İyiyim Annişciğim hamdolsun yatıyorum sürekli pztsini bekliyorum sabırsızlıkla doktor bebişime ne diyecek inşallah suyum bir bir hafta daha götürür . Bakalım hayırlısı . Ya siz nasılsınız bakayım tatlımtanem bayagidir seni soramadim.nasilsin canim iyimisin??
Aman tatlım sorma doktor uzan dedi olabildiğince yatıyorum pztsi günü çok korkuttu beni sinir krizi geçireceğim falan sandım hatta hamdolsun iyiyim ama şimdi .cok sukur cnm ıyıyım efe uyudu anne ayakta utu yapcm sen napıosuun tatlıım
evet canım ilaçları kullanmazsak daha kötü sonuçlar olabilir... doktor veridğine göre bir bildiği vardır..
oyy canım nazar değdirdik sana yaaa ama hep maaşallah dedim ben içimden((( havalar çok berbat o kırıklık hali bende de var.. şimdi akşam oldu eve nasıl gidicem diye düşünüyorum kolum kalmıyor nerdeyse...
nevresimi görünce bende dedim birlikte aldığımız diyeDD.. keşke doğurmadan bi kere daha görüşebilseydik...
bence olabilir canım sonuçta son haftalarda bebeşler direk bizden besleniyorlarmış.. sen neden bu kadar aç duruyorsun ki??? bu hafta dengeli beslen bakalım bebişinin kilosu nasıl olacak..
Büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.. bol bol C vitamininden zengin meyve yemeğe gayret göster ,güzelce dinlen ve hep iyi düşün iyi ol inşallah..
Canım ya dikkat et kendine ben neler çektim daha yeni yeni toparlıyorum.Bu son günlerde hastalanmak çok zor hiç çekilmiyo,sen hemen kendini bi bakıma al,bol bol mandalina,nar ve kivi ye,çok çok iyi geliyor.Birde zencefilli ballı süt tavsiye edicem beni o ayağa kaldırdı.Ve bi tavsiye daha çörekotunu döv,toz kıvamına gelene kadar,bala karıştırıp ye.Hadis-i şerifi vardır bilirsin mutlaka
''Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki çörek otunda onun için bir deva bulunmasın."
çok dikkat et kendine,Allah şifasından versin.
ay gözün aydın canım. hayırlı olsun, darısı başımıza insallah.
ben varım canım Ayaklarım şiş değil, hala aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum ama çoraplarımı çıkarınca bacaklarımda izler görüyorum. normaldir diye doktora sölemedim.
maşallah canım
inanmıyorum yaaaaaaaaaa. süpermiş.
canım ben de çok uyuyorum tuvalet için gecede 2-3 defa kalkıyorum ama yatar yatmaz devam, gündüz de gözümü açamıyorum.
canım sen artvinde misinben de giresundayım
canım geçmiş olsun sıkma canını. toparlanır bebişin merak etme. ben de biraz ufak olsun istiyorum ama 34+0da 2550gramdı bizimki de iri olcak galiba.
hoşgeldin canım. sağlıklı doğumlar diliyorum herkese.
maşallh canım bebişine.eşini boşver takma kafana. onlar doğmadan inanmayacaklar
ahhaaaa. biliyodum sana nazar değeceğini. bence kendini oku üfle. çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlenmeye çalış.
benim spinal sezeryan olacak ama bundan birkaç sene önce epidural anestezi almış biri olarak şunu söyleyeyim emin ol aşı falan olurken ya da kan aldırırken canın daha çok yanıyor. Eğidural iğnesi hiç acıtmamıştı benim canımı.
Ben baştan beri normal doğumdan çok korkuyordum şimdi zaten mecburi sezeryan olacam kendimi çok iyi hazırladım herşey çok güzel olacak ve ben çabucak ayağa kalkacam diye motive ediyorum kendimi sen de öyle düşün inşallah sorunsuz bir şekilde bebişleri kucağımıza alırız.
