2011 Aralık Anneleri

bugün oldukça yorucuydu bnm için,mutfağımı temzledim,buzdolabı,fırın,mutfak dolabı derken akşamı ettim ama içim bayaa rahatladı,bundan snraki işlerim daha az yorucu,camlarımı ya eşime sildircem yada annemin gelmesini beklicem,,kapılar vs. sağ sol işlerinide yavaş yavaş hallederm inşallah...geçmişi pek okuyamadım ama bikaç şey gözüme takıldı,onlara yazayım en azından...
destinacım ben dedim sana nazar değer diye,,iyimisin şimdi?nasılsın?
neredesnfiruzecim üzme kendini,bol emzirmek ve dua etmek gerek..kendini üzüpte sütünde etkilenmesin inş,zaten değerlerde düşmeye başlamış,dahada düşer inşallah.

veeee size bi soru..şimdi biz sezeryan olacakların büyük olasılkla en büyük korkusu malum ya sütüm gelmesse???? şöyle bir laz aklı yürütsem : sez.tarihine bikaç gün kala şerbetler,kompostolar,hatta hummana steel tealer içmeye başlasak nasıl olur?????gelme olasılığı biraz daha artarmı sizce?? :44:

ilk defa yazıyosun sanırım daha önce görmedim seni h.g cnm aramıza benmde destina gibi sat 14 mart benmde minik bi oğlum olucak inş

aslında ilk defa yazmıyorum ama demek ki denk gelmemişiz hoşbuldummm teşekkür ederim a demek seninde minik bir prensin olacak cok sevindim,hayırlıyla gelsin bakalım...

benimde hiç bi bilgim yok canım ama benim hep var o sümüksü akıntı ve genelde kütle şeklinde geliyor ama sen yinede çamaşırını kontrol et belki arkasından bi belirti daha gelir

ahh cnm keşke bilsem:26: 2 dogum yaptım ama ne nişan nasıldır ne su nasıl gelir ne de normal sancı nasıl olur bilmiyorum
günün cok yakın gerçi belki nişanda olabılır:)

sağolum kızlar sanırım nişan aman tırstım valla evde birbirinde kocişte yattı benimde çok uykum var bi diyom yatayım bide temizleyeyim temizlik derkende bulaşıklar mak yerleşecek oğluşun ıvır zıvırı toplanacak anam çamaşırlar makinaya atılacak offfffffffffffffffffffff

fatmagül e daldım işleri saldım

oh ne güzel cnm insan temizlik olunca rahatlıyor ya ne kadar kendimizi yormamamız lazımsada yapmamakta psikolojıkman etkılıyor beni:) ama camlara dokunma sakın:)

daha ıyıyım cnm şimdi tüm gün uyumuşum birde saglam terlemek ıyı geldi o terle attım sankı kırıklıgı..uykusuzluk yorgunluk hava değişimi falan etken oldu sanırım cnm

cnm ya 9.aday sensin ozaman hadi hayırlısı inş..normal olan herşeyi bırakıp yatıp dinlenmen ama ben kendimi biliyom öyle bir durumum olsa başlarım evi falan toparlamaya ama sen öyle yapma cnm dogum yapacak olursan enerji lazım sana dinlen bence

aman canım dikkat et kendine...en azından bikaç gün dinleniver..Allaha emanet ol..öptm..

s.a benim de kızım olacak :) 19 aralık cıkıyor benimki de :)

h.g cnm benimde 19 aralık ve kızım olacak inş:)

hafif hafif sancıda vuruyo sanki nefesim kesilio gibi ateş basıogibi

dua edin

cnm facede telin kayıtlımıydı senın?? ay bende heyecan yaptım şimdi bak.. hadi hayırlısı inş cnm haberlerini beklıyoruz telin yoksada verirsen sevinirim cnm en azından haber alırız senden

hafif hafif sancıda vuruyo sanki nefesim kesilio gibi ateş basıogibi

dua edin

canım bnm hadi hayırlısı..stres yapma ama yaa..ev işi falan abartma azcık topla istersen tabide,,belki nişandır gerçekten bilemyrz ne de olsa...ama netten okuduğm kadarryla nişan hafifte olsa pembemsi olurmuş,beyaz sümüksü olan akıntıdır diye tahmn etmekteym ama yinede hazırlıklı olmak gerek..duacınız canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…