bende epidural sezeryan isteyenlerdenim lizzie...bende şimdilik aşırı bi korku yok bazen gelip gidiyor...önce o bölgeyi uyuşturuyorlar epidural iğneyi sonra yapıyorlarmış yine de iğnenin ulaşacağı yeri düşününce muhakkak biraz ağrıyacaktır herhalde.keserken dikerken ya uyuşukluk geçerse felan diyorum ama içimizi ferah tutmazsak zor olur daha da...sonuçta anestezi uzmanı hep yanımızda olacak inşallah panik olunca ağrıyınca hemen müdahale edecektir...benim ameliyatla ilgili takıntım başka aslında...SONDA TAKTIRMAK...aranızda daha önce taktıran varsa ne olur anlatsın çok acıyor mu? çıkarırken takarken?
ayyy canım hadi hayırlısı olsun insallah. senin yerine ben çok heyecanlandımbenim spinal sezeryan olacak ama bundan birkaç sene önce epidural anestezi almış biri olarak şunu söyleyeyim emin ol aşı falan olurken ya da kan aldırırken canın daha çok yanıyor. Eğidural iğnesi hiç acıtmamıştı benim canımı.
Ben baştan beri normal doğumdan çok korkuyordum şimdi zaten mecburi sezeryan olacam kendimi çok iyi hazırladım herşey çok güzel olacak ve ben çabucak ayağa kalkacam diye motive ediyorum kendimi sen de öyle düşün inşallah sorunsuz bir şekilde bebişleri kucağımıza alırız.
bu arada doktordan geldim kızlar son kontrolümüzdü haftaya çarşamba saat 10 da sezeryan olacam çok heyecanlı ve mutluyum valla artık sıkılmaya başlamıştım hamilelikten çok uzun yaa 9 ayy bitmek bilmedi bir türlü
özütneslihan işte benimki de 34.0 da 2532ydi.yani iriyken ufaklaştı
Ben bu konuda korkmuyorum nedense,belkide epidural olanları gördüğüm için olabilir,içim çok rahat Allah'a şükür.Genel anestezi ile doğum yapmış biri olarak bunun çok daha acısız ve sıkıntısız olacağını düşünüyorum.Acaba kesiyi hissedermiyim düşüncesi yerine,ne güzel hemen bebeğimi görüp koklayabileceğim düşüncesini koy kafana canım.Bide daha hiç duymadım epidural yada spinal olup kesiyi hissedeni içini ferah tut.Ne demiş ünlü düşünür ebru şallı,pozitif düşünün :)))ya bu epidural sezeryan düşünen arkadaşlarım nerelerdesiniz?siz d e benim gibi gerim gerim geriliyonuz mu :))) ay o iğne acıtır mı,aşağı tarafı keserlerken bi gısım bile hisetcek miyiz?ya hissedersek nolcak!!!eşiniz sizin yanınızda ameliyathanede olcak mı??işte ona karar veremedm daha :) olsa iyi gibi geliyo ama olmasa daha mı ii:) tırsıyorum işteeeee! ben ağlaya ağlaya giderim kesin ameliyathaneye,yapayalnız olcam orda!doğururken dilek tutun gercek olur derler,onu unutmasam bari!
bende epidural sezeryan isteyenlerdenim lizzie...bende şimdilik aşırı bi korku yok bazen gelip gidiyor...önce o bölgeyi uyuşturuyorlar epidural iğneyi sonra yapıyorlarmış yine de iğnenin ulaşacağı yeri düşününce muhakkak biraz ağrıyacaktır herhalde.keserken dikerken ya uyuşukluk geçerse felan diyorum ama içimizi ferah tutmazsak zor olur daha da...sonuçta anestezi uzmanı hep yanımızda olacak inşallah panik olunca ağrıyınca hemen müdahale edecektir...benim ameliyatla ilgili takıntım başka aslında...SONDA TAKTIRMAK...aranızda daha önce taktıran varsa ne olur anlatsın çok acıyor mu? çıkarırken takarken?