bu arada doktordan geldim kızlar son kontrolümüzdü haftaya çarşamba saat 10 da sezeryan olacam çok heyecanlı ve mutluyum valla artık sıkılmaya başlamıştım hamilelikten çok uzun yaa 9 ayy bitmek bilmedi bir türlü
selammmm
^fatma canim sana nazar degecegi kesindi yaaaaaa kandine cok dikkat et aman bolbol dinlennnnnn kiyamma yyaa
ozge sekerr tipki beni anlatmissin sanki yazinda sana cantamin icindekileri yaziyim hemen
buyuk klasik cantalardan tasiuyorum yanimda bunlar hep yanimda bulunur banada ne guzel bebek cantasini birakmissiniz masallah ogluna derler ama cantamin icindekileri bilmezlerrrrrrr:))))))))))))))))))
- bebek bezi 4adet
- islak mendil
- kraker
- cikolata
- emzik
- meyve suyu
- su
- arabalar (3-4)
- yedek kiyafet
cnm benim; moralini bozma dicem ama sanırım elinde olan birşey değil. inşallah bebeğin yeniden toparlanıverir çabucak...
hoşgeldin cnm... sana da sağlıklı doğumlar inşallah...
maşallah cnm bebeğineebebiş sevme meselesine gelince de maalesef 1,5 ayı aşkındır eşimden uzağız (((((
yahu sen sık sık hastalandığını söylüyor musun doktora? valla çok üzülüyorum cnm senin adına
bende de başladı ağrılar, dün kontrolde sordum,doktorum normal olduğunu,şiddetlenince ve de arası 5 dk olunca aramamı söyledi.
plastik litrelik dondurma kapları var ya onları işi bittikten sonra atmayıp güzelce yıkayıp biriktiriyorum, dolmayı içine güzelce dizip kapagını kapatıyorum, plastik tava yogurdu kapları da iyi oluyor.
evet attım, bebek deterjanıyla yıkadım
çok geçmiş olsunarkadaşların da dediği gibi alerji bebekten bebeğe değişiyor
bol bol dua et, sütü daha fazla iç, varsa hurma ye, vitamin alıyorsan ihmal etme. pozitif düşün doktoruna güven canım. Allahın izniyle hiçbişeyi yoktur bebişinin. dualarım seninle..
benimkinin de tepkileri seninkine benziyor, onlar için tuhaf bi duygu olsa gerek, onların bizi anlayamayacağı gibi biz de onları anlayamayız herhalde
geçmiş olsun canım
STARİMU gözün aydın canıım, hayırlı olsun bebişin
anam ykınız bacım belkim denk gelirse görüşebiliriz varmı başka doğu karadenizden
cnm çok üzüldüm kib çok şükür eşin gelmişte bakar sana bende hep maşallah ddim ama nazarladık seni galiba okut bi kendine
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyo herkes agrılaRDAN şikayet ediyo bende aynen artık sonlardayız ben 36 oldum ama bason günler daha zor sanki bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor
yeni annelerin bebekleri hayırlı olsun bide listeye bnerden bakabilirim ben face dün yazdım a
dımı a
ma eklendimmi bilmiyorum
sumakcım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...bir vajili olarak seni kutluyorum vallabebekler tek tek gelıyor ,8 oldu sanırım :)
ben epıduralsız dgum yaptım catır catır
ne lavman yaptılar,once sordular var mı buyuk tuvaletın dıye yapıp geldım dedım tamam dedıler,
tüyler ıcın de permatık goturdum yanımda ne olur ne olmaz dıye,ama gerek gormedıler herhalde yapmadılar bırssey
doktorumla gorustum dıkısler ıcın krem merhem bırsey vermedınız dedım,yok vermyoru< dedı ama bı jel verdı oranın temızlıgı ıcın sabah aksam kullanıyorum rahatlayor
ısteyın sı<zde mutlaka
bebegım sarılık olmak uzereyken erkenden anladım bol bol emzırıyorum uyumuyorum saat bası emzırıyorum sınır 17 ımıs bız 14 den düşürüyoruz asagıya artık
kurban olurum ona yatmasın hastanelerde cırılcıplak
bende boylei
2 gune 1 makıne calısıyor.
bol bol pıjema alın emzırme atletı 3 tane var yetmıyor cok terlıyorum, gece ıkı tane pıjema degıstıryorum terden:)
hadı bakalım kımden gelecek sonrakı bebek :)
sumakcım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...bir vajili olarak seni kutluyorum valladarısı başıma nasıl doğum sancıları dayanılacak türden mi???ayy bende panik başladı yaaa napcam diye düşünüp duruyom...Rabbim hepimize yardım etsin o anda :18::18::18::18::18:bu arada bebişin nasıl alıştınız mı birbirinize???
