geçti demek bulantıların çok güzel...1-2 hafta sonra belki benim de geçer..
selam kızlar nasılsınız?ben dün akşam çok kötü oldum tansiyonum büyük 8 küçük 5 oldu eşim çok telaşlandı başım çok dönüyordu bayılacaktım doktorumuzu aradık tuz miktarını biraz yüksek tut dedi ben tuzu azaltmaya uğraşırken böyle oldu şükür şimdi iyiyim
canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın?şu kaygılar hayırlısıyla bir bitse daha iyi olacağım.sselamm kızlarr nasılsınız.yağmursesi nasılsın canım.nasıl gidiyor
işte böyle nekadar güçlü olduğunu ortaya koyuyorsun. sana da bu yakışır zaten. rabbim neyi uygun gördüyse bize. elbette gönül isterdiki bunu yaşamayasın ama yaşamak gerekiyormuş demekki. rabbim bir daha evlat acısı göstermesin canım. sen elinden geleni gerçekten yapmışsın.Sağ olasınız arkadaşlar. Bu acıyı 3. kez yaşadığım için sanırım kanıksadım tevekkül sahibi oluyorsun zamanla. İlk kez yaşadığımda çok sorgulayıp çok çok yıpranmıştım geçen seneki olayımda da öyle. Bu kez ben de bilmiyorum ara ara dalgalanıyor içim ama sanki daha az üzülüyorum belki daha acısını yaşadığım içindir, belki elimden geleni yaptığım içindir, belki de tamamen teslimiyet duygum daha da gelişmiş olduğu içindir. Sizler için dua ediyorum canım...
güzel kardeş aslında bakıyorum ara ara ama çok ilerlediği için yetişemiyorum.sevgili @yagmursesi :)) hic gormuyorum ablacim seni nasilsinn bebiss nasil
ben de milupaya üye oldum. bedava ürünler gönderceklermiş. arkadaşlar siz de üye olun. kızlar ben pek giremiyorum foruma. mide bulantısı ve öğürmekten yüzüm gözüm çok kötü durumda.
:84::84::84:bebeklerini kaybedenlere çok çok üzüldüm. allahım bir daha yaşatmasın.
bugun dr'a gitcez, kalp atışlarını duymayainsallah duyabiliriz. :18::18: bana dua edin olur.
demettuba83 nerdesin canım? merak ediyorum seni. :26::26::26:
Selam kızlar.....
umarım herkes iyidir..
ben hastayımm:2::2::2::2: burnum akıyor hapşırıyorum.. boğazlarım gıcıklanıyor... offff bi bakamadım kendime.....
ama şunun garkındayım ne zaman üzülsem ben gribe yakalanıyorum....
selam kizlar
benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi canim hicbisey istemiyor hicbisey yemedim sayilir su saata e kadar offffffffffff:2:nyapicam bilmiyorum
halbuki ilki nekadar guzeldi bunda sadece uyumak istiyorummmmmmmmmmm
cnm yapma, bu saate kadar nasıl aç kaldın:44: bebişini düşünüp kendini zorlamaya çalış. hiç değilse meyve yemeye çalış, elma vs... hafif gelebilir bu tarz yiyecekler. hiç sorma uyku hali bende de varneyse şimdi bol bol uyuyalım, doğduklarında uyuyamayacağız
bende canım okadar dikakt ediyorum ama havalar çok berbat bir sıcak bir soğuk hasta oldum yine... korkuyorum bebeğe bişey olacak diye yoksa illaki 10 gün sonra geçecek...cnm ya çok geçmiş olsunkedini üzmemeye çalış, bebişini düşün. onun için iyi olmak zorundasın. ben de hastayım seni çok iyi anlıyorum. hamile olunca daha zor atlatılıyor. başım kalkmıyor, ıhlamur yaptım bir de o kadar baktım kendime, her gün meyve yiyorum, güzel besleniyorum ama tamamen düzelemiyorum
kızlar herkes nerede:44: h:44: bebişler halsizlik mi yaptı yoksa.
valla ben dayak yemiş gibiyimsanki üzerimden kamyon geçmiş gibi:96: ev işleri desen duruyor. birzdan koçişim gelicek ortada bir şey yok, ütüsünü de yapmadım. dün akşam yapacaktım gündüz yap diye elletmedi.gündüz yatmakten başka bir işe yaramıyorum ki
tek yaptığım internete girmek, bağımlılık yaptınız bana
aynen canım yaa..paspas gibiyim resmen:26:..annem yolda Ankaradan gelicek daha bırak evi toplamayı,yatağımı bile toplamadım yaa..iyice dağıldım galiba..
aynen canım yaa..paspas gibiyim resmen:26:..annem yolda Ankaradan gelicek daha bırak evi toplamayı,yatağımı bile toplamadım yaa..iyice dağıldım galiba..
napcaz böyle bilmiyorumbir de ben yeni evliyim, huzursuz oluyorum ev dağınık olunca zorda olsa kalkıp toplamaya çalışıyorum ama nasıl zor yapıyorum bir bilsen işkence resmen. halbuki normalde nasıl hareketliydim aatlerce koşturur yorulmazdım. belki de bebişler iyilik yapıyor bize. bir daha böyle yatamayız ki hiç değilse bahanemiz var. hamileyiz napalim deriz olur biter
AAAA SÜPER DESENE ankaradan annem gelcek evde bayram havası
öğürtü arka fonu eşliğinde nasıl olur bilemiyorum yanii...
keşke benim de annem gelse ya, hemencik iyileşirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?