aman cnm insanın istemediği kişilerin yanında olmasındansa olmaması inan daha iyi ayak altında dolaşmasınlar o bile yeteray bizde altli ustluyduk trde evim var annem orda olsan bosaniridn diyo o gelcekti doguma ama ben dogurmam dedim kacarim dedim annem gelcek dedim onun gelmesi daha kolaydi cift vatandas amam annem tr vatandasi ugrastim evrak topladik annem basvurdu vizeye cikmazsa annem gelcek ded ibenimki bende hyr sen bakarsin bana dedim tartistik aklima koydum vize cikmazsa kacip trye gitcektim koca gobekle anacimin yanina ama annem vizeye basvurdu ertesi gun sozlu mulakata girdi ertesi gunde pasportu geldi heheheeh 2 sindede yanimda cooooook sukur allah herkezi korusun aslinda kaynanam kayinpederim cok iyi insanlar ama geline batiyo iste ne olursa olsun kadin bide tutturdu benim torunum tuzlancak die bende karsiyim ondan hep dua ettim kabul oldu sukur
ah cnm bendede ayni sorun var cok hareeketli bebem diyorum hic kipirdamiyo arkadaslarim karnimi sevince daha simdi oynuyolar bizlenbenim esimde herkeze aralik girince heran gelcek diyo adam tutturdu aralik ortasina kadar dogurcan die malummu oluyo ne anlamadim yada doktor bisiler diyoda banami soylemiyo 20 gun icinde dogurcan diyo yaaa hazirla kendini diyooooooooooooooooooooooooooo
aman cnm insanın istemediği kişilerin yanında olmasındansa olmaması inan daha iyi ayak altında dolaşmasınlar o bile yeter
ama şükür annen geliyomuş
benimki yarın okulun öğrencilerini erzurum a üniversite gezisine götürecek müdür old için bunu yazmışlar bide görevlendirmeyle çalışan md yard var bi yandanda korkuyo bişey olur diye meb den de değiştiremeyiz demişler buda md yard eşim ya bugün yada yarın doğum yapacak demiş eşi beni aradı ne yaptın diye bende sancı var ama yarın belli olur dedim adam her gece bu gece doğar bu diye geliyo erzuruma gitmezse yarın hastaneye gidicez bu sıpa n zaman doğar diye
anam ykınız bacım belkim denk gelirse görüşebiliriz varmı başka doğu karadenizden
kizlar karinda sik sertlesme neden oli cok rahatsiz edi beni ya cok sik sertlesiyo kazik gibi oluyo karnim gun boyu valla geriyomu kendini anlamadim ha
canım ben de bugun biraz yoruldum, epey sık oldu karnımda sertleşmeler, biraz dinlenince azaldı. bunlar kasılmaymış, doğuma hazırlanıyoruz. sen kaç haftalıksın, çizelgen de yokki takip edebilelim
galiba yok.keşke denk gelsek ama sen her an doğurabilirsin. benim daha çok var.
kızlar bu arada bacaklarım, bacaklarımın arası çok ağrıyo yaaaa. çok fazla şikayet eden biri olmak istemiyorum sonuçta bebelerimiz için katlanıyoruz ama bu ağrı beni öldürüyo. vah bacaklarım vahhhh.
Efecim naber tatlım ?
Stramiu güzel annecik tekrardan tebrik ederimAllahım kat kat mutluluk nasip etsin ailenize
efecim naber tatlım ?
stramiu güzel annecik tekrardan tebrik ederimAllahım kat kat mutluluk nasip etsin ailenize
alan.
sağol canım yaa dua edin bana. moralim çok bozuk.inşallah bi sorun yoktur.
lizzie ben de istemiyorum ama sağolsun eşim babama, annem gelecek siz sonra gelin demiş. anne mi uygun kaynana mı? zaten canım sıkkın iice delirdim. hayır kaynanamı çok seviyorum ama o farklı o farklı. bana bebek sevecek değil işimi yapacak insan lazım. ben bebeğime karışılmasını istemiyorum. eltimle aramda 6 ay var. onla baya sürtüşmeleri olmuş. banyo yaptırmalar falan... yanağını emdiriyomuş. eltim söyleyince de alınıyomuş.asla izin vermem öyle şeylere. bnm ilk bebeğim ama bakım konusunda kendime güveniyorum. banyosunu falan kimseye emanet edemem. bi de lohusa lohusa kalkıp iş yapamk istemiyorum. off ya çok kötüyüm bugün dua edin. daha eşim gelmedi konuşcaz bakalım
bende de başladı ağrılar, dün kontrolde sordum,doktorum normal olduğunu,şiddetlenince ve de arası 5 dk olunca aramamı söyledi.
plastik litrelik dondurma kapları var ya onları işi bittikten sonra atmayıp güzelce yıkayıp biriktiriyorum, dolmayı içine güzelce dizip kapagını kapatıyorum, plastik tava yogurdu kapları da iyi oluyor.
evet attım, bebek deterjanıyla yıkadım
çok geçmiş olsunarkadaşların da dediği gibi alerji bebekten bebeğe değişiyor
bol bol dua et, sütü daha fazla iç, varsa hurma ye, vitamin alıyorsan ihmal etme. pozitif düşün doktoruna güven canım. Allahın izniyle hiçbişeyi yoktur bebişinin. dualarım seninle..