selammmm
^fatma canim sana nazar degecegi kesindi yaaaaaa kandine cok dikkat et aman bolbol dinlennnnnn kiyamma yyaa
ozge sekerr tipki beni anlatmissin sanki yazinda sana cantamin icindekileri yaziyim hemen
buyuk klasik cantalardan tasiuyorum yanimda bunlar hep yanimda bulunur banada ne guzel bebek cantasini birakmissiniz masallah ogluna derler ama cantamin icindekileri bilmezlerrrrrrr:))))))))))))))))))
- bebek bezi 4adet
- islak mendil
- kraker
- cikolata
- emzik
- meyve suyu
- su
- arabalar (3-4)
- yedek kiyafet
alan.ayyy canım hadi hayırlısı olsun insallah. senin yerine ben çok heyecanlandım
(( bilmiyorumki canım ya. allah yardımcın olsun. dualarım seninle. sol tarafına yatmayı dene. eğer yoruluyosan biraz daha dinlenmeye çalış dicem. başka bişey gelmiyo aklıma (
Merhaba, inşallah hepimize nasip olur :))Genelde kk'ya yazanlar facebook'a geçiş yaptı bense tam tersine facebook'tan aranıza katılalı epey oldu ancak aylardır merakla okuduğum bu güzel paylaşımlarınıza ilk kez yazıyorum .Çok duygulanarak okudum aramıza yeni katılan bebişlerimizin haberini ve sanki yollarımız bebişlere kavuşunca ayrılacakmış bir bir korkusuyla buraya geç kalmış bir tanışma mesajı ile dahil olmak istedim.Bizi de listeye alırsanız çok sevinirim.Rumuz PEMBELİLA SAT 4 MART BEBİŞİN CİNSİYETİ KIZ .
Yarın kontrolümüz var ve muhtemelen günümüzü kararlaştıracağız tamamen kendi uzuun araştırmalarım kararım sorgulamalarım sonunda tercihimi epidural sezaryenden yana kullandım,hekim seçme hakkı olduğu gibi kişilerin vücuduna mudahale yöntemini de seçme hakkı olduğuna inanıyorum.Normal doğumu seçen arkadaşlarıma doğum boyunca ,bizim gibi sezaryencilere ise doğum sonrasında güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum:))
Bugün itibariyle 36+6'yız ve bizim kızımız biraz minnak sanki en son 2.3oo'dü bakalım yarın ne haberler alıcaz prensesimizden.Rabbim en uygun zamanda bana da buraya bebeğime SAĞLIKLA kavuştuğumu yazmayı nasip etsin ve tabii ki hepimize...
İLK 8 BEBEĞİMİZE BOL ŞANS ,MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR bakalım 9.kim olacak????
[SUP][/SUP] HERKESE MANİSA'DAN SEVGİLEEEEEEER:16:
Oy maşallah bebişe .kızlar doktordan geldik. bebişimiz gayet iyiymişkilosu 2.900 olmuş, baya iri doğacak dedi doktorum. doğum tarihi 18 Aralık gözüküyor. bu arada dönmüş çok şükür, oturup kalkarken zorlanıyorum.
doktorum bebek bezi hariç her şeyini yıka dedi. zaten yıkmamıştım. çantasına varana kadar hepsini 30 derecede yıkadım. hem de çantasının kenarları deriydi, bir şey olmadı.aklınızda bulunsun
eşleriniz bebişlerinizi seviyor mu? benim eşim zorla seviyordaha görmedim diyor, halbuki çocuklara ölüp biter, doğsa diye ölüyor ama karnımı sevimiyor:2: böyle yapınca kendimi yalnız hissediyorum.
Gayet güzel maşallah anneciğipardon yaa yanlış yazmışım 2672 idi kilosu dün 35+2 de
Bende çok minik doğmuşum sonrasında hep tombiktim :))tulayuzun kilo olayını hiç kafana takma. ben 1,800 gr doğmuşumbu çocuk yaşamaz diye kimse ziyarete gelmemiş
bence seninkinin kilosu iyi, doğumun rahat olur. eski doktorum zayıf olması senin için avantajlı, emince toparlanır demişti. ben de 21 kilo aldımnasıl oldu bilmiyorum, doğru düzgün yemiyorum da
temizliğe ben de başladım, halıları yıkamaya gönderdim. yavaş yavaş yapıyorum.
Canm dinlenmeye çalış bol bol bide meyve falan atıştır . Artık hayırlısıyla son aylardayızya ani bir halsizlik çöküyor . Geçmiş olsunkızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
Anne demek;
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde
taşımaktır....
