kizlarrr cok kotu bi haber aldim ablmdan oglusu 3 aylik egzama olmus vicudu alerjik nedenide dalinin deterjani yumusatijisi ve sambuanlari cikmiss doktor sabun tozu al demis zeytinyagli felan vucudunuda zeytinyag ozlu sabunla yika demis yavrumun vucudu cok fenamissss
kızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
kızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
Genelde kk'ya yazanlar facebook'a geçiş yaptı bense tam tersine facebook'tan aranıza katılalı epey oldu ancak aylardır merakla okuduğum bu güzel paylaşımlarınıza ilk kez yazıyorum .Çok duygulanarak okudum aramıza yeni katılan bebişlerimizin haberini ve sanki yollarımız bebişlere kavuşunca ayrılacakmış bir bir korkusuyla buraya geç kalmış bir tanışma mesajı ile dahil olmak istedim.Bizi de listeye alırsanız çok sevinirim.Rumuz PEMBELİLA SAT 4 MART BEBİŞİN CİNSİYETİ KIZ .
Yarın kontrolümüz var ve muhtemelen günümüzü kararlaştıracağız tamamen kendi uzuun araştırmalarım kararım sorgulamalarım sonunda tercihimi epidural sezaryenden yana kullandım,hekim seçme hakkı olduğu gibi kişilerin vücuduna mudahale yöntemini de seçme hakkı olduğuna inanıyorum.Normal doğumu seçen arkadaşlarıma doğum boyunca ,bizim gibi sezaryencilere ise doğum sonrasında güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum:))
Bugün itibariyle 36+6'yız ve bizim kızımız biraz minnak sanki en son 2.3oo'dü bakalım yarın ne haberler alıcaz prensesimizden.Rabbim en uygun zamanda bana da buraya bebeğime SAĞLIKLA kavuştuğumu yazmayı nasip etsin ve tabii ki hepimize...
İLK 8 BEBEĞİMİZE BOL ŞANS ,MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR bakalım 9.kim olacak????
[SUP][/SUP] HERKESE MANİSA'DAN SEVGİLEEEEEEER:16:
iyidir di mi nusya((
senin drun ne dedi haftasıyla uyumlu hale gelmesine? işte kafama takılan önde giderken biranda geriye düşmesi. acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünüyorum.
nihalla canım evet drumun haberi var.hatta neydi ya duodenal miydi 375 mglık. senin de kafanı karıştırmayım ama işte insanın aklına türlü çeşit şeyler geliyo acaba o mu bu mu diye.
bi de ben sık yemiyorum yani açlıktan halsiz düşene kadar duruyorum.bazen sabah kahvaltım 11i 12yi buluyo. ama hep böyleydi. durup durup son anda mı patlak verdi acaba
evet canım ilaçları kullanmazsak daha kötü sonuçlar olabilir... doktor veridğine göre bir bildiği vardır..inşallah dokunmaz canım, sonuçta bu ilaçları almayınca olabilecek zarar daha büyük Allah korusun
o yüzden doktorları dinlemekte fayda var
oyy canım nazar değdirdik sana yaaa ama hep maaşallah dedim ben içimdenkızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
bence olabilir canım sonuçta son haftalarda bebeşler direk bizden besleniyorlarmış.. sen neden bu kadar aç duruyorsun ki??? bu hafta dengeli beslen bakalım bebişinin kilosu nasıl olacak..iyidir di mi nusya((
senin drun ne dedi haftasıyla uyumlu hale gelmesine? işte kafama takılan önde giderken biranda geriye düşmesi. acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünüyorum.
nihalla canım evet drumun haberi var.hatta neydi ya duodenal miydi 375 mglık. senin de kafanı karıştırmayım ama işte insanın aklına türlü çeşit şeyler geliyo acaba o mu bu mu diye.
bi de ben sık yemiyorum yani açlıktan halsiz düşene kadar duruyorum.bazen sabah kahvaltım 11i 12yi buluyo. ama hep böyleydi. durup durup son anda mı patlak verdi acaba
maf ettin beni yaaaa... çok güzel yazı...