İyiyim Annişciğim hamdolsun yatıyorum sürekli pztsini bekliyorum sabırsızlıkla doktor bebişime ne diyecek inşallah suyum bir bir hafta daha götürür . Bakalım hayırlısı . Ya siz nasılsınız bakayım tatlım?
Aman tatlım sorma doktor uzan dedi olabildiğince yatıyorum pztsi günü çok korkuttu beni sinir krizi geçireceğim falan sandım hatta hamdolsun iyiyim ama şimdi .
tesekkur ederım
bende vajılıydım nasıl dayandımm bılmıyorum 10 kere sordum yapabılır mıyım normal dogum dıye sankı baska bırsey yapabılıceklerdı o an
boyun uzun yaparsın dedıler
dogum sancıları basta normal adet sancısı gıbı sonra sıddetlı adet sancısı gıbı
dayanılıyor bır sekılde dayanılmayacak sekılde oluncA dogum baslamıs oluyor zaten ..
beebgımle alıstık artık oncelerde alısamamıstık tabı ama sımdı cok ıyıyz
gecen hafta bu zamanlar suyum gelıyordu sancılarım vardı..ne cabuk gectı zaman :)
selam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum
bebeğim çok kötü sarılık çıktı
hem de ileri derecede.. normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiçbeslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. en erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..
canımmmm çok üzüldüm Rabbim kızına acil şifa versinnn yar ve yardımcısı olsunnn...inşallah en kısa zaman da toparlar annesi merak etme sen dualarım kızınla ve tüm bebişlerimizle...sende güçlü oldu sütün falan kesilmesin dikkat et kendine...selam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum
hem de ileri derecede.. normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiçbeslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. en erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..
bende hep dua ediyorum öyle bi anda gelsin ki doğumu düşünmeye vaktim kalmasın diyorummmben zaten adet sancılarını çok yoğun yaşayan biriyim ağrı kesici atmazsam hastanelik olurdum ağlamayla geçerdi ilk 2 günüm öyleyse bi şekilde dayanarım zaten:26::26::26:zaman su gibi akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun ne güzel atlattın bitti darısı başımıza inşallah...devlette mi yaptın yoksa özelde mi????
Cnm ben ankaradayım ama hiç bilmiyorum remzi bey i..
kizlar karinda sik sertlesme neden oli cok rahatsiz edi beni ya cok sik sertlesiyo kazik gibi oluyo karnim gun boyu valla geriyomu kendini anlamadim ha
cnm sarmalar plastik kapta birbirine yapışır, çözünmesini bekliyorsun de mi
maşallah cnm ya 1hafta olucak yarın ya zaman ne çabuk geçiotesekkur ederım
bende vajılıydım nasıl dayandımm bılmıyorum 10 kere sordum yapabılır mıyım normal dogum dıye sankı baska bırsey yapabılıceklerdı o an
boyun uzun yaparsın dedıler
dogum sancıları basta normal adet sancısı gıbı sonra sıddetlı adet sancısı gıbı
dayanılıyor bır sekılde dayanılmayacak sekılde oluncA dogum baslamıs oluyor zaten ..
beebgımle alıstık artık oncelerde alısamamıstık tabı ama sımdı cok ıyıyz
gecen hafta bu zamanlar suyum gelıyordu sancılarım vardı..ne cabuk gectı zaman :)
sorma biraz yatayım dedim eşim yok bu gece gelecek dinlen diohehehe bide cani istemez dogmazsa yandiniz
kanala yerleşio heralde ondandır bacak ağrısı cnmgaliba yok.keşke denk gelsek ama sen her an doğurabilirsin. benim daha çok var.
kızlar bu arada bacaklarım, bacaklarımın arası çok ağrıyo yaaaa. çok fazla şikayet eden biri olmak istemiyorum sonuçta bebelerimiz için katlanıyoruz ama bu ağrı beni öldürüyo. vah bacaklarım vahhhh.
aman annesi sıkı sıkı tembih et babasını beklesinbizde iyiyiz cok sukur yarin doktorda kontrolum var.hayirli haberlerle donerim insallah.nedense her kontrole giderken hem sevinc hem korku oluyo icimde.kotu birsey duyicam diye.bakalim yarin nasil gecicek..
kizlar bu arada esim gececi.sabah 6 da gelicek.normalde gece calismaz.sirf eleman yok diye esim mecbur kaldi gitti.ama eve yakin bir yerde.telefonuda hep acik kalmak ve aradigimda eve gelmek sartiyla gitti ise.umarim bu geceyi kazasiz atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?