A hiç bilmiyordum dilek olayını unutma inşallah :))ya bu epidural sezeryan düşünen arkadaşlarım nerelerdesiniz?siz d e benim gibi gerim gerim geriliyonuz mu :))) ay o iğne acıtır mı,aşağı tarafı keserlerken bi gısım bile hisetcek miyiz?ya hissedersek nolcak!!!eşiniz sizin yanınızda ameliyathanede olcak mı??işte ona karar veremedm daha :) olsa iyi gibi geliyo ama olmasa daha mı ii:) tırsıyorum işteeeee! ben ağlaya ağlaya giderim kesin ameliyathaneye,yapayalnız olcam orda!doğururken dilek tutun gercek olur derler,onu unutmasam bari!
benim spinal sezeryan olacak ama bundan birkaç sene önce epidural anestezi almış biri olarak şunu söyleyeyim emin ol aşı falan olurken ya da kan aldırırken canın daha çok yanıyor. Eğidural iğnesi hiç acıtmamıştı benim canımı.
Ben baştan beri normal doğumdan çok korkuyordum şimdi zaten mecburi sezeryan olacam kendimi çok iyi hazırladım herşey çok güzel olacak ve ben çabucak ayağa kalkacam diye motive ediyorum kendimi sen de öyle düşün inşallah sorunsuz bir şekilde bebişleri kucağımıza alırız.
bu arada doktordan geldim kızlar son kontrolümüzdü haftaya çarşamba saat 10 da sezeryan olacam çok heyecanlı ve mutluyum valla artık sıkılmaya başlamıştım hamilelikten çok uzun yaa 9 ayy bitmek bilmedi bir türlü
merhaba kızlar, moralim çok bozuk bnm.
bugn dra gittik. gelişimi 1 hafta öndeydi normalde,haftasının biraz gerisine düşmüş.
2 hafta önce gittiğimizde 2500ken şimdi sadece 2700 olmuşkilo alımı büyümesi falan çok iyiydi neden böyle odu anlamadım. oturdum ağladım bi güzel. dr gelişimi yavaşlamış ama bi sorun yok dedi ama sanki bni rahatlatmak için dedi. haftaya nstye gircem.sorun çıkarsa hemen alacaklarmış,normal doğum istiyorum,suni sancıyla yapcaklarmış. eğer bi sorun çıkmazsa da aralığı beklemeyiz dedi.30 kasıma kadar alırlarmış mutlaka. zaten erken doğcam diye sinyal verip duruyodu 39u bekleyip bi sorunla karşılaşmak istmem dedi.( allah korusun ölüm gibi, dilim varmıyo ama söledim işte)
kızlar miniğimin derdi ne olabilir ki? gelişimi niye yavaşlamış bunun? biz en az 3000 olmuştur diyerek gittik ne çıktı
offf geçen hafta dişimdeki iltihap nedeniyle antibiyotik kullandım o mu etkiledi ki?
kafam çok karışık arkadaşlar ya böyle bi sorunu olan var mı?
ha tamam diceksiniz ki kilo önemli değil sağlıklı olması önemli. bunu ben de biliyorum ama 2 hafta içinde pat diye geriye düşmesi de kafamı karıştırıyo.offf sağlıklı şekilde bi doğsaydı allahım.
Genelde kk'ya yazanlar facebook'a geçiş yaptı bense tam tersine facebook'tan aranıza katılalı epey oldu ancak aylardır merakla okuduğum bu güzel paylaşımlarınıza ilk kez yazıyorum .Çok duygulanarak okudum aramıza yeni katılan bebişlerimizin haberini ve sanki yollarımız bebişlere kavuşunca ayrılacakmış bir bir korkusuyla buraya geç kalmış bir tanışma mesajı ile dahil olmak istedim.Bizi de listeye alırsanız çok sevinirim.Rumuz PEMBELİLA SAT 4 MART BEBİŞİN CİNSİYETİ KIZ .
