2011 Aralık Anneleri

sağolun kızlar şimdi biraz daha iyiyim yarın dr giderim ne olursa olsun sizlerede haber veririm destinanın teli kaydettim haberleşiriz inş

bende rizedeydim ama il dışı tayini ile kütahyaya geldik, ailem bursa da onlara yakın olmak için geldik buraya zaten doğumuda ailemin yanında yapıcam...

canım çok geçmiş olsun merak etme sarılık çogu yeni doğanda okuyor diye biliyorum kendin söyledin değerleri düşmeye başlamış diye toparlan annesi bebeğin kendini en kısa sürede alırsın kucağına bebeğini...

alıntı yapa yapa gelmiştim nedense hiç biri çıkmadı neredesinfiruzeninkinden başka...

destinacım olsun varsın gelen bu son günlerde gelsin bebek olunca hiç uğraşamam onlarla gelenlerde gerçi babaannem halam eniştem kuzenim felan yemek yapmak önemli değil sonrası aslında yoruyor insanı masayı topla bulaşıklar çay felan sağolsun ablam halletti hepsini pek yorulmadım yani...
sanada çok geçmiş olsun dikkat et artık kendine yaa nasıl bir enerjiye sahipsin bilmiyorumki ben seni farketmeden sanırım kendini çok yoruyorsun sen...

diğer hasta annelerede geçmiş olsun...

stramiu'yuda rabbim kavuşturmuş bebeğine tez zamanda bizlerede nasip olur inşallah...

bizde bu gün kızımı görmeye gittik doktor önce nst istedi ona göre sancı çıkarsa alttan muayene edicem yoksa ultrasyondan bakıcam dedi 1-2 kasılma çıktı ama onlarda korkulacak birşey değil dedi.. ultrasyonda gördük kızımı fazla göstermedi ama uyuz doktor acelesi vardı herhalde ayaklarını gördük doktor ayakları görünce aa ne kadar büyük ayakları parmakları felan dedi... 36+4 3337 gr. çıktı kızım baya bir iri bebek olucak bu dedi tahminen 4 ve 4ün üstünde doğar dedi ben bu kadar beklemiyordum yaa en fazla 3.5 felan doğururum diye düşünüyordum ama şimdiden zaten 3337 yandık umarım normal yapabilirim ben bu sıpayı.. bu haftayı doldurduktan sonra heran gelebilir korkmayın erken diye gelişimini tamamlamış zaten şimdiden oksijen alımı herşey normal felan dedi... ama canımı sıktı yaa çok kilolu olursa normal doğuramazsam diye ben o sancıyı doğumu felan tatmak istiyordum çok... gerçi sezeryan olması gerekirse diretmem normal doğum için bebek ve benim için en sağlıklısı nasılsa o olsun o andada işte bir an yıkıldım..:)
çok hızlı kilo almış birde yaa 17 gün önce 2500 olan bebek 17 gün sonra 3337 olmuş nerdeyse 1 kilo almış sıpa....

günaydın kızlar

çelikkkk nasıl oldun çok merak ediyorum ya
acaba bugün yeni bebiş gelecek mi??

ben hiç doğurmayacak gibi hissediyorum kendimi
herkes son ayda ağırlaşırsın diyodu ama benim 2 ay önceki halimden bi farkım yok. ilk 6 ay ii kilo aldım ama son 3 aydır 3 kilo aldım. bu nasıl iştir anlamadım gitti

günaydın kızlarrr

dün gece 3bucuktu yattım sabah 6 bucuk ayaktayım bebeğin hareket etmemesi problemde acaba cok hareket etmeside problemmidir yaa:26::26: hiç durmadı butun gece kıpır kıpır habire hareket etti durdu sabah 6bucukta yıne onun hareketlerine uyandım oturuyoz şimdi ana kız cok sıkıntılı bişey olacak galiba bu

cnm maşallah bebişine ama belli olmaz cnm birden hızlı kılo alır sonra yavaşlayabılırde 4kıloyu gecmez inş
uykusuzluk mahvediyor beni gün içerisinde de dinlenmeye pek vaktim olmuyor arada bir böle yatırtıyor işte

gunyadın cnm sana da

bende ilk aylar cok hızlı kılo aldım haftada bır bır arttı kılom hep ama son ıkı aydır duruldu kılo alımım..

bende rizedeydim ama il dışı tayini ile kütahyaya geldik, ailem bursa da onlara yakın olmak için geldik buraya zaten doğumuda ailemin yanında yapıcam...

