sagol cnm bugun tüm ghün uyumuşum terleyip uyandım şimdi daha ıyıyım hamdolsun..bebeşin kılosu güzel cnm dogduktan sonra sütünle tosunlaşır belki:)
cnm ya dogumu düşünmemeye çalış başka şeyler düşün yoksa düşünürsem bende panıklıyorum ama hemen düşüncemi değiştiriyom sonra:)
cnm mesaj attım sana bı bak meaajlarına:)
cnm ben sadece normal dogum yapacam oyuzden bılmıyorum hiç
selam kızlar geçmişi okumadım direk dalıyorum
bebeğim çok kötü sarılık çıktı
hem de ileri derecede.. normalde her 10 bebeğin 9'unda oluyormuş bizimki yüzde 10luk kısımdaymış normalde sarılık olmaması gerekyormuş ama yeterli beslenemediğinden belki de hiçbeslenemediğinden çok ileri derecede sarılık olmuş yavrum 3200 gramdan 2600 grama düşmüş yavrum, hem de 2 günde emiyordu, demek ki emmediğini anlamamışım, canım kızım benim.. az emmiş emdiğini sindirememiş. şimdi ışık tedavisi görüyor, kan falan bulduk, olmazsa kanını değiştirecekler. en erken yarın 1 buçukta görebilecem yavrumu. sütüm sağdım henüz beslemeyeceklermiş. nolur kızlar dua edin kızım tedaviye yanıt versin canlansın. kuş kadar kaldı kızım.nolur yaşasın..
yaa biz gittiğimizde değeri 33tü şimdi tedaviye yanıt vermiş 20ye düşmüş normali kaç ki
yarın inşallah çıkarırlar yavrumu kızım canım benim kokusu burnumda ağlayışı kulaklarımda..
destina
hastaymışsın galiba geçmiş olsun.
benimde bugün özel dersim vardı.öğrencimde hastaydı.inşallah geçmemiştir bana
düşünmemeye çalışıyom canım ama şeytan bi yerden sokuyo baze sabahları pat diye uyanıyom düşün düşün çıkamıyom işin içinden o yüzden sürekli araştırıyom...eşimde kızıyo bana panikleme Rabbim olcağına vardırır sen ne kadar uğraşsanda diyo...bırak o gün geldiğinde nasıl olursa olsun diyo
Ben yeditepede epidural normal dogum yapicam bildigim kdryla butun ozellerde yapilio artik. Devleti bilemiorum ama ..
Benimde sancilarim bugun basladi ama serumla durduruolar bebek inmis ama sola yerlesmis bakalim bi sonraki bebek haberi kimden gelecek
Ben yeditepede epidural normal dogum yapicam bildigim kdryla butun ozellerde yapilio artik. Devleti bilemiorum ama ..
Benimde sancilarim bugun basladi ama serumla durduruolar bebek inmis ama sola yerlesmis bakalim bi sonraki bebek haberi kimden gelecek
ben faceden mi ekliyim seni
cnm benim yaa... kuzunu ve sen Allah'a emanet olun inşallah. bak değerleri de düşüyormuş zaten. ii düşünelim ii olsun. dualarımız seninle...
destina cnm sen de tekrar doktoruna söyle o zaman olmazsa... çabucak toparlan e mi???
evet cnm ben seni gruba eklerim
cumartesi gidecem inş kontrole..şimdi daha iyiyim hamdolsun..
Bu sarılık şimdi bebek anneden yeterli miktarda süt alıp beslenemediği için mi oluyor arkadaşlar.Ya hemen sütümüz gelmezse ne olacak besleyemeyecegiz,mama da vermıyoruz ne olacak??
İnanın konuyu okuduğumdan beridir sıkıntı düştü içime ne yapıcaz süt gelmezse die(( arkadaşıma da üzüldüm herhalde,çok cnm sıkıldı..
Ben 2. kere anne olucam ilk bebeğimde de sütüm gelmedi ama hastane mamayla beslemişti oğlumu,şimdi mama falanda yok hastanenin kuralıymış.Kafam karıştı çokkkk
ben de p.tesi gidicem cnm. doğum tarhimizi belirleyecez bu kez kesin olarak ( tabii Allah izin verirse ) hadi hayırlısı bakalım...
devletlerde yok canım yapmıyorlarözelleride bilmiyom ki neresi iyi takiplerim hep devlette oldu.aslında memnunum hastaneden ama ne bilim işte son zamanlar panikledim sanırım:18::18::18::18::18:
bende aralık annesiyim !! tabii umarım bizim oğluşumuz aceleci davranmazsasat 13 mart doğum en geç 17-18 aralık gibi ama tabii önceside süpriz olmaz herşeyin hayırlısı hepimiz için buarada bende face den aralık annelerine üye oldum Tuba naçar
bende aralık annesiyim !! tabii umarım bizim oğluşumuz aceleci davranmazsasat 13 mart doğum en geç 17-18 aralık gibi ama tabii önceside süpriz olmaz herşeyin hayırlısı hepimiz için buarada bende face den aralık annelerine üye oldum Tuba naçar
ya kızlar acil cvp verin lütfen nişan illaki kanlı mı olur benim ilk gebeliğimde hafiif pembemsi şeffaf sümüksü şekilde idi ama demin wc ye gittim ayıptır söylemesi büyük abdestimin üstünde resmen sümük vardı pembelik farketmedim peçeteyle aldım baktım ama nişan olabilir mi
ya kızlar acil cvp verin lütfen nişan illaki kanlı mı olur benim ilk gebeliğimde hafiif pembemsi şeffaf sümüksü şekilde idi ama demin wc ye gittim ayıptır söylemesi büyük abdestimin üstünde resmen sümük vardı pembelik farketmedim peçeteyle aldım baktım ama nişan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?