Yarın kontrolümüz var ve muhtemelen günümüzü kararlaştıracağız tamamen kendi uzuun araştırmalarım kararım sorgulamalarım sonunda tercihimi epidural sezaryenden yana kullandım,hekim seçme hakkı olduğu gibi kişilerin vücuduna mudahale yöntemini de seçme hakkı olduğuna inanıyorum.Normal doğumu seçen arkadaşlarıma doğum boyunca ,bizim gibi sezaryencilere ise doğum sonrasında güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum:))
Bugün itibariyle 36+6'yız ve bizim kızımız biraz minnak sanki en son 2.3oo'dü bakalım yarın ne haberler alıcaz prensesimizden.Rabbim en uygun zamanda bana da buraya bebeğime SAĞLIKLA kavuştuğumu yazmayı nasip etsin ve tabii ki hepimize...
İLK 8 BEBEĞİMİZE BOL ŞANS ,MUTLULUK HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR bakalım 9.kim olacak????
[SUP][/SUP] HERKESE MANİSA'DAN SEVGİLEEEEEEER:16:
kızlar doktordan geldik. bebişimiz gayet iyiymişkilosu 2.900 olmuş, baya iri doğacak dedi doktorum. doğum tarihi 18 Aralık gözüküyor. bu arada dönmüş çok şükür, oturup kalkarken zorlanıyorum.
doktorum bebek bezi hariç her şeyini yıka dedi. zaten yıkmamıştım. çantasına varana kadar hepsini 30 derecede yıkadım. hem de çantasının kenarları deriydi, bir şey olmadı.aklınızda bulunsun
eşleriniz bebişlerinizi seviyor mu? benim eşim zorla seviyordaha görmedim diyor, halbuki çocuklara ölüp biter, doğsa diye ölüyor ama karnımı sevimiyor:2: böyle yapınca kendimi yalnız hissediyorum.
kızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
Tatlım sıkıntı etme Allah korusun zaten sorun teşkil edecek bir durum olsa doktor hemen alalım falan derdi .iyidir di mi nusya((
senin drun ne dedi haftasıyla uyumlu hale gelmesine? işte kafama takılan önde giderken biranda geriye düşmesi. acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünüyorum.
nihalla canım evet drumun haberi var.hatta neydi ya duodenal miydi 375 mglık. senin de kafanı karıştırmayım ama işte insanın aklına türlü çeşit şeyler geliyo acaba o mu bu mu diye.
bi de ben sık yemiyorum yani açlıktan halsiz düşene kadar duruyorum.bazen sabah kahvaltım 11i 12yi buluyo. ama hep böyleydi. durup durup son anda mı patlak verdi acaba
Anne demek;
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde
taşımaktır....
kızlar günaydın nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin. Ben bugün ayrıntılı ultrasona giricem bakalım sonuçlar ne çıkacak kasıklarımda yavaş yavaş ağrılar başladı ama doğum ağrısı mıdır bilmiyorum.
cnm sarmaları neyin içinde koyuyorsun dondurcuya, pişireceğin tencereyle mi?
Kızlar bişi sorcam, şimdi bebişin beyazlarını makineye atcam da siz yeni aldığınız pijama ve geceliğinizi falan hepsini attınız mı makinaya?
kizlarrr cok kotu bi haber aldim ablmdan oglusu 3 aylik egzama olmus vicudu alerjik nedenide dalinin deterjani yumusatijisi ve sambuanlari cikmiss doktor sabun tozu al demis zeytinyagli felan vucudunuda zeytinyag ozlu sabunla yika demis yavrumun vucudu cok fenamissss
merhaba kızlar, moralim çok bozuk bnm.
bugn dra gittik. gelişimi 1 hafta öndeydi normalde,haftasının biraz gerisine düşmüş.
2 hafta önce gittiğimizde 2500ken şimdi sadece 2700 olmuşkilo alımı büyümesi falan çok iyiydi neden böyle odu anlamadım. oturdum ağladım bi güzel. dr gelişimi yavaşlamış ama bi sorun yok dedi ama sanki bni rahatlatmak için dedi. haftaya nstye gircem.sorun çıkarsa hemen alacaklarmış,normal doğum istiyorum,suni sancıyla yapcaklarmış. eğer bi sorun çıkmazsa da aralığı beklemeyiz dedi.30 kasıma kadar alırlarmış mutlaka. zaten erken doğcam diye sinyal verip duruyodu 39u bekleyip bi sorunla karşılaşmak istmem dedi.( allah korusun ölüm gibi, dilim varmıyo ama söledim işte)
kızlar miniğimin derdi ne olabilir ki? gelişimi niye yavaşlamış bunun? biz en az 3000 olmuştur diyerek gittik ne çıktı
offf geçen hafta dişimdeki iltihap nedeniyle antibiyotik kullandım o mu etkiledi ki?
