2011 Aralık Anneleri

aman cnm insanın istemediği kişilerin yanında olmasındansa olmaması inan daha iyi ayak altında dolaşmasınlar o bile yeter
ama şükür annen geliyomuş

benimki yarın okulun öğrencilerini erzurum a üniversite gezisine götürecek müdür old için bunu yazmışlar bide görevlendirmeyle çalışan md yard var bi yandanda korkuyo bişey olur diye meb den de değiştiremeyiz demişler buda md yard eşim ya bugün yada yarın doğum yapacak demiş eşi beni aradı ne yaptın diye bende sancı var ama yarın belli olur dedim adam her gece bu gece doğar bu diye geliyo erzuruma gitmezse yarın hastaneye gidicez bu sıpa n zaman doğar diye

hehehe bide cani istemez dogmazsa yandiniz

kızlar aranızda ankarada olanlar var ben bişey sorucam ankara hastanesi varmış orada remzi eren diye bir doktor varmış duyan bilen varmı .şuanda sakarya da ve yarın ona gideceğim acaba nasıl bi doktor ankara hastanesinden gelmiş buraya

kizlar karinda sik sertlesme neden oli cok rahatsiz edi beni ya cok sik sertlesiyo kazik gibi oluyo karnim gun boyu valla geriyomu kendini anlamadim ha

anam ykınız bacım belkim denk gelirse görüşebiliriz varmı başka doğu karadenizden

galiba yok. keşke denk gelsek ama sen her an doğurabilirsin. benim daha çok var.

kızlar bu arada bacaklarım, bacaklarımın arası çok ağrıyo yaaaa. çok fazla şikayet eden biri olmak istemiyorum sonuçta bebelerimiz için katlanıyoruz ama bu ağrı beni öldürüyo. vah bacaklarım vahhhh.

kizlar karinda sik sertlesme neden oli cok rahatsiz edi beni ya cok sik sertlesiyo kazik gibi oluyo karnim gun boyu valla geriyomu kendini anlamadim ha

canım ben de bugun biraz yoruldum, epey sık oldu karnımda sertleşmeler, biraz dinlenince azaldı. bunlar kasılmaymış, doğuma hazırlanıyoruz. sen kaç haftalıksın, çizelgen de yokki takip edebilelim

canım ben de bugun biraz yoruldum, epey sık oldu karnımda sertleşmeler, biraz dinlenince azaldı. bunlar kasılmaymış, doğuma hazırlanıyoruz. sen kaç haftalıksın, çizelgen de yokki takip edebilelim

ay nasi olcak ki cizelge kiz ben 34 haftami bitiriyom yarin 34 hafta 1 oluyom yani 24 mart son gun asilama ile kaldim bende cok yordum kendimi ama hep oluo bende bi haftadir cok sertlesiyo durmadan normal deilmi ki

cnm al benden de okadrrr backlariim feci sanki curumus gibi insss az kaldii gecicek hepsiii saglikli bi sekilde gelsnlerde minnaklarimizz inss gecmis olsuun snada tatlim

Son düzenleme:
emvacilbihar cnmm RABBIM YARDIMCIN OLSUUN INSS BEBISIN SAGSAGLM GELECEKTIR DUNYAYA BEN NEREDEYSE HIC DENECK KADR AZ GIRDIM ULTRASONA BEBISIMLE ILGILI PEK BI BILGM YOK AMA SENINDE DEDIGN GIBI HERSEY ALLAHTAN INS SAG SAGLIM ALIRIZ HEPIMIZ MELEKLERMIZI KUCAGIMIZA

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 8 ziyaretçi)
efee, Tanem+, quLyun, Starimu, nusyaa, worsss, 0obeatriceo0 KIZLAAAR NASILSIINIZZ STARIMUU BEBIS NASILL NORMAL MI OOLDU DOGM VAKTIN VARSA YAZ CNM BUARADA EFE YENI UYUDU BENIMDE CENEM ACILDII

Efecim naber tatlım ?
Stramiu güzel annecik tekrardan tebrik ederim Allahım kat kat mutluluk nasip etsin ailenize

stramiu canim tebrik ederimm.cok sevindim 8. bebegimizde saglikla gelmis dunyaya.ayrintilari bilen bir arkadasimiz varsa yazsin hemen cok merak ediyorum.birde listeye eklemem icin dogum sekli bebegin kilosu adi falan lazim..bilen hemen yazsin lutfennn

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyo herkes agrılaRDAN şikayet ediyo bende aynen artık sonlardayız ben 36 oldum ama bason günler daha zor sanki bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor
yeni annelerin bebekleri hayırlı olsun bide listeye bnerden bakabilirim ben face dün yazdım a
dımı a
ma eklendimmi bilmiyorum

Cnm eşine bunlardan kibarca bahsedersen sana hak vereceğini düşünüyorum, annem her işimi yapar falan de, o da sana katılır bence, erkekler bzn açıklama yapmayınca kendiliğinden düşünemiyolar

cnm sarmalar plastik kapta birbirine yapışır, çözünmesini bekliyorsun de mi

Cnm ben ankaradayım ama hiç bilmiyorum remzi bey i..

Canımm gecmıs olsun uzun zamandır goremeyınce merak ettık bızde bızde senı cok sevıyoruz tatlımmm

1 aralık demek istedin galiba :) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah devamını nasip etsin çabuk kurtarsın inş.

Evet canım 1 aralık demek ıstedım saf annecıkım ben Amin cnm hepımızınkını ınsallahh

Canım yaa ultrason olayını takma kafana lutfennn cok basıt bır olay aslında bende hamılelıgımın basından berı 2boyutlu ultrasonda muayene oluyorum 2kez fln gırmısımdır 4boyutluya ondada cok detaylı gormedım bebıkımı zaten onemlı olan saglıklı oldugunu bılmek bence ne olur sende sıkma canını doktorunu sevmek cok onemlı o konuda kesınlıkle sana katılıyoırum ama sen kafanı takma amcan ve tanıdık hemsırenız onuda halleder

ben de sevindim cnm, biz sadece beşik aldık, takımı daha da güzeldir heralde, fotolarını bekliyoruz..

Tamam canım gelır gelmez eklerım ınsallah bızde gardolap ve sifonyer aldık sen besıgı ver bende onları verıım degıs tokus yapalım

Bende dudaklarımı ve parmak etlerımı yola yola bır hal oldum dogum yaklastıkca heyecan bastı benıde

Canım bende dalan roxy kullandım 30derecede cok deterjan koymadım ama bende hıc kalıntı olmadı :44::44: acaba makınan ıyı durulamamıs olabılır mı :44:

Yaaa benım bebısın kıyafetlerıde cok az kokuyor bende ondan sıkayetcıyımmm

Canım bende epırural sezeryan olcam korkular ara ara gelıp gıdıyor bende de ama esımın yanımda gırmesını ıstıyorum acıkcası yalnız olmayım orada oda benımle olsun

Canım ben kaza gecırmıstım 2ay yattım o zaman 1hafta 10gun kaldı sonda takarken acımıyor fazla cıkarırkende oyle ama bazen ıdrarını yaparken yanmalar olabılıyor onun dısında ben cok acı hıssetmedım

benim doktorum sonda ve lavman yok artık yapmıyoruz dedi
ama bunların yerine ne yapacak ki acep:18:

Acaba aynı doktora gıdıyoruz da haberımız mı yokkı doktorlarımızın tarzı soyledıklerı aynı valla

Canım ben hıc duymadım o doktoru ıyıdır ınsallah bır gıdıp gormekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…