2011 Aralık Anneleri

geçti demek bulantıların çok güzel...1-2 hafta sonra belki benim de geçer..

inşllh sabredin son 1 yada 2 haftanız allahın izniyle ondan sonra hiç yaşamamış gb olunuyor o bulantılar
bu arada okulda bebeğim olacağını duymayan kalmamış benimkızım drama öğrtmnndn din öğrtmnn kdr herkese söylemiş
halbuki biz daha eşimin tarfından kimseye demedik benim sadece annem kardeşim biliyor.

kızım maşallah ayaklı gazete

Çok geçmiş olsun cnm. Çok dikkat et. Bence onu azalt bunu arttır diyenleri dinleyip vucudumuzun değerleriyle oynuyoruz. Annelerimiz bunlara dikkat mi etmiş ki sapasağlam çocukları var. Bazen de herşeyi oluruna bırakmak gerekir. Doğallıktan yanayım. Yaniiii yiye yiye 9 ayda duba olucam ben demektir.

sselamm kızlarr nasılsınız.yağmursesi nasılsın canım.nasıl gidiyor
canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın?şu kaygılar hayırlısıyla bir bitse daha iyi olacağım.
senin mide bulantın var mı?
işte böyle nekadar güçlü olduğunu ortaya koyuyorsun. sana da bu yakışır zaten. rabbim neyi uygun gördüyse bize. elbette gönül isterdiki bunu yaşamayasın ama yaşamak gerekiyormuş demekki. rabbim bir daha evlat acısı göstermesin canım. sen elinden geleni gerçekten yapmışsın.

sevgili @yagmursesi :)) hic gormuyorum ablacim seni nasilsinn bebiss nasil
güzel kardeş aslında bakıyorum ara ara ama çok ilerlediği için yetişemiyorum.
demek efe iyileşti. ne güzel. senin de mide bulantıların geçse tamamdır.
öptüm:)

hayırlı haberlerini bekliyoruz hala dönmedin mi, çok merak ettim.
bu arada demettuba'yı ben de çok merak ettim, kaç gündür uğramıyor:44:
milupaya bakayım ben de

cnm ya çok geçmiş olsun kedini üzmemeye çalış, bebişini düşün. onun için iyi olmak zorundasın. ben de hastayım seni çok iyi anlıyorum. hamile olunca daha zor atlatılıyor. başım kalkmıyor, ıhlamur yaptımbir de o kadar baktım kendime, her gün meyve yiyorum, güzel besleniyorum ama tamamen düzelemiyorum

selam kizlar
benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi canim hicbisey istemiyor hicbisey yemedim sayilir su saata e kadar offffffffffff:2:nyapicam bilmiyorum
halbuki ilki nekadar guzeldi bunda sadece uyumak istiyorummmmmmmmmmm

cnm yapma, bu saate kadar nasıl aç kaldın:44: bebişini düşünüp kendini zorlamaya çalış. hiç değilse meyve yemeye çalış, elma vs... hafif gelebilir bu tarz yiyecekler. hiç sorma uyku hali bende de var neyse şimdi bol bol uyuyalım, doğduklarında uyuyamayacağız

bulantıya bol tuzlu yoğurtlu makarna iyi geliyor..hem tansiyonu da yükseltiyo biraz..yoksa yere yapışıcaz..

serselo çok geçmiş olsun acaba tansiyonunu tuzu azalttığı için mi düştü? bana da tuzu azalt diyip duruyorlar.

biopelininşallah bulantın bir an önce geçer

nanangeçen hafta bende senin gibiydim. koşturup duruyordum sürekli. bu hafta ise sürekli yatıyorum nazar değirdim kendime sakın yakınındakilere çok iyiyim deme

kızlar herkes nerede:44: h:44: bebişler halsizlik mi yaptı yoksa.
valla ben dayak yemiş gibiyim sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi:96: ev işleri desen duruyor. birzdan koçişim gelicek ortada bir şey yok, ütüsünü de yapmadım. dün akşam yapacaktım gündüz yap diye elletmedi.gündüz yatmakten başka bir işe yaramıyorum ki
tek yaptığım internete girmek, bağımlılık yaptınız bana

bende canım okadar dikakt ediyorum ama havalar çok berbat bir sıcak bir soğuk hasta oldum yine... korkuyorum bebeğe bişey olacak diye yoksa illaki 10 gün sonra geçecek...

aynen canım yaa..paspas gibiyim resmen:26:..annem yolda Ankaradan gelicek daha bırak evi toplamayı,yatağımı bile toplamadım yaa..iyice dağıldım galiba..

aynen canım yaa..paspas gibiyim resmen:26:..annem yolda Ankaradan gelicek daha bırak evi toplamayı,yatağımı bile toplamadım yaa..iyice dağıldım galiba..

napcaz böyle bilmiyorum bir de ben yeni evliyim, huzursuz oluyorum ev dağınık olunca zorda olsa kalkıp toplamaya çalışıyorum ama nasıl zor yapıyorum bir bilsen işkence resmen. halbuki normalde nasıl hareketliydim aatlerce koşturur yorulmazdım. belki de bebişler iyilik yapıyor bize. bir daha böyle yatamayız ki hiç değilse bahanemiz var. hamileyiz napalim deriz olur biter

Hiç sorma bende normalde çok hareketliyim. ama nasıl bir halsizlik, uyku. Akşam işten geldim bir banyo yapayım dedim. Çok yorgundum bi koltuğa uzandım 2 dk. dinlenip banyoya girecektim. gözümü bir açtım 1 sat geçmiş. Bir daha kapattım. sabah uyandım. Evi bırak ben kokucam.

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım, koçiş aradı. işten çıkmış geliyormuş. ya ne çabuk geliyooo:96: ne güzel mayışıyodum şurda şimdi yemek hazırlamam lazım iyice miskin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…