tesekkur ederım
bende vajılıydım nasıl dayandımm bılmıyorum 10 kere sordum yapabılır mıyım normal dogum dıye sankı baska bırsey yapabılıceklerdı o an
boyun uzun yaparsın dedıler
dogum sancıları basta normal adet sancısı gıbı sonra sıddetlı adet sancısı gıbı
dayanılıyor bır sekılde dayanılmayacak sekılde oluncA dogum baslamıs oluyor zaten ..
beebgımle alıstık artık oncelerde alısamamıstık tabı ama sımdı cok ıyıyz
gecen hafta bu zamanlar suyum gelıyordu sancılarım vardı..ne cabuk gectı zaman :)
Çatır çatır doğum e süpermiş .bebekler tek tek gelıyor ,8 oldu sanırım :)
ben epıduralsız dgum yaptım catır catır
ne lavman yaptılar,once sordular var mı buyuk tuvaletın dıye yapıp geldım dedım tamam dedıler,
tüyler ıcın de permatık goturdum yanımda ne olur ne olmaz dıye,ama gerek gormedıler herhalde yapmadılar bırssey
doktorumla gorustum dıkısler ıcın krem merhem bırsey vermedınız dedım,yok vermyoru< dedı ama bı jel verdı oranın temızlıgı ıcın sabah aksam kullanıyorum rahatlayor
ısteyın sı<zde mutlaka
bebegım sarılık olmak uzereyken erkenden anladım bol bol emzırıyorum uyumuyorum saat bası emzırıyorum sınır 17 ımıs bız 14 den düşürüyoruz asagıya artık
kurban olurum ona yatmasın hastanelerde cırılcıplak
bende boylei
2 gune 1 makıne calısıyor.
bol bol pıjema alın emzırme atletı 3 tane var yetmıyor cok terlıyorum, gece ıkı tane pıjema degıstıryorum terden:)
hadı bakalım kımden gelecek sonrakı bebek :)
Bişeycik olmaz canm kalbini ferah tut Allah korusun haydi oldu diyelim bir telefon uzağında eşin . Evet ya normalde bende doktora giderken kaygılanmazdım ama artıkın hem sevinç hem korku var . Hepimiz içinde hayırlısı inşallah .bizde iyiyiz cok sukur yarin doktorda kontrolum var.hayirli haberlerle donerim insallah.nedense her kontrole giderken hem sevinc hem korku oluyo icimde.kotu birsey duyicam diye.bakalim yarin nasil gecicek..
kizlar bu arada esim gececi.sabah 6 da gelicek.normalde gece calismaz.sirf eleman yok diye esim mecbur kaldi gitti.ama eve yakin bir yerde.telefonuda hep acik kalmak ve aradigimda eve gelmek sartiyla gitti ise.umarim bu geceyi kazasiz atlatiriz
A canm ya çok geçmiş olsunselam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum
bebeğim çok kötü sarılık çıktı
hem de ileri derecede.. normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiçbeslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. en erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..
nihalcim cok sagol cnm havalardan sanırım..inş bebekler dogduktan sonra bahar gibi buluşuruz tekrar
Cok sagol cnm bugun hep uyumuşum zaten uykusuzlukta cok vardı..atlatırım inş yarına..
Tavsiyelerin için cok sagol cnm aslında evde çörek otlu bal karışımım var annem vermişti her gün ye diye ama yememiştim başlasam ıyı olacak sanırım..
Cok sagol cnm bugun hiçbişey yapmadım bol bol uyudum inş yarına ıyı olurum
hadi hayırlısı cnm son haftandasın yani inş sag salim kavuşursun bebişe
demetcim cok sagol cnm havaların etkisinden yada yorgunluktan sanırım oldu inş yarına daha iyi olurum
halimem ya sorma doktorum biliyor bunyem zayıf kansızlıkta eklıyor sanırım oyuzden bayram öncesi serum vermişti buugune kadar ıyıydım ama etkisi geçti sanırım bu aralar yıne yorgunum cok
cok sagol cnm
cok sagol cnm havalardan yada yorgunluktan oldu sanırım geceleri pek uyuyamıyorum uykusuzlukta bitkin düşürüyor beni
cnm dogan bebeklerin listesine bu linkten ulaşabılırsın
http://http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi.html
facete ismin ne cnm senin eklimisin??