ne kadar şanslısın cnm ya benim ailemde bursa da ve ben ne yazık ki artvindeyimmmmm

akşam sancılarım herzamankinden çoktu şimdi iyiyim ama hast gidecektik yinede kocişle tartışdık gitmiyoruz uyuz etti beni artık hayırlısı 1*2 güne gelir benim sıpam sanki

cnm ya gitseydin keşke niye tartıştınız ki tam dogum yapacakken

Günaydın kızlaaaaarrr 9. bebeğimiz de dünyaya gelmiş, maşallah, darısı başımıza inşallah
Ben de bikaç gecedir hep rüyalarımda doğum zamanının geldiğini görüyorum, ya sancılanıyorum, ya kanamam oluyo, ya suyum geliyo falan offfffff bu gece de kanamam olduğunu gördüm, ama şaşılacak şey rüyalarımda hep bu durumları sakin karşılıyorum, hiç panik yok, gerçekte başıma gelse o kadar sakin karşılayacağımı hiç sanmıyorum yani rüyadan uyanınca bi zaman uyku tutmadı, sabah da bi kalktım ishal olmuşum afedersiniz biyerde doğum öncesi son günler ishal olabilir, vücut bağırsakları boşaltarak doğuma hazırlanır diye okumuştum, iyice telaşlanmaya başladım :18: kalktığımdan beri de iç çamaşırımda bi ıslaklık hissediyorum sürekli, öyle bariz bi akıntı hissetmiyorum ama ıslaklık hissediyorum, yaklaştı mı gerçekten acaba yaaa :26: pazartesi kontrolümüz vardı, o güne kadar dayansın bari yaa yarın akşam okul yemeğimiz var, herkes şakayla karışık yemekte sancın tutarsa bi de bütün okul hastaneye taşınırız diyo kaç gündür şaka gerçek mi olacak neeeeeeee

En son starimu doğum yaptı, o da 8. değil mi, yoksa biri daha yaptı ben kaçırdım mıııı

En son starimu doğum yaptı, o da 8. değil mi, yoksa biri daha yaptı ben kaçırdım mıııı

Canım valla ben aydamld 8., starimu 9. diye biliyorum ama ben karıştırmış da olabilirim yani, dün girememiştim okadar çok sayfa atlamış ki maşallah, ben de atlaya atlaya okudum haliyle, hatlar karıştı biraz senin dediğin doğrudur muhtemelen

Merhaba,

Ben de 2011 Aralık Annesi olacağım inşallah. Beklenen doğum tarihi 28 Aralık görünüyor, biraz kassam 1 Ocak çıkar mı diyorum ama(ben de 1 Ocak doğumluyum:)) bizim eleman biraz tosuncuk olmuş, 40 haftayı bekler mi bilmiyorum. Dr. da korkutup duruyor zaten, iri bebek bu, normal doğum zorlayabilir diye.. 38'de sezeryan olmak zorunda kalabilirim yani.
Son zamanlarda yaşadığım heyecan, endişe ve duygusallık had safhada, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

dimi yaaa bencede kilosu ii:)))

bende halıları yıkamaya verdim bugün gelcek inş arkadaşımda gelcek 2 gün full temizlik yapcaz akşam kocama evi süpür dedim arkadaşın gelcek ya süpürsün dedi(( ağladım bende zaten yer arıyorum ağlamaya kız parasıyla geliyo ama her insanın bi kapasitesi var yapabilice işler belli evide süpür diyemem ki neyse süpürdü sildi kocam ama beni ağlattıktan sonra para veriyo diye kızın anasını ağlatmayı düşünüyo herhalde gerzek heheheheheeh

sabah okula geldim yolda 2 defa sancım oldu. öğretmenler odasına girdim dersin başlamasına 20 dk vardı. 3 defa sancım da orda oldu. şimdi tenefüsteyiz bişi yok. ara ara sancılar geliyor.

Ben de haftaya yaptıracam temizliğimi yaa :26: umarım geç kalmamışımdır

ben de temizlik yaptırmak istiyorum. halılarımı yıkatmak istiyorum. eşim bi tasarruf yapıyor anlatamam. para ayırmıyor temizliğe halılara. ben de yapamıyorum ev pis kaldı yaaa. belki 1-2 haftaya çağırırım temizliğe kadın ama böyle pis evin içinde oturmak beni deli ediyor.. evi eşim süpürüp siliyor ama camlar var kapılar mutfak dolapları. alt kat komşum da kv gelince o yapar dedi. ben de temizlikçi çağırmmıyorsan annen gelince yapsın dedim (yapmayacağüını biliyorum) eşim de ben anneme cam sildirmem dedi. o zaman ben mi silcem dedim. bakarız bi çaresine diyor diyor oturuyor. geçen bi arkadaş doğum hikayelerinde şöyle yazmış temziliğe yardım ederken banyoda düşmüş karnının üstüne ve bebek ölmüş sezeryanla almışlar hem de rahimle birlikte. eşime bunu anlattım. biraz korktu... Allah korusun hepimizi.

hayırlı ver sağlıklı sabahlar güzel anneler
geçmişi ara ara okudum rahatsızlanan annelere geçmişler olun
birazdan ayrıntılıokuyup alıntı yaparak yazarım önce selam vermek istedim
bu sabah bebeğime aldıklarımdn bazılarını yatağını vs resim çektim aldıklarımız sayfasına becereblirsem ekleyeceğim
ve ilk defa kendi resmimide çektim faceye ekledim bakalım tombiş tombiş halim nasıl sizce 16 kilo almışım şu ana kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…