2011 Aralık Anneleri

neredesinfiruze neolur üzülme sütün etkilenmesin canım, yavrun çabucak atlatacaktır ..bu zamane minikleri tam bir savaşçı içini ferah tut dualarımız seninle

neredesinfiruze neolur üzülme sütün etkilenmesin canım, yavrun çabucak atlatacaktır ..bu zamane minikleri tam bir savaşçı içini ferah tut dualarımız seninle

caNIM HAYIRLI OLSUN BEBEGİN
İŞALLAH DARISI BİZİM BAŞIMIZA SAGLIKLA BÜYÜT BEBEGİNİ BİDE GERÇEKTEN CESARETLİYMİŞSİN

neredesin firuze hiç korkma sarılıktan..şekeri uygun seviyeye çıkardıktan sonra bilirubin yavaş yavaş düşüyor..ben 25'in üstünde günlerce kalıp,sonra da turp gibi taburcu olan bebekler gördüm hastanemde..
sonuçta sarılığın sebebi belli..karaciğeri hasta değil ki..
moralini yüksek tut..sütünü etkilemesin..

yaa biz gittiğimizde değeri 33tü şimdi tedaviye yanıt vermiş 20ye düşmüş normali kaç ki
yarın inşallah çıkarırlar yavrumu kızım canım benim kokusu burnumda ağlayışı kulaklarımda..

Çatır çatır doğum e süpermiş . Bende doğal doğum istiyorum nasip olursa cesaret verdi tatlım yazdıklarında :)
Bişeycik olmaz canm kalbini ferah tut Allah korusun haydi oldu diyelim bir telefon uzağında eşin . Evet ya normalde bende doktora giderken kaygılanmazdım ama artıkın hem sevinç hem korku var . Hepimiz içinde hayırlısı inşallah .

A canm ya çok geçmiş olsun Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah .

evet destina yeni eklendim
bugün aralık annelerinde ismimde seval

Fatmacımmm cok gecmıs olsun cnm yaa ne olur dıkkat et kendıne bol bol dınlenn c vıtamını al uzuldum valla bır turlu duzelemedın sende

maşallah cnm ya bır haftayı gecirdiniz nerdeyse ne güzel..bu arada bizim gelin dogum yaptıgında doktor ıkı saatten fazla asla aç bırakmayın dedi gece bile o uyusa bıle uyandırıp emzirin dedi sarılık olmasın diye..

yarın güzel haberlerle gel inş cnm bende cumartesi gidecem cok merak ediyom dönmüş mü diye..

cnm ya cok geçmiş olsun inş atlatır bebişin dualarımız seninle..

bu arada destinacim gecmis olsun simdi nasilsin..hic durmuyorsunki yerinde yani tabi agrin cok olur..

cok sagol cnm ya bu aralar fazla yoruldum evet ama bugun hep uyumuşum şimdi daha iyiyim terliyerek uyandım o terlemek iyi geldi..inş yarına daha ıyı olurum..annemler bir gelse ozaman yüküm hafifleyecekte onlarda yok burda normalde yan apartmanımda oturuyorlar ama tatildeler haftaya gelecekler..

kızlar aklınız da bulunsun bebekler dogduktan sonra sık sık emzirin hep onlar uyuyor olsalarda uyandırıp emzirin geceleri bile 2saatten fazla emmeden durmasınlar..ne kadar cok emerlerse sarılık olma riskleri okadar azalır..

bu durumda kanını değiştirmeyebilirlermiş
düzeliyor de mi düzelecek

bu durumda kanını değiştirmeyebilirlermiş
düzeliyor de mi düzelecek

canım çok geçmiş olsun korkma sakın
benim kızımda sarılık olmuştu hastanede yattık sınırı hatırlamıyom şimdi ama ozaman sınırdaydı benim kızım hergün bol bol emzir işllah düzelir
sen bol bol komposto içsütün olsun
emzirki bebeişin çabuk atlatsın sakın üzülme düzelir bebişin

cnmm uzulmee lutfeen ya abımdede olms sarılk dedıgın gıbı hastanede de yatmıs korkma ıns senın prensesınede bıse olmazz dualarımızdasn

hanımlar epidural normal doğum olcak var mı aranızda???istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor acaba???

neredesinfiruze hiç üzülme düzelir bebişini kucağına alırsın tekrar. sen üzülmeki bebişine daha iyi bakabilesin
destina canım sana da geçmiş olsun eee o kadar dikiş yaptın yoruldun herhalde yoksa nazar mı değdi o kadar maşallah deidk ya
mariposita senin de bebişin iyi olacaktır hiç moralini bozma canım toparlayacaktır kendini
bu arada kızlar bebiş 3080 olmuş biz daha çok olur diyorduk haftaya 3200 falan anca olur herhalde zaten haftaya kavuşacaz birbirimize
ama ultrasonda yanılma olabiliyor diyor doktor belki 3 kilonun altında doğar ben hep tosun olacak zannediyordum ama olmadı

neredesinfiruze
kıyamam ben senin bebişine. Allahın izniyle bebişin atlatır sarılığı inşallah..
sakın kötü bişey olacak diye düşünme.güçlüdür bizim bebişlerimiz

bilmiyorumki
ben aralık anneleri diye girdim
ordan onaylandı ama
bi baksana ismim seval küçük

cnm mesaj attım sana bı bak meaajlarına:)

hanımlar epidural normal doğum olcak var mı aranızda???istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor acaba???

cnm ben sadece normal dogum yapacam oyuzden bılmıyorum hiç

sagol cnm bugun tüm ghün uyumuşum terleyip uyandım şimdi daha ıyıyım hamdolsun..bebeşin kılosu güzel cnm dogduktan sonra sütünle tosunlaşır belki:)

ya ben paniklemeye başladım :18::18::18::18:son günler olduğu için sanırım

cnm ya dogumu düşünmemeye çalış başka şeyler düşün yoksa düşünürsem bende panıklıyorum ama hemen düşüncemi değiştiriyom sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…