bebekler tek tek gelıyor ,8 oldu sanırım :)
ben epıduralsız dgum yaptım catır catır
ne lavman yaptılar,once sordular var mı buyuk tuvaletın dıye yapıp geldım dedım tamam dedıler,
tüyler ıcın de permatık goturdum yanımda ne olur ne olmaz dıye,ama gerek gormedıler herhalde yapmadılar bırssey
doktorumla gorustum dıkısler ıcın krem merhem bırsey vermedınız dedım,yok vermyoru< dedı ama bı jel verdı oranın temızlıgı ıcın sabah aksam kullanıyorum rahatlayor
ısteyın sı<zde mutlaka
bebegım sarılık olmak uzereyken erkenden anladım bol bol emzırıyorum uyumuyorum saat bası emzırıyorum sınır 17 ımıs bız 14 den düşürüyoruz asagıya artık
kurban olurum ona yatmasın hastanelerde cırılcıplak
bende boylei
2 gune 1 makıne calısıyor.
bol bol pıjema alın emzırme atletı 3 tane var yetmıyor cok terlıyorum, gece ıkı tane pıjema degıstıryorum terden:)
hadı bakalım kımden gelecek sonrakı bebek :)
Fatmacımmm cok gecmıs olsun cnm yaa ne olur dıkkat et kendıne bol bol dınlenn c vıtamını al uzuldum valla bır turlu duzelemedın sende
tesekkur ederım
bende vajılıydım nasıl dayandımm bılmıyorum 10 kere sordum yapabılır mıyım normal dogum dıye sankı baska bırsey yapabılıceklerdı o an
boyun uzun yaparsın dedıler
dogum sancıları basta normal adet sancısı gıbı sonra sıddetlı adet sancısı gıbı
dayanılıyor bır sekılde dayanılmayacak sekılde oluncA dogum baslamıs oluyor zaten ..
beebgımle alıstık artık oncelerde alısamamıstık tabı ama sımdı cok ıyıyz
gecen hafta bu zamanlar suyum gelıyordu sancılarım vardı..ne cabuk gectı zaman :)
bizde iyiyiz cok sukur yarin doktorda kontrolum var.hayirli haberlerle donerim insallah.nedense her kontrole giderken hem sevinc hem korku oluyo icimde.kotu birsey duyicam diye.bakalim yarin nasil gecicek..
kizlar bu arada esim gececi.sabah 6 da gelicek.normalde gece calismaz.sirf eleman yok diye esim mecbur kaldi gitti.ama eve yakin bir yerde.telefonuda hep acik kalmak ve aradigimda eve gelmek sartiyla gitti ise.umarim bu geceyi kazasiz atlatiriz
selam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum
hem de ileri derecede.. normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiçbeslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. en erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..
bu arada destinacim gecmis olsun simdi nasilsin..hic durmuyorsunki yerinde yani tabi agrin cok olur..
evet destina yeni eklendim
bugün aralık annelerinde ismimde seval
bu durumda kanını değiştirmeyebilirlermiş
düzeliyor de mi düzelecek
bu durumda kanını değiştirmeyebilirlermiş
düzeliyor de mi düzelecek
cnm ya facede ben seni göremedim..eklediğin grup '2011 aralık anneleri' mi??
Düzelicektir inş cnm sen dua et moralını yuksek tut üzülme..
selam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum
Hem de ileri derecede.. Normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiçBeslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde Emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. Az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. En erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. Sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. Nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. Kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..
bilmiyorumki
ben aralık anneleri diye girdim
ordan onaylandı ama
bi baksana ismim seval küçük
hanımlar epidural normal doğum olcak var mı aranızda???istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor acaba???
cnm mesaj attım sana bı bak meaajlarına:)
cnm ben sadece normal dogum yapacam oyuzden bılmıyorum hiç
neredesinfiruze hiç üzülme düzelir bebişini kucağına alırsın tekrar. sen üzülmeki bebişine daha iyi bakabilesin
destina canım sana da geçmiş olsun eee o kadar dikiş yaptın yoruldun herhalde yoksa nazar mı değdi o kadar maşallah deidk ya
mariposita senin de bebişin iyi olacaktır hiç moralini bozma canım toparlayacaktır kendini
bu arada kızlar bebiş 3080 olmuş biz daha çok olur diyorduk haftaya 3200 falan anca olur herhalde zaten haftaya kavuşacaz birbirimize
ama ultrasonda yanılma olabiliyor diyor doktor belki 3 kilonun altında doğar ben hep tosun olacak zannediyordum ama olmadı
ya ben paniklemeye başladım :18::18::18::18:son günler olduğu için sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?