2011 Aralık Anneleri

düşünmemeye çalışıyom canım ama şeytan bi yerden sokuyo baze sabahları pat diye uyanıyom düşün düşün çıkamıyom işin içinden o yüzden sürekli araştırıyom...eşimde kızıyo bana panikleme Rabbim olcağına vardırır sen ne kadar uğraşsanda diyo...bırak o gün geldiğinde nasıl olursa olsun diyo

Ben yeditepede epidural normal dogum yapicam bildigim kdryla butun ozellerde yapilio artik. Devleti bilemiorum ama ..
Benimde sancilarim bugun basladi ama serumla durduruolar bebek inmis ama sola yerlesmis bakalim bi sonraki bebek haberi kimden gelecek

cnm benim yaa... kuzunu ve sen Allah'a emanet olun inşallah. bak değerleri de düşüyormuş zaten. ii düşünelim ii olsun. dualarımız seninle...

destina cnm sen de tekrar doktoruna söyle o zaman olmazsa... çabucak toparlan e mi???

destina
hastaymışsın galiba geçmiş olsun.
benimde bugün özel dersim vardı.öğrencimde hastaydı.inşallah geçmemiştir bana

cok sagol cnm öyle bır kırıklık geldi bugun durduk yere tüm gün uyudum sonra terleyip uyandım şimdi daha iyiyim..aman dikkat et cnm inş geçmemiştir yoksa cok zor oluyor bu son günlerde

cnm ya eşin dogru diyor o gün geldiğinde bişekilde olacak herşey..içerde kalamıyacagına göre bebişler bişekilde cıkacaklar ordan:))

cnm ya hayırlısı olsun senin içinde neyseki 37.haftanndasın hayırlı zamanda kavuşursun inş bebişe

devletlerde yok canım yapmıyorlar özelleride bilmiyom ki neresi iyi takiplerim hep devlette oldu.aslında memnunum hastaneden ama ne bilim işte son zamanlar panikledim sanırım:18::18::18::18::18:

Bu sarılık şimdi bebek anneden yeterli miktarda süt alıp beslenemediği için mi oluyor arkadaşlar.Ya hemen sütümüz gelmezse ne olacak besleyemeyecegiz,mama da vermıyoruz ne olacak??
İnanın konuyu okuduğumdan beridir sıkıntı düştü içime ne yapıcaz süt gelmezse die (( arkadaşıma da üzüldüm herhalde,çok cnm sıkıldı..
Ben 2. kere anne olucam ilk bebeğimde de sütüm gelmedi ama hastane mamayla beslemişti oğlumu,şimdi mama falanda yok hastanenin kuralıymış.Kafam karıştı çokkkk

ben faceden mi ekliyim seni

evet cnm ben seni gruba eklerim

cumartesi gidecem inş kontrole..şimdi daha iyiyim hamdolsun..

cnm bebek beslenemeyince bunyesi zayıf düşer bunyesi zayıf düşüncede sarılık düzeyi artar normalde her dogan bebekte yenidogan sarılıgı oluyor ama çogunda ilerlemıyor..benim ıkı bebeğimdede olmuştu ama doktora gitmeye gerek kalmadan gecti..beslenmesi o yuzden önemli..sezeryanın dezavantajı işte hemen süt gelmemesi bu durumda mama vermek gerikiyor sanırım..ben yaşamadım bu durumu hiç diğer ıkısınde hemen dogum yapar yapmaz emzirmeye başlamıştım..bizim gelin haziranda dogum yaptı doktor sıkı sıkı tenbıhledi 2 saatten fazla emzirmeden durma diye gece bile olsa uyandır emzir dedi..saat kurardı uyanıp emzirmek için..benimkiler zaten hiç sabaha kadar uyumadıgı için sık sık emiyorlardı :)

devletlerde yok canım yapmıyorlar özelleride bilmiyom ki neresi iyi takiplerim hep devlette oldu.aslında memnunum hastaneden ama ne bilim işte son zamanlar panikledim sanırım:18::18::18::18::18:

Canim bana medipol medical park ve yeditepeyi ovmuslerdi ben medipole Alah dusurmesin dedim yeditepeyi sectim

bende aralık annesiyim !! tabii umarım bizim oğluşumuz aceleci davranmazsa sat 13 mart doğum en geç 17-18 aralık gibi ama tabii önceside süpriz olmaz herşeyin hayırlısı hepimiz için buarada bende face den aralık annelerine üye oldum Tuba naçar

benimde sat 14 mart bir gün demekki aramız:) bu arada ben senide göremedim acedeki gurupta..sanırım başka aralık anneleri grubuda var
bizimkisi 2011 Aralık Anneleri diye geçiyor cnm

ilk defa yazıyosun sanırım daha önce görmedim seni h.g cnm aramıza benmde destina gibi sat 14 mart benmde minik bi oğlum olucak inş

ya kızlar acil cvp verin lütfen nişan illaki kanlı mı olur benim ilk gebeliğimde hafiif pembemsi şeffaf sümüksü şekilde idi ama demin wc ye gittim ayıptır söylemesi büyük abdestimin üstünde resmen sümük vardı pembelik farketmedim peçeteyle aldım baktım ama nişan olabilir mi

ahh cnm keşke bilsem:26: 2 dogum yaptım ama ne nişan nasıldır ne su nasıl gelir ne de normal sancı nasıl olur bilmiyorum
günün cok yakın gerçi belki nişanda olabılır:)

h.g canm.. ikimizin sat tarihi aynı :) 18 aralık doğum görünüyor. oğluşum olacak benim.. hayırlısı olsun hakkımızda..

cnm ben daha önce doğum yapmadım ki keşke bilgim olsada sana bişeyler söyleyebilsem netten bi araştır istersen ..ama benmde geçen hafta büyük abdestimi yaptım yıkarken elimde kan vardı ama bişey olmadı yani 1 hafta oldu nişan değilmiş yani ama sen 39 haftasın inş nişandır da doğurursun kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…