ilk defa yazıyosun sanırım daha önce görmedim seni h.g cnm aramıza benmde destina gibi sat 14 mart benmde minik bi oğlum olucak inş
ya kızlar acil cvp verin lütfen nişan illaki kanlı mı olur benim ilk gebeliğimde hafiif pembemsi şeffaf sümüksü şekilde idi ama demin wc ye gittim ayıptır söylemesi büyük abdestimin üstünde resmen sümük vardı pembelik farketmedim peçeteyle aldım baktım ama nişan olabilir mi
h.g canm.. ikimizin sat tarihi aynı :) 18 aralık doğum görünüyor. oğluşum olacak benim.. hayırlısı olsun hakkımızda..
ahh cnm keşke bilsem:26: 2 dogum yaptım ama ne nişan nasıldır ne su nasıl gelir ne de normal sancı nasıl olur bilmiyorum
günün cok yakın gerçi belki nişanda olabılır:)
cnm ben daha önce doğum yapmadım ki keşke bilgim olsada sana bişeyler söyleyebilsem netten bi araştır istersen ..ama benmde geçen hafta büyük abdestimi yaptım yıkarken elimde kan vardı ama bişey olmadı yani 1 hafta oldu nişan değilmiş yaniama sen 39 haftasın inş nişandır da doğurursun kızz
bugün oldukça yorucuydu bnm için,mutfağımı temzledim,buzdolabı,fırın,mutfak dolabı derken akşamı ettim ama içim bayaa rahatladı,bundan snraki işlerim daha az yorucu,camlarımı ya eşime sildircem yada annemin gelmesini beklicem,,kapılar vs. sağ sol işlerinide yavaş yavaş hallederm inşallah...geçmişi pek okuyamadım ama bikaç şey gözüme takıldı,onlara yazayım en azından...
destinacım ben dedim sana nazar değer diye,,iyimisin şimdi?nasılsın?
neredesnfiruzecim üzme kendini,bol emzirmek ve dua etmek gerek..kendini üzüpte sütünde etkilenmesin inş,zaten değerlerde düşmeye başlamış,dahada düşer inşallah.
veeee size bi soru..şimdi biz sezeryan olacakların büyük olasılkla en büyük korkusu malum ya sütüm gelmesse???? şöyle bir laz aklı yürütsem : sez.tarihine bikaç gün kala şerbetler,kompostolar,hatta hummana steel tealer içmeye başlasak nasıl olur?????gelme olasılığı biraz daha artarmı sizce?? :44:
hoşbuldummmm teşekkür ederimaaa senindemi erkek ne güzel... hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah
s.a benim de kızım olacak :) 19 aralık cıkıyor benimki de :)
sağolum kızlar sanırım nişan aman tırstım valla evde birbirinde kocişte yattı benimde çok uykum var bi diyom yatayım bide temizleyeyim temizlik derkende bulaşıklar mak yerleşecek oğluşun ıvır zıvırı toplanacak anam çamaşırlar makinaya atılacak offfffffffffffffffffffff
fatmagül e daldım işleri saldım
oh ne güzel cnm insan temizlik olunca rahatlıyor ya ne kadar kendimizi yormamamız lazımsada yapmamakta psikolojıkman etkılıyor beni:) ama camlara dokunma sakın:)
daha ıyıyım cnm şimdi tüm gün uyumuşum birde saglam terlemek ıyı geldi o terle attım sankı kırıklıgı..uykusuzluk yorgunluk hava değişimi falan etken oldu sanırım cnm
hafif hafif sancıda vuruyo sanki nefesim kesilio gibi ateş basıogibi
dua edin
dua edin
dua edin
dua edin
dua edin
dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?