2011 Aralık Anneleri

tanem bayagidir seni soramadim.nasilsin canim iyimisin??
İyiyim Annişciğim hamdolsun yatıyorum sürekli pztsini bekliyorum sabırsızlıkla doktor bebişime ne diyecek inşallah suyum bir bir hafta daha götürür . Bakalım hayırlısı . Ya siz nasılsınız bakayım tatlım ?
cok sukur cnm ıyıyım efe uyudu anne ayakta utu yapcm sen napıosuun tatlıım
Aman tatlım sorma doktor uzan dedi olabildiğince yatıyorum pztsi günü çok korkuttu beni sinir krizi geçireceğim falan sandım hatta hamdolsun iyiyim ama şimdi .

nihalcim cok sagol cnm havalardan sanırım..inş bebekler dogduktan sonra bahar gibi buluşuruz tekrar

Büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.. bol bol C vitamininden zengin meyve yemeğe gayret göster ,güzelce dinlen ve hep iyi düşün iyi ol inşallah..

cok sagol cnm bugun hep uyumuşum zaten uykusuzlukta cok vardı..atlatırım inş yarına..

tavsiyelerin için cok sagol cnm aslında evde çörek otlu bal karışımım var annem vermişti her gün ye diye ama yememiştim başlasam ıyı olacak sanırım..

cok sagol cnm bugun hiçbişey yapmadım bol bol uyudum inş yarına ıyı olurum

hadi hayırlısı cnm son haftandasın yani inş sag salim kavuşursun bebişe

demetcim cok sagol cnm havaların etkisinden yada yorgunluktan sanırım oldu inş yarına daha iyi olurum

halimem ya sorma doktorum biliyor bunyem zayıf kansızlıkta eklıyor sanırım oyuzden bayram öncesi serum vermişti buugune kadar ıyıydım ama etkisi geçti sanırım bu aralar yıne yorgunum cok

cok sagol cnm

cok sagol cnm havalardan yada yorgunluktan oldu sanırım geceleri pek uyuyamıyorum uykusuzlukta bitkin düşürüyor beni

cnm dogan bebeklerin listesine bu linkten ulaşabılırsın

http://http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi.html

facete ismin ne cnm senin eklimisin??

bebekler tek tek gelıyor ,8 oldu sanırım :)

ben epıduralsız dgum yaptım catır catır

ne lavman yaptılar,once sordular var mı buyuk tuvaletın dıye yapıp geldım dedım tamam dedıler,

tüyler ıcın de permatık goturdum yanımda ne olur ne olmaz dıye,ama gerek gormedıler herhalde yapmadılar bırssey

doktorumla gorustum dıkısler ıcın krem merhem bırsey vermedınız dedım,yok vermyoru< dedı ama bı jel verdı oranın temızlıgı ıcın sabah aksam kullanıyorum rahatlayor
ısteyın sı<zde mutlaka

bebegım sarılık olmak uzereyken erkenden anladım bol bol emzırıyorum uyumuyorum saat bası emzırıyorum sınır 17 ımıs bız 14 den düşürüyoruz asagıya artık

kurban olurum ona yatmasın hastanelerde cırılcıplak

bende boylei

2 gune 1 makıne calısıyor.

bol bol pıjema alın emzırme atletı 3 tane var yetmıyor cok terlıyorum, gece ıkı tane pıjema degıstıryorum terden:)

hadı bakalım kımden gelecek sonrakı bebek :)

Fatmacımmm cok gecmıs olsun cnm yaa ne olur dıkkat et kendıne bol bol dınlenn c vıtamını al uzuldum valla bır turlu duzelemedın sende

Starımuuuucummm Poyraz bebegımız aramıza hos geldıııı Allah analı babalı buyutsunn sızlere bagıslasınn mınnakıı

sumakcım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...bir vajili olarak seni kutluyorum valla darısı başıma nasıl doğum sancıları dayanılacak türden mi???ayy bende panik başladı yaaa napcam diye düşünüp duruyom...Rabbim hepimize yardım etsin o anda :18::18::18::18::18:bu arada bebişin nasıl alıştınız mı birbirinize???

ayy 7. ve 8. bebişlerde gelmiş Rabbim hayırlı uzun ömürler versin her ikisine de...Analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...heyecan yaptımmmm :18::18::18::18::18:

tesekkur ederım

bende vajılıydım nasıl dayandımm bılmıyorum 10 kere sordum yapabılır mıyım normal dogum dıye sankı baska bırsey yapabılıceklerdı o an

boyun uzun yaparsın dedıler

dogum sancıları basta normal adet sancısı gıbı sonra sıddetlı adet sancısı gıbı

dayanılıyor bır sekılde dayanılmayacak sekılde oluncA dogum baslamıs oluyor zaten ..

