2011 Aralık Anneleri

ben daha önce sonda taktırdım takarken (uyuşma olduktan sonra takmışları) ve çıkarırken acımamıştı ama sonda durduğu sürece acıtıyordu çıkarttıklarında çok rahatlamıştım.ama öyle dayanılmayacak bir acısı yok

ayyy canım hadi hayırlısı olsun insallah. senin yerine ben çok heyecanlandım
özütneslihan işte benimki de 34.0 da 2532ydi.yani iriyken ufaklaştı

(( bilmiyorumki canım ya. allah yardımcın olsun. dualarım seninle. sol tarafına yatmayı dene. eğer yoruluyosan biraz daha dinlenmeye çalış dicem. başka bişey gelmiyo aklıma(

Ben bu konuda korkmuyorum nedense,belkide epidural olanları gördüğüm için olabilir,içim çok rahat Allah'a şükür.Genel anestezi ile doğum yapmış biri olarak bunun çok daha acısız ve sıkıntısız olacağını düşünüyorum.Acaba kesiyi hissedermiyim düşüncesi yerine,ne güzel hemen bebeğimi görüp koklayabileceğim düşüncesini koy kafana canım.Bide daha hiç duymadım epidural yada spinal olup kesiyi hissedeni içini ferah tut.Ne demiş ünlü düşünür ebru şallı,pozitif düşünün :)))

İlk doğum genel anesteziyleydi doktorum sonda takmamıştı sürgü sürmüşlerdi,nasıl bişe olduğunu bilmiyorum,bu sefer spinal olucak sonda takıcakmısınız dedim,ilk gece bacakların uyuşuk olacağı için takıcas dedi,acır mı dedim,ameliyathanede spinali yaptıktan sonra takıcas hissetmiceksin dedi.Çıkartırkende acımaz herhalde ne bilim.Sizde öle isteyin doktorunuzdan,hem ameliyathane daha steril ortam orda takılması daha doğru olurmuş.

:))))))))))))) ayy çantanı taşımaktan kas yapmışsındır eminim
benim çantam şimdilik sadece kiler gibi, çerez, meyve, light yoğurt süt ne ararsan var
inşallah bebiş eşyalarıyla dolsun taşsın çantalarımızzzzz

alan.
sağol canım yaa dua edin bana. moralim çok bozuk.inşallah bi sorun yoktur.
lizzie ben de istemiyorum ama sağolsun eşim babama, annem gelecek siz sonra gelin demiş. anne mi uygun kaynana mı? zaten canım sıkkın iice delirdim. hayır kaynanamı çok seviyorum ama o farklı o farklı. bana bebek sevecek değil işimi yapacak insan lazım. ben bebeğime karışılmasını istemiyorum. eltimle aramda 6 ay var. onla baya sürtüşmeleri olmuş. banyo yaptırmalar falan... yanağını emdiriyomuş. eltim söyleyince de alınıyomuş.asla izin vermem öyle şeylere. bnm ilk bebeğim ama bakım konusunda kendime güveniyorum. banyosunu falan kimseye emanet edemem. bi de lohusa lohusa kalkıp iş yapamk istemiyorum. off ya çok kötüyüm bugün dua edin. daha eşim gelmedi konuşcaz bakalım

Merhaba, inşallah hepimize nasip olur :))
Oy maşallah bebişe . Benim eşimde korkuyor:) dokunamıyor karnıma bişey olur bide diye . Hatta doğru düzgün tekmesini bile yakalayamadı .
pardon yaa yanlış yazmışım 2672 idi kilosu dün 35+2 de
Gayet güzel maşallah anneciği
Bende çok minik doğmuşum sonrasında hep tombiktim :))
Canm dinlenmeye çalış bol bol bide meyve falan atıştır . Artık hayırlısıyla son aylardayızya ani bir halsizlik çöküyor . Geçmiş olsun

A hiç bilmiyordum dilek olayını unutma inşallah :))

cnm benim; moralini bozma dicem ama sanırım elinde olan birşey değil. inşallah bebeğin yeniden toparlanıverir çabucak...

hoşgeldin cnm... sana da sağlıklı doğumlar inşallah...

maşallah cnm bebeğinee bebiş sevme meselesine gelince de maalesef 1,5 ayı aşkındır eşimden uzağız(((((

yahu sen sık sık hastalandığını söylüyor musun doktora? valla çok üzülüyorum cnm senin adına

Cnm ben oglumda epidural normal dogum yaptm ve uyusuk oldugun icin belden asagini hissetmiyosun ve cisinin geldiginide hissetmiyorsun sondayi o yuzdeen bana taktiklaar ben cok kastim amaa cidden acimiyor cok asi vurulmaktan bile hafif bise cnm korkmaa

Tatlım sıkıntı etme Allah korusun zaten sorun teşkil edecek bir durum olsa doktor hemen alalım falan derdi .

Çoooookk güzelllll...

bende de başladı ağrılar, dün kontrolde sordum,doktorum normal olduğunu,şiddetlenince ve de arası 5 dk olunca aramamı söyledi.

cnm sarmaları neyin içinde koyuyorsun dondurcuya, pişireceğin tencereyle mi?

plastik litrelik dondurma kapları var ya onları işi bittikten sonra atmayıp güzelce yıkayıp biriktiriyorum, dolmayı içine güzelce dizip kapagını kapatıyorum, plastik tava yogurdu kapları da iyi oluyor.

Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?

evet attım, bebek deterjanıyla yıkadım

çok geçmiş olsun arkadaşların da dediği gibi alerji bebekten bebeğe değişiyor

bol bol dua et, sütü daha fazla iç, varsa hurma ye, vitamin alıyorsan ihmal etme. pozitif düşün doktoruna güven canım. Allahın izniyle hiçbişeyi yoktur bebişinin. dualarım seninle..

benimkinin de tepkileri seninkine benziyor, onlar için tuhaf bi duygu olsa gerek, onların bizi anlayamayacağı gibi biz de onları anlayamayız herhalde

geçmiş olsun canım

STARİMU gözün aydın canıım, hayırlı olsun bebişin

lizzie genel anestezi ile yapılan sezeryanlarda takılmıyor belki genel olmuştur o bayan...

ay gözün aydın canım. hayırlı olsun, darısı başımıza insallah.

canım sen artvinde misin ben de giresundayım
..
anam ykınız bacım belkim denk gelirse görüşebiliriz varmı başka doğu karadenizden

cnm çok üzüldüm kib çok şükür eşin gelmişte bakar sana bende hep maşallah ddim ama nazarladık seni galiba okut bi kendine

konuş tatlım arkandayım senin :) hiiiç sıkma canını bu dönemde sen ne dersen o! eşine makul sebeplerinle anlat eminim hak vericektir sonra telefon eder annesine anlatır durumu.anne olcak tabi yanında.amaaan zaten hassasız herşeyi takıoz kafamıza napcaz bilmiom valla !benim annem süper ya bi onun gibi olamadım .kadın rahat ohhhh.nasıl bir güven nasıl bir cool luk bu anlamıom ki...idolümsün anne. :)

yaw ben herkese doğum kasım ortası dedimdi ilk oğlum erken olmuştu ultrasondada doğum tarihikasım başı ortası gibi gözüküyodu hep bende zaman geçmek bilmediği için öyle diyodum şimdi herkes arıyo soruyo ne oldu doğdumu ne diyeceğimi şaşırıyorum bayramdan önce dr her an olabilir dedi diye eşimi köye bile yollamadım ama bu sıpa anasını yalancı çıkarıo

bi daha olsa daha ileri tarihleri söylerim yahu

mesela kayınpeder durumunu anlatıyodum ona böle mıy mıy şikayetler felan :) onla aynı evde yasıyan sen misin,bırak onu karısı düşünsün.dedi...hakkaten de allah korusun,altlı üstlü de olabilirdik!!! :))) bilmem neden ama bu söz beni çok rahatlattı :))) zavallı kayınvalideciğiiiiiim :)

kizlarr oglusuma arkadasim derme catma bi besik vermisti yerde duruyordu bende buralar soguk oldugu icin istememistim esimde ben onu yukseltcem dediydi eski dolap raflarindan ayak yapti besiye bi gorseniz copte gorseniz almazdiniz o derece berbat bi besikti 1 aydir kafayi yedim neler yapabilirim die beceriksiz bi kisilige sahibim gecen ikeadan kocaman kocaman 3 tene perde aldim 1.99euroya karistir standi vardi eve geldim ugrastim gene beceremedim bugun aldim alet cantasini elime basladim civilerle bisiler yapmaya ve sonunda bisiye benzedi aslinda minik bi besikk trdeki gibi suslu seylerden yok burda olanlarda cok paliiiiiiiiiiiiii kocis gerek yok diyor sizinle resimi paylasmak isterdim ama nasi koycam bilmiim ayy koca bebis odasi takimi aldik benim gozum doymuyo hala nankorlukmu yapiyorum yaa

ay bizde altli ustluyduk trde evim var annem orda olsan bosaniridn diyo o gelcekti doguma ama ben dogurmam dedim kacarim dedim annem gelcek dedim onun gelmesi daha kolaydi cift vatandas amam annem tr vatandasi ugrastim evrak topladik annem basvurdu vizeye cikmazsa annem gelcek ded ibenimki bende hyr sen bakarsin bana dedim tartistik aklima koydum vize cikmazsa kacip trye gitcektim koca gobekle anacimin yanina ama annem vizeye basvurdu ertesi gun sozlu mulakata girdi ertesi gunde pasportu geldi heheheeh 2 sindede yanimda cooooook sukur allah herkezi korusun aslinda kaynanam kayinpederim cok iyi insanlar ama geline batiyo iste ne olursa olsun kadin bide tutturdu benim torunum tuzlancak die bende karsiyim ondan hep dua ettim kabul oldu sukur

ah cnm bendede ayni sorun var cok hareeketli bebem diyorum hic kipirdamiyo arkadaslarim karnimi sevince daha simdi oynuyolar bizlen benim esimde herkeze aralik girince heran gelcek diyo adam tutturdu aralik ortasina kadar dogurcan die malummu oluyo ne anlamadim yada doktor bisiler diyoda banami soylemiyo 20 gun icinde dogurcan diyo yaaa hazirla kendini diyooooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…