benimkinin de tepkileri seninkine benziyor, onlar için tuhaf bi duygu olsa gerek, onların bizi anlayamayacağı gibi biz de onları anlayamayız herhalde
geçmiş olsun canım
STARİMU gözün aydın canıım, hayırlı olsun bebişin
kızlar aranızda ankarada olanlar var ben bişey sorucam ankara hastanesi varmış orada remzi eren diye bir doktor varmış duyan bilen varmı .şuanda sakarya da ve yarın ona gideceğim acaba nasıl bi doktor ankara hastanesinden gelmiş buraya
mardinciğim ve maripostacığım beni merak etmişler geçmişi okumadan yazıyım sonra geçmişe dönerim dedim.iyiyim arkadaşlar,geceleri fırsat buldukça girip herkesin ii olduğunu,bebişlerimizin teker teker geldiğini görüp mutlu oluyorum.benim minnoşum da bu sabah beni sancıyla uyandırdı ama yalancı sancıymış.çatı muayenemde oldu öyle acı veren bişey değil o da ben de büyük bi stresti neyseki atlattık.sizlerin de ii olduğunu burdan görüyorum hep takip ediyorum arkadaşlar.biz minnoşumla sizleri çok seviyoruz,Allahım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.
1 aralık demek istedin galiba :) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah devamını nasip etsin çabuk kurtarsın inş.
slm şekerler ben bugün istanbul da ilk doktor gezintimi yaptım doktorumu sevmem çok önemliydi şuan ben 35+1 deyim doktor tutturdu sen 34+5 sin dedim ankaradaki doktorum böyle değildi hocam v.s tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama dedim estağfurullah dedi neyse ultrasona girdim wc kadar ultrason odası vardı nasıl sinir oldumrenkli ultrason yokmu dedim hayır yok dedi ben alışmıştım ankara da hastaneden çıktım ve başladım ağlamaya 3 saat duraksız ağlarmı bir insan ya inanın doktor değiştirmek çok zormuş eve geldik kardeşimle annemle babannem gülüyo sen manyakmısın v.s v.s sonra amcam duydu ben seni neresi iyise oraya götürürüm sen niye ağlıyosun başım ağrıyo ne kadar ağladıysam artık hamilelik sendromu işte
pazartesi başka bir hastaneye gidicem hemşire tanıdık dediki sen herşeyi bana bırak ben ilgilenicem seninle dedi
ben de sevindim cnm, biz sadece beşik aldık, takımı daha da güzeldir heralde, fotolarını bekliyoruz..
gunaydınnn arkadaşlarrr nasılsınızzzzzz.....ya doğum haberlerını görunce ıycene stres yaptım ben galıba benımde gunum azaldı.......aslında heycan yok dıyorum soranlara ama dudaklarımı yola yola yara yapmısımiçten içe heycanlanıyorum ben ayyyyyyy napcamm......bugun kontrolum var kesın gun belırlenır artık ayın sonunda alırız dıyodu doktor bakalım neler olucak:26::26:
Kızlar bişi daha sorcam, ben bebeğin kıyafetlerini dalan roxy ile 30 derecede yıkadım, deterjanı da çoook ama çoook az koydum. ona rağmen sererken çırpınca beyaz beyaz kalıntılar döküldü, sizce tekrar yıkayım mı yoksa ütülerken sabun tozları ölür mü?
ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkadım 30 derece 35 dk. tüm haftasonu ev bebek kokuyordu yumuşacık oldular, dolabınada yerleştirdim hergün gidip gelip kokluyorum, hala kokusu geçmedi umarım geçmez
ya bu epidural sezeryan düşünen arkadaşlarım nerelerdesiniz?siz d e benim gibi gerim gerim geriliyonuz mu :))) ay o iğne acıtır mı,aşağı tarafı keserlerken bi gısım bile hisetcek miyiz?ya hissedersek nolcak!!!eşiniz sizin yanınızda ameliyathanede olcak mı??işte ona karar veremedm daha :) olsa iyi gibi geliyo ama olmasa daha mı ii:) tırsıyorum işteeeee! ben ağlaya ağlaya giderim kesin ameliyathaneye,yapayalnız olcam orda!doğururken dilek tutun gercek olur derler,onu unutmasam bari!
bende epidural sezeryan isteyenlerdenim lizzie...bende şimdilik aşırı bi korku yok bazen gelip gidiyor...önce o bölgeyi uyuşturuyorlar epidural iğneyi sonra yapıyorlarmış yine de iğnenin ulaşacağı yeri düşününce muhakkak biraz ağrıyacaktır herhalde.keserken dikerken ya uyuşukluk geçerse felan diyorum ama içimizi ferah tutmazsak zor olur daha da...sonuçta anestezi uzmanı hep yanımızda olacak inşallah panik olunca ağrıyınca hemen müdahale edecektir...benim ameliyatla ilgili takıntım başka aslında...SONDA TAKTIRMAK...aranızda daha önce taktıran varsa ne olur anlatsın çok acıyor mu? çıkarırken takarken?
benim doktorum sonda ve lavman yok artık yapmıyoruz dedi
ama bunların yerine ne yapacak ki acep:18:
kızlar aranızda ankarada olanlar var ben bişey sorucam ankara hastanesi varmış orada remzi eren diye bir doktor varmış duyan bilen varmı .şuanda sakarya da ve yarın ona gideceğim acaba nasıl bi doktor ankara hastanesinden gelmiş buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?