varsa bi yardımcı olun arkadaşlar..
inşallah bişey çıkmaz canım.. benim en son test sonucumda 15 çıktı hangisi olduğunu bilmiyorum şimdi ama dr antibiotik verdi yine... inşş bu ilaçlar kızıma dokunmaz...
Genelde kk'ya yazanlar facebook'a geçiş yaptı bense tam tersine facebook'tan aranıza katılalı epey oldu ancak aylardır merakla okuduğum bu güzel paylaşımlarınıza ilk kez yazıyorum .Çok duygulanarak okudum aramıza yeni katılan bebişlerimizin haberini ve sanki yollarımız bebişlere kavuşunca ayrılacakmış bir bir korkusuyla buraya geç kalmış bir tanışma mesajı ile dahil olmak istedim.Bizi de listeye alırsanız çok sevinirim.Rumuz PEMBELİLA SAT 4 MART BEBİŞİN CİNSİYETİ KIZ .
Yarın kontrolümüz var ve muhtemelen günümüzü kararlaştıracağız tamamen kendi uzuun araştırmalarım kararım sorgulamalarım sonunda tercihimi epidural sezaryenden yana kullandım,hekim seçme hakkı olduğu gibi kişilerin vücuduna mudahale yöntemini de seçme hakkı olduğuna inanıyorum.Normal doğumu seçen arkadaşlarıma doğum boyunca ,bizim gibi sezaryencilere ise doğum sonrasında güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum:))
Bugün itibariyle 36+6'yız ve bizim kızımız biraz minnak sanki en son 2.3oo'dü bakalım yarın ne haberler alıcaz prensesimizden.Rabbim en uygun zamanda bana da buraya bebeğime SAĞLIKLA kavuştuğumu yazmayı nasip etsin ve tabii ki hepimize...
İLK 8 BEBEĞİMİZE BOL ŞANS ,MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR bakalım 9.kim olacak????
[SUP][/SUP] HERKESE MANİSA'DAN SEVGİLEEEEEEER:16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?