ay gözün aydın canım. hayırlı olsun, darısı başımıza insallah.Kızlar oğlum geldi.3 100 doğdu 37. Haftamdayim suyum geldi sabah uykumda doktora geldim 3 cm acillmam vardı suni sancı verdiler epiduralimi hiç acimiyo lavma yaptılar oda hiç acimiyo sonra açılmam 6 cm oldu hızlandırmak için bı iğne yaptılar tamamlandı. Dogumhaneye gittim kızlar hiç acı çekmedim orda iki ikindim doğdu oğlum Allah hepinize nasip. Etsin ins aklıma geldikçe yazarım
ben varım canım Ayaklarım şiş değil, hala aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum ama çoraplarımı çıkarınca bacaklarımda izler görüyorum. normaldir diye doktora sölemedim.3-4 gündür bacaklarımda şişme oluyor... çoraplarımın izi bayağa belirgindr.umda cuma günü bi takım testler yaparız sorun varsa hallederiz dedi ama ben yine de evham yapıyorum!Kızlarr varmı aynı sorunu yaşayanlar aranızda?! bi de geceleri en rahat nasıl uyuyorsunuz? ben 30 dakikalık peiryodlarla uyanıyorum cünkü yan yatamıyorum! öneri ve tavsiyeler icin şimdiden teşekkürler kızlar
maşallah canımkızlaaaaaarrr, bugün oğlumu gördüm.. ooyyy annesi poposunu yesin. elleriyle yüzünü kapatıp durdu. doktor, haftanla uyumlu gidiyorsun dedi. bebeğin boylu olacak dedi. dedim olsun olsun boylu poslu.. paşam 2.872 gr olmuş. 49 cm de boyu
inanmıyorum yaaaaaaaaaa. süpermiş.Kizlarrr Starimu da dun gece 2:46 da dogurmuz.. sira 9. bebisteee..
canım ben de çok uyuyorum tuvalet için gecede 2-3 defa kalkıyorum ama yatar yatmaz devam, gündüz de gözümü açamıyorum.STARİMU da doğum yapmış ne güzel ya sırada ben varım diyecem ama bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor
pazartesi ağda yaptıracaktım en iyisi bugün gideyim ne olur ne olmaz
bu arada gece uykusuzluktan bahsedilmiş valla ben fosur fosur uyuyorum sabah da 11 den önce zor kalkıyorum ben mi tuhafım acaba
canım sen artvinde misinben 18 aralık 2008 de 23.30 gibi doğum yaptım 19 aralık 11.00 gibi sünnet oldu çocuk cerrahı yaptı düğünişinide herkes zaten kestirio çocuk iyileştikten sonra yapıoki çocukta eğlensin bende 6-7 yaş gibi düşünüyorum fotoğrafları olsun türbelere falan götürürüz bizde bigün eğlence bigün mevlüt oluyo öylede yaparız Allah nasip ederse
burda özel hastane falan olmadığı için seçme şansım yoktu şansıma çocuk cerrahı vardı o bile büyük nimet izim için koca ilde hiç kadın doğumcu olmadığı ile oldu Artvin sağlık açısından bayağı sıkıntılı
canım geçmiş olsun sıkma canını. toparlanır bebişin merak etme. ben de biraz ufak olsun istiyorum ama 34+0da 2550gramdı bizimki de iri olcak galiba.merhaba kızlar, moralim çok bozuk bnm.
bugn dra gittik. gelişimi 1 hafta öndeydi normalde,haftasının biraz gerisine düşmüş.
2 hafta önce gittiğimizde 2500ken şimdi sadece 2700 olmuşkilo alımı büyümesi falan çok iyiydi neden böyle odu anlamadım. oturdum ağladım bi güzel. dr gelişimi yavaşlamış ama bi sorun yok dedi ama sanki bni rahatlatmak için dedi. haftaya nstye gircem.sorun çıkarsa hemen alacaklarmış,normal doğum istiyorum,suni sancıyla yapcaklarmış. eğer bi sorun çıkmazsa da aralığı beklemeyiz dedi.30 kasıma kadar alırlarmış mutlaka. zaten erken doğcam diye sinyal verip duruyodu 39u bekleyip bi sorunla karşılaşmak istmem dedi.( allah korusun ölüm gibi, dilim varmıyo ama söledim işte)
kızlar miniğimin derdi ne olabilir ki? gelişimi niye yavaşlamış bunun? biz en az 3000 olmuştur diyerek gittik ne çıktı
offf geçen hafta dişimdeki iltihap nedeniyle antibiyotik kullandım o mu etkiledi ki?
kafam çok karışık arkadaşlar ya böyle bi sorunu olan var mı?
ha tamam diceksiniz ki kilo önemli değil sağlıklı olması önemli. bunu ben de biliyorum ama 2 hafta içinde pat diye geriye düşmesi de kafamı karıştırıyo.offf sağlıklı şekilde bi doğsaydı allahım.
hoşgeldin canım. sağlıklı doğumlar diliyorum herkese.Genelde kk'ya yazanlar facebook'a geçiş yaptı bense tam tersine facebook'tan aranıza katılalı epey oldu ancak aylardır merakla okuduğum bu güzel paylaşımlarınıza ilk kez yazıyorum .Çok duygulanarak okudum aramıza yeni katılan bebişlerimizin haberini ve sanki yollarımız bebişlere kavuşunca ayrılacakmış bir bir korkusuyla buraya geç kalmış bir tanışma mesajı ile dahil olmak istedim.Bizi de listeye alırsanız çok sevinirim.Rumuz PEMBELİLA SAT 4 MART BEBİŞİN CİNSİYETİ KIZ .