beebgımle alıstık artık oncelerde alısamamıstık tabı ama sımdı cok ıyıyz

gecen hafta bu zamanlar suyum gelıyordu sancılarım vardı..ne cabuk gectı zaman :)

bizde iyiyiz cok sukur yarin doktorda kontrolum var.hayirli haberlerle donerim insallah.nedense her kontrole giderken hem sevinc hem korku oluyo icimde.kotu birsey duyicam diye.bakalim yarin nasil gecicek..

kizlar bu arada esim gececi.sabah 6 da gelicek.normalde gece calismaz.sirf eleman yok diye esim mecbur kaldi gitti.ama eve yakin bir yerde.telefonuda hep acik kalmak ve aradigimda eve gelmek sartiyla gitti ise.umarim bu geceyi kazasiz atlatiriz

bende hep dua ediyorum öyle bi anda gelsin ki doğumu düşünmeye vaktim kalmasın diyorummmben zaten adet sancılarını çok yoğun yaşayan biriyim ağrı kesici atmazsam hastanelik olurdum ağlamayla geçerdi ilk 2 günüm öyleyse bi şekilde dayanarım zaten:26::26::26:zaman su gibi akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun ne güzel atlattın bitti darısı başımıza inşallah...devlette mi yaptın yoksa özelde mi????

selam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum

bebeğim çok kötü sarılık çıktı

hem de ileri derecede.. normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiç beslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. en erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..

ay canimm ne olur hemen kotu dusunme..bebeklerin bunyesi kuvvetlidir.simdi guzelce doktor amcalari onu tedavi eder sonra misler gibi evine doner.allah yardimciniz olsun canim allah sifalar versinn..

canımmmm çok üzüldüm Rabbim kızına acil şifa versinnn yar ve yardımcısı olsunnn...inşallah en kısa zaman da toparlar annesi merak etme sen dualarım kızınla ve tüm bebişlerimizle...sende güçlü oldu sütün falan kesilmesin dikkat et kendine...

devlette yaptım canım ebe ve kayınvalıde eslıgınde

cok gecmıs olsun bbebegımde de sarılık cıktı bız mama kasıgı ıle besledık resmen baslarda sut gelmıyor ınsallah bızımkıde duser ya 14 bızımkı de kıyamam yavrılara
cok gecmıs olsun cok moralını bozma sutun etkılenmesın
bende aglaya aglaya ölmustum ama yapacak bırsey yok ıste ınsalah cabuk toparlanır

Canım yaa ne olur korkma uzulmede Allahın ıznıyle hıcbırsey olmayacak merak etme ısın tedavısıyle atlatır bızım bı akrabamızın bebegıde gordu sımdı sapasağlam sukuur sende guclu ol bırsey olmayacak kızına dualRImız onunla

kizlar karinda sik sertlesme neden oli cok rahatsiz edi beni ya cok sik sertlesiyo kazik gibi oluyo karnim gun boyu valla geriyomu kendini anlamadim ha

onların adına kasılma deniyormuş canım, normalmiş telaş yapma sıklaşıp daha ağrılı olunca dogumun başlangıç belirtisi ddeniyor

cnm sarmalar plastik kapta birbirine yapışır, çözünmesini bekliyorsun de mi

tabi tamamen çözündükten sonra pişiriyorum

Allah acil şifalar versin canım ya, aklına kötü şeyler getirme çok duydum seninki g
ibi olan ama çok şükür hepsi şimdi sağlıklı, tosun gibiler maşallah hem de. inşallah biran önce seninki de düzelecektir merak etme

ayy nolur canım ya üzme kendini,Rabbim şifasından verecektir inşallah yavruna.Yüreğini ferah tut,çok sık karşılaşılan bişey sarılık,tedaviye mutlaka karşılık verecektir,sakın umutsuzluğa kapılıp kötü senaryolar kurma.Allah büyüktür,mutlaka şifa verecektir..

maşallah cnm ya 1hafta olucak yarın ya zaman ne çabuk geçio

hehehe bide cani istemez dogmazsa yandiniz
sorma biraz yatayım dedim eşim yok bu gece gelecek dinlen dio
kanala yerleşio heralde ondandır bacak ağrısı cnm
aman annesi sıkı sıkı tembih et babasını beklesin

geçmiş olsun cnm inan hepsi geçer hele de annesi ggibi güçlüyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…