kafam çok karışık arkadaşlar ya böyle bi sorunu olan var mı?
ha tamam diceksiniz ki kilo önemli değil sağlıklı olması önemli. bunu ben de biliyorum ama 2 hafta içinde pat diye geriye düşmesi de kafamı karıştırıyo.offf sağlıklı şekilde bi doğsaydı allahım.
kızlar doktordan geldik. bebişimiz gayet iyiymişkilosu 2.900 olmuş, baya iri doğacak dedi doktorum. doğum tarihi 18 Aralık gözüküyor. bu arada dönmüş çok şükür, oturup kalkarken zorlanıyorum.
maşallah bebişine :)
çantasını yıkayan sadece benmiyim diye düşünüyordum, sonuçta eşyaların içine konduğu çantanın da temiz olması lazım.benimkine de bişey olmadı 30 dereceye attım en düşük devirde sıktırdım
kızlar tam geçmişe bakamadım ara ara bakarım inş.. bu sabah keyifsiz uyanmıştım hatta eşim işe giderken ateşin var gibi senin dedi sonradan bır kırıklık bastırdı cok kötü oglumu okula binbirgüçlükle gtürdüm gelir gelmez yattım uyumuşum tüm gün şimdi kalktım ıhlamur falan yaptım biyandan kara kara düşünüyordum oglumu tekrar nasıl almaya cıkacam diye derken eşim aradı erken geliyormuş eve allahım ya nasıl sevindim anlatamam rabbim çaresiz bırakmadı cok şükür sevinçten aglayabılırım bile şuan..çünkü adım atacak halim yok belim cok agrıyor vucudum kırılıyor bikötü hal var üzerimde ama hayırlısı inş..
annemmmm o da ayrı bi boyut.sonda dimi!!!! ya ben bi kızla konusmustum geçen,o da aynen sezeryan olmustu.ve sonda takılmadı demişti.bilmiyorum ki......ben bi de kayın pederimle kayınvalidemi yanımda istemiyorum ama napiiiim gelcekler işte!!!
anam ykınız bacım belkim denk gelirse görüşebiliriz varmı başka doğu karadenizdenay gözün aydın canım. hayırlı olsun, darısı başımıza insallah.
canım sen artvinde misinben de giresundayım
..
alan.
sağol canım yaa dua edin bana. moralim çok bozuk.inşallah bi sorun yoktur.
lizzie ben de istemiyorum ama sağolsun eşim babama, annem gelecek siz sonra gelin demiş. anne mi uygun kaynana mı? zaten canım sıkkın iice delirdim. hayır kaynanamı çok seviyorum ama o farklı o farklı. bana bebek sevecek değil işimi yapacak insan lazım. ben bebeğime karışılmasını istemiyorum. eltimle aramda 6 ay var. onla baya sürtüşmeleri olmuş. banyo yaptırmalar falan... yanağını emdiriyomuş. eltim söyleyince de alınıyomuş.asla izin vermem öyle şeylere. bnm ilk bebeğim ama bakım konusunda kendime güveniyorum. banyosunu falan kimseye emanet edemem. bi de lohusa lohusa kalkıp iş yapamk istemiyorum. off ya çok kötüyüm bugün dua edin. daha eşim gelmedi konuşcaz bakalım
mesela kayınpeder durumunu anlatıyodum ona böle mıy mıy şikayetler felan :) onla aynı evde yasıyan sen misin,bırak onu karısı düşünsün.dedi...hakkaten de allah korusun,altlı üstlü de olabilirdik!!! :))) bilmem neden ama bu söz beni çok rahatlattı :))) zavallı kayınvalideciğiiiiiim :)
yaw ben herkese doğum kasım ortası dedimdi ilk oğlum erken olmuştu ultrasondada doğum tarihikasım başı ortası gibi gözüküyodu hep bende zaman geçmek bilmediği için öyle diyodum şimdi herkes arıyo soruyo ne oldu doğdumu ne diyeceğimi şaşırıyorum bayramdan önce dr her an olabilir dedi diye eşimi köye bile yollamadım ama bu sıpa anasını yalancı çıkarıo
bi daha olsa daha ileri tarihleri söylerim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?