Yarın kontrolümüz var ve muhtemelen günümüzü kararlaştıracağız tamamen kendi uzuun araştırmalarım kararım sorgulamalarım sonunda tercihimi epidural sezaryenden yana kullandım,hekim seçme hakkı olduğu gibi kişilerin vücuduna mudahale yöntemini de seçme hakkı olduğuna inanıyorum.Normal doğumu seçen arkadaşlarıma doğum boyunca ,bizim gibi sezaryencilere ise doğum sonrasında güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum:))
Bugün itibariyle 36+6'yız ve bizim kızımız biraz minnak sanki en son 2.3oo'dü bakalım yarın ne haberler alıcaz prensesimizden.Rabbim en uygun zamanda bana da buraya bebeğime SAĞLIKLA kavuştuğumu yazmayı nasip etsin ve tabii ki hepimize...
İLK 8 BEBEĞİMİZE BOL ŞANS ,MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR bakalım 9.kim olacak????
[SUP][/SUP] HERKESE MANİSA'DAN SEVGİLEEEEEEER:16:
maşallh canım bebişine.kızlar doktordan geldik. bebişimiz gayet iyiymişkilosu 2.900 olmuş, baya iri doğacak dedi doktorum. doğum tarihi 18 Aralık gözüküyor. bu arada dönmüş çok şükür, oturup kalkarken zorlanıyorum.
doktorum bebek bezi hariç her şeyini yıka dedi. zaten yıkmamıştım. çantasına varana kadar hepsini 30 derecede yıkadım. hem de çantasının kenarları deriydi, bir şey olmadı.aklınızda bulunsun
eşleriniz bebişlerinizi seviyor mu? benim eşim zorla seviyordaha görmedim diyor, halbuki çocuklara ölüp biter, doğsa diye ölüyor ama karnımı sevimiyor:2: böyle yapınca kendimi yalnız hissediyorum.
ahhaaaa. biliyodum sana nazar değeceğini. bence kendini oku üfle. çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlenmeye çalış.kızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
ya bu epidural sezeryan düşünen arkadaşlarım nerelerdesiniz?siz d e benim gibi gerim gerim geriliyonuz mu :))) ay o iğne acıtır mı,aşağı tarafı keserlerken bi gısım bile hisetcek miyiz?ya hissedersek nolcak!!!eşiniz sizin yanınızda ameliyathanede olcak mı??işte ona karar veremedm daha :) olsa iyi gibi geliyo ama olmasa daha mı ii:) tırsıyorum işteeeee! ben ağlaya ağlaya giderim kesin ameliyathaneye,yapayalnız olcam orda!doğururken dilek tutun gercek olur derler,onu unutmasam bari!
hiç kafana takma arkadaşım çünkü benmde bebeğim 10 gün ilerideydi hep ama artık haftasıyla uyumlu hale geldi dün doktora gittim 35+2 de kilosu 1672 çıktı senın bebişin kilosu gayet iyi haftasına göre uyumlu
ya bu epidural sezeryan düşünen arkadaşlarım nerelerdesiniz?siz d e benim gibi gerim gerim geriliyonuz mu :))) ay o iğne acıtır mı,aşağı tarafı keserlerken bi gısım bile hisetcek miyiz?ya hissedersek nolcak!!!eşiniz sizin yanınızda ameliyathanede olcak mı??işte ona karar veremedm daha :) olsa iyi gibi geliyo ama olmasa daha mı ii:) tırsıyorum işteeeee! ben ağlaya ağlaya giderim kesin ameliyathaneye,yapayalnız olcam orda!doğururken dilek tutun gercek olur derler,onu unutmasam bari!
geçmiş olsun, ben de seninle aynı durumdayım..hakkımızda hayırlısı olsun..kaç çıktı sancıların ve ne sıklıkta?
bende epidural sezeryan isteyenlerdenim lizzie...bende şimdilik aşırı bi korku yok bazen gelip gidiyor...önce o bölgeyi uyuşturuyorlar epidural iğneyi sonra yapıyorlarmış yine de iğnenin ulaşacağı yeri düşününce muhakkak biraz ağrıyacaktır herhalde.keserken dikerken ya uyuşukluk geçerse felan diyorum ama içimizi ferah tutmazsak zor olur daha da...sonuçta anestezi uzmanı hep yanımızda olacak inşallah panik olunca ağrıyınca hemen müdahale edecektir...benim ameliyatla ilgili takıntım başka aslında...SONDA TAKTIRMAK...aranızda daha önce taktıran varsa ne olur anlatsın çok acıyor mu? çıkarırken takarken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?